zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Krwawe Filmiki- ten temacik

shorty
05-02-2005, 13:52
Wiele osób prosi o filmiki z wojen Klanow , miast czy atakami mass pk. W tym temaciku prosze zamieszcać filmy tego typu.

Fakolpet
05-02-2005, 14:15
Usunąć temat. Nadawce powiesić zabitego, wybebeszonego i rozjechanego przez osiemnastokołowca...

Jadzia
05-02-2005, 14:17
Usunąć temat. Nadawce powiesić zabitego, wybebeszonego i rozjechanego przez osiemnastokołowca...
a ciebie wykastrowac powiesic za prezerwatywe i wyciagnac wszystkie flaki

Blady55
05-02-2005, 14:18
PO hu***** dajesz takie coś :baby:

pijopiwnik
05-02-2005, 14:43
Wiele osób prosi o filmiki z wojen Klanow , miast czy atakami mass pk. W tym temaciku prosze zamieszcać filmy tego typu.

hmm... Dam ci pewną radę. Jest taki program jak tibiaCam, który nagrywa momenty z tibi typu akcje,walki,solówki itp. , jednak ty jako niedojrzałe winogrono w tibi nie włączyłeś tego programu i nie nagrałeś filmu, ale zamieściłeś niepotrzebny temat aby nabić jakiegoś głupiego posta, którym będziesz się chwalił (przynajmniej pewnie tak myślisz) kolegom przez wiele, wiele milionów lat.
Ja, jako duże i dojrzałe zielone winogrono oświadczam, że temat jest zbędny i należy go usunąć.

Dziękuję.:)

shorty
05-02-2005, 15:41
zrobilem ten temat poto zeby nie musiec przeszukiwac tysiecy stron postow i tematow na tym forum w poszukiwaniu filmow ktore mnie interesuja. dla twojej wiadomosci moi qmple nie sprawdzaja forum ;/ wiec i tak nie mam sie czym chwialic. jesli nie lubicie takich filmow to poprostu nie zgladajcie do tematu i tyle.

@up: Mam tibia cam ale w moim miescie sie nic nigdy nie dzieje ;/

Kooowal
05-02-2005, 16:02
Żeby nie musieć szukać to napisz co chcesz na temacie przyklejonym a sądze że powinno się coś znależć. Moim zdaniem zbędny temat !!

Rurewonu
05-02-2005, 16:06
a ciebie wykastrowac powiesic za prezerwatywe i wyciagnac wszystkie flaki

temat do zamknięcia a widze że mamy tu 1 wojne... low lvli ^^

Aversin
05-02-2005, 18:59
I tak wiadomo, że każdy woli pokazać swój filmik w swoim temacie i zebrać za to pochwały i komentarze .. a nie dorzucać się do czyjegoś tematu i być "jednym z wielu".
Jak chcesz zaistnieć na tym forum to nakręć coś fajnego zamiast robić temat, który nie ma najmniejszych szans powodzenia.
------
:topic: Sorka nie mogłem się powstrzymać .. hahaha

Ten podpis mnie powalił:

Fakolpet the Witcher
Solera
lvl 8
30\30
1mlvl

Ja wiedźmin zabijam zlurowane potwory na zamówienie (oczywiście za odpowiednią opłatą)
MSG ME FAST!!!

Proponuje małą poprawke na "zabijam zlurowane szczury" .. ;)
Bez urazy .. ale to jest śmieszne :P