PDA

Pokaż pełną wersje : Nie wchodzic na Fibule na lunarze Albo papa baby !! You are Die =P

Gandalf Blakc
13-01-2004, 21:12
Wszystkim Nowym a tagrze starym Graczom Radze nie wchodzic do Jaskini pod Fibula na lunarze jakas gilbiia Fragnatiss (jakies Frakasy ) okupuja ja wlasnie. Jesli wejdziesz na nia nie placac jakiemus typkowi to cie zabija :D I radze nie walczyc i nie wzywac koleguw na pomoc bo pk tam jest oni nic na 100% nie pomoga ale zgina tez przy tym :P .Fibule zajela jedna z najsilniejszych gildii na lunie :D fanie co . AA zeby wejsc trzeba placic 20 gp od kazdego lvl czyli 200 gp jak masz 10 lvl co dwa tygodnie.
I prosze kogos aby jesli moze zglosil to to G-Masterow zeby zrobili z tym pozadek !!! JA byc slaba z Angielski i Niemiecki wiec ja sie nie dogadac z nimi

Wasza Droga Kochna Mila Dzielna Ładna Madra Urocza Przemila Sexowna Silna a zarazem cudowna
Gandulfunia =P

Matiq
14-01-2004, 16:36
hehe :D na Enterii nikt tej wyspy nie okupuje ale tam sami PK-erzy sie chowaja - sam red skulle

Gremlin
14-01-2004, 23:09
Dobre :)
Slyszalem o okupacjach cyklopolis, wysp dla PAC, Thais, AB, Carlin, ale co highg lvl robia na Fibuli?
Pewnie potrzebuja beholder shield-ow do ozdoby guild house :)

Alhall
15-01-2004, 09:06
Ale moim zdaniem to jest nie ferr trenuje na fibuli od zeszlego lutego zeszlego roku i fajniebylo :D a teraz kaza dawac oplaty za wejscie grrr. Łamia prawo tibii jakies k0olega powiedzial bo przewertowal tibia rulles

Gandalf Blakc
17-01-2004, 15:08
Jesli Chcecie się czegoś wiecej dowiedzieć To zapraszam na Ten link Do Tematu Moje kolegi Plastusia.

http://members.lycos.co.uk/baronkaldrick/viewtopic.php?t=249 (http://)

Znajduje sie tam Rozmowa Z jednym z czlakow tej gildii DarkSpawn :czar:

Dan the Automator
17-01-2004, 17:11
Pomysł zapłaty za Fibule nie jestr wcale nowy...a myślicie że z czego słynie gildia Mercaneries na Antice :]

miras
17-01-2004, 19:17
o fibuli nic niewiem ...ale o senji na eterni wiem co nieco...
kupilem z kumplem domek.....
poslismy zrobic senja questa ,chodzimy se a tam nagle pk team wyskakuje chce nas zabic...ja zwialem do domku jeden kumpel padl a drugi zwial do carlin po Sd
..Gdy kumpel wrucil z sd zabilismy jedengo a drugi zwial ...5 min puzniej przybiegl red pysk 53 royal pall....powiedzial ze jak niezapalcimy 10k to mam problem....powiadomilem o tym kumpla ktury se pogadal i nam uratowal skure {THX} .Kilka godzin puzniej te typy zrobil senja trap {oprucz tego co polegl }{senja trap...zastawienie portu na senji ze niemozan uciec ani wrucic do carlin } oczywiscie nieposzlo im to bez problemu poniewaz z kumpel postanowilem bronic senji ....i poslismy ich zabic ....gdy przyslij jeden polak ubil dwuch a 3 uciekl.... lecz po chwili wrucil wiec przeszedlem do ataku dostal kilka razy po 50 uzrzyl 4 exury vity i niestety zwial zmieniajac wyspy {koniec kasy } ....ale nieoddam senji mam tam dom i gildie wiec bede jej bronic

Monoron
23-01-2004, 23:14
Dobrze by było zebrać drużynę i ich wymordować.
Najlepiej zmówić się w kilka gildii.
Albo im się odechce albo ich zrookujemy.

Monoron
23-01-2004, 23:15
Ale oczywiście ja osobiście się w to nie mieszam. :D