Pokaż pełną wersje : Server PK'sow
Alchemiko
22-01-2004, 15:30
Na ktorym serwie wg. was jest najwiecej PK ?
- Jak gralem na Ruberce (23 Pally), to nie spotkalem nigdy PK, ktory by mnie zaatakowal
- Na Eterni (32 Knight), 2'giego dnia gdy juz mnie PK zaatakowal, nie wiem, jakim fuxem udalo mi sie uciec (THX GOD)
Na każdym serwie jest sporo PK. Nie da się ich policzyć więc óżnie to jest. Jak się poza tym umie grać i am kontakty to nie masz problemu z PK.
Alchemiko
22-01-2004, 15:46
No, niby tak, ale to wtedy PK musi sobie popatrzec na twoja liste friendsow, a nie wiem, czy tak jest czesto, PK raczej poluja na to co im sie nawinie, a nie wybieraja sobie jakas jedna postac, i poluja na nia jakis dlooogi czas.
Sam tez mialem na liscie sporo High lvl (~78 )
ja uwazam ze niemozna powiedziec gdzie jest najwiecej poprostu jak masz pecha to na pk mozesz trafiac czesto np:
ja robilem jedna postac na isarze i nikt mnie nie zaatakowal a jak robilem druga postac to z 5 razy probowali mnie killnac i raz im sie udalo :(
Jest jeden sposób żeby to sprawdzić...
www.tibia.com >> STATISTICS >> A statistics of kills... Teraz trzeba było by przeglądać każdy serwer i patrzeć na śmierci w kategorii Humans i wszytko widać :) Kiedy już się wszytko zobaczy można to looknąć i porównać... można tam sprawdzać to dzień w dzień i wyliczyć średnią PK w tygodni... wtedy otrzyma się świat najbardziej zaludniony PK... oczywiście to były by tylko staty z tygodnia ;/
Ja gram na lunarze i jak miałem palka to mi pka ubili go z 7-8 razy, wiec sie wnerwilem i zrobilem sobie nowego knighta i poleglem tylko raz na 13 lvlku, ale pka mnie atakowali ze 3 razy, ale coż to oni na tym stracili :D
WYPIERDASEK>Knight>lvl 23>Lunara
Mnie na Amerze zabili juz 5 razy ale to nie znaczy ze jest tam duzo pk...Po prostu znalazlem sie w zlym miejscu o zlej porze...
Oryginalnie dodany przez behi
Mnie na Amerze zabili juz 5 razy ale to nie znaczy ze jest tam duzo pk...Po prostu znalazlem sie w zlym miejscu o zlej porze...
Chyba ze nalezysz do tej grupy graczy, ktorzy nie wiedza o tak zwanych "nipisanych zasadach gry" i w ten sposob sami "prosza" sie o smierc nie zdajac sobie z tego sprawy.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.