Pokaż pełną wersje : Gra Druidem
Zaznaczę na wstępie, że jestem dojść świeżym graczem(gram około 2 tyg.)
Obecnie posiadam druida na 13 lvl'u. Przeczytałem już niejeden poradnik nt gdzie exp'ić z takim, a takim lvl'em. Obecnie siedzę na rotach w darashi'i i od kiedy mam nowego roda to nie wyrabiam z regenerowaniem many. I tu mój niewielki dylemat, ładować manę potion'ami czy zostawić postać na 2-3 min i dalej wrócić do expi'enia. Pytanie z pozoru błahe, ale w odpowiedzi mam nadzieję uzyskać odpowiednie wskazówki przy exp'ieniu na wyższym lvl'u.
A już na marginesie od, którego lvl'a oraz na czym warto exp'ić z waste(ale tak aby zawsze wyjść na plus).
Ładuj mane manasami, a co do tego drugiego pytania, to skoro przeczytałeś tak dużo poradników powinieneś wiedzieć :P
No nie wiem, dla mnie dziwne jest manasowanie się na expie na 13 lvlu. Możesz użyc manasa tam raz na jakiś czas, ale bez przesady, żeby marnowac bp manasów na rotach.
a co do .... z waste(ale tak aby zawsze wyjść na plus).
jak można "wastowac", ale wyjśc na tym z plusem?
waste = strata, więc wyciągnij wnioski.
btw, grasz dopiero 2 tygodnie i już pacc? nie lepiej było się pierw obeznac z grą? takim sposobem pacc się po części zmarnuje, ale cóż - Twoja decyzja.
@Rybzor
Faktycznie piszą jednakże opierają zysk na czynniku losowym " jak się poszczęści to się zwróci z nawiązką "
Widziałem już w jakimś poradniku orientacyjny zarobek na godzinę w jakimś poradniku, ale był on mocno zawyżony z racji, że były dość wartościowe rare itemy, które jak wiadomo wcale nie muszą wypaść w przeciągu godziny, czy choćby dwóch.
@Erverse
Tutaj błąd w moim pytaniu był związany z moim niedoinformowaniem :P intuicyjnie domyśliłem się, że wastować znaczy włożyć jakiś wkład w expienie(często spory), ale z możliwością wyjścia na plus.
Co do kwestii Pacc'a to zaobserwowałem u ludzi to "coś" co można nazwać usilnym pokazaniem, że ktoś marnuje pacc'a, bo np. ma niski lvl, lub nie wykorzystuje jego pełnych możliwości. Na marginesie 1 dzień Pacc ~ 1zł(co zapewne wiesz) i nie myślę, żeby można było nazwać to marnowaniem kasy.
@Topic
Dzięki za odpowiedzi
@Rybzor
Faktycznie piszą jednakże opierają zysk na czynniku losowym " jak się poszczęści to się zwróci z nawiązką "
Bo tak z definicji jest. Podczas expienia poza kasą i typowym lootem, wartościowe przedmioty wypadają losowo. Raz skończyć expienie z ogromnym zyskiem, a drugi raz ze stratą i nie masz na to żadnego wpływu. Oczywiście mowa o wartościowych przedmiotach, a nie o wyżej wspomnianych kuszach, mace'ach i kasie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.