Pokaż pełną wersje : Śmierdzi wojna na Pandorii
Pandoria jest światem zdominowanym przez szwedów i polaków. Najmocniejszą guildia jet Basic, jej członkami w wiekszym stopniu sa szwedzi, ale także ludzie innej narodowości. To z pewnościa nie zadowala polaków, wiecznie chcacych być najlepszymi, no i dobrze :P. pare dni temu na kanale trade pare osub zaczeło wyzywac szwedów, co sie wyraznie spodobalo większości polakom i zapoczatkowalo stosunkowo poważna dyskusje natemat wytępienia tej dominujacej grupy. Powstalo wiele planów, np stworzenie mocnej polskiej guildi, która mogła by konkurować z Basic'em. Ale wszyscy wiedza, że to wymaga czasu i dobrej organizacji, której dotychczas brakowalo w naszych szeregach.
Temat troszke ucichł, ale znowu powrucił, poniewarz wiele osub zostalo zabitych przez szweduw, dla których pekowanie jest pewnym rodzajem rozrywki. Sam tego doświadzczylem gdy wyższy lvl sorc kazal mi wyjśc z zajętej przezemnie wcześniej jaskini, przyczym strzelał do mnie hmm i blokowal wyjscie. Oczywiście padlem. Takich przypadków jest wiecej, co wyraznie drażni polaków, którzy coraz cześciej mówią o wojnie. Są plany aby wojnę rozpocząc na początku wakacji, wcześniej się do niej przygotowując.
Lecz jak wcześniej powiedziałem wymaga to organizacji. Temat ten jest jakoby zapoczątkowaniem dyskusji, która ma za zadanie określenia stanowiska, najlepiej większości polaków grających na Pandorii.
sry za błedy ort :P pozdro for all <=*_@_*=>
Wiesz Polacy Zawsze chcą być najlepsi a (kto niechce :P). Nie tylko Szwedzi PKują. Pkują wszystkie narodowości pol,swe,br..... To że sa PA no cuż mówi się trudno poprostu są lepsi w grze i to nadużywają. A ty co byś zrobił gdybyś był 30lvl master sorc ? powiedz mi że niewywaliłbys jakiegos 10lvl z jaskini to nie uwierze. Dla niepocieszonych zostają jeszcze światy nonPvP.
Ja nawet 8 lvl nie wyganiam, jeżeli sobie expi. Problem jest w tym, że szwedzi (sa wyjątki) pisza l"LEAVE NOW" i czestuja cie hmm a jezeli mówisz że za 10 min kończysz to cie juz z sdekuw bije i blokuje wyjście :(, i to sie ludziom niepodoba.
Smith warrior czyli ja między innymi wczoraj na game-chacie próbowałem przemówić ,że wojna nie jest potrzebna nikomu. ALe kilka głupich osób poprostu wchodzi do gry żeby tylko powyzywać szwedów.
Wolałbym pandorie bez wojny !! !! !!
Ale jak coś to na wakacjach pomoge:) narazie 10 level i skille 50/50
Ja też wole aby wojny nie było, ale coto za przyjemnośc grania, jeżeli jesteś cały czas tepiony tylko dlatego że jesteś słabszy i nieznasz osób które mogły by ci pomuc!! Narazie jest to tylko początek, zaczyna się dośc łagodnie ale mam uzasadnione powody aby sie obawaiac tego co może być za pare tygodni albo miesięcy.
Niechce też aby ktoś traktował ten temat jako zachęte do wojny, ale trzeba poważnie rozpatrzyć taki scenariusz i wolałbym aby to była otwarta dyskusja. W przeciwnym razie może to doprowadzić do chaosu, którego chyba nikt niechce. Powstaną zamknięte grupy które będą decydowały za wszystkich i to może doprowadzić do wielu nieszczęść.
Darkness Dragon Master
18-02-2005, 13:39
X( Te swe to chyba mają te texty w genach "NOW LEAVE". Za kazdym razem gdy zchodzę do kopalń siedzi tam jakiś noob i "LAVE NOW". Z kąd wiem, że to swe?? Oto rozmowa, który często przeprowadzam z takimi #@$@$.
Nie będe podawał ksywki, bo nie wypada bez zgody ;)
12:43 <on>: you have to leave
12:44 <on>: i hunt in this cave and skapy hunt down at soldiers
12:44 Dragon of Darkness Pandoria: ok
12:44 Dragon of Darkness Pandoria: i leave
12:44 Dragon of Darkness Pandoria: buy its your cave??
12:44 Dragon of Darkness Pandoria: all can hunt there
12:45 Dragon of Darkness Pandoria: =/
12:45 <on>: yepp
12:45 Dragon of Darkness Pandoria: =)
12:45 Dragon of Darkness Pandoria: swe??pl??br??
12:45<on>: swe
Grrrrrr
Ludzie pomyślcie troche... teraz najlepszy z szwedów ma około 60 levela, a najlepszy z polaków około 40. Z tym, że każy szwed ma powyżej 50 levela, a polaczków lvl 25+ jest około 10 :D (śmiech na sali). I wy chcecie wojny?? Lepiej niech nooby dobiją conajmniej 30 lvl, a nie gadają głupoty. Jak jest na tym forum Polak, który ma powyżej 30 lvl i gra na Pandorii niech się przyzna. Zobaczycie ile są warte wasze gadania o wojnie... Jeśli ktoś się czuje urażony to sory, ale jak słysze, że jakiś noob, który ma 8 lvl chce wojny to spadam z krzesła.
Darkness Dragon Master
18-02-2005, 14:28
Rush jeżeli chodzi o mnie to ten temat to ma być w stylu "sutry" wzywającej do boju wszystkich polaków na Pandorii. Do jeszcze ciężych ;) treningow i dłuższych huntów (czyli wyższych lvl). Ma on mobilizować, żeby polacy rośli tam w siłe i wytępili to plugawe zło i chaos jaki wprowadzają nOOb-swe . Oczywiście są tez tacy co tylko czekają na wojne, żeeby jak sępy zbierać eq po poległych ( ale to zabrzmiało) :p .
SIQ Reaktywacja
18-02-2005, 15:06
Pandoria jest światem zdominowanym przez szwedów i polaków. Najmocniejszą guildia jet Basic, jej członkami w wiekszym stopniu sa szwedzi, ale także ludzie innej narodowości. To z pewnościa nie zadowala polaków, wiecznie chcacych być najlepszymi, no i dobrze :P. pare dni temu na kanale trade pare osub zaczeło wyzywac szwedów, co sie wyraznie spodobalo większości polakom i zapoczatkowalo stosunkowo poważna dyskusje natemat wytępienia tej dominujacej grupy. Powstalo wiele planów, np stworzenie mocnej polskiej guildi, która mogła by konkurować z Basic'em. Ale wszyscy wiedza, że to wymaga czasu i dobrej organizacji, której dotychczas brakowalo w naszych szeregach.
Temat troszke ucichł, ale znowu powrucił, poniewarz wiele osub zostalo zabitych przez szweduw, dla których pekowanie jest pewnym rodzajem rozrywki. Sam tego doświadzczylem gdy wyższy lvl sorc kazal mi wyjśc z zajętej przezemnie wcześniej jaskini, przyczym strzelał do mnie hmm i blokowal wyjscie. Oczywiście padlem. Takich przypadków jest wiecej, co wyraznie drażni polaków, którzy coraz cześciej mówią o wojnie. Są plany aby wojnę rozpocząc na początku wakacji, wcześniej się do niej przygotowując.
Lecz jak wcześniej powiedziałem wymaga to organizacji. Temat ten jest jakoby zapoczątkowaniem dyskusji, która ma za zadanie określenia stanowiska, najlepiej większości polaków grających na Pandorii.
sry za błedy ort :P pozdro for all <=*_@_*=>
;) Tak na moje oko to ty błędami niestraszysz ;)
A co do Pandori to sie niewypowiem bo niegram na tym serwie o ile wogule gram co sie ostatnio żadko zdarza. :p
Willy The Dark Druid
18-02-2005, 15:22
Hehe wszyscy Polacy na Pandorie ! xD a co do tej wojny to se tez chyba zrobie postać na pandorii xD i bedzie troszke rozrywki XD
Willy, jak chcesz grać na Pandorii tylko dlatego żeby mieć rozrywke z wojny to lepiej nie graj...
ktoś był 1 i zajmuje cave z soldkami etc i bardzo dobrze!! pozatym ja wyganiam każdego który wchodzi do kopalni z soldkami gdzie ja hunce (arcania)i ja pa bym tego nie nazwał każdy zajmuje tombsy kopalnie itp itd i jest dobrze a na arcanii już były 2 wojny i jest 2:1dlaczego 1 skoro tylko 2 wojny bo w 1 szwedzcy gracze wygrali wielką bitwę a potem dostali ;p
i jest pokój
sir Tifejo
18-02-2005, 15:41
Ech...Ja nie gram na Pandorii i cale szczescie.
Ale wnioski z dawnej juz wojny pol-swe sa raczej kiepskie, my jako polacy dostalismy oklep jakich malo, a z innych swiatow [nie wszystkich] tez mi wiadomo ze polacy w wojnach dostaja baty od szwedow, coz sa lepsi [nie wszyscy, wiadomo ze noob'y sie zawsze zdazaja] i nie ma co tego ukrywac.
To samo tyczy sie Was - chcecie wszynac wojne z najlepszymi, a potem sie skarzycie ze dostaliscie oklep od Szwedow...
Pozdrawiam, i zycze Wam zeby zadnej wojny nie bylo
T.
Patimrok
18-02-2005, 18:43
nie chcemy żadnej wojny na Pandorii X( !!! ja tam chyba sie nie zapisze do żadnej polskiej gildii, żeby mnie swe nie huntneli, jestem narazie 10 lvlowym palem (wymiatam :>) i nie chce nic narazie tracić, bo to mój pierwszy świat pvp (wcześniej pacera-non-pvp), chyba będę narazie siedział w ab (w końcu to polskie miast i chyba tam najbezpieczniej [teoretycznie]), chociaż Polacy pkują ;/, oczywiście nie pomagają sobie
dla mnie wojny na tibi to głupota a szczegulnie wojny pomiedzy narodowościami, bo i po co sie lać i ryzykować strate lvl a z wizji lokalnej wiem że high lvlom jakoś nie śpieszy sie do walki a leją sie zazwyczaj noby, wracajac do wojny wojna jest wojna minie jak zbanuja kilku graczy
Rush jeżeli chodzi o mnie to ten temat to ma być w stylu "sutry" wzywającej do boju wszystkich polaków na Pandorii. Do jeszcze ciężych ;) treningow i dłuższych huntów (czyli wyższych lvl). Ma on mobilizować, żeby polacy rośli tam w siłe i wytępili to plugawe zło i chaos jaki wprowadzają nOOb-swe . Oczywiście są tez tacy co tylko czekają na wojne, żeeby jak sępy zbierać eq po poległych ( ale to zabrzmiało) :p .
Twoje zamairy sa naprawde szczytne ale jest maly problem... Zlo chcesz zwalczac zlem, czyli oko za oko, zab za zab i wtedy polacy chcac jakos przytlumic szwedow beda PA a to spowoduje wojne... Jest to nie uniknione.. Na kazdym swiecie chyba juz byla wojna polska vs. szwecja, najwyrazniej ciagle mamy uraz po Potopie. Nasz 2 nacje zwaczlaczja sie wzajemnie i chyba nic ani nikt tego nie zmieni... takie moje zdanie. Sam nie gram niesety na pandorii ale uczestniczylem min. w wojnie na Danubii i zginale honorowo- 30 level sorc
dla mnie wojny na tibi to głupota a szczegulnie wojny pomiedzy narodowościami, bo i po co sie lać i ryzykować strate lvl a z wizji lokalnej wiem że high lvlom jakoś nie śpieszy sie do walki a leją sie zazwyczaj noby, wracajac do wojny wojna jest wojna minie jak zbanuja kilku graczy
Polacy mają to w genach, że czują sie ważni i chcą być najlepsi i mieć najwięcej....
Ja już się przygotowuje na pandorii, skille 73/65 25 level na wakacje w wojnie pomoge, bo mnie wkur.wia ich PA... Ale w sytuacji "czy chcesz wojne" odpowiem: NIE!
@ Elfret*
Omfg, pewnie jestes 1 z tych noobkow ktore pisza te bzdury na trade-.-, chcesz wojny a jak dojdzie do niej to s*******isz do depo, hmmm, chyba to co sie dzieje na Pandri to wiesz tylko z plotek:P
@pawelekthedruid
Nah, nie chodzi o to, nawet jak ty jestes pierwszy to i tak Indeptency(dawne basic) cie wy*******a.
btw. cale Indeptency robia sobie tylko jaja z ludzi na pandori, grozac im huntem itp. , mi grozili juz (hoho z 5razy? :D) i kazali placic, of corse nie zaplacilem i narazie nic mi nie zrobili i raczej nic nie zrobia :S
@ Elfret*
Omfg, pewnie jestes 1 z tych noobkow ktore pisza te bzdury na trade-.-, chcesz wojny a jak dojdzie do niej to s*******isz do depo, hmmm, chyba to co sie dzieje na Pandri to wiesz tylko z plotek:P
Tez odniosłem takie wrażenie
@pawelekthedruid
Nah, nie chodzi o to, nawet jak ty jestes pierwszy to i tak Indeptency(dawne basic) cie wy*******a.
Albo cię wezmą, albo zrookują. Przypomina mi się isra-Dimitri von Carstein się wybił, D'T próbowało go zrookować i Dimitri tak namieszał, że za nim poszło Vampires, Black Sheep, Golden Legion.... Jakby nie dostał deleta konta to D'T by tą wojne przegrało w ****u...
btw. cale Indeptency robia sobie tylko jaja z ludzi na pandori, grozac im huntem itp. , mi grozili juz (hoho z 5razy? :D) i kazali placic, of corse nie zaplacilem i narazie nic mi nie zrobili i raczej nic nie zrobia :S
Tak się robi z PA i przeważnie wychodzi.... Ale nie zawsze....
Darkness Dragon Master
18-02-2005, 20:33
Wiem, że dziwne rzeczy napisałem ale to dla beki. To zabrzmialo jak z ust jakiegoś paladyna (nie tibijskiego bo oni so są "ex-paladyni"). Wiem, że wojny tibijskie to "nie wojny" tylko nawalanka jakis low lvl noobków, którym sie nudzi. Ale postępowanie swe jest naprawde irytujące :wiking: .
Wiem, że dziwne rzeczy napisałem ale to dla beki. To zabrzmialo jak z ust jakiegoś paladyna (nie tibijskiego bo oni so są "ex-paladyni"). Wiem, że wojny tibijskie to "nie wojny" tylko nawalanka jakis low lvl noobków, którym sie nudzi. Ale postępowanie swe jest naprawde irytujące :wiking: .
Poprawka: wojny to nawalanie się high i middle leveli, którzy się nudzą [n00bki w tym czasie depo blokują i udają kozaków: "polzka gura!!", "wygramy!!", "swe to nuupy!"] I wiecie co mnie wkur.wia najbardziej????!!!! To, że to przez te n00by są wojny, te n00by najgłośniej krzyczą, a jak wygrawojnę ich naród to mówią "Gdyby nie ja...."......
Poprawka: wojny to nawalanie się high i middle leveli, którzy się nudzą [n00bki w tym czasie depo blokują i udają kozaków: "polzka gura!!", "wygramy!!", "swe to nuupy!"] I wiecie co mnie wkur.wia najbardziej????!!!! To, że to przez te n00by są wojny, te n00by najgłośniej krzyczą, a jak wygrawojnę ich naród to mówią "Gdyby nie ja...."......
Niestety z tym musze sie zgodzic ale nie w jednym przypadku. Widzial ktos jak ginal Diego Del'Toro? Banda noobow zucila sie i kitek Hellrider zabil go. Wojna na Isarze- ta I dawno temu- byla wojna 11 druidow i innych low leveli.. Polska nie miala wtedy zbytnio wielu graczy. Ale wtedy ludzie sie nie bali tak jak kiedys...Walczyli o swoje, teraz wojny maja jedynie za zadanie poruszyc jakos gospodarke... Runy drozeja, ludzie placa okupy za wyzwolnie (sam zaplacilem 2k 60 knightowi z corentiros na galanie za wolnosc- oplacalo sie :D,mialem 20 level..) Na danubii cena za wolnosc wynosila oklo 1k za level wiec sumy byly dosc pokazne. Uwazam ze wojny sa nieodzowna czescia gry i daja troche adrenaliny. Co za duzo to nie zdrowo... trzeba znac umiar...
Jeżeli myślisz że jestem noobkiem który ma 15 lvl i wrzesczy na trade zeby ***ac szweduw( i chcac w ten sposub zablysnąć to jesteś w błedzie !! mam ponad 25 lvl i ciagle expie (teraz skupilem sie na skilach).
Wiele osób które w jakis sposób staraja sie mnie krytykowac, chyba nie umieją czytac! Ja nie nawoluje do wojny ani wytepienia szweduw. Ja mówie głośno to co szwedzi(trzeba zaznaczyć żę nie wszyscy) robia z polakami ale nie tylko. Jesteśmy poniżani i wyśmiewani przez tych któzi są mocniejsi czyli przez szwedów. Dla mnie nie jest przyjemne granie jeżeli aby wyjść z depo bede musial zatanczyc przed 10 lvl który ma kolegów. Właśnie w tej sytuacji są dwa wyjścia albo wojna albo inny serwer. Jeżeli wojna to niech to bedzie polska wojna. Mniejszym wstydem jest przegrac z honorem niz uciekac krzyczać "HUNTYD"!!
Takie info jesdt polak który ma ponad 40 lvl nie bede mówił kto jak i dlaczego :P
Hmm o ile mi wiadomo (a wiadomo dużo) na Pandorii Basic już nie jest najśilniejszą gildią większość SWE przeniosła się do nowej gildii, kióra jest gildią MIĘDZYNARODOWĄ (Independence) tzn. że są tam także polacy tacy jak np. Yattering (53 lvl Royal Paladin).
Ja osobiście (Dene de'Lar) nie uważam, aby ta wojna była bardzo potrzebna mi jeszcze nic niezrobili Szwedzi.
Pozdro Dene de'Lar
Jeżeli myślisz że jestem noobkiem który ma 15 lvl i wrzesczy na trade zeby ***ac szweduw( i chcac w ten sposub zablysnąć to jesteś w błedzie !! mam ponad 25 lvl i ciagle expie (teraz skupilem sie na skilach).
Wiele osub które w jakis sposub staraja sie mnie krytykowac, chyba nie umieją czytac! Ja nie nawoluje do wojny ani wytepienia szweduw. Ja mówie głośno to co szwedzi(trzeba zaznaczyć żę nie wszyscy) robia z polakami ale nie tylko. Jesteśmy poniżani i wyśmiewani przez tych któzi są mocniejsi czyli przez szwedów. Dla mnie nie jest przyjemne granie jeżeli aby wyjść z depo bede musial zatanczyc przed 10 lvl który ma kolegów. Właśnie w tej sytuacji są dwa wyjścia albo wojna albo inny serwer. Jeżeli wojna to niech to bedzie polska wojna. Mniejszym wstydem jest przegrac z honorem niz uciekac krzyczać "HUNTYD"!!
Takie info jesdt polak który ma ponad 40 lvl nie bede mówił kto jak i dlaczego :P
1. Nie koniecznie mówiłem do ciebie (nie obraź się-dalej sprawiasz wrażenie kozaka, który sie w depo będzie chował) i popraw ta ***aną ortografie!!!!!!!!
PS: Co ty byś sądził jakbyś ciągle słyszał "you nuup, bitch madafkier", a potem: "pol???"(bo gość juz nie pamięta więcej angielskich wyzwisk, a te co nie wiedział jak się pisze to napisał tak, jak się mówi) Ja osobiście zdanie o polakach mam złe i ich nie lubie-na innym swiecie trzymałem się wraz z kumplami z innymi podczas wojny: "Polska kontra reszta świata" i dobrze na tym wyszliśmy....
Shinjix ty wogle masz jakąś postać na Pandori, jeżeli nie to nieiwem dlaczego tak głośno sie wypowiadzasz jeżeli to w sposób bez pośredni cię nie dotyczy.
I JESZCZE RAZ POWTARZAM, W OBECNEJ SYTUACJI NIE CHE WOJNY, ale jak każda inteligętna osoba potrafie przewidzeć pewne sytuacje i zdarzenia i to nie koniecznie te pozytywne.
Witka :P
Ja mam 30 lvl ;p slyszalem cos o wojnie ... ale na slyszeniu sie skonczylo...
Powiem tylko jedno PEACE !! :D
Darkness Dragon Master
18-02-2005, 22:26
Shinjix racja. Middle level char . A noobki faktycznie blokują DP. :p
Shinjix ty wogle masz jakąś postać na Pandori, jeżeli nie to nieiwem dlaczego tak głośno sie wypowiadzasz jeżeli to w sposób bez pośredni cię nie dotyczy. I JESZCZE RAZ POWTARZAM, W OBECNEJ SYTUACJI NIE CHE WOJNY, ale jak każda inteligętna osoba potrafie przewidzeć pewne sytuacje i zdarzenia i to nie koniecznie te pozytywne.
Mam postać-jakbyś czytał wszystkie posty to byś się dowiedział....
Właśnie w tej sytuacji są dwa wyjścia albo wojna albo inny serwer.
Z tego co wiem to dalej grasz na Pandorii, czyli wybrałeś wojnę, czyli szukasz sojuszników, czyli namawiasz do wojny.... Czyż to nie logiczne?????
A krzyczę tak, ponieważ brałem udział już w 2 wojnach(czynnie) i zawsze najgłośniejsi krzykacze stali w depo i krzyczeli "Hunted, hunted", "SWE na stos, zabić swe", a z depo wychodzili albo kiedy żadnego swe nie było online, albo kiedy z wrogiej gildii online był 1-2 goście to wtedy się odzywał patriotyzm i go trapowali(i tak go nie trafiali z run -.-) widziałem sytuację, w której 4 Polaków(tych krzyczących) strapowało 1 swe, a ten swe wszystkich zabił-morał: Polacy w wojnie nie mają zbytnio szans.... A jak doszło co do czego i walczyliśmy gdzieś kilkunastu na kilkunastu to swe było pełno, a Polaków też pełno ale w depo -.- i tak oto przeciwko ok. 30 swe walczyła grupka Patriotów (ok. 5-15 osób) mężnie wspierana przez ok. 30 Polaków z depo(dołóżcie im,......).... Gdy się zdażyło, że swe z przewagą liczebną 2/1 przegrali to wtedy wychodzili, jumali loot(a spróbował byś ‘thiefowi’ ukraść!!! Ohoho....by się działo), straszyli huntami swe, krzyczeli najgłośniej, że "WYGRALIŚMY" mimo, że wygrała grupka osób, z której przeżyło koło 4 osób i to tej grupce należał się loot i pochwały...... I dla tego jak mam brać udział w kolejnej wojnie Polska kontra reszta świata to wole swe......
Polska nie miala wtedy zbytnio wielu graczy.
Z tego co pamiętam w punkcie kulminacyjnym wojny z D'T Polska miała wtedy większe szanse na wygraną niż D'T ( mieliśmy wtedy: Vampires, Black Sheep, Banana Team, Golden Legion) ale wszystko szlag trafił gdy Dimitri bana dostał...
Moltreus
18-02-2005, 23:51
Widzicie polacy są dobzi ( w robieniu expa ) , a jak wojna przychodzi to ? phi?
Szczerze jak zaczołem grać na arcani ( byłem najlepszy przez pewien czas)
to odrazu wiedziałem że będzie wojna i jak mieliśmy po 10-20 lvle to odrazu zrobiliśmy glidie polsko - hiszpańską co zaprocentowało w dalszym rozwoju servera. Gdy jakiś szwed robił to swoje Pa to odrazu dorywaliśmy sie do niego.
Wkońcu zrobili dosyć mocną glidie i zaczęła sie wojna. Bili nas oporowo, ale dostali bana za trapa na fibuli i zmalało ich troche. Potem znowu był spokój i znowu wojna którą ostro przegrywaliśmy by chyba wkońcu wygrać, wtedy w sumie wróciłem na aurere bo all rl friendy tam grają :) Polska + Hiszpania i Szwedów niema zapamiętajcie. Na aurerze żyjemy w zgodzie ze szwedami bo niektórzy naprawde są fajni. Ale wojny sie zdarzały na aurerze nie ras a glidi wszędzie było troche szwedów , polaków , hiszpanów.
Pozdro.
Kalident, Fast'molt.
Jeśli się nie mylę to wojna na Pandorii już się zaczęła... Nie za bardzo wiem o co chodziło, ale na trade chacie co chwile jakiś Polak mówił, że wszyscy Polacy mają walczyć bo jak nie to hunted itp... Albo: "Jak ktoś chce walczyć to msg do xxx". Jeśli ktoś wie o tym coś więcej to proszę o szczegóły :)
Wojna juz sie zaczela. Przynajmniej Szwedzi oficjalnie ja wypowiedzieli. Az sam sie zdziwilem ze Polacy tak sie zebrali i cos proboja zrobic..ale z tego co wiem to w nastepnych dniach nie jest nic planowane. Wedlug mnie to zle bo za pare dni duch walki w polakach moze oslabnac, jak juz zdarza pasc z 5 razy ;) Juz od jakiegos czasu nizsze lvle buntowaly sie przeciwko temu wszystkiemu ale decydujacy byl incydent na behemotach. Trzech Polakow high lvl zlootowalo giant sworda, a ze nie chcieli oddac go po dobroci Szwedom to zostali zabici. I to wlasnie przesadzilo o wojnie. Zrobila sie wielka gildia skupiajaca Polakow..no i zobaczymy co bedzie sie dzialo dalej. Narazie to raczej Szwedzi ganiaja Polakow po Thais.. Ja tez zostalem postawiony w niezbyt dobrej sytuacji w tej wojnie.. Moze wielu uzna to za brak wiary w siebie, ale nie wroze Polakom zwyciestwa..ci Szwedzi to jest elita z azury, antici, do tego znaja sie w rl. W porownaniu z niezbyt dobrymi zdolnosciami walki pvp wielu Polakow moze to wygladac niezbyt dobrze. Ale kazdy wie ze w kupie sila, a tutaj znaczaca przewage mamy :) Wiec mam nadzieje ze wojna jak najszybciej sie zakonczy..
Magical Trevor
04-03-2005, 21:26
Mnie np. wkurza to, że jak polacy wyzywają szwedów to potem chcą z nimi wyalczyć. Potem jest tak na trade: "Eee, polacy wszyscy, kolory narodowe, chodźcie do THAIS/AB, dojedziemy ich" albo "Polacy wszyscy do THAIS, pomóżcie, nie możemy wyjść z depo bo pełno szwedów". Najpierw zaczynają, a potem się bronią innymi. Ja jestem przeciw tej wojnie, ale jeżeli już to oczywiście chce aby POLSKA wygrała. -.-
Najgorzej to jest z organizacją Polaków.
Co z tego że chcą walczyć, skoro na wojnie tylko blokują depo.
Lepiej by było przełożyć tą wojnę do wakacji, wtedy można by coś zdziałać.
Teraz nasze szanse są marne :(
demonholix II
05-03-2005, 07:33
WCzoraj gdy stalismy przed brama Ab jakos suka rozpusila plokte ze jestem szpiegem szwedów i mine za***ali tlko nOOby zabijaja tego kto i pomaga X(
Kiedy przyszli SZwedzi do Ab ot wszyscy sie w DP POCHOWALI!! X(
HaraHorn-11 sor :mag
mlv-22
swiat-pandoria ale opuszczony z powodu zaduzej ilosci nOObów X(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.