zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pomocy.

Stecush123
10-03-2010, 18:53
Witam. Nie widziałem gdzie umieścić ten post więc umieściłem go tutaj. Jak coś proszę admina, moda o przeniesienie go do właściwego działu.

Byłem 2 miesiące poza granicami miasta i nie miałem dostępu do internetu. Jak się okazało, po przyjeździe, moje Tibijskie konto na którym znajdował się Knight został shackowany. R-key zgubiony, ponieważ postać ma już sporo ponad 2 lata. Ponieważ "haker" zmienił e-maila nie mogłem nic zrobić. Ostatnio przyszedł mi list z CipSoft'u...

http://i585.photobucket.com/albums/ss296/Stecush123/list.jpg

Czy jak wpisze to co tam pisze, to pojawi się mój e-mail ?
Czy może nie klikać w to i zignorować?
Czy może przyjdzie wszystko hakerowi jak to kliknę?

Proszę o pomoc...
Z góry dziękuje !

Rybzor
10-03-2010, 19:02
To mi wygląda na wysłany rec-key. Pierwszy raz widzę ten dokument szczerze mówiąc.

Dziwna sprawa, bo kosztuje to parę euro. Ciekawe kto za to zapłacił. Możesz dzięki temu odzyskać dostęp do konta, zmieniając sobie maila.

Stecush123
10-03-2010, 19:06
Myślisz że warto spróbować ?

Rybzor
10-03-2010, 19:09
No warto, lol. W liście jest podana strona tibia.com, czyli oficjalna, więc na pewno nic ci się nie stanie jak nie spróbujesz/to nie oszustwo.

Stecush123
10-03-2010, 19:18
Źle mnie zrozumiałeś, ale ok ok. Dobra, potem napisze co i jak :)

--- Stecush123 dodał 7 minut i 10 sekund później ---

Po wpisaniu wszystkiego itp dostałem nowego r-keya. Jakiś dobroczynny dawca pieniędzy się skusił, albo ktoś popełnił błąd.

Dzięki za pomoc.

Meper
11-03-2010, 08:10
Rybzor to dziecko, które nie ma pojęcia o tej grze a zgrywa filozofa. Nawet jak nie ma nic do powiedzenia to i tak daje tu swoje wypociny.

Tak, to jest REC dzięki któremu odzyskasz konto.

Na tibii.com wybierasz opcje ACCOUNT LOST

Wybierasz ostatnią opcję czyli zmiana maila poprzez recover key. Wpisujesz nowy e-mail i tam przyjdą Ci zmienione hasła.

Jagred
11-03-2010, 08:18
to nie jest REC. To jest kod do wyrobienia nowego Reckeya. I dzieki niemu odzyskasz konto. Pewnie hacker chcial zagarnac konto dla siebie, i zamowil nowego recka zanim dane na koncie sie przestawily na niego. Odzyskaj konto, pozmieniaj wszystko co sie da, i ciesz sie bezpiecznym kontem)

Rybzor
11-03-2010, 15:36
Rybzor to dziecko, które nie ma pojęcia o tej grze a zgrywa filozofa. Nawet jak nie ma nic do powiedzenia to i tak daje tu swoje wypociny.

Pomijając to, że grałem w "tą grę", jak ty z drabina na poziomki chodziłeś, to jakoś trzeba dobić do tych 10 tysięcy postów ;)