Pokaż pełną wersje : Co Byście chcieli zeby bylo na rooku a czego nie???
Ja chcialbym zeby bylo wiecej ciekawych qestow i wieksza wyspa byl;oby spoko i jakies lepsze wyposarzenie.Nie ze juz od razu fire sword czy co.Zeby byl qest na bone shielda i jakies inne rzeczy. :flaga_pl:
odblokowanie terenu dla Pacców, faccom, tylko o tym marzę :D
edit: no może troche wiecej questow, jakieś urozmaicenie terenu (jakaś wysepka np.), jakieś potworki dla urozmaicenia -swamp trolle zamiast zwykłych na tym bagnie(w południowej wieży trolli), może jakiś dwarf(zwykły) albo elf do utłucenia? duże tego można powymyślać.
ja bym chciał tylko jednej rzeczy żeby na roku były czary, nie dużo najwyżej trzy, cztery takie jak exura, lmm , exana pox , light ale z zastrezzeniem ze lmm mozna by uzywa dopiero od 8 lvl bo tak to by sie holota zuciła na minosy
omg ... może od razu atakowanie innych graczy? bezsens, rook jest tylko po to, żeby newbie nauczyli się podstaw gry, poruszania się itp.
-=HuRu=-
10-02-2005, 19:53
ja proponowałbym skasowanie całego Roka Ci co nie wiedzą jak się w to gra niech włączą tryb treningu a tak to wszyscy muszą przechodzić zawsze to samo strata conajmiej 6 godzin na przejście roka
Vanhelsen
10-02-2005, 19:54
Ja jestem za wywaleniem rooka ogulnie, albo za możliwością wyjścia od razu, bo rook to poprostu męczarnia a nie pseudo "tutorial" :(
Maniak Hip-Hopu
10-02-2005, 20:00
I chcesz sie bawic na mainie z 1 levelem ? ? O.O Ile przezyjesz jeden hit i padasz, Pomysl. 1level biega z f-s ? HAhahaha
Żal
Mc macio
10-02-2005, 20:02
ja to bym wprowadzil taki myk ze dla tych co maja na koncie choc jedna
postac na mainie to juz nie bede musieli przechodzic rooka nastepna
postacia (chyba ze chca) ;)
To by bylo bez sensu powiedzmy nawet na przykladzie questow......Przyklad= jestes cheaterem i uzywasz mc bijasz sie 12 psotaciami (wiem moga byc lagi ale np po kolei logujesz i wylogowujesz) i idziesz na questa np. z time ringiem i juz masz z 12 time ringow (albo inne questy)
Depot ;) Przydałby się każdemu.
Vanhelsen
10-02-2005, 21:53
I chcesz sie bawic na mainie z 1 levelem ? ? O.O Ile przezyjesz jeden hit i padasz, Pomysl. 1level biega z f-s ? HAhahaha
ŻalNIe, poprostu bijesz na rooku 3 lev, wychodzisz, bierzesz od qmpla dobre itemsy (scale arm itp) i expisz na skeiletach lub na trollsach z friendsem w party, na 100% szybciej nabijesz 8lev niz na rooku...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.