zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dziwna sytuacja.

sulik
31-01-2004, 21:53
Miała miejsce dziwna sytuacja na rooku. Właśnie se wszedłem na rooka inna postacia bo już nie chcialem grać na mainie . Patrze a tu idzie gościuwa z red skull.
ja szybko za włączanie programu od ss'kow a ona nagle sie wylogowala. Co mam myslec o takiej sytuacji ? Po 5 minutowych przemyśleniach wymyśliłem. Pewno była ona na mainie i miała red skull i :) zrokowali ja. Powiedzcie co o tym myślicie.

behi
31-01-2004, 22:21
Czacha zostaje jak sie kogos zrookuje wiec nie ma w tym nic dziwnego...Tacy kolesie po prostu chodza po rooku dla szpanu ze jako jedyni maja red skull.Po prostu idioci!!! :D

WiQ
01-02-2004, 00:22
Oryginalnie dodany przez behi
Czacha zostaje jak sie kogos zrookuje wiec nie ma w tym nic dziwnego...Tacy kolesie po prostu chodza po rooku dla szpanu ze jako jedyni maja red skull.Po prostu idioci!!! :D

Dla szpanu?! moze dla szpanu tez proszą o zrookowanie?
pomysl zanim cos powiesz

fajny temat nawet nie wiedzialem ze czacha przechodzi nawet na rook

Bartix
01-02-2004, 10:23
no tak ale z drugiej strony ja jakby mnie zrookowali to bym nie gral ta stara postacia tylko zalozyl sobie nowa

sulik
01-02-2004, 12:12
Też bym tak samo zrobil jak Bartix. Zalożył bym sobie poprostu drugą postać bo nie wiadomo czy znowu zostaniesz zrokowany pzrez tych samych klientow na mainie. A poza tym ci któży szpanują na roku czachą są jacyś nie normalni i porąbani.