zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ban

lowerseb280280
25-10-2010, 11:56
Witam , zamieniłem się z kolegą postaciami nie wiem jednak czy postać nie miała bana , i w tym moje pytanie czy da się to jakoś sprawdzić <dodaje żę wpis mógł zniknąć po okresie 6 miesięcy > a wcześniej tego nie wiem da się z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam :)

Slythia
25-10-2010, 11:59
Jeśli wpis zniknął to znaczy, że postać jest 'czysta' i traktowana, jakby nigdy bana nie miała.

Nie można sprawdzić, czy miała bana, czy nie w tej sytuacji.

lowerseb280280
25-10-2010, 12:07
Miałem postać która niby była czysta i nie maiła wpisu potem zacząłem bocić i postać usunięto .. chodzi mi o to że chcę zrobić transfer postaci i nie wiem czy jak mam tak jak ty podbno mówisz czyste konto czyli mołgo mieć wcześniej bana mogeprzenieś na inny serwer chyba że jest to prawda co mówisz

Slythia
25-10-2010, 12:25
Z botowaniem była inna sprawa. Potrafili przecież usuwać postacie, które miały całkiem czyste konto - ot tak, za karę.

Jeśli zaś chodzi o transfer to musisz spełnić ten warunek:

* The character must not have a red or black skull, also there must be no final warning in the criminal record of the account the character is assigned to at the time of the transfer.

Krótko mówiąc - nie ma final warninga - możesz przenieść postać.

lowerseb280280
25-10-2010, 12:30
Dzeki wielkie widać że ogarnąłeś sytuacje , inny na tym 2 dni myśleli dzeki wielkie jeszcze raz <temat do zamknięcia >
:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: