Pokaż pełną wersje : Knight RS - Skilowanie - PZ
pepo123451
01-10-2009, 12:43
Witam all =) Chciałbym się was zapytać czy znacie jakieś miejsce gdzie jest pz i można w miarę bezpiecznie skilować z rs na monku (white temple - odpada za dużo ludzi się tu kręci ;( ) Z góry dzięki za info...
QuestionMan
01-10-2009, 13:48
zawsze można na banditach pod thais i szybki run do pz.
fibula blisko statku na melua island :)
Chory_Pastor
01-10-2009, 14:01
na roty na fibule ja skillowalem tam dawno kiedys;ppp spoko tam jest masz zarcie (food ehehhe;ppp;];]) i spoko ogolnie tam;pp
pepo123451
01-10-2009, 14:20
Hmm... a nie znacie jakiegoś lepszego miejsca - czytaj. trudniej dostępnego/mało uczęszczanego z pz?
Chory_Pastor
01-10-2009, 15:08
no jak skilujesz to masz pz (krzyzyki nie mozesz sie wylogowac...;s-.-
@UP
KURWA SKOŃCZ Z TYMI EMOTIKONAMI ! Daje się max, 1 na zdanie ! Nie jesteś przez to fajniejszy. A wręcz przeciwnie, zachowujesz się jak neos i Pokemon.
A btw. nie zrozumiałeś chyba jego postu. Jemu chodzi o to że ma RS i żeby miał blisko do dp, temple, miejsca z Safe Zonem.
Bandity przenieśli dalej, już nie ma ich koło thais. Przed dp nie możesz ?? ^^
Zawsze możesz pod drabinką w kanałach. Pomyśl, możliwości jest dużo. Może być jeszcze zamek w thais.
Corgan933
01-10-2009, 15:57
Pod thais jest dobre miejsce na skilowanie trzeba odkopac dziore kilofem, tam gdzie jest battle axe quest (malo kto wie o tym quescie a jak juz wiedza to tam nie chodza).
Ja tam zawsze skilowalem - tam sa 4 raty wiec mozesz tam z kims skilowac.
pepo123451
01-10-2009, 16:04
Oo z tymi ratami to wygląda mi na dobre miejsce.. ;) Ale może macie jeszcze jakaś propozycję..?
Kazikula
01-10-2009, 16:10
wieza niedaleko ab jak sie nie myle to "suntower" jest tam pz (bo tam sie blessa kupuje) no i 4 wilki na shielding
Chory_Pastor
01-10-2009, 16:59
@UP
KURWA SKOŃCZ Z TYMI EMOTIKONAMI ! Daje się max, 1 na zdanie ! Nie jesteś przez to fajniejszy. A wręcz przeciwnie, zachowujesz się jak neos i Pokemon.
A btw. nie zrozumiałeś chyba jego postu. Jemu chodzi o to że ma RS i żeby miał blisko do dp, temple, miejsca z Safe Zonem.
Bandity przenieśli dalej, już nie ma ich koło thais. Przed dp nie możesz ?? ^^
Zawsze możesz pod drabinką w kanałach. Pomyśl, możliwości jest dużo. Może być jeszcze zamek w thais.
zal mi ciebie napraawde noobie..... pod dp hhhahahhh wes zal.. ja jak pekowalem i mialem rs i pod dp stalem to zawsze dedali mnie a tym bardziej monka bedom... pomysl troche nie szkodzi to seriooo... ;s;s;-.- sam pokemonem jestes!!! ;////
pepo123451
01-10-2009, 17:08
no te raty nawet i mi pasują, a co do suntower to odpada - bo skilują u mnie na servie przy niej prawie 24/7 ;/ Może ktoś jeszcze zna jakieś fajniutkie - dalekie od noop-ków miejsce?
QuestionMan
01-10-2009, 17:15
szczerze powiem tak jak ktoś zna to i tak się nie podzieli , bo wtedy to miejsce będzie bardziej uczęszczane :) taka prawda drogi kolego .
Poszukaj sam , jak to mówią "szukajcie a znajdziecie" :)
Powodzenia
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.