|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2003
![]() |
![]() Grrr. Nie.
Znaczy można ale tylko gdy cie z rookują (będą cie lać do 3 lev i papa mainie). ![]() --- Be quick or be Dead. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() A po co? Nie wyobrazam sobie powodu, dla ktorego moglbys chciec wrocic, chyba, ze chcesz sie bawic w dobra wrozke.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2003
![]() |
![]() powod moze byc tylko 1:
na mainie wszedzie lezy pelno mace'ow i tym podobnego zlomu a na rooku mozna to bardzo niezle sprzedac |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
|
![]() Cytuj:
Niros - 22:28 You see yourself. You are a master sorcerer. You are Contendo of the Next-Generation (Abhorred). |
|
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
to byl moj przyklad dlaczego czlowiek CHCIALBY wrocic na rooka BEZ straty lvl albo stuffu na przyszlosc przeczytaj dokladnie a nie obrazaj mnie bo ja tu jestem MODKIEM i mam wladze!! |
||
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A gdyby sie uzylo zaklecia lewitacji ??
|
![]() |
![]() |
#8 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Eeeee. No to może byś wskoczył na wyższe piętro, ale nie wiem, co to ma z powrotem na rook wspólnego.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Ktos kto nie zna dzialania tego zaklecia (np. ja
![]() ![]() ![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Sorry za offtopic, ale nie do końca
![]() To mi przypomina pewną historię, którą znam tylko z opowiadań pewnego GMa (pisał na forum tibia.com kiedyś). Pewnego razu pewien gośc na Antice na rooku bawił się w blokowanie ludzi na minotaurze. Kiedy w ten sposób zginęło masę ludzi ktoś zareportował go, i akurat odczytał ten msg Guido (teraz to on już chyba wogóle się Tibią nie interesuje ![]() A wracając do tematu, Mchl - a wystarczyło by przeczytać opis czaru na naszej stronie Dzięki lewitacji możesz dostać się na dachy domów, pólki skalne.. I już. skoro nikt nie pisał, że da się przelecieć nad wodą, a tylko "wskoczyć" na górę, to znaczy że tak jest, jak jest ![]() Yogi : i co się chwalisz, że jesteś moderatorem? Ja jestem Super Moderatorem, a Bosal Adminem, i obaj mamy większe uprawnienia od ciebie lol
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() to mi kiedys na da(n00b)i zdazyla sie podobna historia
siedze sobie na rooku i troche chwale sie swoim sprzetem [praktycznie wszystko co mozna miec na rooku] a tu przychodzi jakis typo i pokazuje mi swojego crown seta szczena opadla mi [nie wiedzialem ze to GM moze byc] ps. dzieki. jest 7:20 rano a ty mi juz chumor popsules ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A jak wylewitujesz na dach, to jak z niego zejsc? Lewitacja jeszce raz?
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() tak
dlatego jak uzywasz tego czaru to musisz napisac up/down wystarczylo sprawdzic na stronie |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Mozna wrocic na rooka ale to jest bez sęsu bo zaczynasz wtedy od 1lvl i masz cluba jacketa, torch no i oczywiscie czerwone jabluszko w osobistym bagu
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2003
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vanlanthiriel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Black Rose Order
Świat: Lunara
Poziom: 80
Skille: 78/74
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() jednak to trzeba być geniuszem zeby wrocic na rooka albo totalnym downem na kit to by ci bylo zeby wszystko zaczynac od poczatku
![]()
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() jest sens przejścia na rooka, ponieważ na mainie mam już 7lvl przez FUCKIN PK!!! :rolleyes: bym se na rooku poćwiczył w jaskini pająków do 10-12 lvl i wtedy bezpiecznie przeszedł na maina... a teraz... jestem na mainie i chodze na węże żeby se expa nabić bezpiecznie...
![]()
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prawda jest taka, ze musialbys cwiczyc od zera (no dobra od jednego - poziomu). A poza tym, jak chcesz przejsc na maina, to nie oplaca sie na rooku robic ani jednego levla ponad osmy. Chyba, ze chcesz zostac pakerem na rooku
![]() No i zeby przejsc z 11 na 12 lev potrzebujesz 4600expa, czyli wiecej niz z 1 na 8! pomysl ile to czasu! |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Bychawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Child of Voodoo
Profesja: Knight
Gildia: Acient Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 22