|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2005
|
![]() Z kąd wziąść buty chodzenia po wodzie. Widuje je na zdjęciach ale nie wim skąd one sie biorą. Wiem że są one na vedze w domku ale jak otworzyć drzwi. Pewnie to jakiś quest wiem że na tym forum nie można o tych sprawach pisać więc prosiłbym o kontakt na GG: 7603757
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2005
|
![]() ze co? buty do chodzenia po wodzie?.. moze widziales BoHy ;pp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
The Witcher
|
![]() Buty do chodzenia po wodzie ? .. Może chodzi ci o kajaki ?
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2005
|
![]() Te buty noszą nazwe Soft Boots. Są one na tibia pl w dziale buty. Nie gadajcie że onich nie słyszeliście
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() O tych butach słyszałem ale nei mam pojęcia z kond sie biororą
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2004
|
![]() Te buty nie sluza do chodzenia po wodzie i ty na pewno ich nie dostaniesz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: Układ słoneczny-Ziemia-Europa- Polska-Dom-Krzesło przed komputerem
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Są dwie możliwości:
1) Soft boots - Prawdopodobnie działają jak life ring/ring of healing,tylko przez cały czas 2) Boots of watherwalking - Umożliwiają chodzenie po wodzie, znajdują się w domq św. Mikołaja na Vedze Te buty wyglądają tak samo Nikt nie ma ani jednych, anie drugich (chya), ja sam nie wiem jakje dstać, więc cie nie pomoge |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Domek na Vedze ,to chatka Świętego Mikołaja ...
Chcesz mu zabrać buty ... ??? To jak będzie potem prezenty po Tibii roznosił ? Na bosaka po śniegu będzie zasuwał ? ... ![]() Buty , które widziałeś są wyjątkowo rzadkim przedmiotem. Możliwe , że służą jedynie do podziwiania ich wyglądu, albo są nagrodą za tak tajemniczy i trudny do wykonania quest , że zna go jedynie garstka wybrańców. Nabij 100 level , wtedy twoje szanse na posiadanie tych bucików znacznie się zwiększą . Ostatnio edytowany przez Angelus - 19-02-2005 o 12:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() W jakiejś piramidze na ankrahmun <czy jak to siem tam pisze ...> za kratami są Boots of Waterwalking wyglądają tak samo jak Soft Bootsy <te w domku mikołaja> ale NAPEWNO nie służą do chodzenia po wodzie <pewnie też nie da sie ich zdobyć> . To zapewne taki żart ze strony Cip Softu :>
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
![]() |
![]() Słyszałem już kilka legend o Boots of Waterwalking. Jak dla mnie to jest to zwykła ozdoba. Cipsoft sobie jaja robi i tyle bo takie buciki pozwoliłyby na przykład odwiedzenie Rooka, no i poza tym przewoźnicy między wyspami by zbankrutowali jakby się tego więcej pojawiło
![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() O ile mi wiadomo jest osoba mająca Softy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() a to coś nowego zanm wurzela i jakoś nie ślyszałem żeby miał te buty ale wsumie od kąd opuściłem Satori mianeło 3 misiące
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Jeśli ktoś by miał takie buty to na pewno by z nich korzystał. A czy ktoś widział w Tibii kogoś chodzacego po wodzie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: UK
Imię: Piomos
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Friends of Honour
Świat: Antica
Poziom: 170
|
![]() Cytuj:
Opuściłeś Satori?! Jesteś z Bełchatowa?! ROTFL Chciałbym wiedzieć jak sie nazywasz, bo widze, że ładne bajki tu rozpowiadasz... W Satori jest 2 gości z Bełchatowa (ja i Bone Shade),a trzeci - Nesawexo, odszedł jakiś czas temu.
![]() |