Pokaż pełną wersje : Szukam miejsc na UE
Amanthas
14-02-2005, 23:24
Mam taka sprawe
chcialbym poznac kilka miejsc w ktorych oplacaloby sie robic UE(chodzi glownie o exp, ale nie obrazilbym sie gdyby sie to zwracalo w jakims stopniu)
chodzi mi dokladnie o cos takiego, ze mamy jakies schodki, czy cos w tym stylu,
wchodzimy na gore ue i nic juz nie ma
ewentualnie wchodzimy, ue, schodzimy, wchodzimy ue....
a pozniej czekamy na resp i ladujemy sie mana fluidami
narazie znam jedno takie miejsce
necro quest room
wchodzimy do gory, a tam kilka nacro, kilka priestess, vampow, mumi, dsow
po jednym ue i ewentualnym dobiciu jakby cos sie nie zalapalo mamy jakies 7 k expa
tylko ze bramka jest od 60 lvlu i narazie sie nie zalapuje bo mam 48 masterka
jesliby ktos znal podobne miejsca, bylbym wdzieczny za podanie ich tutaj(najlepiej z wytlumaczeniem jak dotrzec i spisem co mniejwiecej mozna ubic)
Demony na edron, Orc fortress....
Amanthas
14-02-2005, 23:38
tyle to sie mozna domyslec
chodzi mi o konkretne miejsce
z opisem drogi dotarcia i przyblizonymi ilosciami potworkow
musze tez zaznaczyc zeby to bylo male pomieszczenie(zeby ue objelo wiekszosc creatur)
Magical Trevor
15-02-2005, 08:58
Ten ponoć quest na ukrytej wyspie na ancient helmet
Tam masz chyba 8 demonów na raz. Bierzesz pare bp of mana fluid i jedziesz z UE ciągle. Hmm... może będzie MPA ;)
@down myslisz ze on zsoluje 6 demonow na raz hahahahah boshe noob atack !
Nielepiej zrobic za te manafluidy hmm lub gfb i isc na necro?? na pre godzin fajny exp a loot tez moze okazac sie fajny
Ten ponoć quest na ukrytej wyspie na ancient helmet
Tam masz chyba 8 demonów na raz. Bierzesz pare bp of mana fluid i jedziesz z UE ciągle. Hmm... może będzie MPA ;)
Nie 8, a 9. Pozatym - te demony to tylko fatamorgana. Tak jak oaza na daramie.
Dark Sznaucer
15-02-2005, 09:45
Stary tez mam masterka i jesli ci chodzi o fast exp to najlepiej idz na larvy a za to UE zrob sobie SDki i pozniej z ekipa na Demony... ( ja tak robie i jestem bardzo szczesliwy!!) :)
A tak BtW... Jak chodzi o Ue to na Ankrahmun za Post npc jest taka dziura z Cave Ratami- mozesz tam spokojnie Huntowac z Ue, tylko uwazaj na combosy cave ratow!! 8o
Magical Trevor
15-02-2005, 09:50
Jaka fatamorgana?
Jaka fatamorgana?
Tam na dole są gobliny naprawde.
Aureliunkunfun (DruiD)
15-02-2005, 12:12
zamek elvenbane :D :D :D :D to ci doradzam tylko uwazaj na niektore monstry :D
Nie gram sorciem ale może orc fortress?
Amanthas
15-02-2005, 22:41
re:Aureliunkunfun
moze cos dokladniej na temat tego zamku
co do reszty, to wolalbym jakies konkretne miejsca(tak jak podalem na przykladzie)
a nie gdybania typu : "moze orc fortress"
to jest dosyc duze miejsce i chyba jednym ue nie obejme:P
Aureliunkunfun (DruiD)
16-02-2005, 12:16
na lewo od Ab jest zamek Elvenbane przejscie do niego jest podziemne jesli chcesz to na pw ci all opisze co po :cup: kolei jak i gdzie :D
na lewo od Ab jest zamek Elvenbane przejscie do niego jest podziemne jesli chcesz to na pw ci all opisze co po :cup: kolei jak i gdzie :D
Twój pomysł jest wręcz idiotyczny....Wszystko jest w odzielnych pomieszczeniach....A najlepszy exp bedzieza draga.....tylko po co marnowacna to ue...hmmami draga 34 sorcem + to nie problem....A za reszte jest ax...600exp (arcan, 2 dsy--taki pokoj)....w odzielnych pokojach jest/...zerk....hunter..acrher...mino guard..i pelno gówien (dwarfy orki itp)
Amanthas
16-02-2005, 15:32
fakt
nie wiedzialem ze to o ten zamek chodzi
ten sie naprawde nie nadaje na ue
nie moiac ze wogole sie nie nadaje na expienie na tym lvlu
widze ze trudno znalezc takie miejsca
a czesto sie slyszy ze jak ekipa idzie na jakiegos questa, to potrzebuje ue makera, bo tyle syfu biega, ze inaczej jak z ue sie nie da wybic
Neco Quest? Tam jest sporo expa :)
Amanthas
17-02-2005, 15:15
O to chodzi, że necro quest room to jest jedyne miejsce jakie znam
jest swietne(z tego co slyszalem)
tylko ze to jeszcze 10 lvli zanim bede mogl przejsc przez bramke
dlatego szukam podobnych miejsc
Miejsca ktore moim zdaniem sie nadaja:
triangle tower(chociaz 2 gfb wystarczy moze...)
edron cave(lol)
spawny demonow(lol)
cyclopolis miejsce z behemotami(taktyka: schodzisz po schodach, walisz ue i wracasz pozniej stawiasz parcele przy drugim koncu platformy, schodzisz na nie walisz uei wracasz na gor,pozniej znow na schody i tak do skutku.
glowna komnata behe questa(chociaz sam raczej tam nie dojdziesz...)
Chopkers
17-02-2005, 16:39
Nie 8, a 9. Pozatym - te demony to tylko fatamorgana. Tak jak oaza na daramie.
fatamorgana? cos mi sie nie cche wiezyc :/
gdzies widzialem screena ta tibii.de, jak ziomo tam zlazl.
jezeli tam sa gobliny to niech ktos to udowodni kreca filmik :P
ja twierdze ze tam sa demony:P
@edit
ok, sorki, popytalem wiec sie poprawiam.
tam sa gobliny i dowiedzialem sie ze ktos kiedys dal link do screena z tymi goblinami xD
jezeli mogl by ktos mnie na ten screen nakierowac, to bardoz prosze :)
Amanthas
18-02-2005, 15:00
re iglarf:
thx za info
nie bardzow wiem gdzie jest triangle tower i co tam za stworaki sa
wiec jak bys mogl to podaj cos blizej
co do beho to bedzie trzeba wyprobowac
niestety pokoj od questu poza zasiegiem - too low lvl :/
macio mag
18-02-2005, 21:36
Może Dwarf Hell :) Dużo Geomancerów Guardów i Soldierów :]
:crusader:
Ablo jest też spawn z 4x Dragy na raz :)
Może Dwarf Hell :) Dużo Geomancerów Guardów i Soldierów :]
:crusader:
Ablo jest też spawn z 4x Dragy na raz :)
tylko ze tam moze byc bardzo ciezko... jak tam kiedys zeszlismy w wiadomym celu to po kolei padalismy... wszystko zlurowane do zejscia bylo i dupa...
Stary daj sobie spokoj z expieniem w ten sposób, lepiej zrob sobie z tej many jakies hmm i idz na dragi z blokerem, duzo lepiej na tym wyjdziesz.
Tringle Tower jest nieopłacalne na UE
Najlepeij na twoim levelu walnąć w OFie chyba UE na zejsciu gdzie są 3 warlordy chyba 4 leadery i drag 2UE i all dead może oprócz draga bo on głupi jest :)
Polecam walnięcie UE pod depo w Carlin tam zawsze pełno low levelowców stoi i czasem może być niezły loot ;)
Amanthas
19-02-2005, 11:29
re:Gremlin
masz racje ze przy 3 behe moze zbraknac many na ue
ale lvl rosnie i z czasem sie pewnie wybiore
re:Kargax
chyba normalne ze sorc expi z hmm'mami
ja teraz z hmm'mami i gfb wyciagam jakies 40k expa na godzine jak mi sie nikt nie wpakuje
ale ja szukam jakiejs alternatywy
re:wypas
ue pod depo to moze nie najlepszy pomysl:P
poza tym zero expa
co do tego zejscia na OF to wlasnie mam zamiar sie wybrac sprawdzic czy oplacalne
error błąd
19-02-2005, 17:35
Polecam walnięcie UE pod depo w Carlin tam zawsze pełno low levelowców stoi i czasem może być niezły loot ;)
o tak :D najlepiej jak swiat e-pvp :)
on topic: lepiej chodzic na dragi a jak chcesz koniecznie UE puscic to mozesz wczesniej wspomniane OF
Xan Arcanist
21-02-2005, 15:36
W sumie to nie jest zły pomysł ;). Wali UE od razu red skul i jaki loot? 5 scale armorów, 2 scimitary, 4 dwarven shieldy :p i :ban:
podam średnie miejsce:venore dragon lair jesteś na powierzchni kierujesz się w prawo schodzisz do dziury lurujesz no i ue można zlurować chyba za 10smoczków ale to średnie bo wpierw trzeba to zlurować;/ to jakiś knight musi ci pomóc.miejsca najlepsze zostały wymienione...najlepsze to quest w kopalni dwarfów dalej cenzura
Prawo Kruka
21-02-2005, 17:39
Co do schodkow w OF, to watpie czy przezyjesz jezeli beda podlurowane knightem z 78 shielding na full def wlazlem rzucilem exori i wylazlem (trwalo to 1,5 sekundy) i podczas 1 tury atakow stracilem 925 hp wiec...
Amanthas
02-03-2005, 11:28
Czyzby nie bylo wiecej takich miejsc???
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.