Pokaż pełną wersje : Akcja "ghoul"
stanlej1
03-03-2007, 12:40
mam postać na rooku teraz na 11 lvl na 10 lvl wykonywalem katana room qest solo i widziałem ghula i jest on w jakimś osobnym pomieszczeniu za murem ale nei ma tam żadnego dojścia i pewnie nie będzie no chyba ze cpiy wprowadza jakiegos questa ale wtedy trzeba sie liczyć że mogły by sie pojawić na rooku scale armory i life ringi a tego chyba nie będzie :(
No masz Toomek na roku to po co nie idziesz do CArlin:baby:jak 11 lev
Nie wiem tylko czy to jeszcze dziala i czy za to nie ma bana.
Do pokoju obok ghoula weszlo by duzo osob, tak ze nie byloby juz miejsca. Nastepnie te najblizej ghoula zaczelu by sie przelogowywac (ctrl+g) a reszta weszla by na ich miejsce. I tu jest problem - czy te osoby pojawilyby sie w pokoju z ghoulem czy u Cipfrienda?
Poprostu Pitbul
06-03-2007, 13:08
Lol, miałbyś mieczyki(X tylko że z mieczy) i nie mógłbyś się wylogować.
Maxioris
10-03-2007, 08:07
W pokoju przed questem na katane, za filarem jest pewna dzwignia.
Jesli się ją otworzy, to dzwi do katany się zamykają. Chociaż wątpie ze to ma jakiś związek z tym ghoulem (to by bylo zbyt proste), ale mzoe sie przydac
Marcin24
10-03-2007, 10:28
W pokoju przed questem na katane, za filarem jest pewna dzwignia.
Jesli się ją otworzy, to dzwi do katany się zamykają. Chociaż wątpie ze to ma jakiś związek z tym ghoulem (to by bylo zbyt proste), ale mzoe sie przydac
Ale co ma się przydać? Bo ta dźwignia otwiera tylko drzwi do questa a Ghoul jest za ścianą i nie da się do niego wejść.
Albertus
13-03-2007, 17:03
moja kolezanka kiedys gdzies tam na aktana quescie uzyla picka ( nie pamietam w kturym miejscu) i otworzyla tomiejse ( teznie pamietam jak podejzewam ze bylo to jak by skrzynka w ziemi , scianie ) i tam byl bag
a w bagu bardzo duzo plate shieldow mace itp
warto nad tym pomyslec
Albertus
13-03-2007, 17:20
Ty powinieneś pomyśleć nad kupieniem słownika...
Ktoś zostawił pewnie lootbaga w jakimś miejscu i tyle.
mozliwe ze zostawil loot baga ale trzeba o tym pomyslec
1. ona uzyla picka ( podobno )
2. plate shield wypada z mino a na katana quescie mino nie ma wiec ktos by ciagnal tam loota ???
Mi się wydaje, że tego Ghule umieścil Cipsoft po to by pokazać graczom jakie potwory mogą spotkać na mainie. Ale podobno jest brass armor na rooku, a z Ghula nie wypada ani z z mino maga :(
Albertus
14-03-2007, 14:16
Mi się wydaje, że tego Ghule umieścil Cipsoft po to by pokazać graczom jakie potwory mogą spotkać na mainie. Ale podobno jest brass armor na rooku, a z Ghula nie wypada ani z z mino maga :(
z mino maga leci brass armor a z ghoula scalka wiec mozna powiedziec ze najlepsza zbrojana roku to scale
bebilonik
15-03-2007, 20:39
Hej mysle ze trzeba kilofem (pick)gdzies tam tym pokluc w ziemi scianie czy cos wkoncu "pick sluzy do rozbijanai skal" a wiec mysle ze trzeba sprobowacPatryk dragonik wielki
moze mi sie udalo...:) :D :evul: :cup:
Hej mysle ze trzeba kilofem (pick)gdzies tam tym pokluc w ziemi scianie czy cos wkoncu "pick sluzy do rozbijanai skal" a wiec mysle ze trzeba sprobowacPatryk dragonik wielki
moze mi sie udalo...:) :D :evul: :cup:
To juz bylo enty raz sprawdzane -.- Mnie sie wydaje ze tak jak przy ss trzeba stanoc na jakis polach i sciana znika (tylko przypuszczenia) Jeszcze w gre moze wchodzic dzwignia!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.