PDA

Pokaż pełną wersje : Pytanie

T_A_D
06-09-2003, 22:15
czy z mainlandu mozna wrocic do rookgardu??

Trooper
07-09-2003, 08:01
Grrr. Nie.
Znaczy można ale tylko gdy cie z rookują (będą cie lać do 3 lev i papa mainie).:)

---
Be quick or be Dead.

Mchl
07-09-2003, 17:03
A po co? Nie wyobrazam sobie powodu, dla ktorego moglbys chciec wrocic, chyba, ze chcesz sie bawic w dobra wrozke.

Yogi
08-09-2003, 15:29
powod moze byc tylko 1:
na mainie wszedzie lezy pelno mace'ow i tym podobnego zlomu a na rooku mozna to bardzo niezle sprzedac

DuLiB
13-09-2003, 21:52
Oryginalnie dodany przez Yogi
powod moze byc tylko 1:
na mainie wszedzie lezy pelno mace'ow i tym podobnego zlomu a na rooku mozna to bardzo niezle sprzedac

GRATZ! duzo wiesz o tibi... jak wracasz na rook zostajesz bez stuffu!!!

Yogi
14-09-2003, 09:35
Oryginalnie dodany przez DuLiB
Oryginalnie dodany przez Yogi
powod moze byc tylko 1:

GRATZ! duzo wiesz o tibi... jak wracasz na rook zostajesz bez stuffu!!!

nie wiem czy czytales caly tamat ale chyba NIE!!
to byl moj przyklad dlaczego czlowiek CHCIALBY wrocic na rooka BEZ straty lvl albo stuffu
na przyszlosc przeczytaj dokladnie a nie obrazaj mnie bo ja tu jestem MODKIEM i mam wladze!!

vade
14-09-2003, 13:11
A gdyby sie uzylo zaklecia lewitacji ??

MatKus
14-09-2003, 13:16
Eeeee. No to może byś wskoczył na wyższe piętro, ale nie wiem, co to ma z powrotem na rook wspólnego.

Mchl
15-09-2003, 20:01
Ktos kto nie zna dzialania tego zaklecia (np. ja:) ) moglby pomyslec, ze moznaby przy jego pomocy przleciec nad morzed do wyspy :) Jak sie domyslam nic z tego. Nie widzialem na rooku ladujacych sorcererow ;)

Yogi:
bo ja tu jestem MODKIEM i mam wladze!!

Na potege posepnego czerepu!!!!

MatKus
15-09-2003, 20:13
Sorry za offtopic, ale nie do końca :)
To mi przypomina pewną historię, którą znam tylko z opowiadań pewnego GMa (pisał na forum tibia.com kiedyś).
Pewnego razu pewien gośc na Antice na rooku bawił się w blokowanie ludzi na minotaurze. Kiedy w ten sposób zginęło masę ludzi ktoś zareportował go, i akurat odczytał ten msg Guido (teraz to on już chyba wogóle się Tibią nie interesuje :( ). Wkurzył się na gościa, teleportował koło niego, i bach go z SD. Posypało się ponoć masa requestów od newbie, którzy nie wiedzieli kto to Guido, że jakiś master sorc lvl 50 łazi po rooku i ludzi morduje. Na to GM napisał, że ten gośc na rook to Guido, autor gry, i on się tylko teleportował na rookgard żeby pomóc w rozwiązaniu kilku problemów. Wówczas posywało się 10x tyle pytań z serii "jak ty piszesz na czerwono?" "jak się teleportować" itd.

A wracając do tematu, Mchl - a wystarczyło by przeczytać opis czaru na naszej stronie Dzięki lewitacji możesz dostać się na dachy domów, pólki skalne.. I już. skoro nikt nie pisał, że da się przelecieć nad wodą, a tylko "wskoczyć" na górę, to znaczy że tak jest, jak jest :)

Yogi : i co się chwalisz, że jesteś moderatorem? Ja jestem Super Moderatorem, a Bosal Adminem, i obaj mamy większe uprawnienia od ciebie lol

Yogi
16-09-2003, 07:23
to mi kiedys na da(n00b)i zdazyla sie podobna historia
siedze sobie na rooku i troche chwale sie swoim sprzetem [praktycznie wszystko co mozna miec na rooku] a tu przychodzi jakis typo i pokazuje mi swojego crown seta
szczena opadla mi [nie wiedzialem ze to GM moze byc]

ps.
dzieki. jest 7:20 rano a ty mi juz chumor popsules :(

U$3r
16-09-2003, 16:25
A jak wylewitujesz na dach, to jak z niego zejsc? Lewitacja jeszce raz?

Yogi
16-09-2003, 16:32
tak
dlatego jak uzywasz tego czaru to musisz napisac up/down
wystarczylo sprawdzic na stronie

Bobercjusz
27-09-2003, 21:10
Mozna wrocic na rooka ale to jest bez sęsu bo zaczynasz wtedy od 1lvl i masz cluba jacketa, torch no i oczywiscie czerwone jabluszko w osobistym bagu

Matises
29-09-2003, 16:21
jednak to trzeba być geniuszem zeby wrocic na rooka albo totalnym downem na kit to by ci bylo zeby wszystko zaczynac od poczatku :D

Gonzo von Krenzel
30-09-2003, 19:22
jest sens przejścia na rooka, ponieważ na mainie mam już 7lvl przez FUCKIN PK!!! :rolleyes: bym se na rooku poćwiczył w jaskini pająków do 10-12 lvl i wtedy bezpiecznie przeszedł na maina... a teraz... jestem na mainie i chodze na węże żeby se expa nabić bezpiecznie... :D

Mchl
30-09-2003, 20:11
Prawda jest taka, ze musialbys cwiczyc od zera (no dobra od jednego - poziomu). A poza tym, jak chcesz przejsc na maina, to nie oplaca sie na rooku robic ani jednego levla ponad osmy. Chyba, ze chcesz zostac pakerem na rooku :)
No i zeby przejsc z 11 na 12 lev potrzebujesz 4600expa, czyli wiecej niz z 1 na 8! pomysl ile to czasu!

Jabadabadu
12-01-2006, 15:52
da się tylko musisz padać. jeżeli osiągniesz 5 lvl przywita cię rookgard