|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2004
![]() |
![]() Witam jestem 20 lvl master sorcer z 30 mlvl i mam pytanie czy wyrobie sie na larvach (mysle tu o strzelaniu z hmm , moze jakis summon) . doradzcie
pytanie 2 . czy to mi sie oplaci pytanie 3 . Gremilin napisal ze w ksiazce napisane jest jak dojsc do krypt ale gdzie sa te ksiazki ( to nie qest spoling) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nah.
Larvy najlepiej bic recznie z dosc dobrym eq. Uzywanie run to strata kasy, expa. Bij je jak roty, nie dopuszczaj wiecej niz 2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Bedzie dla ciebie lepiej jesli bedziesz bil roty. Larvy moga zatruc i niepotrzebnie bedziesz tracil mane na antidote. Lepiej bij roty i rob w tym czasie runki.
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Idź na draga xD
Próba POSTA ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Moje doświadczenia:
1. Nigdy nie dopuszczać (w miarę możliwości) do siebie więcej ni 1-2 larvy. 2. (@ ktoś tam up) Na larvach się nie antidotuj, tylko jak ci zjadą hp dp 40 -50 to wrzucasz exura vita. 3. NIe wal z hmm ani nie wolaj summonów, tam są wąskie korytaże i z summonem jest do d***. 4. Zarobek może i słaby ale exp jest niezly.
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Nie wiem jak ty ale dla mnie niepowinno sie pokazywac wystepowania tombow.
Nie po to zawalalem 9 godzin z lopata, zeby nagle kazdy wiedzial gdzie to jest. |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2005
|
![]() Aktus mam pytanie od jakiego lvla i jakich skilli oplaca sie na tomby chodzic zeby nie zaliczyc deda??(jam jest pall 11lvl skillz:60/47)
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Master Gibo - 09-02-2005 o 20:43. Powód: niezgodnosc z podpisem |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() Cytuj:
![]() PS. slyszalem glosy krytyki odnosnie pokazywania gdzie sa tomby. spowodowanie to bylo "quest spoilingiem" na tych screenach nie ma pokazane co gdzie i jak trzeba zrobic. dla przykladu pragne jeszcze dodac, ze jezeli chodzi o mape ank tez powinna byc zabroniona poniewaz jest zaznaczone miejsce 2 questow ( nie bezposrednio, ale sa )
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2004
|
![]() Panowie nie robcie takeigo offtopicu!!
Ja nabilem na larvach 10 lvl moim sorciem ostatnio, wiec moge cos o tym powiedziec.Moim zdaniem jest to najszybszy exp na tym lvlu dla sorca,chociaz ja expilem tam od 13 ,ale to juz taki szczegol.Nie uzywaj zadnych antidotow , tylko czekaj jak ci hpa spadnie do 20-30 hp i exurke walisz.I nie dopuszczaj wiecej niz dwie bo beda w cienie wchodzic jak maslo.A i kup sobie jakis secik w miare dobry ja mialem p-seta, g-shielda d-hammera- ale mzoesz tez z w-hammerem. To chyba wszystko Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2005
|
![]() wielkie THX Khazad
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edit:Sorki za Offtopic ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Master Gibo - 12-02-2005 o 15:12. Powód: OffTopic |
![]() |
![]() |