Pokaż pełną wersje : Sesja na forum
Co powiecie na temat sesji na forum lub przez gg.
System warhammer. Moze byc fajnie. Piszcie jak chetni jestescie!!!!
Tak, ja się na to piszę, może być nawet ciekawe, ale kto będzie mg ?
Ja moge prowadzic. Nigdy tego na forum nie robilem, ale moge sprobowac. Bedzie mi pomagal doswiadczony MG tak wiec powinienem sobie poradzic. Oczywiscie potrzebujemy wiecej graczy. Teraz kwestia: czy na forum czy na gg?!
Matiq - sesja rpg, hmmm nie da sie tego wyjasnic w kilku slowach. Rozrywka na pograniczu gry i teatru. Poszperaj na stronkach a sie dowiesz cos about it.
PS: WIecej graczy!!!!!!
Na forum ~
Gg ostatnio często pada, a ludzie będą mogli sobie poczytać nasze przygody :).
Pamiętam jak daaawno temu było coś takiego tu na forum... z nudów czytałem =P.
aha juz chyba wiem
ale zagladaj pusc PW i powiedz dokladnie
Dan the Automator
12-01-2004, 06:25
Ja również jestem chętny~
Wampirek napewno będzie w to grał... więc złoszę go póki są jeszcze miejsca.
Gralem jedynie w d&d. Ale chcialbym sprobowac, wiec jestem chetny :)
hetnie sie na to pisze malo razy bylem na sesyjkah a jak jusz to tylko na d&d ale pisze sie:](najwyzej mi tam trohe pomozecie:P)
najwyzej mi tam trohe pomozecie:P)
Nikt Ci nie będzie pomagał... bo niby jak?
$corcerer
12-01-2004, 09:41
A moze IRC? zrobiłoby się tak:
Prowadzący miałby opa
Grający z voicem
Przypatrujący się ludzie bez niczego
i tryb kanalu +m (tylko ludziska z opem (@) i voicem (+) mogą mówić....
GG coś ostatnio często pada, a forum troche za wolne jest......
Potem by się puściło loga na forum i juz :)
pamiętaj, że nie wszyscy mają irca... ale można by zrobić
Mam zerowe pojecie na temat IRC. Proponuje narazie zagrac na forum, jesli sesja wypadnie udanie to sprobujemy inaczej,np irc, gg.
Teraz kwestia: Jesli gramy na forum to kazdy gracz bedzie widzial co robi inny i to moze byc troszeczke idiotyczne. Co proponujecie? Moze PW?
Jak by to nie było, ja się piszę :)
Tyle, że w warhama nie grałem, ale grałem w DND i ED, więc myślę, że se poradzę :)
Po za tym mogę od kumpla pozyczyć książkę (on ma skserowaną :D ) i uzupełnić swoją wiedzę w razie potrzeby :)
Co do grania, to na IRC faktycznie mogło by być ciekawie, ale na forum można za to bardziej rozbudowane opisy dać i wogóle. Ale za to na IRC mógł bym do bota dopisać modulik do rzutów kośćmi. Np piszesz !rzut K10+K20+5 i wyskakuje odpowiedź "15". No i na wszelakich chatach gra by bardziej przypominała prawdziwą sesję, a i nie było by problemu z komunikowaniem się na priv.
Ok no to zdecydujcie jak gramy. Tylko prosilbym o pomoc w konfiguracji IRCa. Narazie jest nas 6. Jeszcze bedzie moj kumpel.
$corcerer
12-01-2004, 11:53
Lookasz w ten temat i juz nic o IRCu nie sprawia Ci kłopotów!! (http://tibia.pl/thread.php?threadid=3984&boardid=11&styleid=1&sid=18c0803ebbc5d0b9a1995f2d5854ebb8)
Można by pierwsza zrobić na forum tak na próbe, jesli dobrze pojdzie to bedziemy kontynuowac. Czasem mozna bedzie wyskoczyc na irc/czat i dalej grać.
Jakies zasady bym musial sobie przypomniec bo sporo wody uplynelo od mojej ostatniej gry. Co do pw to nie najlepiej by to było
@ Matkus
Gdybys ustawil te kosci u bota to by było bosko =P
Oryginalnie dodany przez n3m3s!s
Ok no to zdecydujcie jak gramy.I kiedy, bo niektórzy mają szkołę (dzinnie/zaocznie) inni pracę...Narazie jest nas 6. Jeszcze bedzie moj kumpel.
To może 2 równoległe drużyny się zmontują z tego, a pewnego dnia... duel :)
To może 2 równoległe drużyny się zmontują z tego, a pewnego dnia... duel Tez o tym myslalem, ale w takim przypadku odpada forum bo jedna druzyna bedzie widziec co robi druga. Nie wiem jak to bedzie wygladac na IRCu. Napoiszcie jakie pory wam pasuja. Ja sie sprobuje dostosowac.
W tym tygodniu do poniedziałek-czwartek - od 15:00 do nocy
kolejne sobota, niedziela, poniedzialek wtorek - albo rano do 13, albo po 23, czyli ciężko będzie.
potem mam nocki, czyli do 21 będę mógł grać.
Dr. Omader
12-01-2004, 14:11
Ej no chłopaki ja też się na to pisze. O WH coś tam wiem ale jeszcze się doeduuje(MatKus czytaj szybciej ta xsiążke). I ten pomysl z IRC byl genialny i ograniczy to ilosc osób(bo ludzie by tylko posty nabijali, a IRC to duzo ludzi nie umie a jak będą chcieli grać naprawde to się nauczą). No i na IRC beda priv msg od do GM. I ogólnie czuje że bedzie GITES.
GG już naprawili i wszystko działa. JA w O\IRCu jestem taka lama że na pewno nie wejde ?( . A tak w ogóle to spróbuje. Zgłaszam siebie i mojego kumpla (który uczy się też jak być MG, ale też ma postacie)
Jeszcze kwestia rzutow kostka, waszych postaci itd. Matkus jak mozesz to wytlumacz mi to, bo ty kiedys prowadziles na forum.
PS:Mam Warhammera. Jak ktos chce to moge na gg przepisac :P
Przy prowadzeniu na forach czy w grze przez maila lub GG nie da się rzucać samemu kośćmi (cos mam dziwne przeczucie, że gracze by mieli niezwykle dobre rzuty :P) więc po prostu MG rzuca (albo i nie) i mówi, co sie stało, i to do niego należy decydujące zdanie. To ma też tą zaletę, że MG może w razie potrzeby łatwo fałszować rzuty żeby pomóc BG lub BN w razie potrzeby :D
Jeszcze kwestia rzutow kostka, waszych postaci itd. Matkus jak mozesz to wytlumacz mi to, bo ty kiedys prowadziles na forum.
PS:Mam Warhammera. Jak ktos chce to moge na gg przepisac :P
To wyślij mi, 1816861
Oryginalnie dodany przez matkus
Przy prowadzeniu na forach czy w grze przez maila lub GG nie da się rzucać samemu kośćmi (cos mam dziwne przeczucie, że gracze by mieli niezwykle dobre rzuty :P) więc po prostu MG rzuca (albo i nie) i mówi, co sie stało, i to do niego należy decydujące zdanie. To ma też tą zaletę, że MG może w razie potrzeby łatwo fałszować rzuty żeby pomóc BG lub BN w razie potrzeby :D
Czyli władza nieograniczona :P
OK to mozecie już robić postacie pod Warhammera i zagramy.
re: n3m3s!s
Mi tez wyslij WH na gg, moj numer :1378720
Ja i mój kumepl mamy już postacie- a co do włądzy nieograniczonej - to MG jest tak naprawdę regułą. On może robic co che. Może sprawić ze porwie cię ufo lub strzelając z łuku przez przypadek źle ułożyłeś strzałę i trafiłeś siebie nawet jak miałes krytyczne trafienie :D
HEHE nieczytałem wszystkich postów bo mi się trochu nie chciało ale jeśli chcecie grać sesje to polecam chat pokuj mozna sobie zrobic własny napszykład na www.polchat.pl
A grać polecam w godzinach nocnych wtedy nic nam nie przeszkadza o i jescze takie sesje prowadzi sie strasznie długo.......... nawet kilkanascie godzin
To wyślij mi, 1816861
lol przecież to był żart. Trudno żebym wam przpisał 300 stron przez gg :P
Dark Ice
13-01-2004, 08:09
Ja sie na to pisze.Wiesz jak sie ze mna skontaktowac bo za czesto na forum ostatnio nie jestem !! :(
Dopal mi na moim cd-rw (prosze) :)
re: n3m3s!s
Tak myslalem, ale bylem ciekaw jakby to wygladalo :P
To wyślij mi, 1816861
lol przecież to był żart. Trudno żebym wam przpisał 300 stron przez gg :P
rotfl... to po kiego kija to piszesz... ?
@ down
debil ?
Czlwiek sobie zażartował, ale że ludzie uwierzyli, to nie jego wina Zagłada, więc nie wiń go o to :D
Nom, i już bot potrafi rzucać kośćmi
wchodzisz na kanał, piszesz
!roll K20+K10+5 a on do ciebie
<channel_master> wynik rzutu K20+K10+5 => 6+9+5= 20
Niestety na razie nie można wpisać np. 2K20, trza mu dać K20+K20, ale za to można sobie rzucić np. K137 :P
więc już sesje na ircu można robić.
Nawet jak będzie sesja, to wyłączę kickowanie za przeklinanie (czasem trzeba wczuć się w postać, a to by wkurzało)
A tak swoją drogą, to właśnie sam się zastanawiam nad sesyjką w DND na ircu.
napiszcie kto jest chetny poza mnom :D
Oryginalnie dodany przez Matiq
napiszcie kto jest chetny poza mnom :D
ja
re: Matiq
Ja jestem nawet wiecej niz chetny :) . Tylko, ze nie mam doswiadczenia z takimi sesjami, a z WH sie jeszcze nie spotkalem :(
Oryginalnie dodany przez MaRiO
Ja jestem nawet wiecej niz chetny :) . Tylko, ze nie mam doswiadczenia z takimi sesjami, a z WH sie jeszcze nie spotkalem :(
Hmm WH jest podobny do DND. Stwierdze ze DND jest bardziej heroikiem fantasy. Mysle ze jesli wogole spotkales sie z klasycznymi rpgami to sobie poradzisz z WH bo jest prosty. Łatwo znaleźć się w jego świecie.
Bo miałęm taką ochote. W przeciwieństwie do ciebie nie pisze postów typu ja
...i jeszcze to mi wytłumacz
debil ?
Niestety na razie nie można wpisać np. 2K20, trza mu dać K20+K20, ale za to można sobie rzucić np. K137
Nawet jak będzie sesja, to wyłączę kickowanie za przeklinanie (czasem trzeba wczuć się w postać, a to by wkurzało)
Ide wyprobowac. Jęśli działa naprawde :P to lux.
Ale zamierzasz prowadzic DND? Bo jesli tak to sie pisze.
Oryginalnie dodany przez MaRiO
Hmm WH jest podobny do DND. Stwierdze ze DND jest bardziej heroikiem fantasy. Mysle ze jesli wogole spotkales sie z klasycznymi rpgami to sobie poradzisz z WH bo jest prosty. Łatwo znaleźć się w jego świecie.
Bo miałęm taką ochote. W przeciwieństwie do ciebie nie pisze postów typu ja
...i jeszcze to mi wytłumacz
debil ?
Niestety na razie nie można wpisać np. 2K20, trza mu dać K20+K20, ale za to można sobie rzucić np. K137
Ide wyprobowac. Jęśli działa naprawde :P to lux.
Ale zamierzasz prowadzic DND? Bo jesli tak to sie pisze.
Tak, masz racje. Zamiast ja miałem napisać coś w stylu:
Żeczywiście, jestem bardzo chętny aby zagrać w tą ciekawą i jak niezwykle dobrą grę. A wiesz co, kiedyś już w takie coś grałem i teraz też bym chciał zagrać i zobaczyć jak się wykaże.
On się zgłosił N3m3z!s. Nie mie do niego pretensji. Ja się także zgłaszam
Matkus- ja mogę poprowadzić sejsę w D&D, lecz nie wiem jak z IRcem bo nawet tego programu nie mam :D. CO do sesji, to jak nie ja poprowadzę to mój kumpel który jest 5 lat MG.
OKi Zaglada spoxik. Bo sie pokłócimy jeszcze a to nie ma sensu.
eerion narazie skupmy sie na grze w warhammera plx.
Robcie postacie, konfigurujcie IRCa i gramy.
@ n3m1
Jak z tym moim gajem xD ?
Ithelios
13-01-2004, 20:26
Siema,jeśli gracie na ircu to ja też się na to pisze!!Grałem w oba systemy(WH i DnD)od paru lat i jeszcze pare innych aczkolwiek najbliższe jest mi DnD:)O ewentualny kontakt prosze na gg:1869980,thx:)
Oryginalnie dodany przez Zaglada
@ n3m1
Jak z tym moim gajem xD ?
Napisz mi krotka historie postaci itd. przeslij na maila
[email protected] a ja ci zrobie reszte czyli ta trudniejsza strone tworzenia.
No dobra, to jak ktoś chce zagrać w DND na IRC, to niech tam się pojawi i da znać. Zrobimy postać i jak będzie drużyna cała już, to zagramy. Ale z góry mówię, jak chcesz tylko raz na ruski rok grać, to se odpuść, szkoda mojego i innych ludzi czasu.
Mile widziane osoby, które już grały w DND 3ed, a jak nie w DND, to chociaż w jakąś grę na nim bazowaną (np. Neverwinter)
Hegemmon
22-01-2004, 16:44
Hmmm teżbym chętnie sięw tym wypróbował ale problem w tym że nie grałem jeszcze w nic takiego.. a wiele dobrego słyszałem o takichgrach :D
Zagłada opisz mi to dogkladnie na gg albo jakeigoś turtoriala czy coś w tym stylu wyślij mi na maila :) btw ja wciąż czekam aż dopizesz tam coś ...... ;)
JA mam szlaban, ale postaram się. Tylko trzeba ustalić dzień i datę. Mi najbardziej pasuje weekand, ale Matkusowi chyba nie... Można zrobić tak, ze MAtkus prowadzi jedne sejse, a ja drugie i będziemy miec 2 drużyny któe po kilku sesjach sie spotkają (wspólna sejsa), ale trzeba by było stworzyć nowy kanał na którym by zainstalowało się bota do rzucania kosci (lub 2 bo chyba granie na #tibia.pl chyba niebędzie zbyt ciekawe z ludźmi postronnymi)
Bot jest na #tibia.pl i na #sesja .
Jak trza będzie, to na 50 innych kanałów go poślę :P
Zaś co do mojego czasu... to nie zależy od weakendów, ja po prostu mam trochę inny tydzień pracy. Mam 4 razy na rano, potem dzień przerwy, 4 popołudnia, dzień przerwy, 4 nocki i 2 dni przerwy. Więc to, czy akurat w weakend wypadnie mi wolne czy nie... A tak po za tym, to mogę grać/prowadzić zawsze, jak nie mam na popołudnie :)
Dr. Omader
22-01-2004, 21:09
Ludzie wpadnijce na jakaś sesje w końcu bo się nie możemy zgrać a jak będzie więcej chętnych to sie coś wymyśli. Do D&D narazie mamy 2 chętnych. Jak ktoś chce to niech wpadnie na irca to mu ktoś wyjaśni zasady D&D. Koło 12 jestem sam na kanale i napewno będe miał czas na wprowadzenie, a w ciągu dnia to różnie.
Jak będzie sesja to powiezcie- ale mówie że czas mam tylko w sobote i niedziele. JEśli wtedy będzie jakaś sesja to powiedzcie na gg wcześniej. Moge być albo graczem albo MG
Tychanowicz
23-01-2004, 18:25
Witam
Ja bardzo chętnie mogę do Was dołączyć.
EeeeeEeee....to kiedy zaczynacie??? :D
Cale trzy strony zapisane a do niczego prawie nie doszliscie :P
Nie można mówić że do niczego nie doszłiśmy, bo wytłumaczyliśmy, że sesja najlepiej zeby była na IRCu co jest duzym krokiem. Teraz zostały tylko drobne sprawy
re: sesaj
EeeeeEeee....to kiedy zaczynacie???
Tego to nikt nie wie :))
Cale trzy strony zapisane a do niczego prawie nie doszliscie
Wlasnie, ze doszlismy, bo mamy juz gotowe postacie, tylko ze w dniu sesji n3m3s!s zachorowal ;( n3m1 wracaj szybko do zdrowia :P
Przepraszam was chlopaki, ale jeszcze ledwo zyje. Zmoglo mnie jak cholera. Obiecuje ze zagramy na 100% juz niedlugo. Cierpliwosci...
Z okazji ferii starsi mi puszczą chyba troche za oceny i poprowadzę sesję D&D. Kto jest chętny niech wyśle mi PW
NIE przyjmuje zgłoszeń w temacie, a jeśli ktoś sie tka zgłosi to prosze modków o upomnienie dla ww pana
to tak żeby tematu nie zaśmiecać :D
Liczba miejsc ograniczona więc się spieszcie
I prosze mi przesłax czy grealiście w jakąś grę fabularną
czy mqacie postać do D&D??
jak juz eerion wspominal - pisze sie na to ja i qmpel - czyli ja :D a takie pytanie - postac ma byc w pelni swieza czy moze byc juz po kilq sesjach ?? bo mam krasnala zab trolli z 9 qpionymi rozwinieciami :D - jak nie ma sliy to zagram lotrzykiem elfem - postac gotowa juz na teraz :D
jagiellon
06-02-2004, 17:42
ja bardzo chentnie :]
Garvalox
17-03-2004, 21:17
na wszysto sie do qr** musze spóznic. jak byscie grali w worhamera i bym mogl sie do was przylaczyc to podajcie nomer gg pod ktory mam sie zglosic albo cos (mi sie gg z deka kaszani i wiadomosci niezawsze dochodza). w d&d tez bym mogl zagrac chociaz nie bardzo to czaje.
ja tez sie pisze jak na warhamca :] gralem w to juz +kilka systemow autorskich kumpli + kilka prowizorek :D
St. Patrick
24-03-2004, 12:20
ja bardzo chetnie zagram, ale moze w cos innego niz stary, oklepany, zuzyty warhammer? moze np. w L5K albo Cyberpunka ?
Jestem za - bardzo chętnie zagram. ;)
Ja grałem tylko w DnD ale jeśli udałoby się mi jakoś nauczyć Warhammera to się zgłoszę bo jestem chętny ale nie chcę być zielony i tylko przeszkadzać w sesji.
Grubbasek
27-03-2004, 04:58
Bardzo chetnie zagram jak cos kontakt na gg 4251148
Bardzo chętnie zgram w Warhammer'a . Ale jedno dla mnie nie jasne : jak zastąpić rzuty kostkami tak żeby nikt nie miał wątpliwości ?
jakbys przeczytal uwaznie ten temat to bys wiedzial, ale powiem jeszcze raz, mianowicie jest bot od rzutow
a tak a propo, chtnych jest od groma, tlyko jakos nie mona si zorganizowac :D
A jak tu jest z postaciami - też się je robi na kartce ewentualnie kazdy gracz ma swoją kartkę a MG (lub ta osoba tworząca te postacie) podaje tylko cechy poszczególnyh postaci graczom zeby je wpisal na karte sam mając ''kopię'' cech postaci pilnując żeby ktoś nie dodał sobie czegoś ? Jeśli tak to MG mógłby zrobić kilka postaci i na sesji ustaloną na normalną godzinę w weekend lub inny pasujący wszytskim lub większości dzień porozdzielać je między obecnych graczy.
Ithelios
08-04-2004, 18:59
Czy już zaczeliście?I jeśli tak to w jakim systemie?Można dołączyć??
No dobra. W sumie, to gry nadal nie zaczęto. Teraz jednak mam 2 tygodnie wolne i chętnie bym w coś zagrał lub poprowadził coś na IRCu. Jeśli ja mam prowadzić, to D&D, włazić na irca i pytać, trza postacie zrobić. Jesli ktoś inny, to jestem otwarty, mogę grać we wszystko, ale najlepiej w klimacie fantasy. Jak by byli chętni, to w weekend można poprowadzić pierwszą sesję.
Jak już mówiłem, to chętnie bym zagrał zawsze i wszędzie. Akurat mamy ferie wielkanocne wieć nasza sesja może trwać w nieskończoność...
Grubbasek
09-04-2004, 03:52
Nom ale proponował bym aby sesje zrobic na gg albo na czacie irca, będzie szybciej i bo gra na forum to poprostu nabijanie postów.
Admin up ja napewno bym zagral jak cos kontakt gg 4251148.
edit:
Właśnie potrzebne są zdecydowane ruchy a nie gadanie, musimy ustalić termin i miejsce kto przyjdzie bedzie grał kto nie i koniec, jeżeli pierwsze spotkanie okaże się nie odbędzie z powodu braku graczy to...
ustalimy datę następnego, a jak to nie pokutkuje to znaczy że nie chcecie grać:)
No dobra. Kto zna zasady D&D, zapraszam na IRC. Dziś (to jest w piątek) od godziny 16 robimy postacie(choć wcześniej tez chyba bede, jak by ktoś chciał szybciej robić). Jutro od tej samej godziny gramy, pasuje?
Jak ktoś nie grał w D&D, to może chociaż w Temple of Elemental Evil? A jak nie, to chociaż Neverwintera? to są gry bazowane na D&D i w miarę dokładnie go odwzorowujące (choć oczywiście są pewne różnice).
Rasy tylko standardowe, klasy tez (choć jak ktoś się uprze, to możemy pogadać).
Vemlekos
11-04-2004, 19:11
grałem w oba i D&D rOx
może dla tego że gm lepszy :D :D :D :D :D :D
Ale sie podlizuje :D
ja moge dać mojom postać
Imie Wiliam
Rasa pułork
klasa barbarzyńca
a nie chce mi sie przepisywać :D
Heheheh, wszystko by bylo swietnie, tylko ze wiele luda wyjezzdalo na ten weekend, tak jak np ja.....
Dlatego nie moglem grac :(
P.S. zasady D&D chyba sie nie roznie zqa bardzo od innych gier FRP?
Vemlekos
12-04-2004, 14:55
Zasady takie jak w neverwinter tylko że:
na wszystkie umiejętności żuca sie K20
na atak żuca sie K20
Nie ma takiego czegoś jak rzut na obrone
ale są rzyty obronne przeciw magii
jak znajde w necie po krutce zasady to dam link :D
hehe, neverwinter.... jedynie gralem w wercje cRPG, wiec aczej nie znam zasad :P raczej mi chodzileo o to czy sie rozni od warhamca
Neverwinter to gra komputerowa oparta na zasadach D&D 3ed.
A jak ktoś grał w Temple of Elemental Evil, to już wogole dość dużo o D&D powinien wiedzieć.
BTW: Pierwsza sesja odbyła się już w sobotę. W sumie, to nie najgorzej było, ale jakoś tak chaotycznie. Jednak IRC to nie RL. Po za tym pisze sie jednak wolniej, niż mówi, i często kilka osób na raz coś pisze :/
Ale ogólnie chyba nie było najgorzej.
Zeby uniknac chaosu moglbys wyznaczac osoby zeby mowily w danej kolejnosci
Poza tym 2 pytania:
1. kiedy bedzie druga sesja
2. czy bedzie sie mozna jeszcze dolaczyc
Vemlekos
13-04-2004, 08:14
LOL ALE MAM POMYSŁ
wystarczy może że zrobimy pare sesji demonstracyjnych (osoby kture umijom grać)
a ps kto jest DM??????????
Kesaro the Necromancer
16-04-2004, 12:55
nie czytaełm tego wszystkiego,ale tylko 1 strone ale ja moge zagarć w Warhammera i D&D a le raczej warhammera a dotego mam ksiazke ale musze po nia isc wiec bede sobie pomagał ksiązką.
@vemlekos i le ty razy grales w warhammera 2 czy 1 raz???
Vemlekos
16-04-2004, 18:53
więcej za to grałem w D&D niż ty
ale tak przy okazji warhammer mi sie nie podoba jest zamało skomplikowany i nie da sie fascynujących sesji zrobić
przynajmniej ci gm z kturymi ja grałem(to on kesaro ten pedał mi mistrzował)
Jak dla mnie wrahammer jest lepszy, poniewaz na jakies porzadne przedmioty trza sie napracowac, a nie tak jak w D&D znajdujesz je w kazdym sklepie :O co za frajda latac postacia ktora ma miecz +10, tarcze +10 itp., ktore w dodatku sie dostalo po pokonaniu jednego trolla.
P.S. no moze przesadzilem, nie trolla, ale w D&D za latwo (i zbyt potezne) sie znajduje magiczne przedmioty
@Vemlekos
i tu sie nie zgodze, ze w warhamca nie mozna przeprowadzic dobrych sesji. jak sie postarac to mozna takie zeczy wymyslic, ze dla kazdego sie znajdzie
Była zrobiona jedna sesja w D&D więc może drugą zrobić w WFRP ?
Vemlekos
16-04-2004, 20:30
była już sesja bo ja nie wiedziałem wyyy
prosze o informacje w newsach plx
z góry thx
@Caspius
zalerzy od dm jak masz dobrego to sie pomęczysz
ps. nigdy nie zapomne tej sesji w koloseum hlip było tak pięknie hlip puzniej spalili mi kumpla hlip pużniej bugbeary hlip itp itd(real krytk w lwa 2x20)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.