Pokaż pełną wersje : Ja chce na Demona
Kupilem se PACC'a i chce isc na Demona z kumplami
Tylko nie znamy drogi ;(
Prosze o opisanie albo pokazanie na mapach
Jak myslicie czy taka ekipa da se rade :
Master Sorcek <ja :) > 39lvl 41ml lvl
Elit Knight 49 lvl i skille 71/70
Royal Paladin 67 lvl i 15ml lvl a skille 82 w discie
Master Sorc 43lvl 56 ml lvl
Mamy nadzieje ze bloker wytrzyma :evul:
a jesli nie to sie wezmie deugiego do pomocy albo innego
ale mniejsza o blokera ja chce znac droge ;(
Jeśli bloker będzie miał pecha to dednie....
Bloker padnie szybko :evul:
Siwy Gnojek
17-01-2005, 23:00
wg mnie rady nie dacie bo macie za słabego blokera chociaż może wam sie udać bo mój kolega na 50lvl blokował demona... a droge znam ale neiwiem jak opisać a mapki nie mam ;|
Polecam jakiś film z demon hunta np. film Keepera!
Vanhelsen
18-01-2005, 00:36
Kto robi za blokera ?? Knight ??
Po puerwsze narazie odradzam mu blokowanie, uhów pujdzie ze ch..., mastery zurzyja troche sdków a lallek bolciszy i na dodatek 1 combo i macie po blokusiu. Niech bloker nabije 70-80 lev, wtedy może spokojnie blokować., sorki najlepiej od 50 levela i dobrego mlevka (niewiem jaki powinien byc 35-45, coś koło tego) by nie marnować SD, pallek może chyba być.
Info dla blokera: blokujesz na skosie unikając energy beamów, trzymasz demcia zdala od atakujących, uchasz sie jak tylko zjedzie ci hp poniżej wartosci uha (wartosc uha = ile hp leczysz uhem), nie uchaj sie za czesto by nie miec "mute" w pasowej sytuacji (raz na 2sek urzywac mozna runy, te 2 sek moze zbawic :P) No i nos AoLa lub dragon neacle (zalerzy jakie EQ)
Info dla atakujących: Bilecie odrazu jak będzie możliwośc, piorytet bicia jest taki: Fire elementale na poczatku, demon jako drugi. Dlaczego ?? Bo gdy demon sumnie 2FE to bloker je zblokuje i będzie brał hity demona na klate. Gdy tylko się przerzuci na tychmiast cała kompania ucieka na góre (zalerzy od spawna), kto wie kogo kontretnie demcio leje :P
P.S: Droga też do latwych nie nalerzy :P (hero itp, itd :P)
Duzo demonow jest w edron cave.
Jest tam takie miejsce z ppjedynczym respawnem demona mozna ustawic parcele by palkowi i sorcom bylo latwiej uciec jak by co!
Droga do pisania jest trudna wiec poszukaj filmikow!
@up
Setnie mnie rozbawiło stwierdzenie: "Duzo demonow jest w edron cave.". Co te demony ot tak se biegają po Edron Cave?
@Wieszok, topic
Co do UHania się, to najlepiej na początku UHac się co 2s nie czekając aż HP zejdzie.
Ja chce peguota 307 z full wyposazeniem, dróg na demony jest wiele ale wiekszosc z nich prowadzi do nieba
co tam demony. jak chcecie wiecej adrenalinki idzcie na Demone :evul:
Cors Ent
18-01-2005, 22:23
Jak dla mnie to wogle z ta ekipa nie macie co szukac na demonach.
bo jedyna rzecz jaka mozecie znalesc to dead.
widzialem juz rycow z 70lvlem co nieszczesliwie hity 400hp+ dostwali w combo i padali na demonach.
wiec ten 49lvl blocker to kiepsko to widze ;)
mati sorcek
19-01-2005, 15:50
Sam niewiem gdzie sa demony ale jezeli bedzie trzeba is przez resp hero to zycze milycDEDOWHAHAHA(Joke)Ale dobra bedzie mieli do pokonania cale tabuny potworkow miedzy innymi:Priestty,nekro,dsy,dragony itp.
:evul: BEDZIE ROZLEW KRWI :evul:
A po za tym niech pujdzie z wami n00b to zaspamuje demona i umrze z spamami ;)
Jerkov Thundersword
19-01-2005, 22:04
[QUOTE=aldern]Kupilem se PACC'a i chce isc na Demona z kumplami
Tylko nie znamy drogi ;(
Prosze o opisanie albo pokazanie na mapach
Jak myslicie czy taka ekipa da se rade :
Master Sorcek <ja :) > 39lvl 41ml lvl
Elit Knight 49 lvl i skille 71/70
Royal Paladin 67 lvl i 15ml lvl a skille 82 w discie
Master Sorc 43lvl 56 ml lvl
Skoro chcesz leczyć blokera co 12-20 hitów to nie ma żadnych przeszkód... osobiście polecam blokera level +70.
co za ludzie.... bloczyc demca to minimum 70 lev bo delikatny lag i masz deda ja padlem na demcu na 62 levie bo zablokowal mnie fe i dostalem z e beam wiec nie badzcie pewni co do bloczenia demona na tak niskim levie policzmy takie combo demca jezeli nie daj boze trafi wszystkim
e beam 350-400 + z łapy wali do 350 + z bomby okolo 200 + fe zaleznie od ilosci 2 fe moga udezyc nawet 250 za ture wiec podliczmy...
400+350+200= 950 to tyle hp ma maxymalnie 60 lev nie licze w tym cobie fe bo przy ich pomocy combo mialo by 4 cyfrowa wartosc wiec nie wiem dzie wy sie pchacie chlopaszki :) chyba tylko po to zeby bloker mial piekny wpis w tibia com "kiled by a demon"
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.