Pokaż pełną wersje : war hammer
mam pytanie kiedy sie oplaca chodzic z war hammerem ? i jaki trzeba miec sprzet?
To zależy komu i w jakiej sytuacji.
Wielu knightów chodzi na polowania z broniami dwuręcznymi. Ale gdy masz zamiar cokolwiek blokować, oczywiście zakładaj tarczę.
Ja swoim sorcem chodzę cały czas z warhamem. Mocnych potworków nie muszę blokować (od tego mam blokera) a słabsze wolę jak najszybciej ubić, niż bawić się.
Ja swoim knightem osobiście wole fsa+tower shield mniej obrażeń dostajesz i w efeknie nmiej uhów zużawasz na cycach na przykład cycach
Ja mam war harmera dobrze im potworki bic ale trzeba miec dobry shelding jak masz slabszy shelding to kup dh
Jezli masz dobrego skilla w clubie i chcesz szybko expa zdobyc na srednich potworkach to beirz war hammera ale jezeli idziesz na powarzniejsza wyparawe to bierz bron i tarcze bo z war hammerem dlugo nie poblokujesz
Lady Karolinka
21-09-2003, 22:06
Wg mnie war hammer jest bardzo dobra bronia dwureczna .. prawie taka sama jak gs ! mimo to ja sie niebezpiecznie czuje bez tarczy ale mino to moj sorc to nosi :/
ja osiobiscie wole chodzic z draon hammerem poniewac jest 1 reczny a po drugie moge miec tarc ze!~!!! :]
.....kup lepiej dragon harmera . Jest on slabszy ale jenoreczyny a to DUZA zaleta!!!!!
Yaviimaya
26-09-2003, 22:51
Ja tesz daradzilbym Ci drag hammera moze i atak gorszy od W-hammera ale plusem tego jest tarcza!!
Iron_Man_of_Danubia
29-09-2003, 09:03
Ja mam sorca i bije się teraz war hammerem. Miałem d hammera, ale deadłem. Na potworki typu roty to jest bardzo dobre. nie robia ci za duzo obrazen a mozesz sobie szybko poexpic.
co do sprzetu to mysle ze jakis geforce 7600 z 2 gb ramu etc ;\
Co do Offtopa to jeszcz się nie czepiam, ale kolego pobiłeś wszystkich archelogów ze wszystkich forów świata, żeby odświeżyć temat po 6 latach ?!
BRAWO !!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.