Pokaż pełną wersje : Serwery Niemieckie,a Amerykanskie - czy az tak wielka różnica?
prosiłbym ludzi, którzy grali na obu typach wymienionych w temacie serverow, o recenzjie - czy różnica jest az tak odczuwalna? Mam na mysli stabilnosc serwerów / lagi , a nie podział społeczny.
Lagi są odczuwalne na amerykańskich, częste lagi, kicki i freezy. Ale gdy masz szybkiego dobrego neta to możesz sobie grać na amerykańskich. Ale wg. mnie to lepsze niemieckie,więcej polaków a noobów tyle samo.
Z racji samej odleglosci jest roznica okolo 100ms co przy tibi duzego znaczenia nie bedzie mialo jesli uda ci sie osiagnac ping mniejszy od 200
Mam łącze 512 kb/sec, grałem na amerykańskim serwerze przed sprzedaniem postaci - bez problemu, nawet kicków i lagów mnie niż na niemieckich.
Swego czasu grałam na amerykańskim i nie miałam jakichś większych problemów z lagami czy kickami. Jedynie na multimedii grać się nie dało, lecz to chyba jest normalne.
Nie widziałam także różnicy pomiędzy mym serwerem a niemieckim, na który od czasu do czasu się logowałam.
..::QRAS::..
19-11-2009, 14:44
gralem 2 lata na niemieckim i 4 na usa szczerze? zadnej roznicy , nie wiem skad sie biora te porowniania . . .
@DOWN
haah xd moj blad xD mysli sie o czyms innym a pisze co innego xd
4 na angielskim
Ashaushauhsa
--------------------
Zawsze grałem na amerykańskich serwach i nie byłem zawiedziony. Na niemieckich są niezauważalne różniece, chyba że ma się słaby net.
oj ja mam bardzo duza roznice,na usa freezy co jakis czas a na niemieckim nic
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.