zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Akcja "ghoul"

Stron : 1 [2]

stanlej1
03-03-2007, 12:40
mam postać na rooku teraz na 11 lvl na 10 lvl wykonywalem katana room qest solo i widziałem ghula i jest on w jakimś osobnym pomieszczeniu za murem ale nei ma tam żadnego dojścia i pewnie nie będzie no chyba ze cpiy wprowadza jakiegos questa ale wtedy trzeba sie liczyć że mogły by sie pojawić na rooku scale armory i life ringi a tego chyba nie będzie :(

No masz Toomek na roku to po co nie idziesz do CArlin:baby:jak 11 lev

Batiar
06-03-2007, 08:27
Nie wiem tylko czy to jeszcze dziala i czy za to nie ma bana.
Do pokoju obok ghoula weszlo by duzo osob, tak ze nie byloby juz miejsca. Nastepnie te najblizej ghoula zaczelu by sie przelogowywac (ctrl+g) a reszta weszla by na ich miejsce. I tu jest problem - czy te osoby pojawilyby sie w pokoju z ghoulem czy u Cipfrienda?

Poprostu Pitbul
06-03-2007, 13:08
Lol, miałbyś mieczyki(X tylko że z mieczy) i nie mógłbyś się wylogować.

Maxioris
10-03-2007, 08:07
W pokoju przed questem na katane, za filarem jest pewna dzwignia.
Jesli się ją otworzy, to dzwi do katany się zamykają. Chociaż wątpie ze to ma jakiś związek z tym ghoulem (to by bylo zbyt proste), ale mzoe sie przydac

Marcin24
10-03-2007, 10:28
W pokoju przed questem na katane, za filarem jest pewna dzwignia.
Jesli się ją otworzy, to dzwi do katany się zamykają. Chociaż wątpie ze to ma jakiś związek z tym ghoulem (to by bylo zbyt proste), ale mzoe sie przydac
Ale co ma się przydać? Bo ta dźwignia otwiera tylko drzwi do questa a Ghoul jest za ścianą i nie da się do niego wejść.

Albertus
13-03-2007, 17:03
moja kolezanka kiedys gdzies tam na aktana quescie uzyla picka ( nie pamietam w kturym miejscu) i otworzyla tomiejse ( teznie pamietam jak podejzewam ze bylo to jak by skrzynka w ziemi , scianie ) i tam byl bag
a w bagu bardzo duzo plate shieldow mace itp
warto nad tym pomyslec

Albertus
13-03-2007, 17:20
Ty powinieneś pomyśleć nad kupieniem słownika...
Ktoś zostawił pewnie lootbaga w jakimś miejscu i tyle.

mozliwe ze zostawil loot baga ale trzeba o tym pomyslec

1. ona uzyla picka ( podobno )
2. plate shield wypada z mino a na katana quescie mino nie ma wiec ktos by ciagnal tam loota ???

Kloco
14-03-2007, 06:41
Mi się wydaje, że tego Ghule umieścil Cipsoft po to by pokazać graczom jakie potwory mogą spotkać na mainie. Ale podobno jest brass armor na rooku, a z Ghula nie wypada ani z z mino maga :(

Albertus
14-03-2007, 14:16
Mi się wydaje, że tego Ghule umieścil Cipsoft po to by pokazać graczom jakie potwory mogą spotkać na mainie. Ale podobno jest brass armor na rooku, a z Ghula nie wypada ani z z mino maga :(

z mino maga leci brass armor a z ghoula scalka wiec mozna powiedziec ze najlepsza zbrojana roku to scale

bebilonik
15-03-2007, 20:39
Hej mysle ze trzeba kilofem (pick)gdzies tam tym pokluc w ziemi scianie czy cos wkoncu "pick sluzy do rozbijanai skal" a wiec mysle ze trzeba sprobowacPatryk dragonik wielki
moze mi sie udalo...:) :D :evul: :cup:

Patton
11-10-2007, 12:31
Hej mysle ze trzeba kilofem (pick)gdzies tam tym pokluc w ziemi scianie czy cos wkoncu "pick sluzy do rozbijanai skal" a wiec mysle ze trzeba sprobowacPatryk dragonik wielki
moze mi sie udalo...:) :D :evul: :cup:
To juz bylo enty raz sprawdzane -.- Mnie sie wydaje ze tak jak przy ss trzeba stanoc na jakis polach i sciana znika (tylko przypuszczenia) Jeszcze w gre moze wchodzic dzwignia!