Pokaż pełną wersje : Jak żyje dawna elyta tego forum!?
Ostatnia wizyta: 17-06-2011 o 14:02
A mnie cos ostatnio nostalgia zlapala i znowu gram w tibie o.o
Witaj, Guriel.
Ostatnia wizyta: 22-12-2012 o 17:07
Niby nie dawno ale czas leci,
zaczynalem grac w tibie w pierwszej klasie gimnazjum a na dzien dzisiejszy jestem na ostatnim roku studiów, i co dalej? praca? echhhh ;p ile bym dal by znow miec te 13 lat i zalogowac sie po raz pierwszy :)))
@chyba walentynki mi nie wyszly w 2005 roku bo konto na tibia.pl zalozylem ahahha :D
Ja nie wierzę, że jeszcze pamiętam to hasło hehehhe.
Lim! O żesz motyla kość! To Ty żyjesz! :D
No to kurcze MTA w komplecie! Ha, ha :)
Mogę umrzeć spełniony :P
Witam wszystkich, naszlo mnie zobaczyc czy tibia.pl dziala i jak widac dziala. Ciekawe jak sie ma tibia, czy gra ktos w nia jeszcze (nie mowiac o maszynach). Kiedys tibia.pl byla mi baaardzo pomocna, questy/EQ/itemy/ceny/forum/poradniki i wiele wiecej ;) Fajne czasy byly :)
Pozdrawiam wszystkich starych wyjadaczy
Wasz H.
odoplecepay
15-10-2013, 07:04
Mnie również! :)
Może to przez ten okres świąteczny, ah.../ sentymenty
Gram na pvp enfo, calva, i pelno 400 lvli... porazka....
Tibia zeszla na psy...
Tuhamiid
18-10-2013, 23:13
Skąd ja się tutaj wziąłem?:)
W każdym razie pozdro dla starej Secury! :)
AwangardowyKaloryfer
19-10-2013, 17:29
Czesc dinozaury!
Zaluje, ze nie zalozylem tutaj konta na poczatku mojej przygody z czytaniem tibii.pl, pewnie tez wygladalbym na jednego z pradawnych stworow :D
W kazdym razie fajnie czyta sie wasze wspominki.
Jejku jej... jak cicho. Jak pusto.
Ostatnia wizyta: 21-09-2011 o 20:35
Robiłam regularny przegląd googla żeby sprawdzić jak sprawdza się SEO na mojej stronie i z jakiegoś powodu odświeżyły się cytat z irca na nordicbots... i ciekawość zawlekła mnie aż tutaj.
Tana żyje, maluje i pracuje dla CD Projektu. Tęskni za Tibią, ale nie ma czasu. Ma kota i warczącą lodówkę. Niczego nie żałuje.
http://img607.imageshack.us/img607/8788/aesm.png
Dzieje się tutaj teraz :confused:
Koronowany rycek
30-10-2013, 19:10
zabladzilem w internecie
Ile to już lat minęło kiedy pierwszy raz się tu zalogowałem, miło popatrzeć na swoje stare posty :p
elo elo 320 :)
niedawno pogrywałem sobie w tibie ale mnie skasowali bo uzywałem długi czas tibiauto heh.
W grze jest tylko botow ze to juz nie ten klimat nie ma co grac :)
Pozdrawiam wszystkich old boyow tibii;p
Jimmy456
28-11-2013, 14:20
Ostatnia wizyta: 25-07-2009 o 12:24
To ostrzeżenie nakłada 3 punkt(ów) na Twoje konto, czas na jaki zostało nałożone jest podane w widoku Twojego profilu. Poważne ostrzeżenia nie wygasną nigdy.
Oryginalny post:
http://www.forum.tibia.pl//showthread.php?p=2292396
Cytuj:
alt+f4 ...
uśmiałem się :D
Aj szkoda tego forum , co by nie było to trochę grywam jeszcze w tibie na guardii...
Gilip454
04-12-2013, 03:32
Ja sobie przypomniałem o Tibii dopiero kilka lat później, po tym jak przestałem grać w 2009 (chyba).
Pobrałem, zainstalowałem, stworzyłem nowe konto. Dawniej miałem Rookstayera na jakimśtam poziomie, dokładnie już nie pamiętam.
Włączam nową tibię, przeraziłem się.
Tak jakbym, hm, przyszedł skądś na inną planetę.
Zmieniło się wszystko diametralnie. Jak ktoś chce zobaczyć starego rooka i tibię, to zapraszam do mojego pierwszego tematu na forum.
W tibię grałem bardzo długo, ale teraz mi się zebrało na wspomnienia, bo człowiek dorasta.
SZKODA TIBII i SZKODA FORUM. Na forum krótko byłem i nic nie pisałem prawie (dlatego broń Boże nie nazywajcie mnie elitą forum), ale w Tibię to się grało od bardzo dawna (przed forum). Pozdrawiam.
Dr. Omader
04-12-2013, 11:47
DROM!
Rataje? ;>
Zapomniałem Ci odpisać :D Tak, Rataje - fajne miejsce :)
Sporo znajomych nicków się pojawiło. Fajnie, że sobie przypomnieliście o zapomnianym forum :)
Wald_Kerius
08-12-2013, 23:29
Piękny temat :D
Bo i piekne czasy byly :)
Siema piczki =D Stesknione za starym, dobrym, grubym kawalkiem ch....a?:P
(...)
Cos dla Walda: http://i3.photobucket.com/albums/y90/oxygane/hehe.jpg
(...)
;];];];];
Odnalazlem ten temat w oryginale: 05.07.2007 )
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=137949
Donpeyot
09-12-2013, 20:17
Się może nie poznaliśmy jakoś bardzo, ale zawsze lubiłem to forum (głównie czytać). Także bumpne temat, bo ładny :p
Bo i piekne czasy byly :)
Odnalazlem ten temat w oryginale: 05.07.2007 )
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=137949
pozdro WALD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wald_Kerius
11-12-2013, 15:55
Gawus Ty żyjesz!!?? :) Możemy sie jakoś kiedyś spotkać w grze? Wyobraź sobie, że utworzyłem konto na Candii i gram razem z Neganem, a i patrze ze i Ty na Harmonii (już nie było gdzie się przenieść?) dalej aktywny jesteś :) DDoS jeszcze gra?
Clathorn
12-12-2013, 05:18
Ostatnia wizyta: 12-06-2007 o 19:16
Siemanko, kupe czasu minelo odkad sie codziennie wbijalo na forum. Za duzo nie commentowalem, do elity tez nie nalezalem ale uwielbialem to forum. Dzisiaj tez pierwszy raz zalogowalem sie do Tibii.. w chuj sie pozmienialo.
Mile wspominam stare czasy tibii, nocki, swieta itp
Pozdrawiam wszystkich ;)
ps. szok, na pacerze 700+ lvl
Yoh Asakura
12-12-2013, 13:09
Jejku jej... jak cicho. Jak pusto.
Ostatnia wizyta: 21-09-2011 o 20:35
Robiłam regularny przegląd googla żeby sprawdzić jak sprawdza się SEO na mojej stronie i z jakiegoś powodu odświeżyły się cytat z irca na nordicbots... i ciekawość zawlekła mnie aż tutaj.
Tana żyje, maluje i pracuje dla CD Projektu. Tęskni za Tibią, ale nie ma czasu. Ma kota i warczącą lodówkę. Niczego nie żałuje.
nikt ci nie wybaczy tego, jak bezczelnie olałaś naszą sesję
Dr.Unknown
13-12-2013, 12:08
Tibia ssie.
Duch Niespokojny
14-12-2013, 17:35
Tibia ssie.
Hunted!!!!!1111
_*FunMN*_
15-12-2013, 22:00
Zapomniałem Ci odpisać :D Tak, Rataje - fajne miejsce :)
Sporo znajomych nicków się pojawiło. Fajnie, że sobie przypomnieliście o zapomnianym forum :)
Jakim zapomnianym :))
Dr. Omader
17-12-2013, 17:30
Waldek nie przyklejaj tematu cholero jedna, nikt nie czyta przyklejonych!
Wald_Kerius
18-12-2013, 22:16
Myślałem że nikt nie zauważy :)
Widzisz Waldzio, taki z ciebie amator, że nawet po kilku latach nic nie robienia, kiedy już chciałeś się wykazać, nawet coś tak prostego ci nie wyszło ;<
OXY JEDNAK MIAŁ RACJE CO DO CIEBIE.
Widzisz Waldzio, taki z ciebie amator, że nawet po kilku latach nic nie robienia, kiedy już chciałeś się wykazać, nawet coś tak prostego ci nie wyszło ;<
OXY JEDNAK MIAŁ RACJE CO DO CIEBIE.
szat ap moja dzifko
Te forum ma jednak w sobie to ''coś'', nie byłem aktywnym userem, aczkolwiek sporo czasu straciłem przesiadując tutaj, czego oczywiście nie żałuję.
Przykro mi jest, że forum tak upadło, tibiopedia.pl przejęła rolę i skupiła większą część osób grających w Tibie. W każdym razie możecie być pewni, że za 5, 10 lat będę wchodził i rozglądał się co tutaj słychać o ile strona utrzyma się w co wierzę.
a tak na zakonczenie:
KTO RAZ ZAGRAL W TIBIE TEN ZOSTANIE TIBIJCZYKIEM DO KONCA ZYCIA!
(A)
redfaction
21-12-2013, 13:45
pogralbym w sumie w tibie.
a ostatnio to sie okazalo ze nawet fire necromacer (?) zyje :o
ciekawe co tam u $cora, widzialem ze przestal juz warowac na ircu
Ja tez bym czasami pogral hehe ale niechce mi sie przechodzic rooka ;)
omg dopiero zobaczylem ze juz 10 lat przegladam to forum hehe Mozna powiedziec ze czesc obecnych graczy nie bylo jeszcze na swiecie ;p
Donpeyot
21-12-2013, 19:20
Ja tez bym czasami pogral hehe ale niechce mi sie przechodzic rooka ;)
omg dopiero zobaczylem ze juz 10 lat przegladam to forum hehe Mozna powiedziec ze czesc obecnych graczy nie bylo jeszcze na swiecie ;p
Teraz ruka sie przechodzi w 1,5 godzinki, prowadzą za rączkę.
Nie pytaj skąd wiem :confused:
1,5 h niezle :P Kiedys to minimum 2 dni ;>
Duch Niespokojny
21-12-2013, 20:20
Jakbym miał znowu się od Tibii uzależnić i wbijać ciągle te levele, to bym się chyba pochlastał. Dość, że tłukę teraz w kółko w tego durnego LoL-a, w którego na dodatek nigdy się nie nauczę grać.
Dlatego musialbym miec postac ktora by miala spory lvl by pograc z czystej przyjemnosci pobicia nowych potworow ;p za leniwy jestem na low lvl ;p
Jakbym miał znowu się od Tibii uzależnić i wbijać ciągle te levele, to bym się chyba pochlastał. Dość, że tłukę teraz w kółko w tego durnego LoL-a, w którego na dodatek nigdy się nie nauczę grać.
Faktycznie, Tibia w dalszym ciągu uzależnia. W maju kupiłem sobie premium po ponad 2-3 latach. Oczywiście zaczęło się standardowo, grałem po 1h dziennie, wieczorem. Wszystko byłoby dobrze, gdyby nie fakt, że tak jak w starej Tibii tak i w tej poznajesz graczy z różnych stron zaczynacie rozmawiać, hunty questy, wspólne pk. W rezultacie jakies kilka tygodniu temu każdą wolną chwilę spędzałem grając w naszą ukochaną grę przez którą wszyscy znaleźliśmy się na tym forum.
Także Tibia potrafi jeszcze wciągnąć graczy do gry, właściwie to Cipsoft poczynił kroki w dobrą stronę, np zbanowanie top graczy kilku serverów.
Wstyd się przyznać ale prawdopodobnie grałbym dalej gdyby nie to, że mieszkam z dziewczyną, która coraz rzadziej śpi w dzień ; /
wrogonastawiony
22-12-2013, 08:40
oo, jakie wariactwa :)
Do Tibi nie wrócę. D: Za żadne skarby świata. D:
Dr. Omader
23-12-2013, 23:50
n00bostwa nie wyplewisz z siebie :D
Nie zaglądałem na te forum wieki. Wiadomo w ogóle co z tą stroną dalej będzie się dziać? Co z hunted, bosalem?
Vanhelsen
24-12-2013, 21:35
Ho! Ho! Ho! Merry Christmas ludzie ;d
Pewien wielbłąd w Wigilię do mnie przemówił i mnie tu zaprosił ;d
Aż się łezka w oku zakręciła po przeczytaniu jednego z podpisów (http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=2839270&postcount=259) ;)
Z sześć lat człowieka już nie było, a forum ciągle takie samo ;P
To be in tacz, dla tych co grywają w D3 lub HSa, Wieszoka oznaczyli bnet-tagiem Vanhelsen#2293 ;)
:ban:
p.s. jakiś darmowszy serwer FTP czy coś? strasznie reklamami najebało na forum ;P
p.s.s. a co do pytania z tematu: ciągle człowiek studiuje, grałem sporo w WoWa, potem w STWORa, teraz porzuciłem gry mmo i powróciłem do mojej największej miłości nerdowej - Magic: the Gathering i podbijam europejską scenę turniejową przekręcając kartony ;d (po za tym kolejne studia we Wro - gejodezja na UP)
Wieszok jesteś kanaliom.
Zakałom rodziny.
Vanhelsen
29-12-2013, 00:59
http://salesguru.pl/wp-content/gallery/druga-strona/jestem%20czarna%20owca.jpg
Gonzo von Krenzel
06-01-2014, 22:41
Ojej, ojej, nie wiedziałem, że należę do oficjalnej elity :D
To dla mnie zaszczyt :wasabi:
Psia kość i niech mnie diabli.
Siedząc wieczorem dzisiaj, zebrało mi się na rozmowy z kolegą o moich czasach liceum (i 3 gimbazjum) i doszło do tematu Tibi :D
Z ciekawości aż tutaj zajrzałem, o dziwo pamiętałem hasło i nick. Patrzę a tu taki temat ;o
Eh ile to się na tym forum siedziało, ciekawe co u Hakuoha, Rocketa (chyba taki miał nick), Pana Klocka i reszty ludziów :)
Jedyne co po mnie zostało w Tibi to mój knight na celeście, rookstyer usunięty a z nim depo chary. Eh, grało się w tą grę i to sporo...
Dzisiaj jak się zalogowałem to klient mnie lekko przeraził, masakra ile zmian (ost. grałem na wersji 8.2? nie pamiętam)
Chyba będę tu zaglądał czasami, a nóż się okaże że ktoś ze starych forumowiczów też zajrzy i się wymieni człowiek jakimiś mailami :)
Sajlenty
12-01-2014, 23:15
Napisałem o tym temat, ale dopiero teraz zauważyłem ten.
Cześć. Odwiedzałem forum kilka, może nawet kilkanaście lat temu całkiem regularnie, potem mniej, potem znowu... po dłuższym czasie znowu mniej i znowu więcej. A teraz w ogóle. W zasadzie, mniej - znaczy w ogóle. Kilka lat temu, to miejsce kipiało energią. Artykułami, postami na forum i resztą tego typu rzeczy. Jakieś kilka miesięcy temu wszedłem na stronę i nie zauważyłem nic niepokojącego, ale gdy zbadałem datę napisania ostatniego artykułu to przeraziła mnie data 2 lutego 2013 roku. Prawie roku temu. Wtedy było to kilka miesięcy, no ale teraz rok, bo wtedy nie chciało mi się pisać tego tematu.
Sprawdzając ostatnio napisane posty, też można się przerazić. Na tą datę (12 stycznia 2014 roku, godzina 23:07) są to 4 posty z wczoraj. Cztery. Dwa tematy i zero odpowiedzi i dwa posty w tematach po 3k odpowiedzi.
Kilka lat temu zagrywałem się regularnie w tibię. Naprawdę regularnie. Potem miałem przerwę, potem 3 dniowy powrót i znowu przerwa. Potem nawet wróciłem na trochę, bodaj na tydzień. Albo dwa XD. I właśnie wtedy zobaczyłem dość... tragiczną sytuację.
Strona tworzona od 8 lipca 2003 roku, czyli PONAD 10 lat odchodzi bez żadnej informacji i zostawia po sobie jednego, małego posta napisanego 2 lutego 2013 roku, niecałe 10 lat po jej otworzeniu.
Nie mówię, że to wszystko powinno trwać w nieskończoność, choć zainteresowanie tibią pewnie by na to pozwoliło, ale jest to trochę smutne, gdzie starsi gracze (choć nie mówię, że dobrzy, bo 50 to ja nawet nigdy nie wbił), choć może nie tak starsi (jak ja) wchodzą na forum i jedyne co widzą to post sprzed roku i 4 posty napisane wczoraj.
Nie wiem czy miało to miejsce, na pewno nie na stronie głównej, ale gdyby Slythia chociaż się pożegnała. Gdyby - cholera - ktokolwiek napisał, że "Kończymy z artykułami, wybaczcie, powodzenia" trele, morele. Nie. Tibia.pl się nie żegna. Tibia.pl po prostu odchodzi.
"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym". Tak, ale wypadałoby się też pożegnać.
Kończąc ten esej, wypada zadać sobie jeszcze jedno, ważne pytanie. Jeśli na forum od roku nie było żadnego artykułu, a administratorzy nie dają znaku życia to... kto w takim razie opłaca stronę i forum?
No strone prowadzi rzekomo bosal. Problem w tym, ze skontaktowac sie z nim lub jego firma to chyba istny cud. Tibia-wiki tez stoi olana, hunted tez nikt niereaktywowal. Jedynie Altaron chodzi.
Ale widzialem, ze cos kombinuja. Jakies wiki do gier: gadia.pl
Wchodzac na hunted.pl mozna do newslettera sie zapisac odnosnie tego projektu. Moze to wypali i przy okazji to forum wroci?
Raczej do elity nie należę, ale dawne czasy forum pamiętam. No i dostałem skrętu kiszek po ponownym przeczytaniu tego co tu kiedyś wypisywałem :P.
Co tam :)?
Dejvo! Dalej wyklikujesz rysunki z pojedynczych pixeli :D?
Parę znajomych nicków tu widzę, mnie to raczej nikt nie skojarzy :D.
Dr. Omader
28-01-2014, 21:48
Świat się kończy - widziałem reklamę Tibii na facebooku :D
Bosal chce coś ogarnąć z tamtymi stronami, zobaczymy co zmajstruje :) Może tosty będzie sprzedawał, kto wie ;-)
wez cos napisz bo nie lubie byc ostatnim w temcie
Piszę coś : /
Siemano ludzie. Trochę mnie tu nie było.
Ostatnia wizyta: 22-01-2005 :evul:
Przecież to zaraz rok jak napisałem w tym temacie ostatniego posta, oddajcie muj czaz :[
nikt ci nie wybaczy tego, jak bezczelnie olałaś naszą sesję
Dalej niczego nie żałuję. ;)
Od czasu do czasu przewijaja sie jakies pojedyncze nicki z tego forum na wypoku ;)
Dr. Omader
30-01-2014, 11:31
Może zrobimy sobie mały konkurs bez nagrody? ;)
Kto zgadnie ilu jest zbanowanych użytkowników na forum? I drugie pytanie - ile jest osób oczekujących na potwierdzenie mailem - czyli zarejestrowali się, ale podali trefnego maila, albo nie potwierdzili po prostu konta.
Kto będzie najbliżej dostanie własny tytuł użytkownika na zapomnianym forum ;p
Nie wiem do kiedy będzie trwał "konkurs" zależy ile tu nam się zacznie postów pojawiać...
ja za to proponuje konkurs picia piwa i zlot w warszawie :D
pamietam jak kiedys zrobilismy zlot tibijczykow w szczecinie, na ktory przyszlismy tylko ja i Gonzo. ale poskutkowalo to znajomoscia, ktora mamy do dzis : )
Gejwof powinien wygrać ten konkurs i zmienić sobie dopisek pod nickiem bo ma guwniany.
Mac-Graw
04-02-2014, 03:10
Witaj, Mac-Graw.
Ostatnia wizyta: 07-07-2012 o 00:16
Kawał czasu... A tibia.pl jak umierała, tak umiera. Trochę przykro patrzeć jak ginie miejsce w którym spędzało się tyyyyle czasu przed laty. Trzebaby przetrzepać stare CD z danymi, może jakieś stare ss'y się znajdą :baby:
Raczej do elity nie należę, ale dawne czasy forum pamiętam. No i dostałem skrętu kiszek po ponownym przeczytaniu tego co tu kiedyś wypisywałem :P.
Dejvo! Dalej wyklikujesz rysunki z pojedynczych pixeli :D?
Parę znajomych nicków tu widzę, mnie to raczej nikt nie skojarzy :D.
Heja :-D. Nie wyklikuje juz, szkoda oczu ;-). Tyle fajnych wspomnien z tego forum...
GonzoReactivated
06-02-2014, 21:02
Ech, kiedyś to były czasy! To forum kojarzy mi się z moim dzieciństwem. Dzięki forum.tibia.pl i owej grze było ono na odpowiednio patologicznym poziomie. :)
Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję, że Wam się dobrze w życiu wiedzie.
Gonzo (http://ww.forum.tibia.pl/member.php?u=276&langid=2)
// który utracił swoje stare konto. ;)
Świat się kończy - widziałem reklamę Tibii na facebooku :D
Bosal chce coś ogarnąć z tamtymi stronami, zobaczymy co zmajstruje :) Może tosty będzie sprzedawał, kto wie ;-)
Na fejsie jakaś kijowa firma prowadzi reklame pseudo gier przeglądarkowych i wstawiają tam zdjęcia z przypadkowych gier... także i Tibii.
A rzeczywista reklama Tibii to była, ale na kwejku.
Dr. Omader
09-02-2014, 21:00
Na fejsie jakaś kijowa firma prowadzi reklame pseudo gier przeglądarkowych i wstawiają tam zdjęcia z przypadkowych gier... także i Tibii.
A rzeczywista reklama Tibii to była, ale na kwejku.
Ha, mogłem kliknąć dla pewności, dzięki za info.
Na Kwejku miałeś reklamę bo Tibia robiła kampanie w Adwords kiedyś, nie wiem czy dalej robi i ogólnie jest coś takiego - google wie, że byłeś na stronach związanych z tibią więc pokazuje Ci reklamy Tibii na wszelkich stronach, które wyświetlają reklamy adsense. Chyba, że była jakaś osobna kampania, ale wątpię, bo to raczej mało opłacalne dla CipSoftu by było.
Vasudanin
11-02-2014, 18:17
Cholera.
Ostatnia wizyta: 16-04-2013 o 22:02
Co u was?
Pamięta mnie tu ktoś? :D
cocojumbo
11-02-2014, 19:39
Vasu Kluliczku Pozwol Ze Cie Ucaluje :*******
Dawno Cie Tu Mordenko Nie Bylo :*****
Vasudanin
11-02-2014, 20:22
Vasu Kluliczku Pozwol Ze Cie Ucaluje :*******
Dawno Cie Tu Mordenko Nie Bylo :*****
"02-02-2012" - Data ostatniego postu.
No nie powiem, trochę. :wasabi:
Ostatnia wizyta: 29-08-2011 o 18:56
Ostatnia wiadomość: Samolot z prezydentem rozbił się w Smoleńsku 11-04-2010 02:49
Czas płynie nieubłaganie. :)
Elyta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[http://i3.photobucket.com/albums/y90/oxygane/index.jpg
bosal zamowilem 3 paczki tostow i nadal czekam na przesylke, wtf?
I czemu nikt nie reaguje na nasze zaczepki?;/ Jestem zawiedziony.
Vasudanin
13-02-2014, 23:34
Kto ma reagować? Tutaj nikogo nie ma.
Oxy dalej masz hasło do konta mówiące o tym kto jest tfym panem?
Miło zobaczyć taki temat starego pokolenia :-). ... Kiedyś to się grało nocki zarywało, levele wbijalo ,boty stawialo ......, teraz sie pracuje w nadgodziny haruje , dzieci wychowuje, samochody kupuje , Kobiete Szanuje .... Czasu się już nie traci bo kredyt trzeba splacic Pozdrawiam:wasabi:
Ej, a tak w ogóle, może w związku z tym, że lata młodości minęły (ehehe...) i większość z oldfagów jest pewnie bardziej mobilna (czyt. nie musi od mamy wyciągać 20 zł na bilet PKP - sorry, Frizz, mówię o większości) jakoś się spotkamy? Tompior ma podobno dużą chatę!
Nie pamiętam już jak wygląda 20 zł, ale jak wysępię od mamusi to chętnie.
Fire Necromacer
27-02-2014, 21:53
OXYYXYXYXYXYXYXYXYXY!¬!!!!!
OXY PICZO!
Co tam?!
Ludwix Trimera
06-03-2014, 13:24
Ale jaja, co ja tu robię... Tyle lat. Jak czytam jakieś swoje stare posty to teraźniejsze 'gimbusy' wcale takie smieszne i zalosne sie nie wydają. Pozdrowienia dla starych znajomków z internetów.
Pisay_666
08-03-2014, 20:03
Ah, piękne czasy- kiedy hasła nie potrzebowały żadnych kombinacji pokroju dużych/małych znaków i liczb.
Vasu, przez cały czas miałem ten sam avatar który sobie narysowałem ze względu na zamiłowanie do twojego królika. Cholercia, jak uroczo.
Dzień dobry
Moongroow
18-03-2014, 00:50
ech ta prawilna Tibia na burzliwe czasy :C
Serious Sam
20-03-2014, 00:36
Troche smutlem ;_;
Witajcie,
Ostatnia wizyta: 04-01-2012 o 18:42
Przypadkowo trafiłem, przypomnieć sobie jak wygląda tibia dzisiaj. I proszę, a tu niespodzianka. Nie udzielałem się pewnie dużo, nie mnie jednak post zostawiam na pamiątkę - wbrew opinii fajnie spędzonych z tibią czasów (mowa o masie znajomych, a nawet przyjaciół - do dziś i po kres).
Pozdrawiam serdecznie :)
//Koneser
Halo czy ktoś ma kontakt ze Slythią? Szukam DLA KOLEGI dziewczyny do sponsoringu.
Kurde chłopaki, nostalgłem :/
Ostatnia wizyta: 02-10-2012 o 00:54
Halo czy ktoś ma kontakt ze Slythią? Szukam DLA KOLEGI dziewczyny do sponsoringu.
Na Altaronie chyba czasem jest.
A co się tutaj dzieje, co się tu wyprawia?
Ostatnia wizyta: 15-08-2010 o 22:51
aż dziwne że pamiętałem hasło
Nic się nie dzieje i nic się nie wyprawia. :D
Matheavyk
09-04-2014, 09:44
Siema. Pewnie nie jestem jakoś wybitnie pamiętany, ale na dowód mojej starości mam datę rejestracji! ;) Pozdrawiam wszystkich
A skoro to jest temat o dawnych czasach to może uda mi się załatwić pewną sprawę. Pamięta ktoś Dancing Shadows na serwerze Kyra? Zrobili kiedyś taki duży film (który nie mieścił się wtedy w internetach z powodu rozmiaru). Ma ktoś ten film i mógłby wrzucić?
o_0 kurde jak dawno tu nie byłem xD... Tak to ja Pan Lukers Który znowu was zaszczyci swą obecnością na jakiś czas. Co tam chłopaki , dziewczyny...
ZonaRomana
14-04-2014, 18:01
God damn it! Ile to juz lat minelo od zalozenia konta i calej frajdy jaką sprawiała ta gra zanim weszly te wszystkie pierdoły ktore zaczely psuć klimat. Lata lecą, widoki za oknem się pozmieniały. Zdrówka życze wszystkim :)
ps. ' I need sorcerer, knight and druid to desert quest! ' hehe, tylko niech druid przypadkowo nie zje jabłka w drodze na deserta!
PijanyKaczor
17-04-2014, 14:16
A to i ja sie odezwe, prawdopodobnie mnie nie znacie, grałem w tibie lata temu (dla wielu z Was czasy starożytne). Troche smutno jak sie czlowiek na to popatrzy.
Ile ten bosal odpala hunted... czy już olał temat?
cocojumbo
20-04-2014, 14:10
Najwięcej użytkowników online było 4,188, 10-11-2006 o 18:12.
ehhh smuteczek :((((((((((( :<<<<
Sajlenty
21-04-2014, 01:12
Napisać by się mogło, że strona umiera i aż żal patrzeć. Ale problem jest taki, że tibia.pl... już umarła.
Co ja bym dał żeby powróciło zainteresowanie dla Tibii, a forum i strona odżyła.
No szkoda. Co zrobić. Gdzie te czasy że trzeba było latać z torchem żeby nie paść gdzieś w podziemiach :evul:
cocojumbo
21-04-2014, 13:32
...
Umarła Tibia. Polska Tibia... Nasza Tibia.
To nasze dziedzictwo.
XDDDDDDDDDDDDD
Sajlenty
21-04-2014, 15:15
No, to nie miało tak zabrzmieć.
Ale znamy kontekst, prawda?
Siema. Pewnie nie jestem jakoś wybitnie pamiętany, ale na dowód mojej starości mam datę rejestracji! ;) Pozdrawiam wszystkich
A skoro to jest temat o dawnych czasach to może uda mi się załatwić pewną sprawę. Pamięta ktoś Dancing Shadows na serwerze Kyra? Zrobili kiedyś taki duży film (który nie mieścił się wtedy w internetach z powodu rozmiaru). Ma ktoś ten film i mógłby wrzucić?
http://www.youtube.com/watch?v=bqxt7y5wD3c
???????????
ahh az milo poczytac teraz takie posty :D kiedys tez jak zaczynalem to bylem w gimbazie i wszystko o czym mysalem po szkole to wbic na Tibie i dobic lvla :D ehh kiedys to bylo beztroskie zycie :d
Sajlenty
22-04-2014, 17:15
ahh az milo poczytac teraz takie posty :D kiedys tez jak zaczynalem to bylem w gimbazie i wszystko o czym mysalem po szkole to wbic na Tibie i dobic lvla :D ehh kiedys to bylo beztroskie zycie :d
wow, ja zaczynałem w podstawówce.
Napisać by się mogło, że strona umiera i aż żal patrzeć. Ale problem jest taki, że tibia.pl... już umarła.
Co ja bym dał żeby powróciło zainteresowanie dla Tibii, a forum i strona odżyła.
A co jest jeszcze gorsze? Że nie umarła tylko tibia.pl. Umarły też wszystkie inne strony o polskiej Tibii. Chociażby hunted. A najgorsze jest to, że nie umarły tylko strony.
...
Umarła Tibia. Polska Tibia... Nasza Tibia.
To nasze dziedzictwo.
Ciekawe czemu liczba online od 2 lat trzyma się na stałym poziomie, a na tibiopedie wbija mnóstwo osób. Dodam, że na otsach też wciąż tyle samo ludu.
Alrenstius
28-04-2014, 18:56
Ostatnia wizyta: 24-03-2007 o 21:11
jak ten czas szybko zleciał ;o
Piotress
28-04-2014, 21:52
Tiaa... aż się dziwie jakie ja tu głupoty wypisywałem :D
Wons
Pedał
Zoofil
Sługa Szatana
To ja się tez wpiszę.
Kojarze większość osób z tematu, wasze niezmieniane od lat awatary i podpisy pomagają :D
A do swoich postów z przed lat nawet nie zaglądam
Matheavyk
10-05-2014, 07:13
http://www.youtube.com/watch?v=bqxt7y5wD3c
???????????
Dzięki (chociaz ten filmik widziałem), ale to nie ten. Tamten był dłuższy i podejrzewam, że bardziej profesjonalny, bo był dość długo robiony.
Pandabear
11-05-2014, 08:37
Jak dobrze powspominać stare czasy, szkoda że to wszystko się już skończyło D:
Jakie stare czasy, ty kurwo masz 18 lat dopiero lel
Ostatnia wizyta: 11-10-2013 o 02:19
Kaktusior
17-05-2014, 15:37
Jakie stare czasy, ty kurwo masz 18 lat dopiero lel
Ostatnia wizyta: 11-10-2013 o 02:19
Co Ty wiesz kolego ;)
Data dołączenia: 03-05-2004
Ostatnia wizyta: 02-06-2012 o 22:45
ŁOOOO
redfaction
05-06-2014, 21:15
a w ogole widzieliscie jaka kariere olor zrobil?:D
Duch Niespokojny
06-06-2014, 00:16
Kojarzę jednego Olora z forum pokerowego, ale z Tibii nie bardzo. Może to ten sam? I co, WSOP-a wygrał? :)
jeny, ostatniego posta w tym temacie pisałem ponad rok temu, tyle się zmieniło i nic się nie zmieniło, a ja tu znów zaglądam :wasabi:
--- ErAgOg dodał 2 minut i 45 sekund później ---
bo zrobiłem wszystko inne co można zrobić w internecie, żeby zabić nudę, a nie mogę iść spać, bo pociąg prześpię
--- ErAgOg dodał 5 minut i 27 sekund później ---
czas............tibia...................przemijani e.......................beztroska................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..............................
redfaction
12-06-2014, 22:12
Kojarzę jednego Olora z forum pokerowego, ale z Tibii nie bardzo. Może to ten sam? I co, WSOP-a wygrał? :)
ten sam wlasnie ;o
Duch Niespokojny
13-06-2014, 10:16
ten sam wlasnie ;o
No kurde. Czyli jednak grając w Tibię można wyjść na ludzi :)
Niewidzialem ze Olorion gral w tibie. Teraz to niezle hajsy trzepie na pokerze. Gwiazda pokerstrategy :p
Arvariel
14-06-2014, 11:38
siema, szmaty.
Duch Niespokojny
21-06-2014, 19:28
Niewidzialem ze Olorion gral w tibie. Teraz to niezle hajsy trzepie na pokerze. Gwiazda pokerstrategy :p
Nienawidzę go ;)
Olorion.
22-06-2014, 18:08
Nienawidzę go ;)
xD :wasabi:
Ja też jestem już chyba starym wyjadaczem. Szczerze to nie pamiętam nikogo stąd, ani nikt pewnie nie pamiętam mnie więc luzik :)
Kurde, ale ta gra się zmieniła - na gorsze, według mnie.
SebastianPawlak
08-07-2014, 15:23
Z definicji, elita żyje dobrze :)
smrooker
14-07-2014, 10:09
Stare konie ? ale ja wciąż żyje i gram ;D
Irwin546 tutaj.
Zostałem wąsatym elektromechanikiem naprawiającym sprężarki. Patrząc na Araszela, który wciąż działa w dziale fake'ów (martwym) - nie wyszedłem tak źle.
A, i oglądam kucyki, ale to pewnie wiecie.
Brakuje mi blogów, przyznam - coś w rodzaju chanów, ale bardziej zżyte, pozbawione treści NSFW, a także o wiele bardziej kolorowe i swojskie. Jak my mogliśmy pozwolić się temu rozpaść? Toż to powinno być wielką społecznością organizującą światowe zloty.
Ma ktoś fake'i na kompie? Większa część z tych na których mi zależało (TSK, noobsonowie) została bezpowrotnie pożarta przez imageshacka.
Chyba tyle. :cup: na drogę (polską) i Gurwa z wami!
Oh fug, legendarny The Dwarf żyje.
Edit: Czytam sobie ten temat i mam niesamowitą nutkę nostalgii - tyle nicków o których nawet nie pamiętałem, acz są zaskakująco znajome.
Edit2: Jak wszystkim zdejmujecie to mi też zdejmijcie - Irwin546 .
Skoro tęsknicie to czemu nie wrócicie wszyscy razem na jednym serwerze ? Dużo by to wniosło bo bądź co bądź macie doświadczenie :) wiem, Tibia się trochę pogorszyła ale da się to przełknąć ;)
Duch Niespokojny
28-07-2014, 14:20
Za dużo czasu to pochłania.
To grać bez spiny xd czasem godzinę czasem dzień:baby:
Po co grać w tibię jak można w dotę 2? :P
Tyle czasu minęło :) Teraz zamiast grania (no może czasem casualowo Hearthstone i Dwarf Fortress) dwie prace - sieciowiec za dnia i programista wieczorami. Przeczytałem właśnie kilka moich poprzednich postów i miałem niezły ubaw :D kiedyś też były fajne czasy
A postacie jeśli nie oddane komuś to się marnują ;p nie szkoda Wam ?
Duch Niespokojny
31-07-2014, 18:07
A postacie jeśli nie oddane komuś to się marnują ;p nie szkoda Wam ?
Ja usunąłem swojego bodaj 111 lvl sorca i 75 lvl pala.
Po co grać w tibię jak można w dotę 2? :P
Po co grać w Dotę 2, jak można nie grać w Dotę 2? ;)
Nie szkoda Ci było takich lvli ?
Davido16
02-08-2014, 13:55
Ostatnia wizyta: 24-08-2012 o 00:05
Aż ciężko mi uwierzyć, że założyłem tu konto siedem lat temu :D
jedyną prawilną elitą to jestem tutaj ja
Elyta wypizdowa tibi.
Weri najs
jedyną prawilną elitą to jestem tutaj ja
Coś w tym jest
Davido16
11-08-2014, 12:02
A żyje jeszcze Korektor, as przestworzy?
Korektor... to ten co w niecały miesiąc został użytkownikiem roku 2006? ;)
edit:
Zapraszam na tibia.com, w niusach jest coś o oldschoolowych serwerach. :)
Virusmaxi
16-08-2014, 14:43
Damn, pamiętam co po niektóre avatarki ale z osób to wszystko jak przez mgłę..
Nie wiem czy ktos mnie pokojarzy ale siedziałem na fejkach i grafice czasem. Jezu, kiedy to było.
Witam serdecznie,
Nigdy chyba nie byłem elitą tego forum chociaż spędziłem tu pół mojego młodzieńczego życia, a moja data dołączenia jest starsza od większości osób wypowiadających się tutaj. Swego czasu byłem członkiem tzw. tibia.pl Support, współtworzyłem wiele wątków ze zdjęciami (Lost Warriors thread, Only Harmonia - może ktoś pamięta) Jakiś czas temu zainstalowałem Tibię, żeby sprawdzić co się zmieniło. Chyba jak większość zmiany oceniam raczej negatywnie. Gram sobie na Harmonii - jak zawsze - choć przyznam, że wszystko sprawia mi problem. Chyba już jestem na to troche za stary. Zastanawiam się czy ktoś z moich dawnych znajomych jeszcze gra lub pogrywa w tę grę, fajnie by było pogadać jak dawniej.
Moje dawne postaci to: Adams on Harmonia, później przez chwile Irak Madej, który nadal jakimś cudem ostał się na moim koncie. Teraz pykam sobie niesamowitym 16 palkiem o nicku Mrozne Piwko.
EDIT: TO PONAD 10 LAT, WTF
Fejkowiec
20-08-2014, 01:18
Czasem tu wchodze i lezka sie w oku kreci.
Dzisiaj po 8 latach, patrzę na Shivera Thread z łezką w oku. Piękne czasy, wspaniali ludzi którzy utkwili mi w pamięci. Niestety czasu młodości się skończyły kontakty się pourywały szkoda że kiedyś nie było Fb w do tej pory mógłbym spokojnie utrzymywać kontakt. Potem była Guardia ale tylko przygodowo, obecnie o dziwo po tylu latach sporadycznie gram sobie na starej Isarze tz. teraz scalili server z Hibera albo Harmonia obecnie smigam jako Pestana Bugadao.
Ciesze się że mogłem uczestniczyć w tym wszytskim zanim to się zjebało przez boterów i głupich dzieci :)
In memory Of Old Shivera and Guardia your's NERWUS and Evil Hades8o
Quezacoatl
23-08-2014, 23:23
A żyje jeszcze Korektor, as przestworzy?
Pamietam goscia co kalosz na ryju nosil.
Juz dawno chyba bana dostal.
Przypadkiem zabłądziłem pośmiać się z własnych postów sprzed dekady i zobaczyłem ów wątek ;-) Doskonały pomysł, widzę że nie tylko mnie wzięło na sentymenty.
Miło zobaczyć tyle znajomych twarzy, podobnie jak mój bekowy profil i wątki. Gdyby ktoś chciał w okolicy Krakowa wyskoczyć kiedyś na piwo - dajcie znać na PW ;)
Chwilę mnie tu nie było... w sumie nie wiem czy mogę kwalifikować sie jako "dawna elyta" (nawet nie wiem o jak dawną chodzi), ale trochę czasu tu spędziłem, to coś tam opiszę.
Poświęciłem się graniu death metalu :-) już 6 lat gram na gitarze, również wokal. Po obronie pracy licencjackiej przeprowadzam się na stałe do Krakowa... wiele z tym wiążę.
Yoh Asakura
13-09-2014, 16:43
czyli jesteś kucem i głosujesz na korwina
Jarryn the Rookguardian
14-09-2014, 23:30
Chciałbym pozdrowić wszystkich starych rookstayerów :).
No to może i ja się wpiszę jako stary koń :)
Co prawa nie pisałem wtedy za dużo trza było expić :) Ale jestem, wróciłem i nawet pogrywam od czasu do czasu :)
<-- tu z boku to moja aktualna postać :)
Teraz mam nową, świeża krew, świeże spojrzenie.
Stare zostawiłem historii Tibijskiej :)
A mi co jakiś czas znajome nicki z IRCa na wykopie się przewijają. ;)
Slay i she_devil żyjecie?
redfaction
16-10-2014, 14:45
slaya to jeszcze kiedys gdzies zywego w internetach spotkalem tak mi cos swita,
ale she_devil zapomnialem ze istnieje :D a ciekawe co tam slychac
Mastarblastar
19-10-2014, 18:48
ehh szkoda że forum już nie tętni życiem jak jeszcze pare lat temu, miałem tu konto z 2005 ale nicku już całkiem zapomniałem ;(
Siema *****, co tam słychać? Gramy w Tibię?
Aiclorak
26-10-2014, 00:54
A są jacyś gracze z okresu 2004-2008 z Lunary :D? he, tak fajnie wspominam tamte czasy. A teraz studia, praca, maz, dom... Pograloby sie czasami dla odprężenia, ale obawiam sie ze już samo gimnazjum zostało no i ponoć mocno gra sie zmieniła :(
Czarna_Mamba
26-10-2014, 19:39
Siemka Misza, stary szwedzie! <3
Ja słyszałem, że Czarna Mamba straciła dziewictwo.
Ryba, to Ty się jeszcze nie utopiłeś?
Nie-e. Joh asadziura chciał mnie utopić, ale okazało się, że ma lęk wysokości : (
Yoh Asakura
11-11-2014, 15:21
śmieszne, bo naprawdę mam lęk wysokości
Znowu tu trafiłem XD Ktoś na piwko w Warszawie, Poznaniu, Szczecinie? Ech, ale ludzi, z którymi się PKowało z teamspeakami na OTSach już pewnie nigdy nie znajdę, ktoś dobrze zauważył - szkoda, że nie było w tamtych czasach fejsa :P
Nie chodzę na piwo z kidos.
Może nie jestem starym wyjadaczem, bo założyłem konto w 2009 roku ale mam taki ubaw po przeczytaniu na przykład tego wątku: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=221969
Nie wiedziałem, że można być takim debilem i zmienić się w te prawie już 5 lat.
Siedziałem tylko na fejkach, gdy dział rozkwitał (codziennie jakieś posty, tematy).. Szkoda, oj szkoda, że to tak szybko minęło - mimo, że byłem wtedy głupim dzieckiem to i tak fajnie powspominać :D
A już niedługo święta więc pewnie znów mnie na sentymenty weźmie :P
Nie chodzę na piwo z kidos.
Bo pewnie cały czas w Tibię na*******asz!
łooo autocenzura
@
Na Swansów ktoś jutro leci? XD
Ile to lat mnie tutaj nie było? Hoho. Zastanawiam się jakim cudem pamiętałem login i hasło, czyżby efekt dawnego uzależnienia od tej gry? Grałem to w wieku ~14 lat, a dzisiaj? Żona, dziecko... Miło powspominać :)
~Bikeziw Knight / Hiberna
Grałem to w wieku ~14 lat, a dzisiaj? Żona, dziecko...
Grałem to w wieku ~11 lat, a dzisiaj? Gram dalej...
Grałem kiedyś w tibie, ja jebie . :)
Arka_Sath_Wielki
19-01-2015, 08:26
śmieszne, bo naprawdę mam lęk wysokości
Willshere>Giggs?
xD
sphinx123
06-04-2015, 17:58
Czo tam elito? Czy Tibia już spadła z rowerka?
No. Pocisnąłeś nam. Teraz wszyscy się potno.
Hm. Ostatni raz grałem mniej więcej chyba przy wersji 7.1 (jeszcze bez makra ;) ). O mountach się dowiedziałem wczoraj :P
Tyle fajnych wspomnień związanych z tą stroną ach, a teraz takie stare konie jesteśmy :(
Jakby ktoś zaglądnął tutaj ze starych ludzi z którymi miałem kontakt i miał ochotę pogadać/popiwkować to piszcie na PW. Włącze sobie powiadomienia i nic mnie nie ominie :P
Serious Sam
11-05-2015, 03:17
Prawie zapomnialem o tym forum. Pozdrawiam wszystkich ze starej elyytyy. Jezeli mnie pamietacjie piszcie na gg takie samo jakie w profilu - tak bardzo mitego brakuje, chociaz gg otwieram raz na rok ;_;
też zabłądziłam na forum po paru latach, to chociaż skrobnę pozdrowienia dla wszystkich starych znajomych z menery i olympy! :)
Jak kazdy wraca do tej gry ;) Dzis juz troche lat na karku ale nadal miłe wspomnienia pozostały;)
prawie 12 lat od zarejestrowania na forum;) Jak ten czas szybko leci ;)
Druid Pej
25-05-2015, 19:50
Nie wierzę, że to konto dalej istnieje. Nawet maila nie byłem pewien. :P
Co do nicku - pierwsza poważna postać w tibii. Za daleko nie doszedłem, ale było zabawy co niemiara. :D
Nie pisałem, tylko czytałem. Ale cieszę się, że mam to konto, teraz wiem, kiedy przypadł szczytowy okres mojej aktywności w grze. Ostatnia data logowania:
http://images66.fotosik.pl/918/cbadc3929e5d629agen.png
Piękne czasy, z pogranicza podstawówki i gimnazjum. Dzisiaj hardcore, studia na politechnice. ;)
Niektóre Wasze nicki coś mi mówią nawet. :]
Ale uczucia nostalgii dostałem, tyle lat...Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
Czy Tibia jest jeszcze fajna?
No Panowie, powiem szczerze, że towarzyszą mi te same odczucia.
Obejrzałem ostatnio filmik o starych grach:
http://www.youtube.com/watch?v=DCgntouXzgY&feature=youtu.be&t=496
http://www.youtube.com/watch?v=DCgntouXzgY&feature=youtu.be&t=496
i - stało się - przypomniały mi się stare czasy! :D
a tak jak powiedział kolega wyżej... studia, praca, prawdziwe problemy!
Na starość zacznę znowu grać! I znowu zmarnuję setki godzin na zbudowanie relacji opartych na lojalności i honorze! :D
POZDRO!
PS wchodze na konto, a tu nawet prywatna wiadomość o tym, że ktoś splagiatował mój poradnik jak przechodzić rookgaard :D
BoZycieToNieBajka
31-05-2015, 14:27
Witam wszystkich! Nie jestem starym wyjadaczem, jak Wy, chociaż mam już "dwójkę" z przodu. Wciąż lubię czasem się oderwać od rzeczywistości i popykać w Tibię :)
Aktualnie gram na OTSiku, którego chciałbym Wam zaproponować.
Landhoria.pl to prywatny serwer na bazie Tibii 7.92.
Ma oryginalną mapkę, expy i wiele innych, co zachęca do poznawania świata Landhorii :)
Exp:
1 - 150 x50
151 - 250 x35
251 - 350 x25
351 - 400 x20
401 - 500 x15
500+ x10
Serwer zawsze cieszył się wysoką aktywnością, ale niestety od jakiegoś czasu ludzie przestają go odwiedzać. Na chwilę obecną są tylko 2 osoby online, więc jak sami rozumiecie - kolorowo nie jest.
Jezeli macie ochotę przypomnieć sobie Tibię, to serdecznie zapraszam na Landhorię! Pomóżcie przywrócić dawną świetność serwerowi!
Pozdrawiam!
Sam sobie ostatnio zagrałem po dobrych 10 latach.I moja pierwsza reakcja holy shit DUŻO się zmieniło.Ale sporo znajomych mord widzę :P
Stare czasy.
Pozdrowienia dla starej ekipy hunted.pl
Frozelix
04-07-2015, 00:27
napiszę i ja siema ;)
zeus1985
14-07-2015, 17:19
Chyba jestem już stary :)
Staszicu
18-07-2015, 11:38
Witam serdecznie ;) Dzisiaj po wielu latach trafiłem ponownie na tę stronę. Jestem mile zaskoczony faktem, że moje konto dalej istnieje (i że ja dalej pamiętałem login i hasło)
Therakin
25-07-2015, 12:41
Nie było mnie tutaj z 10 lat :)
Tak z głupot może pograłbym trochę w Tibie ponownie.
Wiem, że bardzo się zmieniła jednak nie wiem czy na lepsze czy gorsze.
Nie pamiętam starego loginu itd.
Diemorko
02-08-2015, 11:11
Kurczę... to były czasy. Nic poza szkołą i tibią, haha to było życie...
Pograć ze znajomymi z którymi chodziło się do szkoły, planowanie huntów na korytarzu a nawet na lekcjach! Taaaa.. nie raz zgarneło się pare uwag właśnie przez tibie ;-) Fajnie po wspominac.. :baby:
No ja się pytam, gdzie ta elyta ;)
alanzych
07-09-2015, 22:07
Równa dekada, brawa dla serwisu za nieusuwanie kont :D
>Michax<
15-09-2015, 18:06
Ja się zalogowałem, bo co roku dostaję maile z tibia.pl z życzeniami z okazji urodzin! Szacun :D
Widzę, że nic tutaj już nie działa, jeśli chodzi o mój podpis czy profil... ale niech zostanie ;)
"Ostatnia wizyta: 01-08-2008 o 23:24 "
Teraz wszyscy stare konie
Hehe,
Zalogowałem nie wiem po ilu latach i okazało się, że w 2005 dostałem ostrzeżenie.
Elita, żyje w ukryciu przed nowymi graczami.
PS. Ostatnia wizyta: 06-11-2005 o 10:00
I jak tam leśne dziadki, żyjecie jeszcze?
Powoli siwy włos, zmarszczki, obwisły cyc, zszarzały tatuaż z paladynem na plecach, gimbaza mówi per Pan/Pani, a o tibii piszą w podręcznikach historii.
Tak to wy, co wchodzicie jeszcze do tego tematu. Tibijska Elita na nostalgicznym forum.
Wasze zdrowie ;)
I jak tam leśne dziadki, żyjecie jeszcze?
Powoli siwy włos, zmarszczki, obwisły cyc, zszarzały tatuaż z paladynem na plecach, gimbaza mówi per Pan/Pani, a o tibii piszą w podręcznikach historii.
Tak to wy, co wchodzicie jeszcze do tego tematu. Tibijska Elita na nostalgicznym forum.
Wasze zdrowie ;)
Żyjemy sobie i radzimy pewnie jak za dawnych lat B)
Pozdrawiam ludziska tych co mnie znają, i całą reszte jeszcze raz.
O matulu ...
Ostatnia wizyta 4 lata temu ??? Co ja tu robiłem ? :D
Dziś 27 lat na karku, szczyt aktywności z 10-9 lat temu ...
Ech, to były czasy ... Postać nadal mam ... Nie gram już tak długo, a nadal jestem TOP 1 w Fist Fighting. :D
Strona tibia.pl jeszcze żyje ? Gra też ? Kiedyś zaglądałem z ciekawości patrzyłem to 200 osób online, a kiedyś to się czekało, aby się wbić ...
Pozdro
Wszystkim !
Pozdrawiam starą ekipę :)
Nerana _/ :wasabi:
Widzę, że gra i forum mocno podupadła ... Ostatni news odnośnie gry jest sprzed roku, szkoda, a tyle się działo, tyle akcji było, motywacji, poradników itd, nawet gazetka była, "Hunted" się nazywała.
Ha, odnalazłem nawet swój temat ze screenami ! :D
I fotki jeszcze wiszą ! :)
Szkoda, gdzie gra i tibia.pl się tak pogubiła ? Co pogrzebało ich los ?
Pozdrawiam
H.
Gra ma się całkiem dobrze, to te forum upadło i zostało zaniedbane przez kadrę.
redfaction
18-11-2015, 16:19
zgadzam sie z Vadimem generalnie np. taki torg jeszcze jako tako zyje. w porownaniu do t.pl to mozna powiedziec ze radzi sobie swietnie
Gra ma się całkiem dobrze, to te forum upadło i zostało zaniedbane przez kadrę.
mi sie jednak wydaje ze ogolnie forum(nie wszystkie) poniekad umarlo, zostalo wyparte przez facebooka
Widzę, że gra i forum mocno podupadła ... Ostatni news odnośnie gry jest sprzed roku, szkoda, a tyle się działo, tyle akcji było, motywacji, poradników itd, nawet gazetka była, "Hunted" się nazywała.
Ha, odnalazłem nawet swój temat ze screenami ! :D
I fotki jeszcze wiszą ! :)
Szkoda, gdzie gra i tibia.pl się tak pogubiła ? Co pogrzebało ich los ?
Pozdrawiam
H.
Widzę że nie jestem jedynym krakusem który jeszcze coś tam gra :)
Wbijaj na Nerane ;dd
Jak mnie tutaj dawno nie było. Jakoś tak ostatnio wpadłem bo mail urodzinowy z życzeniami dostałem od tibia.pl ... ach ile się tutaj kiedyś czasu spędziło, ile tekstów natłumaczyło :)
Karwa, ale staruchów się ukazało, aż dziw bierze, że ktoś jeszcze z sentymentu postanowił odwiedzić to zasiane bakterią rozkładu forum ;)
Ostatnia wizyta: 19-11-2009 o 15:21
Nie jestem gorszy, aż się łezka w oku kręci, dzieciństwo...
Co ja w sygnaturce mam, oezu
Mietek100ipol
10-12-2015, 22:37
A Gurwa nadal jest czczona!
Jacy ludzie się tu pokazali. :D Aż dziw bierze. :D
HubertPol
14-01-2016, 00:33
Wow, tyle wspomnien zwiazanych z forum :)
csmaniak
15-02-2016, 18:15
witam wszystkie stare wygi
Ostatnia wizyta: 16-12-2009 o 22:36
No nieźle, forum utrzymuje się siłą tradycji? :D
No nieźle, forum utrzymuje się siłą tradycji? :D
Dobre pytanie. Ostatni post na stronie głównej z 2013... Ktoś wykupił hosting i domeną na pare lat do przodu?
#DziałFejkizdechłsadface
Ostatnia wizyta: 08-08-2009 o 14:21
Trochę czasu minęło, yo !
sphinx123
05-03-2016, 01:58
Mam jakąś dziwną potrzebę wspominek w nocy ;>
@up
No to gratki : )
No cze Ryps :*
Właśnie Cię poniekąd obgadujemy z Kurajem ;)
--Ogorek--
04-05-2016, 01:21
7-8 lat temu założyliśmy pk team z tego forum, czyli miałem wtedy 14-15 lat hahahaha. Szkoda, że ta gra sama się zniszczyła.
Wald_Kerius
08-05-2016, 22:49
Jak mnie tutaj dawno nie było. Jakoś tak ostatnio wpadłem bo mail urodzinowy z życzeniami dostałem od tibia.pl ... ach ile się tutaj kiedyś czasu spędziło, ile tekstów natłumaczyło :)
Grałes ze mna na Securze?
P.S. Elyta wiecznie żywa!!
Sajlenty
15-05-2016, 01:29
Cześć ;)
Co tam u Was?
Heh, ja aż założyłem nowe konto, żeby się przywitać 8o Gracie jeszcze?
Yoh Asakura
11-06-2016, 00:58
Konto założone 12 lat temu...ale z nas były wtedy szczyle.
@Joh asadziura
Akurat po Tobie można się spodziewać, że jesteś dokładnie taki sam jak te 12 lat temu : D
Co oczywiście należy traktować jako wielką tragedię.
"Ostatnia wizyta: 11-08-2014 o 18:11"
Ostatnio pograłem trochę na OTSie z najnowszą wersją. To jakiś World of Warcraft a nie Tibia. :O
Fajnie wpaść na forum.
Pozdrowienia dla wszystkich. :)
no siema.
rybzor teskniles?
GDZIE JEST ETORIC I EVAN
Tutaj:D jestem architektem
Oczywiście.
Podobno pracują w zakładzie zajmującym się recyklingiem odpadów.
hehe chciałoby się:D
Mejsunia94
11-07-2016, 13:07
Gdzie sa te stare dobre czasy?? ;(
Wow, jeszcze pamiętałem hasełko...
hehe, kiedyś to była gra, teraz... masakra.
Vlad Dracula
19-07-2016, 23:28
Siema, to forum już umarło? Po 3 latach się loguję, w sumie wcześniej też tylko zerknąłem na forum co się dzieje, ale teraz widzę że wszystko zaspamowane jakimiś ofertami itp.
druid kevin mysz
22-07-2016, 23:30
O curva, nawet nie wiedzialem, ze mam tu takie konto :D
/me czyli DarkSven
Dark Sven
22-07-2016, 23:33
O curva, nawet nie wiedzialem, ze mam tu takie konto :D
/me czyli DarkSven
Druid Kevin Mysz czyli moja pierwsza postać w Tibii.
Wierzyć się nie chce, że 11 lat byłem w Anglii i zakładałem tutaj konto. Matko bosko, ile się w tym czasie wydarzyło. Jestem księgowym, teraz właśnie kupiłem mieszkanie w centrum Pz, od ponad 5 lat jestem z dziewczyną z którą mieszkam, mam auto, królika.
Ale się pozmieniało. W życiu. W kraju. Na świecie.
Nawet Kenixie mam na fb :D
Do zobaczenia za pare miesięcy :wasabi::wasabi::wasabi:
KamilaBoczek17
02-08-2016, 11:13
Witam,to może ktoś z dawnej elity zająłby się tymi spamerami z działów magia i filmy
http://forum.tibia.pl/forumdisplay.php?f=16
http://forum.tibia.pl/forumdisplay.php?f=30
Dodam od razu, że opcja zgłoś coś nie za bardzo działa
ponieważ,,
Serwis INFO jest usługą subskrypcyjną, dzięki której użytkownik otrzymuję wiadomości zawierające przypomnienie o zbliżających się na najbliższe dni imieninach. Dzięki czemu już nigdy nie zapomni by złożyć życzenia swoim bliskim.. Serwis dostępny jest na telefony komórkowe bądź inne urządzenia, posiadające kartę SIM w sieci Orange, Plus, T-Mobile i Play. Koszt usługi to 4,92 zł brutto za każdy SMS otrzymany w ramach subskrypcji. W ramach usługi użytkownik otrzymuje maksymalnie 3 SMS/tydzień oraz dodatkowy SMS po aktywacji subskrypcji. Łączny koszt usługi w okresie miesiąca to: 63,96 zł brutto. Pobranie wybranych elementów multimedialnych może ponadto wiązać się z opłatami za transfer danych, zgodnie z cennikami operatora. Usługa jest aktywowana na czas nieokreślony, do czasu rezygnacji przez użytkownika. Aby dokonać rezygnacji należy wysłać SMS o treści STOP INFO na numer 60435 (koszt: 0 zł). Kontakt, również w sprawie reklamacji:
[email protected]. Organizator będzie kontaktować się z Klientem na podany przez niego numer telefonu lub e-mail. Regulamin serwisu znajduje się tutaj
Prosiłbym o natychmiastowe usunięcie tego wpisu, ponieważ namawia on do oszustwa.Subskrypcja SMS. użytkownik jest ewidentnie wprowadzany w błąd i proszony o wysłanie sms w celu obejrzenia niby filmu.Jawne oszustwo.
Ach, to ten stary temat "Jak żyje dawna elyta tego forum". Łezka się w oku kręci, tyle rzeczy się zmieniło, odkąd pierwszy raz w nim napisałem...
:wasabi:
Po wejściu w dorosłość stwierdzam, że jednak "praca" jako support dla tej strony nie była taka ciężka.
Disseny__
23-08-2016, 23:06
Cześć, przyszłam tu tylko poczytać.
Już nie mam 12 lat.
Pandabear
29-08-2016, 07:33
:wasabi: Wszystko co ma poczatek ma tez swoj koniec ale pamietajcie, najwazniejszy nie jest cel ale droga ;]:wasabi:
You_Ying
29-08-2016, 12:36
Może są tu stare konie z działu Fake'i?
Podziałajmy coś ;)
Wylansowany
10-09-2016, 11:43
Ostatnia wizyta: 29-06-2013 o 11:10
Nawet niedawno (stosunkowo niedawno, patrząc na datę założenia konta) :p
Chociaż z drugiej strony ostatni post z 2012, więc trochę mnie nie było, a tak nagle przypadkowo wspominkowo naszło, heh.
Widzę ktoś inteligentnie wykupił domenę na lata do przodu i dobrze, za parę lat niektóre tematy i dyskusje z tego forum to do jakiegoś Muzeum Internetów (jak powstanie, a powinno) :wasabi:
Dr. Omader
27-09-2016, 22:03
To tak z ciekawostek - Olorion ( http://forum.tibia.pl/member.php?u=6244 ) z naszego forum walczy właśnie o 1.5 mln dolarów w turnieju pokerowym :D
Jak ktoś chce śledzić jego karierę: https://www.facebook.com/olorionek/
Czekam na pierwszych polityków z forum tibii ;D
@Drom, halo a gdzie źródło takich supernjusów.
Duch Niespokojny
28-09-2016, 21:56
Kogo tam jakieś donkamenty obchodzą
Fabianino
04-10-2016, 17:52
Omader fajnie cię tu jeszcze widzieć :)
Co za paranoja, Duch Niespokojny wlepił mi ostrzeżenie na martwym forum bo wstawiłem link do OTSa, którego robię od paru miesięcy. I jeszcze usunął tego posta 8o8o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.