Pokaż pełną wersje : Najlepsza bron na rooku!SPIKE SWORD
Kiedy tam sobie wedrowalem przez tibie (na rooku)
Znalazlem sie na skraju ziemi i zobaczylem mala wysepke na na niej spike sword otoczony ogniem.
Trzeba zabic minosa golymi rekoma i cie tam teleportuje!
woow
no co ty nie powiesz-.-
@Toowreck
boze co za noob to jest spike sword-.-
aha, ahaa, no może powiedz odrazu że z cave rat'a wypada brass armor?-.-"
<wyedytowane(ach ta moja impulsywność :P)>
Tak cię bawi zaśmiecanie forum bredniami wszelkiej maści?! (patrz: data zarejestrowania tego gościa)
najlepszy eq na rooku to Spike sword/poison danger ,scale armor, legion helmet, cooper shield, student legsy a co do wytrwalych i dostali dar od gm to Sov
Toowreck
27-01-2005, 21:25
na rooku to jest ale fire sword tylko nie myslalem nad tym jak sie tam dostac
moze chodzi o tego minoska na skale tak jak mowisz
ale trzeba go zabic z fista??
można spróbować, tak.. znokautować minoska? może by spróbować? TYLKO PO CHOLERĘ?!?!!?
ja normalnie wysiadam już. mam uczulenie na n00by, lekarz kazał trzymać się z daleka.. ale jak czytam takie rzeczy (takie topici) to dostaję drgawek!!!
"topic":
nom, a jak ułożysz pentargam z martwych królików i powiesz "AVE SATAN" teleportuje cię do pokoju z rookinilatorem, zabijesz wszystkie demon raty i zgarniesz ze skrzynki demon helmet, armor, shield oraz legsy, ponadto fire sword i fire axe!!
X(
Ktoś tam ma spike sworda na roku , ale najlepsza bronią jakąmożna zdobyc teoretycznie to poison dager. Kolejny temat o tym samym, napisałem tego posta tylko dlatego że to mój 100 post na tibia.pl
Najbardziej mnie bawi ta głupota o 'darze(SoV) od GMow na rooku' xD
Wierzycie w legędy typu 'minosa trzeba zabić gołymi rękami'????
A jak pokonasz demona uzywając lmm i ihów to ci dają great shield!!!
Nie wiedzieliście?!
Irytujący jesteście...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.