Pokaż pełną wersje : Dziwna sytuacja.
Miała miejsce dziwna sytuacja na rooku. Właśnie se wszedłem na rooka inna postacia bo już nie chcialem grać na mainie . Patrze a tu idzie gościuwa z red skull.
ja szybko za włączanie programu od ss'kow a ona nagle sie wylogowala. Co mam myslec o takiej sytuacji ? Po 5 minutowych przemyśleniach wymyśliłem. Pewno była ona na mainie i miała red skull i :) zrokowali ja. Powiedzcie co o tym myślicie.
Czacha zostaje jak sie kogos zrookuje wiec nie ma w tym nic dziwnego...Tacy kolesie po prostu chodza po rooku dla szpanu ze jako jedyni maja red skull.Po prostu idioci!!! :D
Oryginalnie dodany przez behi
Czacha zostaje jak sie kogos zrookuje wiec nie ma w tym nic dziwnego...Tacy kolesie po prostu chodza po rooku dla szpanu ze jako jedyni maja red skull.Po prostu idioci!!! :D
Dla szpanu?! moze dla szpanu tez proszą o zrookowanie?
pomysl zanim cos powiesz
fajny temat nawet nie wiedzialem ze czacha przechodzi nawet na rook
no tak ale z drugiej strony ja jakby mnie zrookowali to bym nie gral ta stara postacia tylko zalozyl sobie nowa
Też bym tak samo zrobil jak Bartix. Zalożył bym sobie poprostu drugą postać bo nie wiadomo czy znowu zostaniesz zrokowany pzrez tych samych klientow na mainie. A poza tym ci któży szpanują na roku czachą są jacyś nie normalni i porąbani.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.