Pokaż pełną wersje : Procesor zajęty na 100%.
Czy wy też macie ten problem? Podczas, gdy Tibia jest włączona, procesor jest obciążony na 100%. Sprawdzałem u kolegi, który ma kilka razy lepszy sprzęt i sytuacja była identyczna - 100% przeciążenia procka. Przez Tibie przymula komputer. Może ktoś znalazł na to sposób i czy macie również ten problem?
normalka stary ja mam proca 3 gh i mam to samo jak każdy bo tyle wcina i już
To co ze tyle wcina, ale wlacz winampa, przegladarke i jakas gre i wswzystko dziala idealnie, przynajmniej u mnie. To 100% to fikcja, ja gram w tibie slucham radia internetowego i pocinam w nfsa gdy trenie i smiga az milo.
to zwykła fikcj nic więcej
$corcerer
13-01-2005, 14:29
The client uses up to 100% of the CPU's resources. Is there something I can do?
Yes. Go to Options->Graphics->Advanced and check out your frame rate limit. If it is set to "Max", please lower the limit to a decent value. It may be necessary to make some experiments here. Once you have finished doing this your computer's CPU should use less of its resources on Tibia, and the game will run much faster.
Albo zmień system.
Options->Graphics->Advanced->Adjust Frame Limit (zmniejsz to np. o połowe i sprawdź wynik)
Stefan12532
13-01-2005, 17:36
znam to....wszystkoco chcialem wlaczyc kiedy gralem w tibie uruchamilo sie z minute...nie ebde zmienial tego licznika bo se dokupilem ramu (mam teraz 640) i wszytko chodzi good nawet ze 100 procent procesora...
Mam procka 1,5
Ramu 500 coś :P
A pisze że zużycie 100% a ja sobie śmigam na forum słucham muzyczki i czesto nagrywam płytke albo sobie gram xD I nic się niedzieje xD WIEC WYSZTKO GRA JAK TA LALA XD 8o 8o 8o 8o 8o 8o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.