Slajd
08-09-2011, 17:19
Mam problem w quescie "Rottin wood and the married men" i w "Rookie Guard quest"
W quescie z Rottinem w misji 3, zamiast pięciu na polanie pojawia się sześć, lub siedem Travelied Merchant. Za pierwszym razem pojawiło się pięciu ale musiałem powtórzyć bo nie zebrałem z nich kasy.
Próbowałem zabrać 10 sieci od rottina ale po założeniu 5 wyrzuca mnie z polany.
----------------------------------------------------------------------------
17:19 Lily: Hello, Owczychar! Thanks for delivering these herbs for me. Are you looking for potions? Just ask me for a trade if you need some.
A Vascaliar mi:
17:20 Vascalir: Greetings, Owczychar. Right now I don't need your help. I heard that Lily south-west of here requires assistance though.
Proszę o szybką pomoc!
W quescie z Rottinem w misji 3, zamiast pięciu na polanie pojawia się sześć, lub siedem Travelied Merchant. Za pierwszym razem pojawiło się pięciu ale musiałem powtórzyć bo nie zebrałem z nich kasy.
Próbowałem zabrać 10 sieci od rottina ale po założeniu 5 wyrzuca mnie z polany.
----------------------------------------------------------------------------
17:19 Lily: Hello, Owczychar! Thanks for delivering these herbs for me. Are you looking for potions? Just ask me for a trade if you need some.
A Vascaliar mi:
17:20 Vascalir: Greetings, Owczychar. Right now I don't need your help. I heard that Lily south-west of here requires assistance though.
Proszę o szybką pomoc!