PDA

Pokaż pełną wersje : Moje pierwsze Grafiki.

Dj Nekro
30-01-2005, 13:45
Postanowiłem dać moje grafiki tutaj na forum... mam ich dużo ale narazie daje dwie.
Jak wam się spodobają to bede dawał więcej.
A nad nazwami popracuje później;)

Zaczynamy...

1) Axe :P
http://img.photobucket.com/albums/v284/djnekro/axe.bmp

2) Sword :)
http://img.photobucket.com/albums/v284/djnekro/sword2.bmp

Prosze o komentarze, te Grafiki robiłem w PAINCIE ;)

Dowizul z Inferny
30-01-2005, 14:16
ladny ksztalt ale shit z pola jest bardziej wycieniowany 2 w skali szkolnej ale niezalamoj sie bo widze pzed toba pzyszlosc troszke pocwicz i mozes zostac jednym z najlepszych

Badzo
30-01-2005, 14:39
Po 1. Pracy niewidzialem bo miam internet za wolny i mi sie za dlugo laduje.
Po 2. Spier........ z tym do dzialu Pierwsze prace

Vanhelsen
30-01-2005, 15:13
Po 1. Pracy niewidzialem bo miam internet za wolny i mi sie za dlugo laduje.
Po 2. Spier........ z tym do dzialu Pierwsze prace
Po 3. NIe wypowiadaj się, jak nie widziałes.
Po 4. Dziękuj MatKusowi, że nie zostałem modkiem, bo byś warninga dostał albo mawet bana....

@DJ: Axe nawet fajny, tylko to bardziej będzie halabarda a nie toporek :P, swordzik, lipny, 2 kreski i tle, popraw go troche, bardzo troche.
Ładne, ale do ideału im brak :P

powrót vavca
30-01-2005, 15:18
Mi się podobają , ale je wycieniuj i dodaj jakies malutkie elementy i bedą mi się bardzo podobały:).

Str4t0s
30-01-2005, 16:17
takie srednie...

Badzo
31-01-2005, 12:03
Po 3. NIe wypowiadaj się, jak nie widziałes.
Po 4. Dziękuj MatKusowi, że nie zostałem modkiem, bo byś warninga dostał albo mawet bana....

Po 5. Nie wypowiadalem sie na temam prac
Po 6. Za co mialbym dostac bana? Przeciez nie robilem nic niezgodnego z regulaminem.

Gtyk
31-01-2005, 12:50
@Up

"Po 2. Spier........ z tym do dzialu Pierwsze prace"

Bana, a przynajmniej ostrzezenie mialbys dostac za brak kultury ;) A regulamin uwzglednia lamanie netykiety, widocznie go nie przeczytales ;)

NORMALY OBYWATEL RP
31-01-2005, 15:44
Nawet fajne prace jak na pierwsy raz, nad toporem moglbys jescze troche popracowac. Ma za duza raczke:P
daje ci 3/6:D
Badzo: n/c synek ktory sie nie dawno nauczyl przeklinac i swieci...
:baby:

P.S. To muj 100 post jeje:P

Badzo
31-01-2005, 16:19
@Up

"Po 2. Spier........ z tym do dzialu Pierwsze prace"

Bana, a przynajmniej ostrzezenie mialbys dostac za brak kultury ;) A regulamin uwzglednia lamanie netykiety, widocznie go nie przeczytales ;)

To mialobyc powiedziane zartem... Chyba sie nie zrozumielismy bo nie postawilem buzki:)

Vanhelsen
31-01-2005, 17:04
To mialobyc powiedziane zartem... Chyba sie nie zrozumielismy bo nie postawilem buzki:)To wypi****** mi stąd, ale już.

(To, też zostało powiedziane żartem...)
Jak masz tak denne poczucie humoru to sorka.

Bana, a przynajmniej ostrzezenie mialbys dostac za brak kultury ;) A regulamin uwzglednia lamanie netykiety, widocznie go nie przeczytales ;)A jak ci powiem, że ponad 80% urzytkowników tego forum nawet nie wie co to jest netykieta :P

Po 5. Nie wypowiadalem sie na temam pracTo po co wogule tego posta pisałeś ?