Pokaż pełną wersje : UWAGA! Pułapka!
8o Opowiem wam o naprawdę okropnej pułapce;
na prawo od Thais jest jaskinia trolli.
Idziemy, i jest, takie przejście z ogniem, nie?
Jak tam wejdziesz...
to już masz trapa. Ale jak już tam jesteś;
na dole jest 2 dziurka z napisem o wrzuceniu śmiecia na dół.
Zrobiłem to wszedłem i...
byłem w pułapce. Wokoło śmieci, a drogi zasłonięte Poison chmurami,
na lewo jest gigantycznie dużo slimów (nie wchodziłem, widziałem ukratkiem),
na górze ORC WARRIORY! I inne silne potworki. Padłem tam już na 8lvl ;( :(
Na szczęście nic nie straciłem poza liną i 15gp! :D 8o :) :p
Strzeżcie się tego miejsca. To był Troll Mount.
Troll Mount:
Poziomy wyżej: Scorpion.
Na powierzchni: Troll oraz Wasp.
Pod ziemią: Rat, Troll, Orc, Scorpion, Orc Spearmen, Skeleton, Rotworm, Orc Warrior oraz Slime. PUNKT 59 W MAPCE RESPA NA tibia.pl
(do modków: nie obraźcie się że biore to z najlpeszej i najfajniejszej stronki.
(www.tibia.pl) :p
Oczywiście poza tą dziurą za ogniami możecie sobie expić!
Dupa, nie trap.
Wszyscy to znają. Zwykły resp, tylko nie dla newb.
bobek z antici
24-02-2005, 15:48
Wydaje mi się, żę jesteś mały newbie. Każdy z lvl 20+ dałby sobie tam radę - to po pierwsze.
Po drugie: Śmieci można rzucić na poisin fieldy i wtedy wyjdziesz.
Wyrazy uznania: Bobek z antici<lol> B)
Stefan12532
24-02-2005, 15:50
JAk by co to jest miejsce ktory kazdy tibiowiec zna :D i jak by co mozna tam dojsc na okolo przez te straszNE ORC WARRIORY... :\
P.S QUEST SPOLING B)
a ja dla przykładu nie zam tego miejsca a w tibie gram już prawie półtora roku ale to pewnie dlatego że nie łaże po trol mountains mimo wszystko dzieki za powiedzenie może sie tam wybiore GFB i wszystko lezy
mati sorcek
24-02-2005, 16:10
Quest spoling...
Dr.Unknown
24-02-2005, 16:21
Czy ja coś pominołem? Jaki quest spoiling?
Też kiedyś tam utknolem, skończyło się naszczęście na red HP.
PS: Strzeżcie się rotów, orków warriorów i innych silnych potworów! ;)
Up@ Tam jest quest "Dead archer" nadrogy to life fluid, mana fluid ,bow i chyba kasa.Ale wiecej nie powiem...
Topic@ piszesz ze tam jest duzo slimeow-.- Tam jest jeden slime.
powrót vavca
24-02-2005, 16:58
@up
To już jest QS.Ależ żeś walnoł "więcej nie powiem" 8o .Bo więcej już nic nie można powiedzieć-.-'.
Jaki trap? Tam przecież jest drabina, dopiero ze "śmietnika" nie da się wrócic- trzeba sie przebic przez 2 raty afair, a koło orcików przebiec można.
kemotk2000
24-02-2005, 17:43
Hehe, ja też tam wpadłem jak byłem 2 dzień na mainie. Wiałem przed slimami i wpadłemw dziurę koło rotów. Slimy nie są takie starszne, gorzej jesli się sklonują. W tamtym miejscu gorsze są Scorpiny (2), które ludzie często lurują pod drabinę do wyjścia.
Ktoś tam napisał, że można położyć śmieci i przejśc po poisonach. Serio? na moje to bzdura, chyba, że trzeba położyć 9 rzeczy, zeby pierwsza zniknęła, wtedy może fatktycznie -sprawdzę.
I teraz ciekawa sprawa. Ja się o kilku questach dowiedziałem od paru idiotów na tym forum. Jak? Tak jak autor tego teamtu. 3 osoby pisza "QUEST SP..!!!!!" (a nawet nie potrafią tego przetłumaczyć..). Teraz koles wie, żeby tam szuakć. I kto powinien dostac bana za QS? Kazdy debil co to napisał, bo koleś nie podał co i gdzie (pewnie nawet nie wiedział); tylko banda dzieci nieznających polskiego nagle się uaktywniła, jak zawsze.. Tak było wiele razy, np. w przypadku filmów, jak ktoś mówi, "QS", "po pokazuję jak dojść", etc. to zaraz wiem gdzie szukać. Sami psujecie zabawę...
A nagroda tam taka, że nie warto tam się pchać na 8 lvlu...
Pozdrawiam.
Aureliunkunfun (DruiD)
24-02-2005, 18:09
re: iglarf
ale rzes palnol :D
Faktycznie to nie byla pulapka :p resp z Questem(no Quest Spolling plx ;) ) ten resp jest ciezki dla niskich lvlow i nie wyrzywajcie sie na nim:) nie jego wina. :baby:
Lol, such lame.
Jak juz to jest miejsce, zeby zabijac wlasnie takich 'Noobow'.
Aureliunkunfun (DruiD)
24-02-2005, 18:23
jakby to powiedziec autor smyknol droge a uzytkownicy powiedzieli co to jest i nagrody jakie sa (nagrody powiedzial jeden pan na 1 stronie :D :D )
Hmm, trap raczej używa się w znaczeniu pułapki zastawionej przez gracza. Aha, i te poison chmury ... :D :D :D.
pscelarka
24-02-2005, 18:50
Trapa masz w dupie Tam jest quest lol x)
B) B) B) B) B) B) :p
Elendart
24-02-2005, 19:37
Trapa masz w dupie
odnosisz sie do swojego avataru??
1) quest spoiling
2) to straszne "TAKI" trap, jak tylko uslyszalem o tym ze sa tam orci warriory od razu napisalem msg do Bubble czy probowala zabic te niesamowite potwory, powiedziala ze byla tam z Wurzelem ale cos im kolo 5 bp uh tam zeszlo wiec tam nie chodzcie <joking> omg-.- orci warriory
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.