Pokaż pełną wersje : Jak żyje dawna elyta tego forum!?
Co za paranoja, Duch Niespokojny wlepił mi ostrzeżenie na martwym forum bo wstawiłem link do OTSa, którego robię od paru miesięcy. I jeszcze usunął tego posta 8o8o
Dziwisz się?
II. Zabronione jest łamanie regulaminu gry a w szczególności:
4. w jakikolwiek sposób rozmawianie na tematy związane z OTS;
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=53789
Dziwisz się?
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=53789
Na forum, które od kilku lat nie działa? 8o
Co w takim razie robi tutaj ten temat? ;) http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=18544
Duch Niespokojny
07-10-2016, 14:07
Na forum, które od kilku lat nie działa?
No to w takim razie i tak nikt by nie zobaczył Twojego linka, więc w czym problem? ;)
No to w takim razie i tak nikt by nie zobaczył Twojego linka, więc w czym problem? ;)
Jesteś gorszy niż najbardziej upierdliwa prukwa w urzędzie ;) Gratuluję.
Btw Cipsoft opublikował najświeższe statystyki odnośnie graczy:
http://www.tibia.com/news/?subtopic=latestnews&id=3720
Po przerwie (długiej przerwie ) wracam jako stary dziad na forum.
Mówcie mi : DZIADU.
hmm :) tyle lat, tyle pięknych wspomnień ......... :) Pozdrawiam
Czarna_Mamba
23-11-2016, 12:46
Cześć! Jak tam Wam życie mija? Widziałam się ostatnio z Rybzorem, a na wakacjach na koncercie Iron Maiden z MATI9630 - pomyślałam, że warto wspomnieć, że zawarte tutaj znajomości przetrwały próbę czasu :) Może jakoś większą grupą wyjdziemy na jakieś piwo bliżej dni wolnych, np. w okresie wakacji?
Polecam mambe, fajne dziunia, podobno wolna i BI!
Cygan Slejter
01-12-2016, 18:50
10 lat minęło jak jeden dzień... ktoś tak śpiewał :) ale zleciało odkąd założyłem tu konto. Może ktoś zna, pamięta (byłem nawet w elicie rookgaard ;p na forum, ale to był zaszczytB) )Cygan prowadzi życie rodzinne, pracuję i obecnie męczy LoLa od paru lat ;)
Pozdrawiam :)
Irwin546
03-12-2016, 01:13
Wydawało mi się, że pisałem tutaj niedawno, a minęły jakieś dwa lata.
Mein gott.
Witam Was :)
Widzę że nadal można zobaczyć stare nicki :)
Pozdrawiam!
Johanes19
15-12-2016, 23:17
Widze, ze dalej leci tutaj spam :D
Aktualnie robie czwarty rok nawigacji na Akademi Marynarki Wojennej w Gdyni ;d
Naprawilem odzyskiwanie hasla, w sensie przychodza maile :)
Duch Niespokojny
16-12-2016, 19:02
Aktualnie robie czwarty rok nawigacji na Akademi Marynarki Wojennej w Gdyni ;d
A po co? Przecież teraz jest GPS ;)
A po co? Przecież teraz jest GPS ;)
Ktoś musi aktualizować mapki, nie?
Nie wiedziałem tylko, że uczysz się tego 4 lata...
Ja to tak w ramach nostalgii od czasu do czasu tu zaglądałem. Eh, jacy my starzy.
Trochę to minęło...
Ostatnia wizyta: 03-04-2011 o 10:12
Piękne czasy to były jak to forum żyło, ktoś coś gra jeszcze? :)
Jak gra ktoś stary to tradycyjnie na Antice. Ja całe życie spędziłem na Refugii a ostatnio w ramach przypomnienia wpadłem z kilkoma znajomymi na dobrą babcię Anticę i troszkę pobiegaliśmy z czaszkami.
Jakieś info kiedy padnie hosting tibia.pl? Dużo kosztuje utrzymanie tego? Bo w sumie trochę szkoda by było, można by ustawić jaką zrzutę z bardzo prostym sposobem płatności to ktoś by wrzucił złotóweczkę co pół miesiąca.
Inferniak2
06-02-2017, 23:21
Ostatnia wizyta: 10-09-2010 o 17:36
Tyle czasu minęło, szok!
Po 5 latach odpaliłem nawet tibię - zmieniło się sporo. Razem z ziomkiem z roboty postanowiliśmy pograć, jest radość jak na początku. :D
Ja i mój podpis mamy się dobrze. I nawet flagcounter jeszcze zlicza staty. :o
K.Jay
HubertPol
09-02-2017, 12:25
Tyle czasu minęło, pozdro dla tych starych wyjadaczy :)
ho-ho-ho
Nie sądziłem, że aż tyle czasu minęło.
http://i.imgur.com/lwqA7ok.png
Szkoda, że to forum jak i strona umarły laaata temu.
Również pozdrawiam wszystkich "staruszków"
Duch Niespokojny
24-03-2017, 20:43
Ktoś musi aktualizować mapki, nie?
Nie wiedziałem tylko, że uczysz się tego 4 lata...
Zmarnował 4 lata życia. A mógł przez ten czas grać w Tibię.
Silver Kay
27-04-2017, 23:49
Kurcze jeszcze odzyskac stara postac i bede jak nowo narodzony
Ludwix Trimera
03-08-2017, 23:02
Ostatnia wizyta: 19-12-2015 o 13:22
Pozdro dla wszystkich oldboyi!
Witaj, Frapper.
Ostatnia wizyta: 04-10-2014 o 09:14
well. szukam gava ;D
Witaj, kołbaś.
Ostatnia wizyta: 21-03-2013 o 20:03
noooooo troche czasu minelo
Shass Enre
02-10-2017, 19:43
Stare dobre czasy już nie wrócą :). Pozdrawiam starych wyjadaczy z Harmonii i forum.
marcin071
14-10-2017, 08:44
Dziwnie się czuje gdy czytam posty sprzed kilku lat :wasabi::wasabi::wasabi::wasabi::wasabi:
Bake Samo
16-11-2017, 17:36
Ostatnia wizyta: 01-04-2012 o 03:05
Dzień dobry!
zalogowałem się dziś do Tibii i skilluje, nie wiem czy uda mi się zasnąć z tych emocji.
Pozdrawiam starych dziadów 8o
Nie przypominam sobie, żeby na forum obecny był licznik postów. Pozmieniało się.
Nie przypominam sobie, żeby na forum obecny był licznik postów. Pozmieniało się.
W czasach kiedy przez cały dzień obecny jest jeden zarejestrowany użytkownik widać nie ma już obawy że nagle ludzie będą się prześcigali w spamowaniu.
Pozdrowienia dla wszystkich.
Aż sobie pacnę odpowiedź.
Aż chyba kupię sobie PACCa na miesiąc. Te 30zł to dziś śmiesznie mało, szkoda że wtedy było inaczej :p
Ostatnia wizyta: 26-04-2013 o 12:53
Data dołączenia 13-08-2004
wzieło mnie ostatnio na wspominki :D chociaż niekórych swoich postów wolałbym już nie zobaczyć haha
Vasudanin
01-05-2018, 14:24
Ostatnia wizyta: 02-03-2014 o 21:01
:D Kopę lat.
Bezwolakinho
03-05-2018, 18:38
Aż chyba kupię sobie PACCa na miesiąc. Te 30zł to dziś śmiesznie mało, szkoda że wtedy było inaczej :p
Święte słowa. :D
Ostatnia wizyta: 24-03-2016 o 17:27
Szkoda, że się te dwa lata temu zalogowałem tak bez powodu. Miałbym lepszy rezultat. :(
Witaj, Retukss.
Ostatnia wizyta: 30-08-2009 o 15:19
Prywatne wiadomości: Nieprzeczytanych: 0 , Wszystkich 3.
no siemanko ;]
Ja tam się loguje codziennie, nie wiem co Wy robicie.
Kurczakos
05-07-2018, 13:47
choolera, kiedy to było :D
I mnie coś ostatnio wzięło na wspominki, więc pozdrowienia dla wszystkich, który tu będą w przyszłości.
Ehh, dawne dobre czasy.
@MatKus: jak zobaczylem pod nickiem, ile masz lat, to lekkiego zawalu serca dostalem. Sprawdzilem, kiedy napisalem cos w tym wspominkowym temacie, bo wydawalo mi sie, ze z dwa lata temu... mam tu 3 posty, pierwszy w lutym 2013. Jak ten czas zapierdziela...
Pozdrawiam z Australii, jesli ktos to jeszcze kiedys przeczyta. W czasach, gdy gralem w Tibie nie myslalem jeszcze o emigracji ;)
GargoinX
02-10-2018, 18:22
No siemanko, ja też melduję, że jeszcze żyję :)
Te forum to jak powrót do przeszłości ;)
04-08-2016, 14:45
Ach, to ten stary temat "Jak żyje dawna elyta tego forum". Łezka się w oku kręci, tyle rzeczy się zmieniło, odkąd pierwszy raz w nim napisałem...
:wasabi:
Ach, to ten stary temat "Jak żyje dawna elyta tego forum". Łezka się w oku kręci, tyle rzeczy się zmieniło, odkąd ostatni raz w nim napisałem...
Boże co ja kiedyś wypisywałem...
ps. chciałem sobie pograć, ale z tego co widzę to nie jestem w stanie wbić 1000 levela. Mój 100+ z 2005/08 to pikuś teraz xd
no mnie tez troche tu nie bylo :D
Luis Drax
04-02-2019, 00:40
szkoda co sie stalo z tibia.pl kiedys najlepsza polska stronka/forum o tibii a dzisiaj trup.
mogli by jebnac sie w leb pozegnac gowno otsy i znowu byc official support
-Maciek Mur-
07-02-2019, 00:24
no co tam lotry
Witaj, Zen.
Ostatnia wizyta: 15-09-2012 o 09:25
Prywatne wiadomości: Nieprzeczytanych: 0 , Wszystkich 7.
Pozdrawiam starą ekipę forum.tibia.pl. Czytając te wywody z tamtych lat leżę ze śmiechu i czasem czerwienie się ze wstydu. Dobrze, że przez te kilkanaście lat człowiek się "zreformował" :D
Piękne to były czasy!
Powodzenia w dorosłym życiu!
P.s. Maniek jak to czytasz pamiętam o tych 2 stówach, a Adamek to pała, ale też pozdrawiam!
Jeden z tych dni, logowanko już za trzecim razem :cup:
https://i.imgur.com/lqJDFS9.png
Tych archiwów nie da się czytać, skasujcie to wreszcie i zapomnijmy o sprawie ;)
Bikstopa Reaktywacja
28-02-2019, 01:27
Witaj, Bikstopa Reaktywacja.
Ostatnia wizyta: 01-01-2014 o 14:44
Prywatne wiadomości: Nieprzeczytanych: 0 , Wszystkich 23.
tak mnie wzieło na wspomnienia ;-)
Vlad Dracula
05-03-2019, 11:02
Ostatnia wizyta: 20-07-2016 o 00:48
Nie tak dawno temu.
Pacz_knight
21-03-2019, 17:56
Wow, ostatnia wizyta 2011. Dobrze popatrzec na te wszystkie stare awatary i powspominac dawne dzieje. ;)
szkoda co sie stalo z tibia.pl kiedys najlepsza polska stronka/forum o tibii a dzisiaj trup.
mogli by jebnac sie w leb pozegnac gowno otsy i znowu byc official support
Racja, jeszcze żeby nie muliło to byłoby fajnie :D
Po ponad piętnastu latach od rejestracji (to konto nie jest moim pierwszym- admini nie bijcie plz.) fajnie jest tu wejść i napisać po prostu-
Cześć!
Że nadal pamiętam hasło.
I że pamiętam jak tu kiedyś rozkminiałem czy mój wybór liceum jest dobry, jakby to było ważne... :D
Duch Niespokojny
18-06-2019, 16:53
https://kwejk.pl/obrazek/3399695/me-and-the-boyz.html
https://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2019/06/jorlvmZ5LiLBVhvV.jpg
Shardzik
18-06-2019, 18:14
To zabawne, że zarejestrowałem się na tym forum kiedy rodzili się ludzie wchodzący teraz powoli w dorosłość...
O kurcze, kiedy to było :) Też mi się na wspomnienia zabrało.
Ostatnia wiadomość: 26-05-2006 15:20
Minęło 13 lat od kiedy napisałem tutaj ostatniego posta. 13 lat!
Widzę w temacie trochę*starych nicków. I MatKus wciąż aktywny - ha! Pamiętam jeszcze forum k20.pl, z łezką w oku wspominam te czasy :)
Kurczakos
02-10-2019, 19:12
poczytać swoje posty sprzed tylu lat... haha
wrogonastawiony
21-12-2019, 18:34
Czy ostała się komuś na dysku TibiCam, a do tego rozne wersje MDA/
Biorę wszystko :)
jezu, przy okazji sylwestra na imprezie, wzielo nas na wspominki o dawnych czasach, i ofc musiala wyjsc tibia, no bo ba, z mojego pokolenia to chyba wszyscy grali, bladz, jak staro sie czlowiek czuje jak widzi swoje stare posty. Pozdrawiam cala stara ekipe, zwlaszcza z dzialu RPG! To przez was do tej pory gram w wowa xD
Okrągły Kwadrat
17-02-2020, 14:53
Witaj, Okrągły Kwadrat.
Ostatnia wizyta: 01-02-2008 o 22:13
Prywatne wiadomości: Nieprzeczytanych: 0 , Wszystkich 6.
Kiedyś to było :D niestety do podstawowego konta nie pamiętam hasła. Pozdrawiam wszystkich wyjadaczy! ;)
Ludwix Trimera
25-02-2020, 17:36
No siema, co tam?
Lechista
05-03-2020, 11:14
Mamma mija, znowu tu trafiłem.
Pierwsza rejestracja na tym forum jak miałem 13 lat, dzisiaj prawie 27 na karku, czas mija nieubłaganie B)
Ciekawe czy ktoś ze starej gwardii jeszcze tu zagląda ? Ahh dobre czasy, takie bez żadnych problemów :baby:
Pozdro dla Wszystkich starych bywalców !
Witaj, Dantez.
Ostatnia wizyta: 08-07-2010 o 15:54
8o
Cor Tibiarz
13-04-2020, 14:08
O rety, nie sądziłem, że się jeszcze tak ludzie zbiorą!
Pisałem posty jakoś chyba koło 2005 roku, ale kawał czasuuu
Mogę już nie pamiętać nicków, więc pozdrawiam wszystkich z którymi pisałem :) a niektóre rady od miłych rysujących ludzi pamiętałem przez lata!
Wielkie chapeau bas dla tego kto dalej opłaca hosting, ale brak HTTPS - nieładnie w dzisiejszych czasach Panowie admini.
@Ryba
Jestem zawiedziony lamusku, miałeś się logować codziennie.
Yoh Asakura
26-04-2020, 12:14
A ja dalej mam swój customowy banner na forum:
https://i.imgur.com/vyksQkn.png
Tibia teraz to nie jest to co kiedyś.. wszystko w tym momencie można kupić bez wiekszego problemu i liczy się kto więcej wyda, ale fajnie jest powspominać stare dzieje kiedy było trudniej
Wald_Kerius
08-05-2020, 21:59
2020 rokiem koronawirusa... , prezydentem Polski jest A. Duda, Lewandowskiemu urodzila sie 2 córka.
Ten portal to juz historia, warto ja spisywac :)
2020 nadal się nie zakończył.
Tak jakoś w pracy zaczęliśmy gadać, kto jak zaczął się PHP uczyć i zeszło mi na tibia.pl, więc wszedłem...
i się zastanawiam, co ja tu robię.
Ludwix Trimera
27-10-2020, 22:25
No co tam?
Dr. Omader
28-10-2020, 00:11
2020 nadal się nie zakończył.
Tak jakoś w pracy zaczęliśmy gadać, kto jak zaczął się PHP uczyć i zeszło mi na tibia.pl, więc wszedłem...
i się zastanawiam, co ja tu robię.
O! To się minęliśmy o kilka dni :D
:wasabi:
Ja chciałem tylko przypomnieć, że ostatnio okazało się że faktycznie Vanessa = Drom, a nie jaki Oxygane ma na to dowody.
Ja chciałem tylko przypomnieć, że ostatnio okazało się że faktycznie Vanessa = Drom, a nie jaki Oxygane ma na to dowody.
Potwierdzam!
Witaj, Arqan.
Ostatnia wizyta: 06-05-2008 o 12:24
Cześć wszystkim, ile to lat minęło haha, dzisiaj to nawet dorobiłem się dzieciaków :D
Pozdrawiam wszystkich, a w szczególności
Dakar De'Slayer
Caspius
Iriades
Vanessa
Dzięki za sesje RPG z młodzieńczych lat, miło było wrócić i poczytać, nawet i te błędy orto wszystkie haha.
Pozdrawiam
Arqan kiedyś /Zmora dzisiaj
To zabawne, że zarejestrowałem się na tym forum kiedy rodzili się ludzie wchodzący teraz powoli w dorosłość...
A ja w pracy mam kolezanke z rocznika 2005. Wtedy od jakiegos roku gralem juz w Tibie i wlasnie rejestrowalem sie na forum. Nigdy nie sadzilem, ze tak szybko poczuje sie staro
Yoh Asakura
11-01-2021, 00:27
A ja w pracy mam kolezanke z rocznika 2005. Wtedy od jakiegos roku gralem juz w Tibie i wlasnie rejestrowalem sie na forum. Nigdy nie sadzilem, ze tak szybko poczuje sie staro
Pracujesz z 15 letnimi dziewczynkami?
sphinx123
12-01-2021, 23:45
Co jak co, ale potrafiliśmy ze sobą kulturalnie rozmawiać "za naszych czasów" :wasabi:
Witam
Nostalgia aż kłuje w serce, tyle wspomnień, tyle czasu spędzonego na forum czy tibi..
Dzisiejsza tibia to juz zupełnie inna gra chodż chcialbym sie spotkac ze starymi wyjadaczami na jakimś serverze i pograc z dziadkami :D
Kiedyś sen z powiek spędzała tibia, dzisiaj płacz dziecka i rachunki :D:D
Na forum byłem duzo wczesniej ale weż znajdz teraz stare konto :P
Lux19R20teR
23-03-2021, 13:36
o kurde, konto działa
Siema tibijczycy, dobrze tu wrocic
o kurde, konto działa
Siema tibijczycy, dobrze tu wrocic
No Elo!
Ostatnia wizyta: 14-10-2008 o 22:32
Donpeyot
29-05-2021, 01:23
ło cie czort, tibia.pl jak karaluch, nie do zajebania :p
Nikast Shynix
29-06-2021, 12:34
Byłem przekonany, że tibia.pl już dawno zaginęła z internetu, a forum na pewno musiało być zarośnięte spambotami, a tu proszę
EDIT: A licznik postów kiedy się pojawił? Z tego co pamiętam, to go nie było, bo zbytnio zachęcałby do spamowania.
EDIT2: Ostatnia wizyta: 23-11-2013 o 22:26
Z jednej strony dobrze, że kiedyś używałem wszędzie tego samego hasła, inaczej bym nie zapamiętał. Z drugiej dobrze, że już jakiś czas temu zainwestowałem w dobrego managera haseł i wszystkie zmieniłem na losowo wygenerowane unikalne hasła, bo HTTPS na tibia.pl nie dotarł. Jakim cudem ludzie nie byli tu masowo hackowani to ja nie wiem.
Ja się ciągle zastanawiam kto opłaca domenę i serwer tej strony i forum. Za każdym razem jak tu zaglądam niezmiernie się dziwię, że to jeszcze istnieje. :D
Lord Wlodek
02-11-2021, 22:24
Jak dobrze, że jeszcze ktoś tutaj wpada :)
O rety, witam graczy na serwerze! Z ciekawości tu wpadłem po wpisaniu "Polalunia Tibia" i znalazłem moje konto i setki wpisów z okolic 2005 roku :D
W sumie w weekend na "darmowym premium" trochę pograłem, myślę, że będzie się czasami zdarzać :)
Cześć misie, komu bana? :D
Duch Guardi
13-02-2022, 22:23
O w mordę! Myślałem, że Tibia.pl przeszła do historii,a tutaj takie zaskoczenie B)
Ostatnia wizyta: 11-11-2012 o 11:03
Cześć misie, komu bana? :D
Ja poproszę jakieś ostrzeżenie, dawno nie dostałem żadnego :(
Ja poproszę jakieś ostrzeżenie, dawno nie dostałem żadnego :(
proszę bardzo :)
04-08-2016, 14:45
Ach, to ten stary temat "Jak żyje dawna elyta tego forum". Łezka się w oku kręci, tyle rzeczy się zmieniło, odkąd ostatni raz w nim napisałem...
> Ostatnia wizyta: 01-12-2018
Jestem przekonany, że jakoś w międzyczasie sprawdzałem tibia.pl i strona kompletnie nie odpowiadała. Myślałem, że już na zawsze spadł z rowerka ten temat, wraz z całą jego prehistoryczną otoczką
--- ErAgOg dodał 6 minut i 28 sekund później ---
2020 rokiem koronawirusa... , prezydentem Polski jest A. Duda, Lewandowskiemu urodzila sie 2 córka.
Ten portal to juz historia, warto ja spisywac :)
Niezły awatar
naprawiłem przypomnienie haseł :)
naprawiłem przypomnienie haseł :)
No to jeszcze HTTPS
Niestety z tym nic nie zrobię.
Kiedyś były czasy, teraz nie ma czasów. Żyje ktoś jeszcze? :D
Co jakiś czas tu wpadam, jak mnie nachodzi granie w Tibię w wakacje. Raz w roku przez miesiąc cisnę. :D
sphinx123
30-07-2022, 10:42
Co jakiś czas tu wpadam, jak mnie nachodzi granie w Tibię w wakacje. Raz w roku przez miesiąc cisnę. :D
Zazdro! Niedawno odpaliłem Tibię, myślałem, że puszczając w tle YT dam radę trochę pograć... No ale nie dałem rady ;C
lololoolololol
czemu notki zniknęły z profili użyszkodnikuw :////
Johnny121
11-10-2022, 23:17
JFC, raz na ruski rok wejdę tutaj przypomnieć sobie jakim zjebem się było te 16 lat temu XD dzięki wielkie za 3 bany na poprzednich kontach - należały się gówniarzowi, który ledwo co internet dostał
A siemanko, stare świry :D fajnie, że te emotki tu zostały B)
:kon:
jestem stara
Stara ale jara!
Kiedyś chyba MatKus pisał, że mój syn tu będzie się udzielał. Szczerze wątpię :P Chociaż mając te 11 lat może by mógł występować w sławnym klipie z druidem z różdżką oraz jego kumplem knajtem z aksem :D
A jak na elytę przystało jak ja tam żyję? Z daleka od gier, nie mam na to czasu. No, może nie aż tak zupełnie, mam tam jakieś pojedyncze gry, ale nie MMO, nie takie, które wymagają jakiegoś siedzenia cięgiem XX minut/godzin, ale raczej takie, na które można wejść na kilka(naście) minut jako przerywnik między zajęciami. A jest ich sporo, bo czterdziecha na karku, 5 dzieciaków, własna działalność... A w Tibię to już kilkanaście lat nie grałem. Jeszcze po studiach pociągnąłem rok, może dwa, potem zarzuciłem temat
Zwiększamy częstotliwość spamu do 1 posta na miesiąc...
Za tydzień przyjmuję święcenia kapłańskie :D
O cie jasny skurwysyn, pamiętałem hasło do tego konta.
Pisałem na tym forum jak miałem 9-11 lat około i pamiętam niektóre nicki i avki.
To jest dopiero wehikuł czasu.
Przypomiałem sobie właśnie, że dzięki temu forum odkryłem mount&blade na crackach
Łooo Panie, to ja też się witam ponownie po 20 latach nieobecności 😱
Jakoś tak ostatnio sobie przypomniałem, że ta strona istnieje i pomyślałem, że zajrzę :D Pomyśleć, że nadal pamiętam moje dane do zalogowania :) Życie toczy się dalej, ale Tibia jakoś tak na mnie działa, że raz na 2-3 lata łapię zajawkę i gram przez ~miesiąc, a następnie znów przerwa :D
Jakoś tak ostatnio sobie przypomniałem, że ta strona istnieje i pomyślałem, że zajrzę :D Pomyśleć, że nadal pamiętam moje dane do zalogowania :) Życie toczy się dalej, ale Tibia jakoś tak na mnie działa, że raz na 2-3 lata łapię zajawkę i gram przez ~miesiąc, a następnie znów przerwa :D
Jak na prawdziwego tibijczyka przystało :D
Mnie zadziwia fakt, ze strona i forum nadal stoi :wasabi:
Jeszcze dziwniej widzieć że użytkownicy mają teraz po 30+ :D
Ciekawe ilu z użytkowników nie ma już na tym świecie :-(
Przynajmniej OWiON jak zwykle najbardziej żywy na całym forum 8o
Przynajmniej OWiON jak zwykle najbardziej żywy na całym forum 8o
Jak na obecne forum to się zgadzam :D
> Ostatnia wizyta: 01-12-2018
Zapisuję sobie kiedy znowu mi się przypomniało z czapy i tu wszedłem
> Ostatnia wizyta: 13-05-2022 o 13:52
$corcerer
22-10-2024, 01:41
Łomatko, przypomnienie hasła działa!
Stare hasło było tak stare że nie załapało się na pierwszy manager haseł (jeszcze w firefoksie) z... dekadę temu? Ostatnia wizyta: 11-08-2016 o 13:30 - hmm, no prawie :P
Heh, za chwilę 40 na karku, dwójka dzieci (2 lata starszy i 8 miesięcy młodszy), na gry tylko chwila po nocy (jak teraz) - głównie na SteamDecku.
Dr0m, nie zalało cię w Głuchołazach?
Ale pewnie rzeczy się nie zmieniają, dalej Gentoo Linux stronk :)
EDIT: I konto na photobuckecie usunąłem (bo kazali płacić...) i się sygnaturka posypała...
Bosal, jak to jest z domeną? aftermarket ją przejął, ale nic nie ruszył i tak sobie wisi forum? Możeby jakiś zapaśny URL dodać, bo gdzie to potem znajdziemy? Że nie wspomnę o bazie danych (chociaż backup pewnie masz?)...
A jeszcze jeden edit: Bosal, jak ci sie bedzie nudzić to napraw logowanie bo bez zaznaczenia "Pamiętaj mnie" ni w ząb nie pamięta sesji.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.