Pokaż pełną wersje : database error
Dowizul z Inferny
29-01-2005, 20:14
co sie dzieje z forum?? co jakis czas siedzenia na forum wyskakuje mi database error o co chodzi
Problem dotyczy nie tylko forum, ale całej strony.
W tej chwili własnie pracujemy nad rozwiązaniem problemu, dlatego też nie da się wejść na główną strona (w dokładniej, przekierowuje ona na forum)
re Dowizul z Inferny:
ot error i tyle... nobody's perfect... wedlug prawa moora zawsze istnieje jeszcze jeden blad...
ps
czy za kazdym razem jak ci sie zawiesi windows to dzwonisz do microsoftu z pytaniem co sie dzieje?
Tibiańczyk
30-01-2005, 13:25
Mi dzisiaj inny bład wyskoczyl :
Warning: Unexpected character in input: ' in /home/hosts/tibia/forum/global.php(492) : eval()'d code on line 61
Gonzo von Krenzel
30-01-2005, 16:03
Jeśli chodzi o błędy parsera PHP to IMO lepiej je wysyłać do administratora (MatKus) na PW opisując dokładnie gdzie się pojawiają itp.
Vanhelsen
30-01-2005, 23:44
Apropo tych błędów, aktualnie forum niewyświetla mi wiekszości gifów (Avatarów, wskasnika on/off-line, "odpowiesz", "nowy temat" itp), zamiast nich są napisy, ponoć to jest nie tylko u mnie (czyli wykluczamy wine przeglądarki) ale u innych też. Chciał bym się dowiedzieć, w jakim czasie się to samo naprawi / zostanie naproawione, bo strasznie utrudnia teraz przeglądanie forum ;(
Dr. Omader
30-01-2005, 23:50
@up:
Mamy pewne problemy z serwerem na ktorym sa obrazki, niestety ta sytuacja utrzyma sie przynajmniej do jutra :/
Za wszelkie niedogodnosci przepraszamy.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.