Pokaż pełną wersje : Czy Tibia może sie znudzić ??
Gram w tibie od października i moge powiedźeć że już mi sie zaczyna nudzić ;( . Ciągle te same sytłacje, bezsensowne pogróżki, pracujesz na coś cieżko i potem ktos cie zabija i po wszystkim.
Jestem ciekaw czy ktoś podziela moje poglądy ?
Cya
LoL... hmmm.... mam pytanko... jakie ty masz rzeczy skoro grasz juz tyle czasu?!!?!?!? lol... I co z ciebie za gracz co sie przejmuje 2-3 deadami??!??!?!? <lol>
LoL wejdz na :www.tibia.org , players, amera, Under Reborn i zobacz ile zgonow!!
Skoro grasz od pazdziernika to pewnie masz super rzeczy jak cooper shield, chain armor, studded legs, soldierd helmet, m star???? :D
Sorry ze od razu tak ostro ale jak mozna sie znudzic taka gra?!!?? W nia mozna grac bez konca... Ale jezeli ktos ma taki silny charakter ze sie poddaje po 1 zgonie to juz jego problem :D ja juz troszke gram w TIBIE i podoba mi sie coraz bardziej, a od czasu wprowadzenia czaszek pk so troche rzadsze :D
Pozrdo... :D
oczywiscie ze moze, chociaz kto raz zaznal przyjemnosci grania w gry online, ten zrezygnuje z tibii raczej na rzecz innej gry online ( albo wtedy kiedy stwierdzi ze granie w ta gre przechodzi w uzaleznienie )
i szczerze mowiac po kazdym deadzie mam chwile zwatpienia ,ale po kilku minutach wracam, zeby nadrobic to, co przez deada stracilem ( ostatnio deada mam praktycznie na kazdym lvl - ach ta ciekawosc... )
Słowa krytyki jeszcze nikomu nie zaszkodziły :) Dedemi sie nie przejmuje ale szkoda dla mnie tracić czas w tej grze
Heh... Napewno nikt nie lubi tego napisu : You are dead.
Ale co mozna zrobic??? PK byli, sa, beda i nic na to nie poradzimy, chyba ze za kazdy dead przez pk by dawali bany to moze by se to wzieli do serca i przestali pk owac :D ale jeszcze takiego czeghos nie ma i watpie zeby powstalo ... Trzeba z tym zyc :P
Jest ratunek - zrobic to co ja czyli przeniesc sie na hiberne. Tam nie ma jeszcze pk i noobow, a jak juz beda bo bede za silny na nich i znajda sobie latwiejszy cel. Troche szkoda bylo zostawiac mi Lunaryi mojego sorca, ale tam za duzo pk jest i nigdy nie bede w jakiejs elicie levelow bo mialem 2 miesiace ;( przerwy i jest niemozliwe odrobienie tych zaleglosi ex..
Sir_alex
12-01-2004, 02:45
Ja ci powiem ze mialem tak samo.Ale chcialem miec wiekszy lvl , chcialem miec lepsze rzeczy poprostu chcialem byc naj naj.......... .Musisz sobie wykazac jakis cel moze zapisz sie do jakiegos klanu co przyjmuja od jakiegos lvlelu duzego i od duzych skili . Wtedy bedziesz gral , bo bedziesz mial po co .
J naszczescie z tego okresu wybrnolem
powodzenia
Oczywiscie ze Tibia moze sie znudzic :]
Ale jak masz przyjaciol to i tak do Tibi wrocisz.
To sie nazywa "klimat" tibia ma to cos
Oryginalnie dodany przez Clayde
Słowa krytyki jeszcze nikomu nie zaszkodziły :) Dedemi sie nie przejmuje ale szkoda dla mnie tracić czas w tej grze
Mi też szkoda marnować czasu w tej grze, ale tibia to bagno które wciąga bez końca i nie da sie z tego wyrwać
Oxygane, wyrwac z tej gry to napewno sie da (kiedys :P ).
Poszukaj na forum, tutaj jest dosyc duzo tematow, postow o tym, ze ktos ma zamiar jush skonczyc z ta gra.
Napewno i Tobie sie znudzi, to tylko kwestia czasu.
Od tej gry nie da się odejść. Pewnie odejdziesz na max 3 miechy, a potem wrócisz. Skasowanie postaci tylko odwlecze to co nieuchronne.
a.... jasne ze może sie znudzić ( ja sie na niom nawet((cenzura) ) jak sie nie mam pacc'a.
Ja gram w Tibie od maja i wogóle mi się nie nudzi. Najdłuższą przerwę jaką miałem to 2 tygodnie jak byłem na wakacjach.:)
Siemka!
Wg mnie to Tibia jest gra wciągającą. Gdy zaczynałam grać od lipca to mi się strasznie podobała i chciałam grać bez przerwy (wakacje...)
Stwierdzam, że grałam bardzo dużo i wypracowałam sobie 32lvl. To już coś ;)
Ale kiedy miałam duzo nauki w szkole to potrafiłam sobie odmówić Tibii na jakies 2 tygodnie,a zaczynałam znów grac dla rozrywki. Byłam ciekawa co tam w grze nowego itp. Tibie na początku była dla mnie bardzo wciągająca, a teraz gram od czasu od czasu tak po 3 godzinki, nie więcej. I to już nie jest nałóg, ale czysty relaks. Mam postać, bardzo ją lubię i jest spox.
To tylko gra, choć bardzo fajna, ale wolę od niej spotkania z przyjaciółmi i moją kochaną rodzinkę, no i oczywiście szkółka.(trzeba się uczyć).
Gram w Tibię z umiarem i jest ok!!!
I tak polecam każdemu. Real jest lepszy. Tibia to tylko gra! I można grać w nią i mieć czas na naukę. ;)
Dowód, moja średnia na semestr 5.2 :) :D :D :D
Bloody_Izual
13-01-2004, 08:41
Oryginalnie dodany przez Mako
Sorry ze od razu tak ostro ale jak mozna sie znudzic taka gra?!!?? W nia mozna grac bez konca... Ale jezeli ktos ma taki silny charakter ze sie poddaje po 1 zgonie to juz jego problem :D ja juz troszke gram w TIBIE i podoba mi sie coraz bardziej, a od czasu wprowadzenia czaszek pk so troche rzadsze :D
Pozrdo... :D
Mi się znudziła i co teraz gram w D2 i próbuje uruchomic UO:P
redfaction
13-01-2004, 17:07
Najczęściej się odechciewa grać jak powiedział gimli syn glojna po ujawnieniu się napisu YOU ARE DEAD. Ale cóż mi tam się powoli grać już w to nie chce zwłaszcza przez tych szpanerów z PACC. Myslą że są Najlepsi ale cóż świat się dzieli na lepszych i gorszych i tak już zostanie. :)
Master blake
13-01-2004, 17:48
bla... bla... bla... te same opinie, te same texty...
1. gram w tibie od stycznia zeszlego roku, a moj dorobek to:
- zulus shaka mage 16 lvl sorc
- zulus czaka 21 knight
- absolutman blake 36 knight
- azazel blake 19 druid
- samotny strzelec 16 pall
a oto dlaczego kazda z profesji jest poprostu beznadziejna:
knight - palant, ktory sam na nic wiekszego (a zwlaszcza po updacie) nie zapoluje. caly zywot lazilem na dwarfy i bh, a gdy mialem juz ten upragniony 36 lvl okazazlo sie, ze 1 dead jest strata za duzej ilosci sprzetu, co na dluzsza mete sprowadza knighta do potworow z nizszego szczebla, a to jest poprostu do kitu...
palladyn- za duzy lag jak w domu, ale i tak najlepsza profesja, dla ludzi z szybkim laczem. w sumi sam nie walczy, ale maly lag= dead, a to mnie poprostu wpienialo na maxa... :/
mag\druid - niby najciekawsze postacie, ale jak juz narobilem ze 2 bp hmm i szedlem z niewidzialnoscia, to oczywiscie jakis pk na hight lvl musial mnie dorwac. Natomiast na securze , a zwlaszcza po updacie nie mozna nic lepszego bloknac. kazda wyprawa na dwarf guardy konczyla sie YOU ARE DEAD.
A zwlaszcza zlurowana banda, to juz totalna porazka...
ps: na securze wszystkie fieldy trwaja tylko 10 sek...
Ja wszystkie postacie poodawalem, i w tibie nie gram. Tibie jest juz martwa, zwlaszcza dla ludzi z wolnym laczem, teraz gra sie w MU. juz wszystki 4 kafejki, w ktorych byly ekipy tibijskie przezucily sie na MU. to swietna gierka, cos w rodzaju diablo.
dla wszystki znudzonych tibia: www.muonline.com
Mam pewne pytanie. Szukałem info na ten temat na stronie MU, ale nic nie znalazłem, po za tym że oni chcą twojego adresu (co mogło nasunąć pewne wątpliwości). A mianowicie, czy to MU jest płatne?
Ja gram od września i w ogóle mi się nie nudzi, a nawet podba mi się coraz bardziej :) szkoda tylko że te treningi są takie nudne, ostatnio trenuję nawet do 4h dziennie (!) i momentami szlag mnie trafia :( no ale zaniedbałem trening na lvl <20 i takie są skutki :( za to cała reszta jest cool :) zwłaszcza jak kupi się PACC :]
W grach komputerowych znalazłem najlepszą rozrywkę, w grach MMORPG najlepszy gatunek gier, a w Tibii najlepszą grę MMORPG! :)
I myślę, że jeśli nikt nie wypuści macro do omijania exhausted, PK nie będą dostawać expa za zabicie, a pan XXX (każdy wie, o kogo chodzi) nie zostanie prezydentem ;) - nadal będę grał w Tibię.
Ja gram od 1 Sierpnia mialem 20 lvl moja 5 postacia :P
w listopadnie ale mi konto z hackowali i miialem do 1 stycznia od 1 grudnia miale mprzerei nie gral i teraz gram na Lunarze :D I mi sie nie nudzi ta gra chociarz duuzo razy ginolem :D
mnie ciągle pk wali z downgardowali mnie z 14 na 10 debile X( byłem troche zły ale gralem dalej (po pierwszym dead potem po downgrade stworzylem nowa) ale nową postacia w biłem sie na 16 potem zabilem 4 dupków na 8 bo zabijali moje orci (potem ich qumple mnie gonili ) niewazne a tera gram na secu (na secu jest troche smutno bo nie mozna pkować np złodzieji albo sępów .
ja gram w tibie od lipca kuzn mi powiedzial ze taka gra jest i nadal gram zgibolem duzo razy pare razy mnie rokneli ale nadal gram jak ktos ma nerwy to ta gra nie dla niego
jasne,, że może - dlaczego? można powiedzieć, że TIBIA to wielkie G... tylko jeyną rzeczą która ciągnie graczy jest stała opcja multiplayer - w innym wypadku ta gra to wielki shit, no ale dzięki właśnie temu, że jest to gra on-line tak bardzą ją lubimy :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.