Pokaż pełną wersje : Problem z tibia
Salvadion
05-11-2012, 23:54
Witam mam problem z tibia wpisze passy i jak chara wybiore to caly czs pisze Connecting to the game world .Please Wait no i tak caly czas moze ktos by wiedzial co zrobic bo na otsach mi wszystko chodzi a tylko w real niedziala prosze o odpowiedz bo chce w tibie zagrac wreszcie a pozatym przpraszam za moja ortografie ale niemam polskiej kalwiatury ;/
sulek_farmbooy
06-11-2012, 17:16
Wciśnij cancel podczas tego loadingu. Jeśli pojawi się napis w stylu "loading character list, please wait" to znaczy, że masz połączenie z serwerem. Jeśli to się nie pokaże, to znaczy, że coś blokuje połączenie. U mnie się to sprawdza. Sprawdź firewalla.
Salvadion
06-11-2012, 20:17
Wciśnij cancel podczas tego loadingu. Jeśli pojawi się napis w stylu "loading character list, please wait" to znaczy, że masz połączenie z serwerem. Jeśli to się nie pokaże, to znaczy, że coś blokuje połączenie. U mnie się to sprawdza. Sprawdź firewalla.
ale ja do listy dochodze tylko poty niemoge sie zalogowac ;/
sulek_farmbooy
06-11-2012, 23:22
No i jak już wybierzesz chara i będzie napis "connecting to game world. Please wait" to wtedy cancel spróbuj to zobaczysz czy masz połączenie z serwerem, w każdym razie u mnie to pokazuje
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.