Pokaż pełną wersje : Master sroc 20 lvl /30 magic
Witam jestem 20 lvl master sorcer z 30 mlvl i mam pytanie czy wyrobie sie na larvach (mysle tu o strzelaniu z hmm , moze jakis summon) . doradzcie
pytanie 2 . czy to mi sie oplaci
pytanie 3 . Gremilin napisal ze w ksiazce napisane jest jak dojsc do krypt ale gdzie sa te ksiazki ( to nie qest spoling)
Nah.
Larvy najlepiej bic recznie z dosc dobrym eq. Uzywanie run to strata kasy, expa. Bij je jak roty, nie dopuszczaj wiecej niz 2.
Bedzie dla ciebie lepiej jesli bedziesz bil roty. Larvy moga zatruc i niepotrzebnie bedziesz tracil mane na antidote. Lepiej bij roty i rob w tym czasie runki.
Idź na draga xD
Próba POSTA :)
Legolas Elfen Archer
06-02-2005, 19:05
Moje doświadczenia:
1. Nigdy nie dopuszczać (w miarę możliwości) do siebie więcej ni 1-2 larvy.
2. (@ ktoś tam up) Na larvach się nie antidotuj, tylko jak ci zjadą hp dp 40 -50 to wrzucasz exura vita.
3. NIe wal z hmm ani nie wolaj summonów, tam są wąskie korytaże i z summonem jest do d***.
4. Zarobek może i słaby ale exp jest niezly.
Nie wiem jak ty ale dla mnie niepowinno sie pokazywac wystepowania tombow.
Nie po to zawalalem 9 godzin z lopata, zeby nagle kazdy wiedzial gdzie to jest.
Charlotte Makantana
08-02-2005, 12:55
Nie wiem jak ty ale dla mnie niepowinno sie pokazywac wystepowania tombow.
Nie po to zawalalem 9 godzin z lopata, zeby nagle kazdy wiedzial gdzie to jest.
Moje zdanie jest takie, że ci, którzy by chcieli znaleść tomby i tak by prędzej czy później znaleźli, więc po co się przejmować. Bo to chyba nie jest QUEST :)
Master Gibo
09-02-2005, 20:42
Aktus mam pytanie od jakiego lvla i jakich skilli oplaca sie na tomby chodzic zeby nie zaliczyc deda??(jam jest pall 11lvl skillz:60/47) :baby: :baby:(wiem ze w podpisie mam inne ale podpis jest stary juz:P)
Aktus mam pytanie od jakiego lvla i jakich skilli oplaca sie na tomby chodzic zeby nie zaliczyc deda??(jam jest pall 11lvl skillz:60/47) :baby: :baby:(wiem ze w podpisie mam inne ale podpis jest stary juz:P)
powinienes dac sobie rade, ale uwazaj. wymagana jest exura na mumie jak ci zaaplikuje paraliz. wez bolce i wszystko powinno byc dobrze. acha... chodz w miare wolno zebys sobie nie nalurowal kilku mobkow na kark bo mozesz miac ciezko. za pierwszym rezem wez sobie mniej bolcow ale za to bp hmmkow najlepiej tak na wszelki wypadek :) na poziomie -4 dasz sobie rade bez problemowo. na bardziej zaludnionych serwerach mozna tam zdobyc ( tzn na poziomie -5 ) nawet 10k expa/h.
PS.
slyszalem glosy krytyki odnosnie pokazywania gdzie sa tomby. spowodowanie to bylo "quest spoilingiem" na tych screenach nie ma pokazane co gdzie i jak trzeba zrobic. dla przykladu pragne jeszcze dodac, ze jezeli chodzi o mape ank tez powinna byc zabroniona poniewaz jest zaznaczone miejsce 2 questow ( nie bezposrednio, ale sa )
kalashnikov
10-02-2005, 11:46
Panowie nie robcie takeigo offtopicu!!
Ja nabilem na larvach 10 lvl moim sorciem ostatnio, wiec moge cos o tym powiedziec.Moim zdaniem jest to najszybszy exp na tym lvlu dla sorca,chociaz ja expilem tam od 13 ,ale to juz taki szczegol.Nie uzywaj zadnych antidotow , tylko czekaj jak ci hpa spadnie do 20-30 hp i exurke walisz.I nie dopuszczaj wiecej niz dwie bo beda w cienie wchodzic jak maslo.A i kup sobie jakis secik w miare dobry ja mialem p-seta, g-shielda d-hammera- ale mzoesz tez z w-hammerem.
To chyba wszystko Pozdrawiam
Master Gibo
12-02-2005, 15:11
wielkie THX Khazad:):):)wybieram sie na tomby co by kilka SSkow bylo :evul: :evul:
Edit:Sorki za Offtopic :p :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.