zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Mam pytanko

ANALIZER
19-02-2005, 10:44
Z kąd wziąść buty chodzenia po wodzie. Widuje je na zdjęciach ale nie wim skąd one sie biorą. Wiem że są one na vedze w domku ale jak otworzyć drzwi. Pewnie to jakiś quest wiem że na tym forum nie można o tych sprawach pisać więc prosiłbym o kontakt na GG: 7603757

embe
19-02-2005, 10:53
ze co? buty do chodzenia po wodzie?.. moze widziales BoHy ;pp

Aversin
19-02-2005, 11:41
Buty do chodzenia po wodzie ? .. Może chodzi ci o kajaki ?

ANALIZER
19-02-2005, 11:51
Te buty noszą nazwe Soft Boots. Są one na tibia pl w dziale buty. Nie gadajcie że onich nie słyszeliście 8o

fexiv
19-02-2005, 12:10
O tych butach słyszałem ale nei mam pojęcia z kond sie biororą X(

Crow
19-02-2005, 12:22
Te buty nie sluza do chodzenia po wodzie i ty na pewno ich nie dostaniesz.

Kubek
19-02-2005, 12:34
Są dwie możliwości:
1) Soft boots - Prawdopodobnie działają jak life ring/ring of healing,tylko przez cały czas
2) Boots of watherwalking - Umożliwiają chodzenie po wodzie, znajdują się w domq św. Mikołaja na Vedze
Te buty wyglądają tak samo

Nikt nie ma ani jednych, anie drugich (chya), ja sam nie wiem jakje dstać, więc cie nie pomoge

Angelus
19-02-2005, 12:35
Domek na Vedze ,to chatka Świętego Mikołaja ...
Chcesz mu zabrać buty ... ???
To jak będzie potem prezenty po Tibii roznosił ?
Na bosaka po śniegu będzie zasuwał ? ... :)

Buty , które widziałeś są wyjątkowo rzadkim przedmiotem.
Możliwe , że służą jedynie do podziwiania ich wyglądu,
albo są nagrodą za tak tajemniczy
i trudny do wykonania quest , że zna go jedynie garstka wybrańców.

Nabij 100 level , wtedy twoje szanse na posiadanie tych bucików
znacznie się zwiększą .

Angel of Death
19-02-2005, 12:37
W jakiejś piramidze na ankrahmun <czy jak to siem tam pisze ...> za kratami są Boots of Waterwalking wyglądają tak samo jak Soft Bootsy <te w domku mikołaja> ale NAPEWNO nie służą do chodzenia po wodzie <pewnie też nie da sie ich zdobyć> . To zapewne taki żart ze strony Cip Softu :>

Evul Tibian
19-02-2005, 12:45
Są dwie możliwości:
1) Soft boots - Prawdopodobnie działają jak life ring/ring of healing,tylko przez cały czas
2) Boots of watherwalking - Umożliwiają chodzenie po wodzie, znajdują się w domq św. Mikołaja na Vedze

Nikt nie ma ani jednych, anie drugich (chya), ja sam nie wiem jakje dstać, więc cie nie pomoge
Niestety nie :( SoftBoots sa u mikolaja na Vedze, a BootsOfWaterWalking sa na Ankh~ w pokoju z Djinem

Aversin
19-02-2005, 13:04
Są dwie możliwości:

Nikt ich nie ma więc skąd wiesz do czego służą ? Może to tylko ozdoba taka jak Conjurer Wand albo Life Crystal.

Zindahjira
19-02-2005, 13:29
Słyszałem już kilka legend o Boots of Waterwalking. Jak dla mnie to jest to zwykła ozdoba. Cipsoft sobie jaja robi i tyle bo takie buciki pozwoliłyby na przykład odwiedzenie Rooka, no i poza tym przewoźnicy między wyspami by zbankrutowali jakby się tego więcej pojawiło :p

pabolo21
19-02-2005, 13:38
O ile mi wiadomo jest osoba mająca Softy :) Na Antice player o nicku Wurzel ;]

Pacek
19-02-2005, 13:56
a to coś nowego zanm wurzela i jakoś nie ślyszałem żeby miał te buty ale wsumie od kąd opuściłem Satori mianeło 3 misiące

Andrea
19-02-2005, 17:19
Jeśli ktoś by miał takie buty to na pewno by z nich korzystał. A czy ktoś widział w Tibii kogoś chodzacego po wodzie?

Piomos
22-02-2005, 13:15
a to coś nowego zanm wurzela i jakoś nie ślyszałem żeby miał te buty ale wsumie od kąd opuściłem Satori mianeło 3 misiące

Opuściłeś Satori?! Jesteś z Bełchatowa?! ROTFL

Chciałbym wiedzieć jak sie nazywasz, bo widze, że ładne bajki tu rozpowiadasz...
W Satori jest 2 gości z Bełchatowa (ja i Bone Shade),a trzeci - Nesawexo, odszedł jakiś czas temu.