zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Blessy.

Matello
09-02-2010, 13:37
Siemka, da się jakoś sprawdzić ile ma się blessów, poza klikaniem na ceremonial ankh? Jeżeli tak,to jak?
Drugie pytanie, czy mogę kliknąć na trade na to ankh i wtedy mi pokaże jakie blessy mam, czy muszę mieć to przy sobie? Bo PoI nie zrobiłem i długo nie zrobię, a wątpi by ktoś pożyczył...
Jeszcze jedno, jak kupiłem blessy 2 lata temu to mi przepadły przez te update? A może da się sprawdzić czy ma się danego blessa u NPC który go sprzedaje? Czy normalnie weźmie mi kasę i da blessa, chodź go mam?
Trzecie pytanko, czy to prawda że blessy działają teraz jak aol (+jak normalne blessy), przez co ten stał się zbędny?

Rybzor
09-02-2010, 14:43
Siemka, da się jakoś sprawdzić ile ma się blessów, poza klikaniem na ceremonial ankh? Jeżeli tak,to jak?
Drugie pytanie, czy mogę kliknąć na trade na to ankh i wtedy mi pokaże jakie blessy mam, czy muszę mieć to przy sobie? Bo PoI nie zrobiłem i długo nie zrobię, a wątpi by ktoś pożyczył...
Jeszcze jedno, jak kupiłem blessy 2 lata temu to mi przepadły przez te update? A może da się sprawdzić czy ma się danego blessa u NPC który go sprzedaje? Czy normalnie weźmie mi kasę i da blessa, chodź go mam?
Trzecie pytanko, czy to prawda że blessy działają teraz jak aol (+jak normalne blessy), przez co ten stał się zbędny?
O ile pamiętam, ceremonial ankh to jedyna możliwość. Prócz pójścia do NPC i zagadania oczywiście :P.
Nie, nie możesz kliknąć na trade.
Nie, nie przepadły.
Tak, blessy działają jak AOL, przez co są droższe na wyższych poziomach.

Matello
09-02-2010, 15:19
Czyli jak już wykupię wszystkie 5 blessów, mogę nie nosić aola? A co się stanie jak padnę mając 5 blessów z aolem, stracę go?

Shiney
09-02-2010, 15:33
Tak, jak masz wykupione wszystkie 5 blessów (4 facc + 1 pacc), to nie trzeba już nosić aol'a.

Matello
09-02-2010, 15:36
Dzięki wam.