PDA

Pokaż pełną wersje : Dragon Scale Legs

gari
22-01-2005, 18:56
Tak... tak. Czytałem, słyszałem - nie do zdobycia. Ale czy tak jest na prawdę?

Wchodzę na MyTibia.com, kilkam świat Aurea, następnie legs i co widzę? Oferta za 100k. Zdziwiło mnie to i od razu napisałem na forum. Czy jest to możliwe, aby ktoś zdobył te legsy? Może jest jakiś sposób na otwarcie słynnych drzwi w Kazoo? W końcu do czego mogą służyć te wypusty na podłodze? Czekam na konkretne odpowiedzi... :)

Tibiańczyk
22-01-2005, 19:01
A czy ty człowkieku widziales kiedys taki temat w poradnikach autorstwa Gremlina - Rary?! DSL miał pewien ziomek (prawdobodobnie na antice) skonczyl grac w Tibie i wyrzucil je do wody. Tyle na temat DSL. Przeczytaj sobie równiez temat o Basilisiku (czy jak to sie tam pisze).

Scream
22-01-2005, 19:03
sell dragon scale legs - 1k (lucera)
czy to znaczy ze je mam? NIE!
ktos sobie jaja robi -.-

Rehu
22-01-2005, 19:04
Według mnie to niemożliwe, bo:
1. Zamała cena jak na taki rar
2.W tibi były tylko 2 pary DSL:GMy dały jednemu graczowi, a ten wyrzucił do wody jak kończył gre(Przeczytałem na jednej stronie), a drugie to te u Imperatora w Kazo.
3.Wiele n00bów pisze takie rzeczy w grze (np. jak byłem na rooku to koleś "sprzedawał" -golden set i Magic Plate legsy(lol).

:evul: Pozdro :evul:

Pacek
22-01-2005, 19:08
ja widziałem jak koleś sprzedawał iedys soft boty za 10k i golden helmeta, a czy tzreba mu wierzyć powiedzcie sami

gari
22-01-2005, 19:09
Ok. Rozumię. Ale czy nie zastanawia was ta sprawa, że na podłodze przed drzwiami w Kazoo są te wypusty?

Mac-Graw
22-01-2005, 19:42
Jeżeli to prawda co napisał Rehu:
"W tibi były tylko 2 pary DSL:GMy dały jednemu graczowi, a ten wyrzucił do wody jak kończył gre(Przeczytałem na jednej stronie), a drugie to te u Imperatora w Kazo." :D
to skąd w takim razie na Antice w jakimś GH się wziął Dragon Scale Set?? X(
Dla udowodnienia gdzieś na tym forum jest filmik z takiej wystawy
Pozdro :p

Kaszalot
22-01-2005, 20:19
Ok. Rozumię. Ale czy nie zastanawia was ta sprawa, że na podłodze przed drzwiami w Kazoo są te wypusty?

Ok. Zastanowie sie ale jak mie powiesz gdzie te drzwi???

iglarf
22-01-2005, 20:26
Jesli wierzysz ze basilisk questa da sie rozwiazac to....te legsy mozna zdobyc.

Vanhelsen
22-01-2005, 21:38
Czekaj chwilkę.

</me otwiera wielką ksiege pt: "Legenty, mity i fakty o Tibii">

O, jest strona 750, "Smocze spodnie".
Pradawni łowcy smoków potrafili...

ok, wstęp omijamy

DSLegsy, są na każdym w świecie w skarbcu, nie dostepne narazie dla playerów.
Narazie jest jedna, 100% pewna sztuka na Antice, właściciel nie znany, ponoć istniały jedne dsl na danubi lecz zostały dwa lata temu zatopione wraz z pozostałym EQ gracza kończącego gre, ponoć kiedyś, gdy DL był najsilniejszym monstrem leciały właśnie z niego.

Starczy ?

Maniack
22-01-2005, 21:43
golden legi- ok. 400 k na aurei

jaki idiota by lepsze za 100 k sprzedawal ?

Dr. Omader
24-01-2005, 01:01
(...)ponoć istniały jedne dsl na danubi lecz zostały dwa lata temu (...)

Danubia powstala w kwietniu 2003, wiec to jeszcze nie 2 lata ;)
Z tego co wiem to nie bylo DSL na danubi, ale paznokcia sobie uciac za to nie dam. Natomiast byl tam w wyniku bledu GMa warlord sword, ktory zostal oczywiscie potem skasowany z depo/rąk wlasciciela ;)

@autor:
zapraszam do lektury tego tematu Gremlina:
http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=11455