Pokaż pełn± wersje : Jaki sumon na GS i czy wogóle jakis??/
posukałem, pokreciłem sie po opcji szukaj i nic nie znalazłem. Mam pytanko czy jaki¶ sumon ma szanse z GS bo hcciał bym sie wybrać na solo na tego na witch swampie a komplenie nie wiem czy to jest mozliwe czy musze szukac jakiegos knighta z 30lvl. Moje pytania brzmi± 1.czy da sie w ten sposob solować GS, 2. je¶li tak to jaki ewentualnie sumonek 3. ile mniaj wiecej bede potrzebowal UH na jednego drania
Według mnie na gs'a solo dobre chyba sa Ds'y ale duzo uh na nie pojdzie... Lepiej miej w zapasie bohy i time ringa jak by sie nie udalo ;p. Pamietaj ze gs sie przezuca wiec trudno ci bedzie zabic np. z hmm. Jezeli juz to szybko sd...
GS szybko zbije ci summony, jak chcesz zabić jednego to SDczki i metoda up&down, i mana shield.
A jak na hunt to blokera weĽ :P
Lepiej juz strzelac z sd...Kiedys z kolega probowalismy zabic go orc leaderem. Poszly na lidera 2 uhy, ale i tak padl :/ Gs jest za silny na jakiekolwiek summony. Lepiej pojsc z blokerem.
Maciek Predator
16-02-2005, 09:57
Na gsy oplaca sie jedynie robic mino archery jezeli idziesz z blokerem, nawet ladnie trafiajom. Najlepiej wziac jeszcze jednego maga i zrobic po 2 archy, wtedy jeszcze szybciej gs pada.
Nie ma sensu i¶ć na GS z jakimkolwiek summonem. Za mocne jest bydle i szybko wykończy summonka, a Ty stracisz zupełnie niepotrzebnie UHy. Polecam i¶ć z koleg± blokerem :)
Wiesz co ci powiem.Jest takie miejsce gdzie gs'a solo zabijesz.Bierzesz mana fluidy i sd.Wchodzisz na gore walisz gs'a z sd,shodzisz na dool i tak sie caly czasa z nim bawisz.Mooj qmpel 17lvl tak zabil gs'a.Podpowiem ze to miejsce jest obok venore,zwiazane jest z pewnym qestem.
z summonami mozna isc tylko gdy idzie bloker i czeba sie ustawic tak zeby gs nie mial dostepu do summonow ( jest kilka takich miejsc, miedzyinnymi na quescie) ale sa to male spawny zupelnie nie oplacalne, lepiej expic na rotach.
Dark Sznaucer
20-02-2005, 21:58
A serio mówiac to zapomnij o summoach na GS'y... Ds'y padna ci po 2-3 hitach nawet uhac nie zdazysz... A leadery padna zamiast zdazysz kliknac na Uh'a... PozDro LoL :evul:
na gsy mozna sprobowac convincowac huntery na pohu ale gdzie indziej to raczej tylko ds wchodzi w gre
Bohy uciekaj gs prawie na konicu ekranu i sd i sd :p
Albo 2 Monki i z hmm
ja tak robie :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.