Pokaż pełną wersje : Teledysk Rammstein Keine Lust :)
Każdy kto jest zainteresowany twórczościa Rammstein, a może w tym przypadku Fatstein :). Niech włazi tu i ogląda.
http://www.highcon.ch/sub/dnightmare/Rammstein-Keine_Lust(DVB-RIP_XVID-MP3_by_DNightmare).avi
RAMMSTEIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oceniajcie teledysk moim zdaniem jest jednym z najlepszych choć z przymrużeniem oka:)
Ich hätte Lust mit großen Tieren
Hab’ keine Lust es zu riskieren
Hab’ keine Lust vom Schnee zu gehen
Hab’ keine Lust zu erfrieren
Und merke bald ich bin schon lange kalt
Ja kzwykle aluzja odwołująca się do krutkiego życia :)
Ciekawe czy zwróciliście uwagę, że Rammstein często śpiewa, że jest mu zimno i o śmierci w mrozie/zimnie...?? (Reise, reise, keine lust itd.)
Rammstein wymiata jak zwykle!!!!
Rammstein zapewne mówiąc o zimnie ma na myśli śmierć w samotności, albo ogólnie samotność i zatraceniu.
Pierwszy raz mówili o zimnie w "Seemann" album "Herzeleid"
Sie sprachen nur von deiner Mutter
So gnadenlos ist nur die Nacht
Am Ende bleib ich doch alleine
Die Zeit steht still
Und mir ist kalt
Kalt, kalt, kalt
-----------------------
Aby powstały nastepne teledyski z albumu "Reise, Reise" może czas na
"Morgenstern" albo "Reise Reise". I oczywiście single które bedą promowane przez nie.
Lubię rammsteina. Szczególnie Ochne dish (czy jakoś tak), jest wg. mnie lepsze od Amiriki.
Patimrok
07-02-2005, 15:23
Ochne dish, Amiriki.
omg...
ten teledysk wymiata, wg mnie jeden z najlepszych jakie do tej pory zrobili, Fatstein XD, zespół jest super, krótszy link do teledysku: http://www.mutter.ru/fclick/fclick.php?ad=50 fajnie ich zrobili, ale chyba najlepiej im wyszedł Schneider (perkusista)
Du riechst so gut, Adios, Kokain, Zwitter, Bestrafe mich!!!!!!!!!!!!!
Lol, spasieni chłopaki z Rammstein. Szczerze mówiąc patrząc na ich poprzednie teledyski spodziewałem się czegoś innego ale cóż, Mein Teil też był bez sensu ;]
Najlepszy teledysk to chyba Sonne, a z piosenek lubię Mein Teil, Mutter, Sonne, Keine Lust, Klavier, Spielühr i Ohne Dich.
Gesundheit
08-02-2005, 14:00
Nie wiem czy to on spiewał :P ""We are living in Amerika WEEEA RE LIVING WE ARE COCA-COLA WE DUSTA A"" coś takiego to jego teledysk?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.