Pokaż pełną wersje : Dragon Lord hunt!!!
SzPiLa_ThoRn
05-01-2005, 23:34
Kumpel napisał do mnie ,że szuka blokera na DL hunt to ja szybko kupiłem uh'y no i sami zobaczcie co działo się dalej :)
http://www.gdynia.mm.pl/~graban/tibia/TibiaCam/drag_lair.rec
****a czemu uzywasz roz***anej tibii GG czy NGG czy jak jej tam
Używaj torchów albo utevo luxów choćby dla tego, żeby inni podczas oglądania filmików widzieli "coś".
Oprócz tego przeciętny hunt na DLach
I rozwalił mnie twój ded na końcu -.-
Wiesz. Fajny filmik. Napewno lepszy jest dl hunt od nekro hunt. Też gram na Secura :]
Swistak De'Pila
druid Ab'Dendriel 12lvl 23mlvl a nie dlugo 24
Master magi
06-01-2005, 08:40
40 lvl na double spawnie ehhhhhhhhhhh.Widac ze nie umiesz DLow blokowac ;p Juz pierwszy sie przezucil -.-.Z takim lvl sie na wieze chodzi ...
W sumie filmik by był "verry good" ale jest "verry bad" ponieważ dednołeś....
Zbędna ta exura, i X( zpanikowałeś.....
Film fajny ;P Szkoda, ze ded :(
SzPiLa_ThoRn
06-01-2005, 15:59
Niestety filmik skończony dedem ale nastepne tak się kończyć nie będą...Mam z OF quest ale niestety jest Quest spoiling i go nie dodam ,a szkoda bo bylem z za***istą ekipą :P
Filmik niezly ale na 40 lvl skile 66/65 i prawie 5 m lvl TO BARDZO CIENKO!!!
Radze ci mocno po skiluj i ostro spal mane do tego 5 m lvl
btw. mam kumpla 28 lvl i ma 5 lvl i skile 76/75
zawsze mozesz byc od niego lepszy!
radze postaraj sie
Vanhelsen
06-01-2005, 16:42
Filmik taki sobie, nie używaj chetów bo chooja widać :P
:topic: Co to ma być za avatar ?? buuuu, on na mnie chuntuje, a kysz z tym avatarem, a kysz nie wierny 8o http://forum.tibia.pl/images/smilies/evil.gif
SzPiLa_ThoRn
06-01-2005, 18:34
:topic: Co to ma być za avatar ?? buuuu, on na mnie chuntuje, a kysz z tym avatarem, a kysz nie wierny 8o [img]
wieszok Kenny rulez !!! :D filmik może cieńki , nad skillami właśnie pracuję :P jutro chyba idę na DL'e to może teżnakręcę filmik :) tylko tym razem ciekawy i bez deada ... a poza tym mozecie mi powiedziec gdzie moge zamieszczac filmiki bo to jest FTP kumpla i mi wyjatkowo wkleil filmik :/
jedi knikht krzysiek
07-01-2005, 19:13
Film mi się podobał :) , ale pomyśl...masz troche za niski level zeby blokować DL'e :p
Tak wogule to całkiem fajne miejsce na taki huncik ;)