PDA

Pokaż pełną wersje : Tibijska sensacja filmowa.

Mily Knight
19-01-2005, 08:24
Lol dzisiaj przeczytałem ten cały temat o wirusach w filmach ( rec ) i uważam że jest to jedna wielka bzdura , ponieważ zeskanowałem sobie kompa a filmików mam niemało zeskanowało mi bardzo dużo plików i o to wyniki :

Liczba zeskanowanych plików : 132018
Zainfekowanych Plików : 0
Objętych Kwarantanną : 0
Usuniętych : 0

Jak więc widać na załączonym obrazku i biorąc to na chłopski rozum te całe filmowe wirusiki były sensacją tibijskiego toks show filmów :D . Możecie mówić co chcecie ja w to niewierze !! i jeszcze jedno jeżeli ten dziennikarz filmowy do spraw wirusów coś tu będzie chciał walnąć to niech poszuka wiarygodnego źródła i poda dowody . Każdy z nas może napisać na forum że znalazł wirusa w rec i że mu sie należy nobel ! , ja także moge podać maila hakera bez żadnych źródeł ( wszelkie podobieństwo maila w moim poście z istniejącym jest przypadkowe ) np : [email protected] . Więc jeżeli zobaczycie takiego posta na przyszłośc z keyloggerami w rec to radze sie dobrze zastanowić czy warto tam wogóle coś odpisać i przeczytać bo może to być kolejny korespondent tibijski który chce rozświetlić swoje imie na łamach sensacji filmowej .

SkiLo
19-01-2005, 13:55
w koncu jakis rozsadny glos
tez mam niemalo plikow bo kolekcjonyje wszystko poczawszy od tibii 7.26

pozatym nie jest mozliwe aby jakis plik wykonywalny odpalil sie z pliku rec, musiala by byc dziura w tibicam pozwalajaca na to (czyt. autorzy specjalnie cos takiego zrobili).

Yoda
19-01-2005, 14:38
z tego forum z tibi.xx i jeszcze duzo z tibi.de wiec nie mowcie ze macie duzo !!Ja mam filmiki ze slubow na antice jak bubble ma 170 level :P

Rychu
19-01-2005, 15:19
po przeczytaniu tematu tez zeskanowalem kompa i tez nic mi nei wykrylo...komus sie bardzo nudzilo

ciemne dropsy
19-01-2005, 16:54
Tak oczywiscie - uzywasz tibia gg? -oczywiscie, mam antywira i mi nic nie wykryl i nie grozi mi hack...

Naprawde? otoz jestescie w bledzie, antywirek nie wykrywa wsyzstkich wirusikow a juz napewno zrobionych bardzo niedawno i ktore nie sa w ich bazie danych... wiec nie myslcie ze majac antywirusa jestescie chronieni tak ze nic a nic wam nie grozi B)

Brave
19-01-2005, 17:10
Buahahahaha, jakby Antivir wyszukiwał wszystkie wirusy/trojany itp. to nikt by sie keyloggerami nie przejmował. Ludzie, to, że w Waszym zbiorze filmów nie odkryło keyloggera to nie znaczy, że pod .rec nie można takiego podczepić. W końcu tak samo, nie w każdej tibii gg jest logger :/.

Uwierzcie, to że Wy nie macie keyloggera to nie znaczy, że podczepianie wirusów pod .rec jest niemożliwe :/.

Co do chęci zaistnienia na 'łamach sensacji filmowej' to Ty Mily Knight'cie prędzej chcesz to zrobić rozgłaszając herezje, że keyloggerów w .rec nie ma i nie ma się czym przejmować :/.

Mily Knight
19-01-2005, 17:45
Drogi użytkowniku forum !! według mnie niema keylogów w filmach , bo ja już ściągam filmy bardzo długo , prawie każdy film jaki sie pokazał został przezemnie dorawny i obejżany i niemiałem ani jednego haka !! . Zresztą przeczytaj sobie inne posty na ten temat w temacie "" Keyloggery w rec to nie są żarty !! "" i zobacz co ludzie piszą :/ . Może i masz jakieś wątpliwości , ale według mnie w REC niema wirusów wiem tylko że sąw ZIP , ale w REC jeszcze nigdy niespotkałem a oglądałem mnóstwo filmów ;) .

Spector
19-01-2005, 17:46
Może nie masz key loggerów mily knight ale zauważ ze virusy mają backdoory, więc przypadkowo mozesz miec hacka :/

mental
19-01-2005, 18:28
W plikach rec.. mogom byc kelogery!! A jesli ktoś mówi <mily knight> ze mu antywir nic nie wykrył to ....Albo masz nie aktualizowanego antywira albo ściemniasz bo keylogery w plikach rec pojawiły sie nie dawno i nie wszystkie antywir wykrywaiom keylogi I że ktoś ci nie hacknoł char.. to masz za maly lvl bo takie żeczy zostały stwożone do wielkich celów a nie do hakowania litle lvl :D X(
polecam ad aware

sulik
19-01-2005, 19:08
Po co robic taki drugi temat skoro juz jeden jest ? Ja do keyloggerow w plikach .rec podchodze z dystansem. Co prawda nie mialem hacka ale zawsze warto miec tzw. "respect" . :)

Maxi skywarien
19-01-2005, 19:17
Nom dzis ja tez myslalem ze hack ale wiecie jak w kortce sie wpisuje pass i kortka sie opierala o klawe;P no i zly ;D no i zdjolem kortke i odrazu zadzialalo ale wiecie na 20lv to dla mnie duzo z eq bohy b robe k legi medusa fs w helmecik ..

Mily Knight
20-01-2005, 07:54
Co do jednego sie zgadzam , że wirusy mogą mieć nowe generacje i zostaćniewykryte , ale ten antywirus z którego ja korzystam jest udoskonalany co tydzień i pozatym jakby chcieli hakować to bym niemiał nika bo eq mam dobry . Mówisz że to zostało stworzone do wielkich celów ?? to kogo oni kurcza chcą shakować Bubbla albo Gma ??? :D

mental
20-01-2005, 19:25
Mily knight do wielkich celów tzn np KIPERR który ma high lvl który jest częstym członkiem forum a jesli chodzi ci o bubble to i tak by cipy cofneli server jak by miała hacka .Dlaczego taki hacker mial by hacknonc ziomka z 25 lvl jak woli poczekac i hacknonc z wienkszym lvl gracza...

Dechsta
20-01-2005, 20:32
Mental skul pysk :D

mental
21-01-2005, 14:29
Piotrek a w czaszke byś nie chciał

(Dechsta lol)

hide
21-01-2005, 20:25
'keyloggery stworzone do wyzszych celow'... tzn ze zaden 'haker' nie podczepil keyloggera/virusa pod zaden z moich 187 filmow czy ze 300k na Securze nikogo nie interesuje...
Mental pomysla zanim napiszesz...
[No chyba ze sciagajac prawie wszystke filmiki z tibia.de tibia.pl tibia.xx.pl mialem to szczescie ze akurat sciagnalem same bezpieczne filmiki i zadna z moich postaci nie miala nigdy chacka... A gram juz od ponad roku].
99% hackow to GG i inne cheaty ktore sciagaja debile albo qmple cie kradna...

Brave
21-01-2005, 21:13
Powtarzam:
To że Wy nie mieliście keyloggera (co wcale nie jest w 100% pewne) to nie znaczy, że nie da sie takowego podczepić! Jest to wykonalne ale trudne do zrobienia, dlatego nie ma nawału plików z loggerami. Poza tym na oficjalnych forach na pewno sprawdzają pliki wieloma profesjonalnymi programami. Inna sprawa, że jak komuś uda się już przejąć twoje hasło i numer to woli poczekac, aż potencjalna ofiara dorobi się większego lvlu i dopiero wtedy shakować.
Powtarzam po raz enty: to że Wy nie dostaliście keyloggera lub poprostu nie możecie go wykryć nie znaczy, że podczepienie takowego pod .rec jest niemożliwe.
Proszę nie pisać, że ściągneliście 10 GB filmów i Wasz Norton nic nie wykrył, bo to nic nie udowadnia!

mental
21-01-2005, 21:17
Hide pomyśl jesteś 45 master taki hacker woli poczekac na lepsze wyniki twej pracy i hacknonc na 50 lvl mu sie nie spieszy a jak ma twoie passy i numerki to w kazdej chwili moze zrobic ci niespodzianke :P DZienki brave że mnie popierasz :D

Nevemu
22-01-2005, 09:10
Cześc :D
Wątpie ,a by były keyloggeny w pilkach rec choć na stronie tibia.xx.pl były przypadki takie co ludzie dawali keyloogena (trojana) :o Ale I tak tam nie sciągam plików... :D A co do plików w zip. To niektóre strony którzy ludzie dają to mają tylko w zapisie zip.... 8o Ale co tam jak unikam głównie takih linków ,ale jaki dobry filmik to sicągam .Ale nigdy oprzenigdy nie sciągam plików EXe bo to Trojany ikyeloogeny odrazu... X(

Mily Knight
22-01-2005, 09:21
Skoro ten haker mnie jeszcze niezałatwił a ma moj password i nr konta ( password zmieniłem dzisiaj rano a od teraz nieogladalem filmów to wątpie czy ma ) to czemu mnie niehaknoł ?? czy to taki wybredny typ że niechce shakować moich itemsów z depo które sądobre ?? , eq i kaski ?? to co on kurde chce shakować ? magic plate armora , chara z 100 lvl i skilami 90/90 ?? :baby: ludzie weście sie zastanówcie . Te haki w rec to według mnie jedna wielka bzdura :/

mental
22-01-2005, 14:01
Skoro ten haker mnie jeszcze niezałatwił a ma moj password i nr konta ( password zmieniłem dzisiaj rano a od teraz nieogladalem filmów to wątpie czy ma ) to czemu mnie niehaknoł ?? czy to taki wybredny typ że niechce shakować moich itemsów z depo które sądobre ?? , eq i kaski ?? to co on kurde chce shakować ? magic plate armora , chara z 100 lvl i skilami 90/90 ?? :baby: ludzie weście sie zastanówcie . Te haki w rec to według mnie jedna wielka bzdura :/
Rozwalsz mnie mily knight 8o ty nikt nie pisze ze 100 lvl i mpa tylko on moze poprostu zobaczyc w jakim tempie grasz i jak szybko robisz next lvl jesli grasz dobrze to woli poczekac na high lvl a co do zmiany passworda to ty nie wiesz chcyba co to keyloger ..Więc opisze ci to taki shit co tworzy notatnik czy cos takiego i zapisuie wszystkie paswordy i numerki które twój komp wysyła i ten notatnik gromadzi te numerki i pszesyla to takiemu hackerowi .
Jak ktoś wie lepiej prosze skomentowac .Ten temat powinnien być zamknięty.
Bo każdy mondry człowiek wie ze wystarczy kilka godzin pracy i wsadzisz keylogera w .rec. :confused:

Mily Knight
22-01-2005, 16:24
Mental masz racje że keylogger gromadzi all hasła w notatniku , ale ja niemam keyloggera bo ściągam filmy z tibi.pl bo mój kolega sie nadział na NUB BOTA czy jak to zwą i niema chara . Ja i tak wiedziałem że ten NUB BOT to szmira.. niezapominajmy jednak że na tibi.pl jest antyhack projekt który jest udsokonalany przed administratorów tibi.pl i wątpie by taki kicz zwany keyloggerem przedarł sie do wspaniałych źródeł tibi.pl . Oczywiście na tibi.xx.pl jest dużo łatwiej o keyloggera ( niewiem dokladnie z jakich programów ) bo tam niemają takich zabezpieczeń , a tibia.pl jest najlepszą polską stroną o tibi więc napewno są tu ludzie odpowiedzialni a nie jacyś bymbły które nic niewiedzą o tibi , ja uważam że na stronie www.tibia.pl niema i niebędzie żadnego keyloggera bo jest to poprostu niemożliwe z powodu zabezpieczeń.

mental
22-01-2005, 17:38
Nie wiem czemu mówisz o NUB-BOCIE jako o keylogu bo ja miałem ten program na kompie i zrobiłem mu takiego scana że czym sie dało .Nie używałem.Ale wyszło że jest czysty poprostu zrobiłem scana 5 anty vir.
Nie można obrażać tibia.xx.pl ponieważ mają fajne cheaty..Może z keylogami ale zawsze można keyloga usunąć.Ja oficjalnie nie używam
:P

Mitthenither
22-01-2005, 19:14
miałem ten program na kompie.Nie używałem.

Miał na kompie NuB-Bota, lecz go używał (i to przy mnie).Więc to jawne kłamstwo.

Nie można obrażać tibia.xx.pl ponieważ mają fajne cheaty..
Taki Cheater jak on coś o tym wie.

Może z keylogami ale zawsze można keyloga usunąć.
To może powiesz z łaski swojej wszystkim jak? Bylibyśmy bardzo wdzięczni.

Ja oficjalnie nie używam

Nie będę nawet mówił co on robi nieoficjalnie.
Mental skul pysk :D
Popieram cię Theo(Sterolek??)

Urodziwa Trollica
22-01-2005, 19:25
no to kurczak jak sie usuwa te kejlogsy?
no i niezle pojechales temu menatalowi bo sie tak wozil jak ciota jakas normalnie.
nabija sobie posty down jeden i nawet mozgu niema noobek
kuczy

mental
22-01-2005, 19:26
Miał na kompie NuB-Bota, lecz go używał (i to przy mnie).Więc to jawne kłamstwo.

Taki Cheater jak on coś o tym wie.

To może powiesz z łaski swojej wszystkim jak? Bylibyśmy bardzo wdzięczni.

Nie będę nawet mówił co on robi nieoficjalnie.

Popieram cię Theo(Sterolek??)
Jak drodzy członkowie forum widzicie ta osoba oskarża mnie bez podstawnie o łamanie zasad tibi rules za takie cos jak go dorwe na rl zrobie mu kuku .Ja nigdy nie używałem cheatów tylko testuje i sprawdzam czy som jakies keylogi i daje ostrzeżenia

Mithenither wyglondasz tak jak twój avatar czy tak bendziesz wyglondac iak cie dorwe :P

Pozdro lunara de best

(harmonia Pały)Non pvp :evul:

mental
22-01-2005, 19:44
no i niezle pojechales temu menatalowi bo sie tak wozil jak ciota jakas normalnie.
kuczy
Naucz się pisać a tu masz jak skasowac ten shit

Można zrobić tak
wejście w start -> uruchom ->
regedit. Pokaże nam się edytor rejestru. Wchodzimy w

Kod:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run
i klikamy na Run. W run pokazane sa wszystkie świństwa typu
kl czy trojan. Prawym myszki i usuń. Restart kompa i powinno
kl nie być
Specialnie dla urodziwa trollica:P
Nadal myślisz że jestem down X(

Brave
22-01-2005, 19:45
Niektórzy ludzie niestety mózgu nie umieją używać i trochę za wolno myślą, Mily Knight, powtórze Ci jeszcze raz jak czterolatkowi: To że ściągnąłeś nie wiadomo ile filmów nie oznacza, że keyloggera nie można podczepić pod .rec, ale też nie oznacza, że takowego ściągnąłeś. Ja próbuje Ci tylko uświadomić, że podczepienie wirusa pod plik z zakończeniem .rec JEST MOŻLIWE tylko nie jest to proste. Jak tego nie rozumiesz to szczerze współczuję i proponuję pouczyć się trochę o tym gdzie można, a gdzie nie podczepić wirusa.

A Ty Urodziwa Trollico - trochę kultury proponuję, bo chamstwem nie zaimponujesz na tym forum -.-

Mitthenither
22-01-2005, 19:50
kuczy
Thx za poparcie, ale przesadzasz z tym chamstem.
Jak drodzy członkowie forum widzicie ta osoba oskarża mnie bez podstawnie o łamanie zasad tibi rules za takie cos jak go dorwe na rl zrobie mu kuku
To oskarżenia nie są bezpodstawne bo wiem co widziałem!!X(
Ja nigdy nie używałem cheatów tylko testuje i sprawdzam czy som jakies keylogi i daje ostrzeżenia
Tym mnie zgasileś. Najpierw mi radzi żebym używał TibiiGG (której juz nie używam.Wyrzuty sumienia z powodu łamania Tibia Rules.), a teraz bezczelnie się wypiera.
Mithenither wyglondasz tak jak twój avatar czy tak bendziesz wyglondac iak cie dorwe :P
Nie wyglądam i nie będę wyglądać.
(harmonia Pały)Non pvp
Mój tekst(głupi) z czasów kiedy tam nie grałem.Teraz wiem że jest inaczej.

Ej mental a edita textu nie można było zrobić tylko odrazu jeden post pod drugim pisać?

mental
22-01-2005, 19:53
Thx za poparcie, ale przesadzasz z tym chamstem.

To oskarżenia nie są bezpodstawne bo wiem co widziałem!!X(

Tym mnie zgasileś. Najpierw mi radzi żebym używał TibiiGG (której juz nie używam.Wyrzuty sumienia z powodu łamania Tibia Rules.), a teraz bezczelnie się wypiera.

Nie wyglądam i nie będę wyglądać.

Mój tekst(głupi) z czasów kiedy tam nie grałem.Teraz wiem że jest inaczej.

Ej mental a edita textu nie można było zrobić tylko odrazu jeden post pod drugim pisać?
Ty mnie tym kłamstwem rozwalasz a nie pisze postu po poscie bo jak bym edit to byl by za długi zauwasz ze edytuie nie które posty .Nie zmyślaj i nie kłam ze ja ci tibiagg polecam bo płakać bendziesz:P

hide
24-01-2005, 15:06
Swietny temat, jeżdzicie po sobie az milo :D
Ja narazie kibicuje Mitthenitherowi bo mental za bardzo sie wozi :P

BIJCIE SIE KOLESIE !!111oneone :D MuhaUAHhuaHAUHUA [br ?]

mental
24-01-2005, 15:46
Swietny temat, jeżdzicie po sobie az milo :D
Ja narazie kibicuje Mitthenitherowi bo mental za bardzo sie wozi :P

BIJCIE SIE KOLESIE !!111oneone :D MuhaUAHhuaHAUHUA [br ?]
Hide mithenither to frai... i czemu ktos mówi że mental sie wozi w czym sie woze .Tylko jak cos wiem to mówie urodziwa trollica chciała dostac jak skasowac keylogera to dostała. Mithenither chce to dostanie po zębach powtarzam ja sie nie woże tylko fakty udowadniam... Ludzie nie macie w rodzinie zadnego informatyka albo kolege co sie zna powie że troszke pracy i masz keyloga w .rec. a mithenither chce na forum zabłysnonć bo ma 3 posty na krzyż i myśli że z mnom bedzie sie kłucić .<nie woże sie> nie powtarzaicie tego samego znaidzcie jakiś post gdzie sie woże wy chyba nie wiecie co to jest jak ktoś sie wozi X(

mithenither takimi postami ze sie woze i które nie maiom nic na temat nic nie zyskasz i ja sie nie woże no czym sie woże pało jescze raz pszeczytam mental sie wozi i sie wkórw... Modki oni mnie denerwuiom

Knight de best <lunara>

Mitthenither
24-01-2005, 15:46
@re up up
Thx, że mnie popierasz :)

A wgóle Mental nie wozi się tak tylko na forum.

@up
Mental i komu chcesz udowodnić, że nie używasz cheatów?
Bo skoro oni nie wiedzą, że avatara zrobiłeś dzięki nowej TibiiGG, to nie znaczy, że możesz się na forum wypierać tego, że cheatów nie używasz.
Ja mogę się przyznać, że przez około 1,5 tygodnia używałem TibiiGG, ale przestałem to robić bo nie miało to sensu.

A i jeszcze jedno: Polecam kupić słownik J.Polskiego i nauczyć się pisowni niektórych wyrazów.

BTW:Co do Virusów w rec: technika poszła tak naprzód, że wszystko jest możliwe, a skoro wszystko jest możliwe to także virusy w rec.

A i jeszcze jedno: Nie obrażajcie tak otwarcie mentala (bo może mi zrobić kuku), lepiej zrobic to bardziej skrycie bo on trochę jak mały :baby: .
I skończmy ten :topic: chcesz mnie poobrażać to załóż oddzielny temat Mental.
5 Słów na koniec: Nie mam 3 postów na krzyż X( X(

Siergiey
24-01-2005, 20:28
Po co robic taki drugi temat skoro juz jeden jest ? Ja do keyloggerow w plikach .rec podchodze z dystansem. Co prawda nie mialem hacka ale zawsze warto miec tzw. "respect" . :)
Respect do hacka. Lol...respect = szacunek ;]

Do keylogow w rec jeszcze sie troche poczeka.
@Mental
Przydaloby sie zaszczepic jakiegos virusa, co bedzie tlumaczyl twoje posty na bardziej zrozumiale wersje.
I dlaczego chcesz bic kolege? ;] Mi sie wydaje, ze za to, ze powiedzial prawde i cie osmieszyl.

mental
24-01-2005, 21:06
orto (15:58)
jeszcze 1 post i masz w*******l kórwa ja sie wożeee chyba tylko ty nie dostałeś bicia w bloku time to kuku
orto (15:59)
dasz tom rozmowe na tibia.pl bicie
hitm@n (16:03)
cya na razie powodzenia
orto (16:03)
zobaczyszzzz
nie pisz po***anych postów
przeczytaj to co pisze jak edytowalem
orto (16:04)
strona nie działą
hitm@n (16:04)
tylko forum wylaczyli
jak cos fe to ide do ciebie
forum jest od tego zeby sie pozlewac
ale nie ten temat
orto (16:05)
to jest poważny temat
hitm@n (16:05)
napisalem ze koniec offtopica
o wirusach
a nie mental sie wozi
czym sie woże
przeczytaj co napisalem a potem gadaj
czym sie woze
abojawiem
to po hui piszesz
zlewam sie
zeby jaja byly
ale nie ten temat
hitm@n (16:06)
przeczytaj co napisalem (zeedytowalem)
orto (16:06)
jak naprawiom forum
to sie dowiesz ze akurat w tym cie popieram
nie mowie ze taraz
ide z psem
tylko jak aktywuja
orto (16:07)
ta
hitm@n (16:12)
powiedz jak aktywuja strone

to moia rozmowa z mithenitherem mithenither to hitm@an a ja to orto SIERGIEY CHCE GO BIĆ BO WIDZISZ ŻE ON SOBIE JAJA ROBI z tego tematu a wy go popieracie bo fajnie sie bluzga dwoch loli kurde siergiey nikt na wirusy w rec nie czeka one som koniec tematu ja nie podchodze do tibi z strony gry tylko z strony technicznej i nikomu zle nie życze ale powinni wam do rec kiedyś wira wpakować za 2 tygodnie kolega zrobi wira w rec i dam kto bedzie chciał na pszekonanie sie ze sie da i powiem tej osobie jaki ma pass i numer jak sie uda bo kolega nie hacker ale sie zna .. i niech nikt nie mowi że mental sie wozi jak widzicie z rozmowy mithenither was chce zabawić a nie podchodzi do tematu poważnie i ja wam tom rozmowe całom i uczciwom pokazałem nie tak jak wy nic o mnie nie wiecie a osondzacje MENTAL SIE WOZI

mental
24-01-2005, 21:08
orto (15:58)
jeszcze 1 post i masz w*******l (cenzura) ja sie wożeee chyba tylko ty nie dostałeś bicia w bloku time to kuku
orto (15:59)
dasz tom rozmowe na tibia.pl bicie
cya na razie powodzenia
zobaczyszzzz
nie pisz po***anych postów
przeczytaj to co pisze jak edytowalem
strona nie działą
tylko forum wylaczyli
jak cos fe to ide do ciebie
forum jest od tego zeby sie pozlewac
ale nie ten temat
to jest poważny temat
napisalem ze koniec offtopica
o wirusach
a nie mental sie wozi
czym sie woże
przeczytaj co napisalem a potem gadaj
czym sie woze
abojawiem
to po hu.. piszesz
zlewam sie
zeby jaja byly
ale nie ten temat
przeczytaj co napisalem (zeedytowalem)
jak naprawiom forum
to sie dowiesz ze akurat w tym cie popieram
nie mowie ze taraz
ide z psem
tylko jak aktywuja
orto (16:07)
ta
hitm@n (16:12)
powiedz jak aktywuja strone

to moia rozmowa z mithenitherem mithenither to hitm@an a ja to orto SIERGIEY CHCE GO BIĆ BO WIDZISZ ŻE ON SOBIE JAJA ROBI z tego tematu a wy go popieracie bo fajnie sie bluzga dwoch loli kurde siergiey nikt na wirusy w rec nie czeka one som koniec tematu ja nie podchodze do tibi z strony gry tylko z strony technicznej i nikomu zle nie życze ale powinni wam do rec kiedyś wira wpakować za 2 tygodnie kolega zrobi wira w rec i dam kto bedzie chciał na pszekonanie sie ze sie da i powiem tej osobie jaki ma pass i numer jak sie uda bo kolega nie hacker ale sie zna .. i niech nikt nie mowi że mental sie wozi jak widzicie z rozmowy mithenither was chce zabawić a nie podchodzi do tematu poważnie i ja wam tom rozmowe całom i uczciwom pokazałem nie tak jak wy nic o mnie nie wiecie a osondzacje MENTAL SIE WOZI nich mnie jakiś koleś popsze co sie zna na informatyce że mam racje w necie looknicie dowiedzcje się coś na ten temat a nie niema w rec wir :topic: sory wielkie ale 2 posty sie zapisały nie wiem jak pszepraszam modków za zaśmiecenie tego postu

Olorion.
25-01-2005, 12:04
przeczytalem prawie cala twoja rozmowe na gg... i moge o tobie powiedziec 2 slowa.....

BUAHAHHAHAHAHAHHAHA JAKI DEBIL xD

i jak to powiedzial Abraham Lincoln

Lepiej nic nie mowic i narazic sie na podejzenie o glupote, niz odezwac sie i rozwiac wszelkie watpliwosci.

przemyslcie to... a poza tym mozna by to przeniesc do "o wszystkim i o niczym"

mental
25-01-2005, 19:15
Mam dość pisania w rec mogom być wirusy .Ja tylko chciałem wam uświadomić i zalożycielowi tego tematu ze w rec mogom być wirusy.Koniec tematu w którym widać że nikt mnie nie popsze bo nikt nie ma poięcia
cya all

i00n
25-01-2005, 22:07
teoretycznie to do wszytkiego mozna wlepic virka. wszystko co uruchamia jakis kod, moze uruchomic kod virusa. to moze byc cos nawet jak uruchamianie pliku exe, tylko ze przez inny program...

Mily Knight
28-01-2005, 16:30
Może i są wirusy w rec i sie da je podczepić , ale napewno na www.tibia.pl NIEMA do jasnej pelargoni ile razy mam wam mówić że tu jest antyhack projekt X( a pozatym moderatorzy czuwają.

Maccloy
29-01-2005, 16:35
................................

Filipczak8
29-01-2005, 17:29
Rozmawialem z kolega co sie zna na komputerze itd i powiedzial mi ze nei da sie shakowac bo hasla sa lamane programmi co szukaja w plikach rar itp a tibia nei ma takich plików a jescze jak ktos ma haslo dlurzsze niz 7 znaków to klapa nei shakujesz go a zreszta cos tam zostalo zablokowane wiec nei da sie hakowac hasel ale nei pamietam co zostalo zablokowane.przepraszam za bledy nei mam czasu na poprawki.:)

Maccloy
29-01-2005, 20:16
..............................

Mily Knight
12-02-2005, 17:03
No,No dawno tu niezaglądałem bo miałem ciekawsze zajęcia :baby: i jak wlazłem zostałem mile zaskoczony napisaliście dużo postów NICE :D , mam prośbe debatujcie dalej w sprawie wirki w rec , chce poznać wasze zdanie ( jakiś modek też niech odpisze co o tym sądzi bo jestem ciekaw :] ) kk to by było na tyle ;)