Pokaż pełną wersje : NIE PRZECHODZ OBOJĘTNIE!
Kazdy wie co to jest pajacyk, ale nie kazy wie o tej akcji to wejdzie na WEJDZ TU (www.pajacyk.pl) i lkiknijcie na pajaca. Jedno klikniecie to 5 groszy od sponsora, a wiec nie przechodzxcie obok tego obojetnie, bo nie kazdy ma tyle szczescia i nie mysli czy kupic paca na 3 czy 6 miesiecy. Ja sobie dalem ta strone w ulubione i wchodze codziennie
A moze by tak macro zrobic??
Jedi nie tylko ty masz to na ulubionej...Ale w sumie to i tak gówno daje.Bo ile by trzeba kliknięć żeby nakarmić jedno dziecko przez miesiąc?
No ale w sumie to zawsze coś....
Oryginalnie dodany przez Shiva
Jedi nie tylko ty masz to na ulubionej...Ale w sumie to i tak gówno daje.Bo ile by trzeba kliknięć żeby nakarmić jedno dziecko przez miesiąc?
No ale w sumie to zawsze coś....
Trzeba klikac przez dwa miesiace, aby wyzywic jedno dziecko. Ale popatrz, zakladajac, ze mamy na forum 1000 aktywnych uzytkownikow i kazdy bedzie klikal raz dziennie, to wyzywimy 16 glodnych dzieci dziennie!
Hegemmon
03-02-2004, 11:19
też sobie będę klikać :)
marred: nie ma to jak czysta matematyka :P
Może masz racje,każdy wejdzie i kliknie;)
Ale ja może mam troche za dużo cynizmu przez pracę w podobnym miejscu.OK ZGADZAM SIĘ że taka akcja to zawsze coś ale zdziwilbys sie ile z takich akcji trafia do dzieciaków...
?(
To zobacz sobie ile juz uzbierali kasy. A co nie wierzysz ze Polska Akcja Humanitarna daje te pieniadze dzieciom 8o
Kowalski
03-02-2004, 17:42
Ja juz to mam na stronie startowej od 2 miesiecy i to jest chyba najlepszy sposob aby nie zapomniec klikajcie to tylko jeden raz dziennie a pomozesz 8)
Sir_alex
03-02-2004, 18:23
Ja tak samo jak Kowalski mam tez to na stronie startowej tylko od miesiaca
pozdrawiam
rowerek33
03-02-2004, 18:51
LUDZIE ja tez w to zawsze wchodze ( raz jakis tam byl problem z plikami cookie ale tera wszystko jest ok )
A na ta duzym marginesie chociaz bysmy sie zjednoczyli w tak waznym celu.
Wiesz troszku byc cyniczny ja.Przepraszju wszystkich urazonych.Ale niestey troche wiem na temat przekazywania pieniedzy.Ok polska akcja jest z zalozenia ok.ALE banki,rachunki,przelewy i podatki heheheh:( malo smieszne.Wiem niestety bo pracowalem w podobej akcjii.
Prowadzenie rachunku jest bezplatne tak samo jak przelewy miedzy bankowe. Od darowizn nie ma podatkow, a za trzymanie pieniedzy w banku sa procenty. Jak pracowales w funadcji wójka Stacha "brązowe drzwi", ktora zajmuje sie psami weteranami z utrata wechu 3 stopnia to sie nie dziwie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.