PDA

Pokaż pełną wersje : Chyba wiem kto mnie zhakowal !

Ola-Lola
16-01-2005, 22:47
Pisalem w innym poscie ze mialem hacka !
Gosciu spersonalizowal mojego pacca na : Krzysztof Kowalski 02.08.1990 Warszawa .

i myslal ze nie odzyskam konta do 5 dni bo tyle wynosi okres na poprwe tych danych . .

Co mam zrobić z tym skur**synem !! X(

luzik
16-01-2005, 22:52
pisales wtamtym poscie bodajze ze nikt nie znal hasla i numeru ale skad ten Twoj hack sie wzial wtedy? mozliwe ze masz keylogera przeskanuj sobie kompa antywirem i ad-aware bo znowu sie wbije na Twoje konto.Sorki ze offtopic

Shinjix
16-01-2005, 22:54
a) Pojechać z kumplami do warszawy i pałą w łeb.
b) Zadzwoń na Biuro numerów TP, Dialog itp. podaj imię i nazwisko, zadzwoń i powiedz, żeby kase dawał- gość się przestraszy.
c) Postrasz go podaniem do sądu.
d) Oj jak znasz Imię i Nazwisko i Miasto to możesz dużo.... Az strach mówić ILE rzeczy możesz mu zrobić... Szczególnie, że ma 15 lat to strachliwy może byc...

PS: Wierzysz, że podał prawdziwe dane??

Vanhelsen
16-01-2005, 22:56
Pisalem w innym poscie ze mialem hacka !
Gosciu spersonalizowal mojego pacca na : Krzysztof Kowalski 02.08.1990 Warszawa .

i myslal ze nie odzyskam konta do 5 dni bo tyle wynosi okres na poprwe tych danych . .

Co mam zrobić z tym skur**synem !! X( jeśli dane są prawdziwe to bierzesz starszych, idziesz na komende i skladasz pozew do sądu, powiino ci się udać :)

@modki: może tak zmienić avatar i podpis Ola-Lola'owi ?? czy w regulaminku nie pisze nic o razismie (patrz: avat :P)

Willy The Dark Druid
16-01-2005, 22:57
a jeśli to nieprawdziwe dane?

Ola-Lola
16-01-2005, 23:01
no teoretycznie mogą to byc falszywe dane ale jak chciał se spersonalizowac mojego pacca to chyba podal dobre dane .
Jezeli tak jest to ma pecha bo mam kuzynka ktory jest w Warszawskiej bojówce !! LOL
:evul:

ripper
16-01-2005, 23:02
no to musisz kolesiowi (delikatnie mówiąc) na***ać... no chyba ze złe dane...

Ola-Lola
16-01-2005, 23:02
co do avataru to wszystkie PK jakie miałem to BR . .
Sorx ale zdązyłem ich "pokochać " :evul:

Toomek
17-01-2005, 07:42
Stray nei przejmuj sie takim tylko tępić takich jak wiesz kto to i upewniłes sie z ni mas zkeylogerów to na mendy z takim

Angel of Death
17-01-2005, 15:01
Jakoś mi sie wydaje że to nie sa prawdziwe dane , po 1 chyba koles nie jest tak głupi żeby na zhackowanej postaci ujawniać swoje prawdziwe dane , po 2 takie baaardzo pospolite niesądzicie: Krzysztof Kowalski , Warszawa ...