zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Only Valoria

Stron : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11

Metal Master
20-05-2006, 18:41
No No ^^ Zajefajnie , że wróciłeś :D

Ufocznik
20-05-2006, 19:14
mm

50 lv xd
http://i16.photobucket.com/albums/b7/ufo44/Ufoczix/Advance/49-50.jpg

oczywiscie bk quest ;>
http://i16.photobucket.com/albums/b7/ufo44/Ufoczix/Quests/Black%20knight/UO0006.jpg

http://i16.photobucket.com/albums/b7/ufo44/Ufoczix/Quests/Black%20knight/UO0007.jpg

loot (nie ma c shielda bo jak robilem screena to akurat haja go ukradl xDDD)
http://i16.photobucket.com/albums/b7/ufo44/Ufoczix/Quests/Black%20knight/UO0008.jpg

btw. nie ma z klepania bk bo lagi byly i zesmy go lali z sd byle szybko padl
btw2. thx haja~

i na koniec :)
http://i16.photobucket.com/albums/b7/ufo44/Ufoczix/Advance/dist79.jpg

tyle narazie

Carmen wracaj kurna Xd

Xsairox
20-05-2006, 19:50
Nie no gratuluje Ufo~ Widze baq na zdjeciu czyzby maciek zaczoł grac? pfi co mnie to obchodzi Gratz

Metal Master
20-05-2006, 21:07
o.O Gz Ufo jedziesz ! I widzisz nie ma jak tutaj :D a nie Guardia :p

Monna
20-05-2006, 22:15
Grats ufo , ja slyszalem ze ty kiedys Zonty'ego zajebałeś :) prawda? jak mieliście równe lvle...

Spiders Master
20-05-2006, 22:24
ehm...prosze was...nie zachowujcie sie jak dzieci...
To moja lista osób do likwidacji...te 2 puste miejsca chyba sie zapelnia...
1.Master the Darks
2.************
3.************
ehhh, chciałbym wiedzieć za co mam hunta;)

Xsairox
20-05-2006, 22:47
Nie wiem duzo o tobie ale... po przeczytaniu 5 ostatnich stron podobno wielki kozak jestes i zapewne za to :)

Ufocznik
20-05-2006, 22:53
Grats ufo , ja slyszalem ze ty kiedys Zonty'ego zauwielbiam jeść bananyałeś :) prawda? jak mieliście równe lvle...

ehm, a kto ci to powiedzial? wywnioskowales ze screena na photobuckecie? bo to nie do konca tak... ale screen wyglada nawet fajnie, co?:P

ten masters to sie nie dziwie ze go huntuja ciagle, bo faktycznie niezly kozaczek, juz raz tu pisalem jak lali mi sorca i chara kumpla (20 i 18 lvla) z blanem "dla beki" i chcieli nasze armory, a po relogach "no hantad mi plax" ... n/c

Monna
20-05-2006, 22:58
ehhh, chciałbym wiedzieć za co mam hunta;)

hoho...kto tu się zjawił :) Przeczytaj strone dalej...tam opisałem dlaczego masz hunta...

Nagrix
20-05-2006, 23:01
Nie mam zamiaru umieszczać zdjęć bo takowych nie zrobiłem próbując uciekać... Chodzi o pewnego członka gildii St Anger, a mianowicie Reppusa. Spotkałem go dzięki Simorowi i troche się poznaliśmy, byliśmy we trójke na GS huncie. Dzisiaj poszliśmy sami... Po 1 GSie przyleciał Kuropatva, tamten dodał go do party, Kuropatva zaatakował i razem mnie blokowali, Nie miałem szans ucieczki gdyż byliśmy na blood herb quest... Zostałem zabity, a tamten śmiał mi się w twarz.

Uprzejmie proszę Mathiasa o wydalenie tego pana z gildii... Wydaje mi się, że powinieneś się tym zająć...

Na "dowód", chociaż to raczej dowodu nie stanowi zamiaszczam rozmowę, która odbyła się po deadzie, jest w niej troche przekleńst, no ale sry... To jako taki jakby dowód.

Z Reppusem:

Channel saved at Sat May 20 21:34:36 2006
20:53 Nagrix: jeb sie debilu jeden
20:54 Nagrix: pisze zaraz do mathiasa
20:54 Nagrix: zeby cie z gildii wyrzucil
20:54 Nagrix: zdrajca pojebany jeden
20:54 Nagrix: jeszcze zobaczysz
20:54 Reppus: no muw co wypadlo..
20:54 Nagrix: sraj sie
20:54 Nagrix: spytaj sie twojego super kumpla
20:55 Reppus: no muw oddamy
20:55 Nagrix: oddacie -.-
20:55 Nagrix: taa
20:55 Nagrix: napewno
20:55 Reppus: no powiedz
20:55 Reppus: zobacysz:D
20:55 Reppus: c set tylko>
20:55 Nagrix: zaraz cie w gildii nie bedzie
20:55 Nagrix: tzn moze jutro
20:58 Nagrix: wlasnie pisze list do mathiasa
21:03 Nagrix: ok
21:03 Nagrix: poszlo 5 listow
21:03 Nagrix: do 5 miast
21:03 Nagrix: aa
21:03 Nagrix: jeszce paccowe miasta
21:05 Nagrix: do paccowych miast tez juz poszlo
21:05 Nagrix: masz przesrane w swojej gildii
21:05 Nagrix: doloze do tego staran
21:05 Reppus: mozesz mi laske pierdolnac :D
21:09 Nagrix: mathias i simor napewno beda mi wierzyc
21:09 Nagrix: wiec masz przesrane
21:19 Nagrix: http://www.tibia.com/community/?subtopic=character
21:19 Nagrix: -> Nagrix
21:26 Reppus: powiedz mi tak
21:26 Reppus: co z Ciebie wypadlo?
21:26 Nagrix: nie ufasz kuropatvie, ze ci dal polowe lootu
21:26 Nagrix: co ?
21:26 Nagrix: pierdol sie
21:26 Reppus: jakto nie ;p
21:26 Reppus: xD
21:26 Nagrix: z matka
21:26 Reppus: :D
21:27 Reppus: nie powiesz?
21:27 Nagrix: predzej cie zrookuje
21:28 Reppus: mUHAuaH
21:28 Reppus: Lodzika :d
21:28 Reppus: chcesz zobaczyc moje znajomosci?
21:28 Nagrix: pewnie maja takie zjebane mordy jak ty
21:28 Nagrix: mam w dupie twoje znajomosci
21:28 Nagrix: tak smao jak oni ciebie
21:28 Nagrix: powiedziales kuropatvie ze bedzie dobry loot to przylecial
21:29 Nagrix: i tyle
21:29 Reppus: nah ;p
21:29 Nagrix: a tak naprawde on ma cie w dupie...
21:29 Reppus: zawsze z nim zabijam ;p
21:29 Nagrix: tak jak ja

Z Kuropatvą:

Channel saved at Sat May 20 21:35:20 2006
20:57 Kuropatva: on jest wporzadku pomogl mi uwalic klijenta
20:57 Kuropatva: przedchwila
20:57 Nagrix: -.-
20:57 Kuropatva: ?
20:58 Nagrix: oddaj all rzeczy + 25k za skille itd
20:58 Kuropatva: haaha
20:59 Kuropatva: jak on wyleci
20:59 Kuropatva: to ty padasz
20:59 Nagrix: ok
20:59 Nagrix: wyleci
20:59 Nagrix: i to szybko
20:59 Nagrix: pisze list do lidera
20:59 Kuropatva: a ty padniesz na ryj
21:07 Nagrix: juz wyslalem 10 listow
21:07 Nagrix: do lidera itd
21:07 Nagrix: z opisem przebiegu zajscia
21:07 Nagrix: i prosba o wydalenie czlonka gildii
21:07 Nagrix: jak chcesz to tobie wysle kopie
21:07 Nagrix: zebys sobie przeczytal

Do Reppusa i/lub Kuropatvy:
Jeb*** się wy zje** jeb***... Brak mi na was słów. Jesteście tacy popie******* jak TPSA, albo Rydzyk, a nawet gorzej

Ufocznik
20-05-2006, 23:12
@Nagrix

niestety ale valoria jest pelna pa-lowlvli-noobow ktore mysla ze jak znaja tam jakiegos toogeta ktory jest jakims jego wielkim kumplem (choc w rzeczywistosci ma go w dupie, bo nawet loota mu nic nie odpalil) moga wszystko na servie, z zabijaniem kumpli z gildii wlacznie... sam jego tekst "chcesz zobaczyc moje znajomosci" obrazuje nam z kim mamy do czynienia, na twoim miejscu powiedzialbym ze ch... mnie jego znajomosci i ubil go... aha nie wiem czy to ma jakies znaczenie ale jak pkowalem sorcem z ziomkami to jakis 34 knight naslal na kumpla memphiza no i kumpel padl, odczekalismy az memphiz bedzie off i dojechalismy tego ziomka (pk charami ofc) i spadla demonka, a on sie zalamal i od tamtej pory juz nie gra... a ostrzegalismy go ze jak ktos z nas padnie to on tez padnie :P i ty mozesz zrobic to samo :P

Nagrix
20-05-2006, 23:39
@Up
No nie za bardzo... Wiesz myślałem o tym, ale troche ciężko będzie bo on ma prawie taki sam lvl jak ja, pozatym teraz nie moge już SD używać... :( A połowa ludzi jakich dobrze znałem rozeszła się już dawno temu. Ciężko będzie coś wykombinować...

Edit:
Co do tej zapisanej rozmowy, zauważyłem, że na forum albo jest autocenzura, albo ktoś połowe przekleństw z tej rozmowy pozamieniał na:
uwielbiam jeść bananyany :P

Metal Master
20-05-2006, 23:46
No nie powiem ciężka sprawa ... Coś się wymyśli :D

Mathias'Wielki
20-05-2006, 23:48
Z czystej ciekawosci zalozylem konto na forum. I odrazu widze, ze jest tutaj bardzo wielka dyskusja dotyczaca ludzi z "St Anger". Sam do konca nie wiem o co tutaj chodzi. Moge jedynie co wyslac kilka screenow. http://www.republika.pl/trecko/anger.jpg

http://www.republika.pl/trecko/draggy.jpg
Mam nadzieje ze bedzie dobrze. ;]

Ufocznik
20-05-2006, 23:55
@Mathias
no nie wiem czy bedzie dobrze, bo w tej chwili moje zdanie o tobie i twojej gildii jest niestety jeszcze nizsze niz o tym calym reppusie... a moze boisz sie zareagowac bo bedziesz hunted od kuro? bylo uwazac kogo biezesz do gildii, nara idzcie sie dalej rżnac miedzy soba, ciekawe jak dlugo ta tzw. "gildia" przetrwa...

dobra lece spac;p dobranoc Xd

Palladyn von hellgate
21-05-2006, 00:46
do czlonkow naszej gildi jesli uslysze ze ktos ie ujebal bil lub cos w tym stylu miedzy soba wylatuje z gildi i chuj mnie to obchodi czuy bede chunted bo przy najblirzyszm nowym serwie chyba sie przenosze albo po 9 czerwca wogule nie bede grac jezeli mnie nie przepuszcza w szkole(zjebany ten rosyjski) repus ma odskoki od terazniejszosci ale zlokamy jego dalsze reakcje jezeli zajdzie potzreba to sie go wydlai z gildi co bedzie mowione przez liderow gildi to tyle co mialm do powiedzenia

Nagrix
21-05-2006, 00:58
Heh... fajnie to ująłeś... odskoki od teraźniejszości... Zawołał kolege, żeby mnie razem zarąbali, a wcześniej niby był milutki itd., albo byliśmy z Simorem na huncie i było wszystko pięknie. Ja i tak go ubije bo chce chociaż straconą kasę odzyskać, a poleciał c arm, c legs, troche run itd.

Demek
21-05-2006, 11:03
Witam!

Dzisiaj se "Pk" zrobiłem a tu widze reppus mie bije. Ja stoje bez eq, uh i tylko bp manasów mam. On mie ściga a nóóby z carlin mie trapują. Jakoś uciekłem, ale jak wpadł wujek itp to zioom zbastował słowami: "Nie wiedziałem, że Wyznawca to Haja" zal ...

Ja mu nie odpuszcze nie wiem jak wy .... Papa

Monna
21-05-2006, 11:03
Nagrix , zrób posta na tibia.com o kuropatvie to znowu z gildii wyleci...ostatnio tez polecial bo bil mnie i thotha bez powodu ... przetlumacz rozmowe na angielski i wyslij na forum...moze z ch*jem cos zrobia :)

a ten Repuss i tak padnie , ja mam przeje*ane u swatów więc różnicy mi to nie robi ;)

Mathias'Wielki
21-05-2006, 11:34
Dzisiaj rano mój kumpel z Rl-a oznajmia mi, że Reppus bił "haja" i ze jest hunted. Bez wachania i pytania o zgode innych vice zrobilem to :
"Reppus has been excluded."
Mam nadzieje, że 3 raz nie bede musial go wyrzucać. (Wiecie co mam na mysli)

Ufocznik
21-05-2006, 13:28
Dzisiaj rano mój kumpel z Rl-a oznajmia mi, że Reppus bił "haja" i ze jest hunted. Bez wachania i pytania o zgode innych vice zrobilem to :
"Reppus has been excluded."
Mam nadzieje, że 3 raz nie bede musial go wyrzucać. (Wiecie co mam na mysli)

i dobrze zrobiles, ale nie zmienia to faktu ze jako gildia powinniscie tworzyc kolektyw, pomagac sobie nawzajem a nie wyzynac, a pretensje beda w pierwszej kolejnosci kierowane do ciebie, bo ty jestes liderem, ty decydujesz kogo przyjmujesz do gildii, i wreszcie: ty do tego dopusciles

@Nagrix
napisz tego posta na forum tibia.com, zabij tego reppusa i bedzie ql;p

Mathias'Wielki
21-05-2006, 13:37
Zauwaz, ze nie tylko ja jestem w tej gildi - są równiez vice liderzy. Btw nie jestem Duchem Świętym i nie jestem przy nich 24/7. Szybko potrzebowalm ludzi więc zarzadzilem nabór, a teraz poprawiam sklad... nie jestem nieomylny.

Xsairox
21-05-2006, 13:50
A ja myslalem ze Kuropatva jest rowny gosc a tu nic widze jednak valoria schodzi na psy

Pozdro dla Smokiego i Huch'neta >.< chociaz oni tacy nie byli

Wstydził bys sie Kuro~

Metal Master
21-05-2006, 13:52
Dokładnie napisz tego posta na tibia.com i bedzie git :)
Dzisiaj wpadł już mlvl i zaraz wpadnie lvl :D Niedługo dam ss'ski ;)

Ufocznik
21-05-2006, 14:22
hmm, moze mi sie tylko zdaje, ale czy ten reppus to nie jest new char misia korargola? ... poprzegladalem kilka charow na community i doszedlem do tego wniosku ;p nie wie ktos?

Demek
21-05-2006, 14:53
@up

Może i masz racje ponieważ ja miałem Sir'Simaolka i mi go hakli z 5 dni temu a mi Reppus pisał ze go miał z jakis czas temu. A Tenemap mi pisał że to char Mis'Korargola, że on nim grał. Ale ja sam nnie wiem :)

Papa!

Metal Master
21-05-2006, 15:22
@up Jeżeli to wszystko prawda to ten koleś nie pogra sobie na tym serverze ... Właśnie on mnie hacknął i zapłaci za to jeżeli to on ...

Teraz coś extra :

http://i27.photobucket.com/albums/c195/Simor/d489bb3d.jpg

Domis
21-05-2006, 15:45
loot (nie ma c shielda bo jak robilem screena to akurat haja go ukradl xDDD)

Mówiłem, że to thief...

Ale mniejsza z tym. Do końca czerwca raczej nie pogram, muszę poprawić 2 przedmioty.

Nagix, napisz na tibia.com, zabij go, ja z chęcią pomogę i wogóle....
Michał, tobie tak jak w smsie wiekie dzięki...

Ja pier**le sary mi skasował wszystkie moje ss'y i wogole wszystko co z Tibia...I jak taki człowiek może istnieć??

Xsairox, zapłace ci żebyś go zaje**ł...Oczywiście starego...

Xsairox
21-05-2006, 16:02
Ja zabijam za pieniadze :) jak cos to msg

Spiders Master
21-05-2006, 16:11
Otóż dzisiaj mój bliski kolega z rl poinformował mnie o pewnym zajściu =)

14:13 Rethav: Buachaa hunted
14:15 Rethav: Przyjsc tutaj sorkiem
14:15 Rethav: moim
14:15 Rethav: Master The Darks
14:15 Rethav: na sd polecisz pare

Chciałem cię poinformować , mimo że jestem hunted to ty polecisz na sd pare , a nie Buachaa - Jesteś typowy PA , mój kolega zabił poprostu 12 druid ze skullem , a ty na niego wyskoczyłeś strasząc go swoim biednym sorcem który gówno ma do powiedzenia na valorii.Radze uważać na przyszłość z kim gadasz ale i tak za to zapłacisz...nie powiem co by się stało jakbyś jednak tym sorcem przyszedł.

Jeżeli ktoś ma jakiś kontakt z tym małym gównem niech go poinformuje żeby uważał na siebie...tyle.

Your Monn~
a więc, tego Rethava sam huntowałem, zaje**ł mi w-hammera ( wiem że śmieć ale po co kradł ) tego Rethava raz widziałem i miałem zamiar mu wpierdo*** ale dałem mu luz, napewno to nie jest mój char -.-
@edit
Tak po za tym wszystkim, tzn. huntowaniem itd. to bys chociaż se przypomniał kto Ci kiedyś Monki stawiał w ab, dla Monnaroca :P

Domis
21-05-2006, 16:17
Name: Rethav
Sex: male
Profession: Sorcerer
Level: 13

Real name: Rethav
Banished: until May 26 2006, 14:26:46 CET because of excessive unjustified player killing

Master, ale nie tylko za to jesteś hunted...
EDIT:
ten masters to sie nie dziwie ze go huntuja ciagle, bo faktycznie niezly kozaczek, juz raz tu pisalem jak lali mi sorca i chara kumpla (20 i 18 lvla) z blanem "dla beki" i chcieli nasze armory, a po relogach "no hantad mi plax" ... n/c

I jeszcze może by się coś znalazło. Ale nie chce odkopywać starych kłotni i wogóle...

Spiders Master
21-05-2006, 16:20
Więc może mnie oświecisz, i powiesz za co?:)

Spiders Master
21-05-2006, 16:25
Czy ja taki kozak jestem to wątpie -.- że biłem 18 sorca to od razu kozak, lols? A jak naprzykład mnie tłukło jakiś 5 kolesi z 25lvl+ to co też kozacy?

Domis
21-05-2006, 16:26
Tak,
A jak mnie lal Ciroc, to też kozak?
Tak

Ale jak Floody lał kiedyś Simora to nie kozak, tylko hunted...

Spiders Master
21-05-2006, 16:28
ojj, coś widzę że nie łapiesz tego, Ciroc 100+ MS, to jest kozak, Zuro też był kozak, Huch'net też był kozak tylko jacy oni mieli lvl-.-

Nagrix
21-05-2006, 16:28
Mam propozycje... może gdzieś tak za tydzień zapolujemy na Reppusa ? :P Ja musze kupić troche SD, UH GFB itd. bo to co wtedy miałem przy sobie ro były resztki moich zapasów, a do tego musze odkupić c legs i armor :(
Co do tego posta nw forum.tibia.com to się zastanowie

@Domis \/
Szkoda... Ja muszę się troche pozbierać

Spiders Master
21-05-2006, 16:30
Mam propozycje... może gdzieś tak za tydzień zapolujemy na Reppusa ? :P Ja musze kupić troche SD, UH GFB itd. bo to co wtedy miałem przy sobie ro były resztki moich zapasów, a do tego musze odkupić c legs i armor :(
Co do tego posta nw forum.tibia.com to się zastanowie
hehe, jeżeli bym nie był ''hunted'' to napewno bym pomógł, bo ten Reppus z Harvestem mnie utłukli :/

Domis
21-05-2006, 16:31
A jak 8 lvl pod dp mówi wszyskim: Hunted All!!! Zabije was!!! Kto się ze mna zmierzy? I jak ktoś chce to on mówi: joke - to on kozak

Albo w RL, ktoś się buja, wyzywa all a jak ktoś mu je**ie za to że on kozak. Ok idę oglądać film...

@Nagrix. Ja niestety nie pomogę bo mam karę...

Mathias'Wielki
21-05-2006, 17:11
Reppus to Mis ~~ ? Jezeli tak to znaczy ze popelnilem jeden z najwiekszych bledow jakie moglem zrobic (chodzi tu o to ze kiedys byl w St Anger).

Ufocznik
21-05-2006, 17:21
Czy ja taki kozak jestem to wątpie -.- że biłem 18 sorca to od razu kozak, lols? A jak naprzykład mnie tłukło jakiś 5 kolesi z 25lvl+ to co też kozacy?

roznica polega na tym ze oni lali goscia z lvlem o 15 wyzszym, a ty z lvlem o 20 NIZSZYM, jasne?

@Ades
haja to nie thief, tylko ukradl tego shielda, ale powiedzial joke i oddal :P

ten reppus to nie wiem czy korargol ale tak sadze bo on tam ma jakas dziewczyne Miska korargolka i 2 gosci ktorzy ja zabila padli od reppusa, po 2 ta miska ma tez na koncie char reppusia (na ktorym dzisiaj grala zreszta), po 3 reppus ma pacca i ma ukryte inne chary a korargol tez ma pacca xD po 4 zachowanie reppusa do znudzenia przypomina zachowanie korargola, wiec...

btw master, teraz sie nie podlizuj bys pomogl i ze komus tam postawiles monka, bo frajersko z deczka to wyglada :P

Domis
21-05-2006, 17:46
@Ades
haja to nie thief, tylko ukradl tego shielda, ale powiedzial joke i oddal :P

U mnie zabrał i nie oddał...

Demek
21-05-2006, 19:18
Mówiłem, że to thief...

Ale mniejsza z tym. Do końca czerwca raczej nie pogram, muszę poprawić 2 przedmioty.

Nagix, napisz na tibia.com, zabij go, ja z chęcią pomogę i wogóle....
Michał, tobie tak jak w smsie wiekie dzięki...

Ja pier**le sary mi skasował wszystkie moje ss'y i wogole wszystko co z Tibia...I jak taki człowiek może istnieć??

Xsairox, zapłace ci żebyś go zaje**ł...Oczywiście starego...

Noi widzisz? To ciebie powinni pierw do szkoły wysłać a nie ty o tibi myślałeś ... Ja ocen nie musze poprawiać -.-! (sam zaczołeś, ja nie chciałem siędalej kłucić

U mnie zabrał i nie oddał...

Tak tak tak rozpłacz siębo ci 4gp ukradłem (4gp ponieważ blanka ale 6gp oddałem XD) Aff szkoda słow.

Nie ważne ...!

Winged Vallor
21-05-2006, 19:39
Już od dłuższego czasu przypatruje się Waszej "debacie" i z przykrością stwierdzam że... czas nadrobić zaległości :)

@Ufoczix:
Może będe grał częściej ale wszystko zależy od mojej sis < nie od Elve, od mojej drugiej sis :D > i od szwagra bo to ich PC-et. Ja swojego sprzedałem i kupiłem PS2 ale komp też będzie w czerwcu :D.

PS:
Załatw mi wjazd do Fellowship bo jak ja się loguje to nigdy nie ma lidera... Devo~ jeszcze gra? < bo go też jakoś nie widze :S >

Lord Van Druid
21-05-2006, 19:51
y0 all :) jestem nowy i nie jestem w temacie ale mam jedno pytanie jeżeli Wyznawca Jah to Hajakisa to kto teraz gra Hajakisa?
Sry ze tak nie w temat :P

Monna
21-05-2006, 20:11
y0 all :) jestem nowy i nie jestem w temacie ale mam jedno pytanie jeżeli Wyznawca Jah to Hajakisa to kto teraz gra Hajakisa?
Sry ze tak nie w temat :P

Hajakisą gra moj rl - Thoth the sly...

Domis
21-05-2006, 20:18
Haja, 4 gp - na tylu się zaczyna a potem się kradnie ok. 90 zł na pacca od rodziców.

A szkoła mi do niczego nie potrzebna, czytać umiem, pisać też wiec chodzę tam tylko żeby miec spokój...

Ufocznik
21-05-2006, 20:20
Już od dłuższego czasu przypatruje się Waszej "debacie" i z przykrością stwierdzam że... czas nadrobić zaległości :)

@Ufoczix:
Może będe grał częściej ale wszystko zależy od mojej sis < nie od Elve, od mojej drugiej sis :D > i od szwagra bo to ich PC-et. Ja swojego sprzedałem i kupiłem PS2 ale komp też będzie w czerwcu :D.

PS:
Załatw mi wjazd do Fellowship bo jak ja się loguje to nigdy nie ma lidera... Devo~ jeszcze gra? < bo go też jakoś nie widze :S >

zobaczymy :P devo gra, ale malo ;], btw nie mowiles ze masz 2 siostry oO

Domis
21-05-2006, 20:32
19:30 Simor: Czesc Misiu
19:30 Reppus: Jaki misiu
19:30 Reppus: kurwa co jest?
19:30 Simor: NO ty ;d
19:31 Simor: Mis jestes ;p
19:31 Reppus: jaki misiu
19:31 Reppus: ?
19:31 Reppus: kto Ci to powiedzia;?
19:31 Simor: Misiu Korargolu
19:31 Simor: latwo sie domyslic
19:31 Reppus: jak?
19:31 Reppus: o CO CI biega?
19:31 Simor: Nie jestes Mis Korargol?
19:31 Reppus: jaki mis do huja!?
19:31 Reppus: jak ja tu gram 2 miechy
19:31 Reppus: -.-
19:32 Simor: No Mis Korargol
19:32 Reppus: jaki?
19:32 Reppus: sluchaj koles
19:32 Simor: taki knight
19:32 Reppus: mnie to jebie
19:32 Reppus: kto to
19:32 Reppus: a kto Ci cos na mnie powiedzia;
19:32 Reppus: ?
19:32 Simor: nikt?
19:32 Reppus: za to ze nie ma mnie w gildi
19:32 Reppus: Hunted ma gildia..
19:32 Simor: od Kuropatvy?
19:33 Reppus: Kuro cos powiedzial
19:33 Reppus: odemnie
19:33 Reppus: bede was tempil ;p
19:33 Reppus: zakladamy sie?
19:33 Reppus: najprawodopoboniej kupuje Hervestmana :D i padamy koledzy ;p
19:33 Reppus: znaczy dostaje go od kuro ;p
19:33 Simor: aha :D
19:33 Simor: A Nagrix czym ci zawinil?
19:33 Simor: HMm ci nie dal?
19:33 Reppus: wy*****e was
19:33 Reppus: CO?
19:33 Reppus: ne pamietasz?
19:33 Reppus: pod Gh
19:34 Reppus: kozaczyl D:
19:34 Simor: nie pamietam
19:34 Simor: przyszedl pozyczyc helm
19:34 Simor: a ty lales ;d
19:34 Simor: a na gsach bylo all ok jeszcze
19:34 Simor: ale mniejsza z tym ;d
19:34 Simor: Miska Korargolka twoja dziewczyna?
19:35 Simor: No?
19:35 Reppus: cos ty
19:35 Reppus: chlopie ja tu nikogo nei znam prawie
19:35 Reppus: ale sie w*****lem
19:35 Simor: To czemu ona ma chara, reppusis lub cos takiego
19:36 Simor: a ci co ja zabili zgineli [potem od ciebie ? :D
19:36 Reppus: ?
19:36 Simor: no zobacz na tibia.com
19:37 Reppus: aa
19:37 Reppus: misiak
19:37 Reppus: znam ja
19:37 Reppus: z tibi
19:37 Simor: aha :D
19:37 Simor: wiec mis korargol to y /:D
19:38 Reppus: nie.
19:38 Reppus: jesli nawet bym byl nm to co?
19:38 Simor: toi czemu masz ukryte other chary?
19:38 Reppus: o co Ci biega?>
19:38 Simor: schowane masz chary tibi
19:39 Reppus: i co?
19:39 Reppus: bo mam tam nooob chary -.-
19:39 Simor: i m. in. Misia Korargola
19:39 Simor: ktory haknal mojego best frenda
19:39 Reppus: to mojallaska
19:39 Reppus: kogo?
19:40 Simor: mojeg o kumpla haknales
19:40 Simor: jak grales na korargolu
19:40 Simor: i nie tylko

Demek
21-05-2006, 20:38
19:30 Simor: Czesc Misiu
19:30 Reppus: Jaki misiu
19:30 Reppus: kobieta lekkich obyczajówa co jest?
19:30 Simor: NO ty ;d
19:31 Simor: Mis jestes ;p
19:31 Reppus: jaki misiu
19:31 Reppus: kto Ci to powiedzia;?
19:31 Simor: Misiu Korargolu
19:31 Simor: latwo sie domyslic
19:31 Reppus: jak?
19:31 Reppus: o CO CI biega?
19:31 Simor: Nie jestes Mis Korargol?
19:31 Reppus: jaki mis do męski narząd płciowya!?
19:31 Reppus: jak ja tu gram 2 miechy
19:31 Reppus: -.-
19:32 Simor: No Mis Korargol
19:32 Reppus: jaki?
19:32 Reppus: sluchaj koles
19:32 Simor: taki knight
19:32 Reppus: mnie to uwielbiam jeść bananyie
19:32 Reppus: kto to
19:32 Reppus: a kto Ci cos na mnie powiedzia;
19:32 Reppus: ?
19:32 Simor: nikt?
19:32 Reppus: za to ze nie ma mnie w gildi
19:32 Reppus: Hunted ma gildia..
19:32 Simor: od Kuropatvy?
19:33 Reppus: Kuro cos powiedzial
19:33 Reppus: odemnie
19:33 Reppus: bede was tempil ;p
19:33 Reppus: zakladamy sie?
19:33 Reppus: najprawodopoboniej kupuje Hervestmana :D i padamy koledzy ;p
19:33 Reppus: znaczy dostaje go od kuro ;p
19:33 Simor: aha :D
19:33 Simor: A Nagrix czym ci zawinil?
19:33 Simor: HMm ci nie dal?
19:33 Reppus: wy*****e was
19:33 Reppus: CO?
19:33 Reppus: ne pamietasz?
19:33 Reppus: pod Gh
19:34 Reppus: kozaczyl D:
19:34 Simor: nie pamietam
19:34 Simor: przyszedl pozyczyc helm
19:34 Simor: a ty lales ;d
19:34 Simor: a na gsach bylo all ok jeszcze
19:34 Simor: ale mniejsza z tym ;d
19:34 Simor: Miska Korargolka twoja dziewczyna?
19:35 Simor: No?
19:35 Reppus: cos ty
19:35 Reppus: chlopie ja tu nikogo nei znam prawie
19:35 Reppus: ale sie w*****lem
19:35 Simor: To czemu ona ma chara, reppusis lub cos takiego
19:36 Simor: a ci co ja zabili zgineli [potem od ciebie ? :D
19:36 Reppus: ?
19:36 Simor: no zobacz na tibia.com
19:37 Reppus: aa
19:37 Reppus: misiak
19:37 Reppus: znam ja
19:37 Reppus: z tibi
19:37 Simor: aha :D
19:37 Simor: wiec mis korargol to y /:D
19:38 Reppus: nie.
19:38 Reppus: jesli nawet bym byl nm to co?
19:38 Simor: toi czemu masz ukryte other chary?
19:38 Reppus: o co Ci biega?>
19:38 Simor: schowane masz chary tibi
19:39 Reppus: i co?
19:39 Reppus: bo mam tam nooob chary -.-
19:39 Simor: i m. in. Misia Korargola
19:39 Simor: ktory haknal mojego best frenda
19:39 Reppus: to mojallaska
19:39 Reppus: kogo?
19:40 Simor: mojeg o kumpla haknales
19:40 Simor: jak grales na korargolu
19:40 Simor: i nie tylko

Widzę, że to jednak on ;)))))

Palladyn von hellgate
21-05-2006, 21:18
jets jescze 1 rzecz ktura potwierdza ze repus to mis -.-
Name: Miska Korargolka
Sex: female
Profession: Knight
Level: 17
Apr 23 2006, 13:49:05 CET Killed at Level 18 by Lemira benkrossare
and by Jonathan the dark

Name: Jonathan the dark
Profession: Knight
Level: 28
Apr 23 2006, 13:58:38 CET Killed at Level 28 by Reppus

Xsairox
21-05-2006, 21:26
Palladyn ~ looz pomszcze cie z kim trzeba :) zarobie tylko na runka i ... kazdy wie :)

Monna
21-05-2006, 21:58
Nawet kur*a kłamać nie umie...

Metal Master
21-05-2006, 22:23
I takim o to sposobem wydał na siebie hunta ... Choćbym miał wydać wszystkie pieniądze dołoże starań aby ten kolo nie pograł sobie na Valorii , za to co mi zrobił * :))

* Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi :)

Xsairox
21-05-2006, 22:45
Nawet kur*a kłamać nie umie...

że niby ja?

nie klamie :)

Nayebek
21-05-2006, 22:48
No witam!

Na wstępie chciałbym podziękować kilku osóbką za pamięc o mnie ~~Makko

Ale nie po to tu wpadłem, na początku chciałbym odpisać Monnie na jej miłe zdanka na mój temat. A więc Monna (Sir wuju..), nie spodziewałem się po tobie takich słów wobec mnie (up*), chyba że jakiś inny OwN o mnie pisze. Pamiętam postać Sir wuju bardzo dobże i to szczerze mówiąc nawed jak twoim zdaniem "woziłem się pod depo" to spójrz na siebie bambusie.. Nie myśl że zapomniałem o twojej akcji w Ab jak np. udupiłeś mojego 22 drutka którym szłem z expa. no już pomijam fakt że zrobiłeś to dla uhów ale BoShE co działo się dalej --,,-- odrazu MsG do kumpli, których (twój pech :( ) niestety znałem i po tym jak dostałem szturm z SD to nie ja niestety musiałem przepraszać :D :D :D. Ale mniejsza o to..., nIe raz zresztą pod*******ałeś do kogoś pod depo a potem pitu pitu i s*******ał =). Ehh wydawałeś się spoko jak z tobą kiedyś gadałem.. Weź ty się K**wa lepiej produkcją jedwabników zajmij i nie wyjeżdzaj mi więcej z takimi TeXtami. Bo Ci z D*py jesień Sredniowiecza zrobie.

A teraz Sprawa mojego Best'a NAGRIX'a + J***nego Misiaczka Korargolka..

Tak wogule to znałem się kiedyś z Korargolem, długo. Był spoko ale nie wiem jak mugł się okazać takim ..... i Oj***ć mnie.., za co słono zapłaci.

INFO dla was :

Mis Korargol , Kalda , Reppus - 1
Miska Korargolka , Lady Kalda , Reppuska - 2

Part 2. :P
Misio grał Reppuskiem i zkumplował się z Nagrixem po czym na GS huncie udupił go z Kuropatvą. No CoMmeNt. (o tym już wiecie.. :P )

Teraz ostry najazd na tego koksa co?:D:D:D:D Trza z nim skączyć!!

Miś: nic bym do Ciebie nie miał gdybyś umiał przynajmniej sie powstrzymać przed zabijaniem i okradaniem kumpli.. weź stary przestań swirować wkońcu. Dobrze że ja przestalem na Valo grać.. Szkoda mi was.. o Taką gre, taki SzUm.

ps. Sory za błędy ort. :D:D
ps. 2 | PoZdRo UfOcZiX!!

Nagrix
21-05-2006, 23:02
Mam niepodważalne dowody co do tego, że MIŚ KORARGOL TO REPPUS, tu są zdjęcia:
http://i35.photobucket.com/albums/d161/Nagrix/0b3ff905.jpg
http://i35.photobucket.com/albums/d161/Nagrix/ca7a1f45.jpg
http://i35.photobucket.com/albums/d161/Nagrix/eba8f799.jpg
http://i35.photobucket.com/albums/d161/Nagrix/c54562be.jpg
http://i35.photobucket.com/albums/d161/Nagrix/852cc563.jpg
http://i35.photobucket.com/albums/d161/Nagrix/0e3adbfc.jpg

@Down
To, że tu zagląda wiele mu nie da, już został zdemaskowany :)

Ufocznik
21-05-2006, 23:04
@Makko
nie reppuska tylko reppusia:P pozdro too

a co do tego korargola to musicie wiedziec ze on tu wchodzi na to forum do tego tematu ;> tez sie znalem z korargolem.... on cos gadal ze kuro tez cos mial do nagrixa i ze nagrix padl z jakiegos konkretnego powodu, ktorego juz z racji nieistnienia nie mogl podac -.-

@Nagrix
juz wiadomo, przeciez dzisiaj z simorem stalismy z nim pod dp -.- najpierw "siema misiu" zaprzeczal "jaki kur*a misiu, co jest?" to smiesznie to wygladalo ;p

Nayebek
21-05-2006, 23:12
Ehhf.. ludzie na Valo są zdradliwi.. i to w H*J!!

Ale zostali tacy ludzie jak Ufoczix , Nagrix itd... Przynajmniej ten mały % na Valo jest wporzo.

Metal Master
21-05-2006, 23:12
o.O Czas odnowić starych kumpli , i włączyć ich do bitwy ;]

Nayebek
21-05-2006, 23:20
o.O Czas odnowić starych kumpli , i włączyć ich do bitwy ;]

Stary tu nie ma co odnawiać.
1. Wojny blokują expienie
2. Pkerzy dorzucają węgla do pieca
3. Valoria to przeszłość :P

Palladyn von hellgate
22-05-2006, 01:38
doba ludzie ten temat jest o ss to ja dam swoj
http://img369.imageshack.us/img369/2301/uo00543cu.jpg + lr i kasa i jakes tam simieci typu bras helmy czemu nie moge zlotowac v shielda -.- jutro z ran wbije 61 lv to dam ss

Demek
22-05-2006, 08:56
Jak Reppus tu zaglonda to fast msg me in game!!!!!!!! Jak najszybciej w chuj ważne!!!!!!!!!

Mathias'Wielki
22-05-2006, 09:34
Dlatego prawdopodobnie zmieniam server mam dosyc takich rzeczy i takich ludzi

Monna
22-05-2006, 10:30
że niby ja?

nie klamie :)

To nie do ciebie tylko do misia....:P

P.S. Koniec pisania o Misiu na tym forum...jeszcze mu dajcie date kiedy go ujebiemy:/ skoro on czyta to forum to trzeba uwazac...

Monna
22-05-2006, 10:31
No witam!

Na wstępie chciałbym podziękować kilku osóbką za pamięc o mnie ~~Makko

Ale nie po to tu wpadłem, na początku chciałbym odpisać Monnie na jej miłe zdanka na mój temat. A więc Monna (Sir wuju..), nie spodziewałem się po tobie takich słów wobec mnie (up*), chyba że jakiś inny OwN o mnie pisze. Pamiętam postać Sir wuju bardzo dobże i to szczerze mówiąc nawed jak twoim zdaniem "woziłem się pod depo" to spójrz na siebie bambusie.. Nie myśl że zapomniałem o twojej akcji w Ab jak np. udupiłeś mojego 22 drutka którym szłem z expa. no już pomijam fakt że zrobiłeś to dla uhów ale BoShE co działo się dalej --,,-- odrazu MsG do kumpli, których (twój pech :( ) niestety znałem i po tym jak dostałem szturm z SD to nie ja niestety musiałem przepraszać :D :D :D. Ale mniejsza o to..., nIe raz zresztą pod*******ałeś do kogoś pod depo a potem pitu pitu i s*******ał =). Ehh wydawałeś się spoko jak z tobą kiedyś gadałem.. Weź ty się K**wa lepiej produkcją jedwabników zajmij i nie wyjeżdzaj mi więcej z takimi TeXtami. Bo Ci z D*py jesień Sredniowiecza zrobie.

A teraz Sprawa mojego Best'a NAGRIX'a + J***nego Misiaczka Korargolka..

Tak wogule to znałem się kiedyś z Korargolem, długo. Był spoko ale nie wiem jak mugł się okazać takim ..... i Oj***ć mnie.., za co słono zapłaci.

INFO dla was :

Mis Korargol , Kalda , Reppus - 1
Miska Korargolka , Lady Kalda , Reppuska - 2

Part 2. :P
Misio grał Reppuskiem i zkumplował się z Nagrixem po czym na GS huncie udupił go z Kuropatvą. No CoMmeNt. (o tym już wiecie.. :P )

Teraz ostry najazd na tego koksa co?:D:D:D:D Trza z nim skączyć!!

ps. Sory za błędy ort. :D:D
ps. 2 | PoZdRo UfOcZiX!!

Ehm...raz to nie ja wtedy grałem sir wujem...ja wtedy miałem noob chary na 14 lvlach...i pamietam jak sie woziles pod dp... wiec nie obrazaj mnie... ta postac ma zla przeszlosc :P ale wszystko da sie naprawic....

Nayebek
22-05-2006, 11:46
Wiesz.. ja poprostu nie lubie jak ktoś po mnie jedzie a nawed nie wie jak było naprawde. Wiem że może czasami nie zachowywałem się odpowiednio ale nie ja jeden i tak naprawde nie robiłem nic hamskiego itp., może ty twierdzisz że byłem
hamski, zły czy coś.. Ja cieszyłem się szacunkiem i dobrą opinią wsród kumpli.
Walczyłem w niejednej wojnie za honor i przyjaciół. A z tobą nie raz gadałem i myślałem że utrzymujemy dość dobre kontakty.

PS.
Dla interesantów Valori kilka NEWsów:

Popatrzcie jak szybko można zmienić decyzje walki i jak bardzo można być niehonorowym..

1. TRUCIDO - Kiedyś doskonały dowódca, chyba Legionarius. już nie pamiętam, w każdym razie był LIDEREM który teraz walczy w szeregach BOUND.

2. Lazarus Kane- Kiedyś lider jednej z gildi walczących z BOUND, chyba Legionarius czy cosik a teraz BOUND!!

Palladyn von hellgate
22-05-2006, 12:06
ja sie tam z nikim nie kluce to moj lv
http://img90.imageshack.us/img90/1614/uo00567nq.jpg

Domis
22-05-2006, 14:42
Reppus to Miś i każdy już o tym wie.
Zapłaci za swoje. Ale nie piszcie tutaj już nic o nim, bo on to czyta.
Data i miejsce zabójstwa ustali się jakoś indziej...

Nayebek
22-05-2006, 15:07
Wtajemniczony sie odezwał :D:D:D

Domis
22-05-2006, 15:27
Wtajemniczony sie odezwał :D:D:D

Fuck Off! Wiem więcej niż ty...

Metal Master
22-05-2006, 15:37
@up up
Makko , on wie więcej niż Ci się zdaję :) Ale i tak ja wiem jeszce więcej lol :p

Nayebek
22-05-2006, 16:25
Fuck Off! Wiem więcej niż ty...

No nie zdziw sie, grałem na valorii jak ty jeszcze byłeś plemnikiem :)
po 2. Znam Korargola i wszystkie jego wybryki lepiej niż nie jeden na valorii.
A skoro wiesz tak duużo, to prosze, słucham.

Nayebek
22-05-2006, 16:30
@up up
Makko , on wie więcej niż Ci się zdaję :) Ale i tak ja wiem jeszce więcej lol :p

Może i wie dużo. Ale nie pisz skoro nie wiesz nic o mnie.., ja go znam od w ... dawna..

Ufocznik
22-05-2006, 16:44
moglibyscie sie nie klucic o taka pier*ole (kurde juz nawet nie mozna p i e r d o l a napisac na tym forum, rozumiem ze jest cenzurka ale bez przesady :P), makko, ja klepalem dragi jak niwaf jeszcze na rooku siedzial -.- a wiem ze sa tutaj tacy ktorzy i tak graja/grali dluzej, nawet od samego poczatku valorii
co do korargola to nie jestem przekonany w stu %-ach czy tu zaglada, w kazdym razie pytal mnie "co ty tam o mnie gadasz kur*a?", wiec.... wogole fajny pomysl pisac tutaj "chodzcie zabijemy tego korargola", najlepiej jeszcze stancie w depo w godzinach szczytu i gadajcie na default o tym -.-

Monna
22-05-2006, 18:58
Up.
Dokładnie :P

A tu dam 2 fotki...Zgłaszać zamówienia na uhy :D

http://i19.photobucket.com/albums/b194/Sir-Monniak/Advance/Tibia0006.jpg

A tutaj troche fooda :) i uh'maker gotowy:P

http://i19.photobucket.com/albums/b194/Sir-Monniak/Tibia0007.jpg

Nayebek
22-05-2006, 19:13
Ufo Ufo.. Nie wyjeżdzaj mi tu z takimi tekstami ze klepałeś dragi jak nasz świętej pamięci "Niwaf" siedział jeszcze na roku, bo tak naprawde, mój kolego zaczeliśmy grać w tym samym czasie. (pomijam fakt że zaczołęm 2 dni wcześniej), popieram *up. :confused:

ps. Wuju, dzięki twoim screenom chciałbym przypomnieć lekko sytuacje o której Ci mówiłem up. Wtedy to Wuju Druidem zabil ktoś mi Druta i od tego sie zaczeło, wiesz, nie wyskakuje z tym dlatego żę coś do Ciebie mam, tylko chciałem wyjaśnić troszku tą sprawq. ;)

Monna
22-05-2006, 19:35
Szczerze , to nie pamietam :D

Metal Master
22-05-2006, 20:01
o.O No to .... Fajny ten backpack :p Powiem inaczej , bardzo fajny :D Komu zamierzasz robić za pro ?

Ufocznik
22-05-2006, 20:06
Ufo Ufo.. Nie wyjeżdzaj mi tu z takimi tekstami ze klepałeś dragi jak nasz świętej pamięci "Niwaf" siedział jeszcze na roku, bo tak naprawde, mój kolego zaczeliśmy grać w tym samym czasie. (pomijam fakt że zaczołęm 2 dni wcześniej), popieram *up. :confused:

ps. Wuju, dzięki twoim screenom chciałbym przypomnieć lekko sytuacje o której Ci mówiłem up. Wtedy to Wuju Druidem zabil ktoś mi Druta i od tego sie zaczeło, wiesz, nie wyskakuje z tym dlatego żę coś do Ciebie mam, tylko chciałem wyjaśnić troszku tą sprawq. ;)

mylisz sie, ufoczix to nie moj 1 char
1. Sir Cypowid (deleted) 18 pal <- byl na innym koncie
2. Kengavol Sorcerer 20 sorc (pozniej sd maker, a teraz noob char)
3. Ufoczix

a gdy niwaf mial 8 lvl ja sorcem mialem juz cos przed 20, a wczesniej solowalem dragi palkiem (z miesiac przed tym jak zobaczylem pierwszy raz niwafa na 8 lvlu w ab) jasne? :P wiec nie mow kiedy zaczalem patrzac na acc created

Monna
22-05-2006, 20:25
o.O No to .... Fajny ten backpack :p Powiem inaczej , bardzo fajny :D Komu zamierzasz robić za pro ?

Właśnie się zastanawiam , ale chyba nikomu... po co mi pro na druida :P ?

Ps.Palladyn von Hellgate/Death - oglądałem właśnie wasze noob screeny na org.pl xDD haha wklejales tam zdjecia jak wziales rota na hita :D hahaha

Domis
22-05-2006, 20:29
@Makko, kiedy założyłeś swoją pierwszą postać??
Podaj name i dokładną date stworzenia konta.

@Wuju, a po ile uhy ? :)

O Korargolu to może nie wiem zbyt dużo, ale wiem na tyle aby go nienawidzieć...Ale z tym kto dłużej grał na Valori to mi się nie wydaje, że ty Makko.

Metal Master
22-05-2006, 20:58
@Monna
Hehe :D A kogo polecasz bo szukam do hmmków :D

Palladyn von hellgate
22-05-2006, 20:59
wijy dzienki za dobre komenty :D z org.pl xD to byly czasy 13 lv 60 dista spiry sie nie lamly:D a wuju ty chyba grasz jeszcze monnarocem bo on ostatnio 2 razy na gs dednol :d nizele masz jedzonka terz tak chce

Monna
22-05-2006, 21:15
Do hmm'ków to ciężko jest kogoś znależć , najlepiej jakiegoś palka...bo sorcowie i druidzi expią teraz z exori vis ... więc palków szukaj

Palladyn~~ Ja nie gram już Monnarociem , na koncie Monnaroca jest ten char i nim grają chłopaki

Character Information
Name: Kama'ra
Sex: female
Profession: Elite Knight
Level: 111
World: Thoria
Residence: Venore

See ya...

Nayebek
22-05-2006, 22:03
Ufo, nie zaczołeś zbyt wcześnie skoro 2 poprzednie chary były praktycznie small lvlami lub makerami. w dodatku na tym samym serv, więc nie ma takiej przewagi zebyś my mieli inne informacje.. zresztą nie bende się kłucił jak noob. Grasz od początku i wogule... jesteś master :D:D.

Wujek jaki mlvl?:)

Ufocznik
22-05-2006, 22:13
Ufo, nie zaczołeś zbyt wcześnie skoro 2 poprzednie chary były praktycznie small lvlami lub makerami.
lol, nie byly makerami, makerami sie staly jak zaczalem grac ufem

w dodatku na tym samym serv, więc nie ma takiej przewagi zebyś my mieli inne informacje..
a co to ma do rzeczy ze na tym samym servie? przeciez gadamy o tym kto wczesniej zaczal na valorii -.-

zresztą nie bende się kłucił jak noob.
cos insynuujesz? w koncu to wy sie kluciliscie pierwsi, a ja chcialem wam uswiadomic ze to ze ktostam gral dluzej nie znaczy ze jest lepszy wiec sie wtracilem -.- btw tez nie mialem zamiaru sie klucic, prowadze kulturalna dyskuje

Grasz od początku i wogule... jesteś master :D:D
mysle ze to wystarczy jako odp:

No nie zdziw sie, grałem na valorii jak ty jeszcze byłeś plemnikiem

btw. teraz wyjezdzam na 4 dni, wracam w piatek, wiec do piatku nie bede tu nic pisal, jak cos ktos chce to na gg, pozniej przeczytam ;p Cu

Nayebek
22-05-2006, 22:18
Ehh.. i po co to wszystko? grasz pare dni wcześniej i sie kłucimy. napewno nie było wielkiej przewagi. w każdym razie nie wykorzystuj tego tekstu w mą strone, bo nie było skierowane do Ciebie, lecz Domisia z którym się wcześniej pokłuciłem. a możliwe wkońcu że gra mniej odemnie na valorii. więc chyba nie słusznie wykorzystałeś mój tekst?:)

ps. ZAKOŃCZMY TEN TEMAT........

Ufocznik
22-05-2006, 22:21
Ehh.. i po co to wszystko? grasz pare dni wcześniej i sie kłucimy. napewno nie było wielkiej przewagi. w każdym razie nie wykorzystuj tego tekstu w mą strone, bo nie było skierowane do Ciebie, lecz Domisia z którym się wcześniej pokłuciłem. a możliwe wkońcu że gra mniej odemnie na valorii. więc chyba nie słusznie wykorzystałeś mój tekst?:)

ps. ZAKOŃCZMY TEN TEMAT........

ty tez grasz krocej ode mnie, a mimo to nie mowie ci "wiem wiecej od ciebie won, gralem jak byles plemnikiem" jak ty do niego poprostu, zreszta faktycznie mozna juz skonczyc ten tematn na moje to nie bylo sprawy :P

Demek
22-05-2006, 22:24
Może domis długo nie gra ale zaczynał równo zemnom czyli od czasów kiedy Huch'net jako 1st 100lvl wbijał i ja Heretici rządziły! ;p

Nayebek
22-05-2006, 22:25
i ... znów zaczynasz. akurat w to sie nie wtrącaj bo to dodałem do całego opisu sytuacjii, ty nie lepsze na tibii teksty żucałeś i nie wypominałem Ci tego więc nie
dodawaj swoich czterech liter tam gdzie nie musisz

Nayebek
22-05-2006, 22:27
Może domis długo nie gra ale zaczynał równo zemnom czyli od czasów kiedy Huch'net jako 1st 100lvl wbijał i ja Heretici rządziły! ;p

no ja też tak zaczynałem jak Huch'net 100 wbijał i Here rządziło:P
więc spoczko:D

Metal Master
22-05-2006, 22:27
O Boshe .... Skończcie ... byście wkleili coś a nie ... :p Temat podupada ! Czas reaktyowować stare czasy :D

Btw. Jutro coś wrzuce , bo dzis nic się nie działo :D

P.S Dubh dzięki za demonke :)

Ufocznik
22-05-2006, 22:32
omg, ludzie ten temat zamienia sie w chat, wrzucajcie cos plx, ja ostatnio wrzucilem, moze cos z deep fibula wrzuce jak bedzie team, bo poki co mi sie nie chce expic zbytnio, mam nadzieje ze nie zajzy tu zaden modek bo nam zamkna temat, jak wroce w piatek z wyjazdu chce tu widziec 10 stron screenow xD

@Makko & Haja
skonczmy ten temat plx

Nayebek
22-05-2006, 22:51
omg, ludzie ten temat zamienia sie w chat, wrzucajcie cos plx, ja ostatnio wrzucilem, moze cos z deep fibula wrzuce jak bedzie team, bo poki co mi sie nie chce expic zbytnio, mam nadzieje ze nie zajzy tu zaden modek bo nam zamkna temat, jak wroce w piatek z wyjazdu chce tu widziec 10 stron screenow xD

@Makko & Haja
skonczmy ten temat plx

Powiedz jak będzie team na deep fibula :D, mój Makko nie ma zrobione Deep Fibula,Banshee Quest, Necromancer Quest i Fire axe. hehe niewiarygodne ale prawdziwe:D

Monna
23-05-2006, 06:07
Ktoś tam o Mlvl pytał :D Prosze przedstawienie postaci...ta postać miała 40 mlvl+ ale się trochę zjechała:D

http://i19.photobucket.com/albums/b194/Sir-Monniak/Tibia0008.jpg

See ya...

Skrzat
23-05-2006, 06:36
Powiedz jak będzie team na deep fibula :D, mój Makko nie ma zrobione Deep Fibula,Banshee Quest, Necromancer Quest i Fire axe. hehe niewiarygodne ale prawdziwe:D

Zmartwie cie bo Fire axe + necro jest dla pacc a baneshee jest zajebiscie trudny (ostatni room) wiec bedziesz botrzebowal dobrego teama

Metal Master
23-05-2006, 07:02
Na Banshee Questa trzeba mieć porządną ekipe , bo nie jest taki łatwy na jakiego sie wydaje :)

Monna
23-05-2006, 09:16
Ja nie mam Banshee wykonanego :/ I za kazdym razem kiedy ekipa sie zbiera ;P to nie moge isc bo hunta łapie -.-

Domis
23-05-2006, 10:53
Created: Oct 14 2004, 10:04:44 CET

Troche dawno to było....

Ale już się nie kłócmy.

A Haja:
Created: Aug 07 2004, 09:51:17 CET

Monna
23-05-2006, 12:35
Co wy ku*wa tak długo w tą tibie gracie :D ? Ja gram od Lutego 2005 ... ( nie bierzcie pod uwage date stworzenia postaci )

Bjoern Shu
23-05-2006, 12:51
Otóż chcialbym sie zwrócic do wszystkich napinaczy w strone mojego dobrego kumpla Ufo~
Kiedy on zdobywal lvle na Valorii to wy niewiedzieliscie co to jest Tibia albo chodziliscie pod dp sprzedajac Scale armory..
dla niego mam respect i wy tez powinniscie miec.
btw. cos tam mowiliscie o kuropatve etc..
a wiec Kuropatva ma nowego ownera który jest frajerem jakich malo to samo z Harvestmanem..
jak bedzie trzeba to Kuro znowu bedzie kickniety z gildii =)

Edwardo
23-05-2006, 12:58
dawajcie więcej fotek a nie kłućcie się;/!!

Demek
23-05-2006, 14:28
Otóż chcialbym sie zwrócic do wszystkich napinaczy w strone mojego dobrego kumpla Ufo~
Kiedy on zdobywal lvle na Valorii to wy niewiedzieliscie co to jest Tibia albo chodziliscie pod dp sprzedajac Scale armory..
dla niego mam respect i wy tez powinniscie miec.
btw. cos tam mowiliscie o kuropatve etc..
a wiec Kuropatva ma nowego ownera który jest frajerem jakich malo to samo z Harvestmanem..
jak bedzie trzeba to Kuro znowu bedzie kickniety z gildii =)

Tak, więc wrazie "W" napiszemy do Ciebie :*******

Acha Ades miałem konoto załozone w Wakacje jakoś ale były to nóóbb chary 7lvle ETC. Wiesz mój 1st acc. Haja był w listopadze gdzieś moze miesiac wcześniej ale tyle razy retired byłem, że ŻĄL.Pl

Gruth ja nic nie mówiłem, że dłużej gram od Ufo~ tylko, że podobnie co Domis (Pan Kuszy) :D

A tak wgole ważne jest kto dłuzej gral? raczje nie :P

Bjoern Shu
23-05-2006, 15:03
Tak, więc wrazie "W" napiszemy do Ciebie :*******

Acha Ades miałem konoto załozone w Wakacje jakoś ale były to nóóbb chary 7lvle ETC. Wiesz mój 1st acc. Haja był w listopadze gdzieś moze miesiac wcześniej ale tyle razy retired byłem, że ŻĄL.Pl

Gruth ja nic nie mówiłem, że dłużej gram od Ufo~ tylko, że podobnie co Domis (Pan Kuszy) :D

A tak wgole ważne jest kto dłuzej gral? raczje nie :P
Grukth* xD

Metal Master
23-05-2006, 15:39
Grukth rox :) Pamiętam Ciebie na 30 lvlu jak razem ze mną robiłeś hmmki Earidei :D

Bjoern Shu
23-05-2006, 15:56
To byl inny Grukth moj rl ziomek, Earidea to tez nasz rl ziomek xD
a ja jestem Grukth którego wszyscy nie nawidzą xD

Metal Master
23-05-2006, 16:07
:P Earidea była (był) (Sebek) wporzo :) Szkoda że juz nie gra , teraz na jakimś innym servie pyka na h-lvlu bo coś mówił :)

Bjoern Shu
23-05-2006, 16:27
Sebek to Tiases 100+ ek na Selenie xD

Metal Master
23-05-2006, 16:40
o.O Nieźle pojechał :D

Bjoern Shu
23-05-2006, 17:56
pierwszy 8 ml na sElenie wbil xD
spam blz?XD

Domis
23-05-2006, 18:34
Tak się zastanawiałem czemu każdy to ma. A tu właczam Onet i patrze:
"Odszedł wielki człowiek"

Polacy pokażcie na Mundialu na co wasz stać!!

Monna
23-05-2006, 18:52
Wiedzialem o tym od 7 rano :(
Hail dla najwiekszego Polskiego trenera !!

Kazimierz Górski.

Rethav
23-05-2006, 19:02
Buhahahahahahaha!

Nooby!!!

Monna
23-05-2006, 19:10
@UP@
Prosze cie dziecko...nie wypowiadaj sie w tym topicu...

Bjoern Shu
23-05-2006, 19:11
hail Kazik

Metal Master
23-05-2006, 19:11
@up ...

In nomine patris et filius spiritus sanctus amen !

Monna
23-05-2006, 22:05
Wale posta...:P:D:P

Teraz ty Michal xD

Metal Master
23-05-2006, 22:13
Żeby nam temat nie umarł :

http://i27.photobucket.com/albums/c195/Simor/60f34d95.jpg

Sir , Yes , Sir !

Monna
24-05-2006, 08:53
Oh...noobie noobie noobie :P musisz dawac advance'y z fishingu xD ? kup pare sd wpakuj w kogos i daj ss'ki :P

Bjoern Shu
24-05-2006, 13:05
Bumpppppppppppppppppp

Crucio
24-05-2006, 13:46
Kazimierz Górny.
Górny, huh ?; d

Wrzood
24-05-2006, 14:37
Wiedzialem o tym od 7 rano :(
Hail dla najwiekszego Polskiego trenera !!

Kazimierz Górny.

@UP@

huahehuaheuah to sie usmielem.. udaja zadumanych a nawet nie wiedza jak sie nazywa.. respect..

Domis
24-05-2006, 15:03
Ja pewnie niedługo dam jakiegoś ss'a
Michał, napisz mi na GG (wiesz co)

Rethav
24-05-2006, 15:05
@UP@

Chodz się zmieżymy mój, sork vs twoj drut, ok??

Monna
24-05-2006, 15:32
Chodz się zmieżymy mój, sork vs twoj drut, ok??

Tak ... 13 Sorc ? :/ Zartujesz sobie...pff

Gandalf of Gray
24-05-2006, 18:06
Może mi ktoś wytłumaczyc kim był Herir(Mój dawny pro) mówil ze jego char to Monnaroc -.- a z tematu wynika, ze Monnaroc to Sir Wuju (Dobry numer z tym rakiem, kumpel w szkole mi cos wspominal ale ze podobno cie pociąg przejechał albo ze raka miales :( sam uwierzylem) potem gruth sie odezwal ze on to Herir a potem ze Herirem gral jakis jego ziomek z RL ;/ (ale to BAArdzo dawno bylo):D

kiedys jak bede mial wiecej czasu dam jakies SS'y

Rethav
24-05-2006, 18:18
Nie 12 sorc tylko 40. Master The Darks chyba, że sięboijsz co bardzo prawdopobnie.

Nayebek
24-05-2006, 18:29
Nie 12 sorc tylko 40. Master The Darks chyba, że sięboijsz co bardzo prawdopobnie.

Rethav, troche cię nie rozumie.. Chcesz się z kimś mierzyć a masz przewage o 16 lvli.. Nie żucał bym się gdyby to bylo np. 120 vs 102 lvl czy cosik bo tu różnicy zbytnio nie ma. Ale ktoś kto ma 24 lvl a drugi 40, to troche głupia walka. 2 sd i osoba pada.. Druid ma za mało życia żeby się mierzyć z o tyle wyższym lvlem.. a Mana na długo mu się nie zda.

Metal Master
24-05-2006, 18:41
Rethav ... nie bądz taki cwaniaczek ;)

Monna
24-05-2006, 19:01
Boze nie widzicie ze to wszystko jest wymyslone ? Master the darks...wkrecal nam ze Rethav to nie jego char...i ze sie za niego podaje...nie uwierzylismy...no to zrobil konto o nazwie "Rethav" i nas tutaj objezdza ze jest Masterem...the~~ ... zal poprostu...wez odejdz czlowieku.

A jak tak kozaczysz to wyjde ci Sir Wujem...

Domis
24-05-2006, 19:04
"Dziwny jest ten świat" - jak śpiewał słynny Czesław Niemen.

Po prostu nie czytać co on pisze i wógole, w końcu się odczepi...

http://i14.photobucket.com/albums/a336/Domism/PK.jpg

Chyba najstarszy SS z Simorem w roli głównej :D

Monna
24-05-2006, 19:53
Temat umiera...to wrzuce coś takiego :P

http://i19.photobucket.com/albums/b194/Sir-Monniak/Wuju%20Druid/34MLVL.jpg

blabla...mam nadzieje ze wieczorem wrzuci cos Nesson :[

Olorion.
24-05-2006, 19:54
plz moze chcecie sebe lewego z powrotem

Lorte Zirano
24-05-2006, 20:03
Ehh, gildie skasowalismy to bylo chyba najlepsze rozwiazanie (ja to qmpel z rl'a Mathiasa, on mieszka pietro nizej :P )

Bjoern Shu
24-05-2006, 20:11
plz moze chcecie sebe lewego z powrotem
o nieeeeee nawet mi o nim nie mow.. jezu nie moge xD jak sie cieszylem jak poszedl na Saphire mam nadzieje ze tu nie wroci.....
ktos pytal o Herira:
A wiec to bylo tak
do 42(?) lvla gral PRzemek czyli prawdziwy owner.. lecz pewnych wakacji sprzedal chara za 250zl po czym nowy owner zjechal go do 33 lvla wtedy char zostal shakowany rec keyem XD,
nastepnie charem mial grac mr. Thoth the sly, wiec tak nim super gral ze zjechal chara z 33 na 29 (zreszta to nie pierwszy char z"""ebany przez niego)po czym stwierdzil, ze nie ma ochoty dluzej grac tym charem..
nastepnym "ownerem" bylem ja dostalem passy zebym sobie popekowal XD
tak sobie popekowalem ze go zdeletowalem i historia Herira sie skonczyla =D
@Master the darks czytam twoje posty i nie moge uwierzyc czemu Cie nie zabilem..

Nayebek
24-05-2006, 20:19
http://i57.photobucket.com/albums/g221/SmaKosz/Old%20G00d%20Valoria/Oldgood.jpg

Macie, troche mały z screenik ale coś mi się Je***o na innych stronq.
z Czego wy wżucacie screeny? ImageShack? tak?

Zieeeew =)

tzn. to nie screen tylko mała sklejanka :D

Metal Master
24-05-2006, 20:26
Takie coś wpadło :

http://i27.photobucket.com/albums/c195/Simor/aeaf01aa.jpg

@Monna
Gz Wuju :D
@Domis
Evul czasy :D

wNuk
24-05-2006, 20:27
Coś odemnie...

Exori Vis

http://i80.photobucket.com/albums/j161/Kurza-Melodia/Some%20hits/UO0216.jpg

Sd

http://i80.photobucket.com/albums/j161/Kurza-Melodia/Some%20hits/UO0212.jpg

Monna
24-05-2006, 20:29
o nieeeeee nawet mi o nim nie mow.. jezu nie moge xD jak sie cieszylem jak poszedl na Saphire mam nadzieje ze tu nie wroci.....
ktos pytal o Herira:
A wiec to bylo tak
do 42(?) lvla gral PRzemek czyli prawdziwy owner.. lecz pewnych wakacji sprzedal chara za 250zl po czym nowy owner zjechal go do 33 lvla wtedy char zostal shakowany rec keyem XD,
nastepnie charem mial grac mr. Thoth the sly, wiec tak nim super gral ze zjechal chara z 33 na 29 (zreszta to nie pierwszy char z"""ebany przez niego)po czym stwierdzil, ze nie ma ochoty dluzej grac tym charem..
@Master the darks czytam twoje posty i nie moge uwierzyc czemu Cie nie zabilem..

Szanowny Thoth...chociaż to nie jest prawdziwy thoth...z*ebał już niejednego chara...a gdy chciałem uchronić wuja przed z*ebaniem przez niego...to załatwił mi hunta...takiego tylko na*ebać...

Monna
24-05-2006, 20:31
Coś odemnie...

Exori Vis

Sd

Nareszcie Ku*wa...:D

Bjoern Shu
24-05-2006, 20:36
Coś odemnie...

Exori Vis

Sd

expij szybko bo jak wbijesz 50 lvl to lekko mowiąc masz hunta :o :)

Monna
24-05-2006, 20:36
UP
Od kogo ?:[

Metal Master
24-05-2006, 20:39
Wkońcu Nesson dał Xd Gz ! :)

Nayebek
24-05-2006, 21:38
Nuudy. ja moze zaniedlugo cosik powrzucam=(

Nayebek
24-05-2006, 21:52
http://i57.photobucket.com/albums/g221/SmaKosz/Old%20G00d%20Valoria/time.jpg

Fane? =)

Palladyn von hellgate
24-05-2006, 22:01
co wy chcecie od seby o moj rl ziom( o Jezu czemu go znam) taki nubek od zawsze byl lolek wbil 70 firsta na saphizre i nie wi jak wyslac ss jutro w szkole pu powiem niech sobie odwiedzi nasz temat :d
Dawany simor: gz 37 mlv
wuju: gz 34 do jakiego mlv cwiczysz i od jakego zaczynasz expic
wnuk: nice sd terz tak chce palem
domis:nice ss stare dobre czasy kiedy spiry sie nie lamaly
ja terz ostanio gram druidem :d dzis wbilem 27 lv wczorja 26 i 37 mlv

ss odemnie 3 drag w zuciu :D 17 lv
http://img79.imageshack.us/img79/1006/uo00352xt.jpg
dobre czasy kiedy sie spiry nie psulu 19 lv fajnie wtedy bylo
http://img79.imageshack.us/img79/7809/uo00417jt.jpg

Bjoern Shu
24-05-2006, 22:03
http://i57.photobucket.com/albums/g221/SmaKosz/Old%20G00d%20Valoria/time.jpg

Fane? =)
az mi przypomiales starego Jeriego ...
daaaaaaaaaaaawne czasy xD

Domis
24-05-2006, 22:06
:D Stare ss'y ale są i nowe. Ja też coś niedługo pewnie dam, nowego :D

Nayebek
24-05-2006, 22:08
Hehe, Przynajmniej jeszcze Palladyn, nasze kruchy temat zaopatrza w screeny. Może zróbmy mały trick. Przestańmy tyle gadać, a więcej screenów dawać? wkońcu to nie Ch@t...[/B]

Nayebek
24-05-2006, 22:11
az mi przypomiales starego Jeriego ...
daaaaaaaaaaaawne czasy xD

Hyhy, to szpoko:D

ps. poczekajcie pare min to wżuce jeszcze cosik może :P

Metal Master
24-05-2006, 22:13
No No nie powiem fajnie to Makko zrobiłeś :) Widze outfit Black Sun Empire :)
@Palladyn Gz ! Btw . Nie mów do mnie Simor bo już nim nie gram :)

Nayebek
24-05-2006, 22:56
No No nie powiem fajnie to Makko zrobiłeś :) Widze outfit Black Sun Empire :)
@Palladyn Gz ! Btw . Nie mów do mnie Simor bo już nim nie gram :)

Hehe no ThX=)
Hmm.. niom, faktycznie, byłem członkiem BSE (Hail Black Sun Empire!).

Macie jeszcze gorącego screenka:
http://i57.photobucket.com/albums/g221/SmaKosz/Old%20G00d%20Valoria/Magic.jpg

Monna
24-05-2006, 22:58
ooooo Nice mlvl :))))

Nayebek
24-05-2006, 23:01
Thx!
Ja sie dopiero rozkręcam hhaha:P
Jutro planuje 100 moze 101:cup:

Metal Master
24-05-2006, 23:14
lol :D Ale i tak nice mlvl :)

Monna
24-05-2006, 23:18
HAhahahahaah :D

Zobaczcie to ... Nesson zapodał mi linkiem :D haha niezłe

http://ots.ovh.org/tibian.mp3

piosenka o tibii ;)

'Mama na Tibie narzeka, krzesło po lewej stronie - w razie czego Tibie krzesłem obronie'

xDDD

Bjoern Shu
25-05-2006, 01:33
Ok moje skromne 3 ssy XD
nr. 1 Rixoju sie przewrócil pod dp w Ab ja wogole niewiem jak to sie stalo.. , ale cóz wypadki chodzą po ludziach prawda?
http://s71.photobucket.com/albums/i146/Liedson-/XDD/?action=view&current=PoorRixoju.jpg

nr.2 Loot z przewróconego Rixa.. no cóz tak sie zlozylo ze mialem szczescie przesunac sobie jego cialo i akurat mile zaskoczenie .. =D
http://s71.photobucket.com/albums/i146/Liedson-/XDD/?action=view&current=PrettynicelootxD.jpg

nr.3 ostatnie 5 sekund na Valorii postanowilem zakonczyc przygode poniewaz znudzila sie rl tibia ; )
http://s71.photobucket.com/albums/i146/Liedson-/XDD/?action=view&current=LastsecondsonWarloriaD.jpg

mam nadzieje ze nie byly najgorsze pozdro 4all =DDDDDD

Metal Master
25-05-2006, 08:00
No No fajnie :D Widze evul pk :)) Nice .

Domis
25-05-2006, 08:33
Widze, że SSy idą w ruch :D
No i dobrze...
Gratz mLvLa.
@Bjoern Shu: Piękny loot :D
Może coś odemnie starego dam :D
http://i14.photobucket.com/albums/a336/Domism/Other/Loot.jpg
Loot z typka co na Vampie padł :D
Może nie takie coś jak z Rixa ale zawsze coś :D

@EDIT: A potem jak wracałem to ktoś na Mino Archerze padł i Dragon Shield :D

Gandalf of Gray
25-05-2006, 15:49
ktos pytal o Herira:
A wiec to bylo tak
Dzieki za odp.

Pozdro dla Grutkha(jakoś tak..)

wNuk
25-05-2006, 15:57
Dzisiaj wybrałęm się na Stealth Ring Quest:)

http://i80.photobucket.com/albums/j161/Kurza-Melodia/Fun/UO0210.jpg
http://i80.photobucket.com/albums/j161/Kurza-Melodia/Fun/UO0209.jpg

Jak wracałem to się przeszedłem na Gs'a...

http://i80.photobucket.com/albums/j161/Kurza-Melodia/Fun/UO0214.jpg

Monna
25-05-2006, 16:13
oh...Nice ;D

Metal Master
25-05-2006, 16:29
Gz Questa :)

Monna
25-05-2006, 16:58
16:14 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Wuju Druid. He was killed by Sir Lyshy.

HAIL SIR LYSHY ! :)

Metal Master
25-05-2006, 17:05
Ale kicha ... miało być exevo mort hur . a nie było kropki , sam ledwo przeżyłem :p Spoko Kamil odrobi się lvl i już uhy zawalasz :)

Nayebek
25-05-2006, 17:59
Pkt. 1 Bjoern Shu, hehe troche stary ss, widzialem tą akcje na filmie, fajny loocik. Ale w sumie.. troche chamskie to było:P Kumpla na party..

Pkt. 2 Dzieki, staram się. Moze wbije 40 jak bedzie czas.

Pkt. 3 Nesson gz wykonania questa.

Pkt. 4 Wuju, widze ze jakis niefortunny wypadek ;/, bedzie dobze.. odrobisz jakoś

Pozdro! =)

Monna
25-05-2006, 18:06
Dobra odrobione , tylko waste 2 bp manas i 8 uhow -.- bo na vampach z dubhem bylem...;o

Gandalf of Gray
25-05-2006, 18:14
Mam takiego SS'ka z Rixoju ale troche juz stary:)

(zaraz wrzuce tylko cos sie z photobucketem zwalilo ;/ )

Bjoern Shu
25-05-2006, 23:35
Pkt. 1 Bjoern Shu, hehe troche stary ss, widzialem tą akcje na filmie, fajny loocik. Ale w sumie.. troche chamskie to było:P Kumpla na party..

Pkt. 2 Dzieki, staram się. Moze wbije 40 jak bedzie czas.

Pkt. 3 Nesson gz wykonania questa.

Pkt. 4 Wuju, widze ze jakis niefortunny wypadek ;/, bedzie dobze.. odrobisz jakoś

Pozdro! =)
taki juz jestem zreszta to frajer byl xD

Arek Dozamet
26-05-2006, 00:13
Nie bede sie rozpisywal :P
Look and comment ;)

http://i44.photobucket.com/albums/f8/ArekDozamet/Levels/68lvl.jpg

Metal Master
26-05-2006, 00:16
Gratz bro ! Jedziesz z tym lvlem :D

Palladyn von hellgate
26-05-2006, 01:26
arek ale pedzisz z tym lv :D

ogloszenie pashalne: need kogos kto mi wyczysci necro qesta za droba oplata(60+lv), need team na f axe qest(60+lv), i need tem na banut qest(kokgos kto bkonie behemota. oraz paru sorckow/drutow/palkow do bicia tego shitu)(brak ograniczen levelowych :D)

Demek
26-05-2006, 09:16
Witam!

Tak więc dzisiaj świętujemy?

"My Brightday!!!" All invited!!!!!!

Zapraszam XDDDDDDDDD!!!!!!!!

Metal Master
26-05-2006, 09:39
Yeah ! Wszystkiego naj bro ! :cup:

Monna
26-05-2006, 10:08
Con-Grats dude ;**

Gandalf of Gray
26-05-2006, 11:27
http://i79.photobucket.com/albums/j122/thor_tory/rixojudead.jpg

obiecywany screen (nie wiem tylko czemu taki maly kto wie niech wytłumaczy ;/)

Demek
26-05-2006, 12:19
http://i79.photobucket.com/albums/j122/thor_tory/rixojudead.jpg

obiecywany screen (nie wiem tylko czemu taki maly kto wie niech wytłumaczy ;/)

Ponieważ na kompie musisz mieć zapisany ten plik jako "JPEG (*.JPG;*JPEG;*JPE;*JFIF) To wszystko. Nie dziękować :D

Bjoern Shu
26-05-2006, 16:27
kto gral Hajakisa?? jesli ta osoba to czyta to chialem zapytac czy wyrobila rk jak nie to kupie xXDD

Metal Master
26-05-2006, 16:52
Ja nią nie grałem ale wiem , że ma wyrobionego .

Gandalf of Gray
26-05-2006, 17:03
Ponieważ na kompie musisz mieć zapisany ten plik jako "JPEG (*.JPG;*JPEG;*JPE;*JFIF) To wszystko. Nie dziękować :D

czyli mam zmienić format ;/ (zielony jestem) ^^

EDIT: Niestety niewiele pomoglo nadal jest takie male -.-

Bjoern Shu
26-05-2006, 17:08
lol sam moglem sprawdzic przecierz xD

Monna
26-05-2006, 18:04
Ma wyrobionego reca...jest hunted by Ku*wopatva and Memphiz ... i ma opinie złodzieja bo grał nią Thoth the sly... i za*ebał ok.400 k tą postacią...więc nie radze kupować bo i tak je*nie cie z reca.

wNuk
26-05-2006, 18:22
Screen z przeszłości ;

http://i80.photobucket.com/albums/j161/Kurza-Melodia/KurzaMelodiaa.jpg

Metal Master
26-05-2006, 20:33
Najpierw mlvl :

http://i27.photobucket.com/albums/c195/Simor/0cae42cd.jpg

Lvl up :

http://i27.photobucket.com/albums/c195/Simor/6cbd9dfa.jpg

Enjoy .

Domis
26-05-2006, 20:50
Gratz! Ja czekam :D Na wakacje

Bjoern Shu
26-05-2006, 21:22
jak blah ruszy dupe to moze was znowu bede karcil na Valorii xDD
p.s pozdro dla Ufa :o

Gandalf of Gray
26-05-2006, 21:35
@up ^^ czyżbyś wracał grutkh :) mow jakik nick

Bjoern Shu
26-05-2006, 21:37
Never! xD

Gandalf of Gray
26-05-2006, 21:41
Never! xD

nie wracasz czy nie podasz nicku ;D

Bjoern Shu
26-05-2006, 21:43
zalatwcie chara to pogadamy :o

Gandalf of Gray
26-05-2006, 21:45
zalatwcie chara to pogadamy :o
masz na mysli cos konkretnego <?> xD

Bjoern Shu
26-05-2006, 22:02
Jasne
Palek 40+ dist 70+ ml 15 (ew 14 z % do 15) milo by bylo z pacc ale nie koniecznie ofc bez rk
knight 50+ skille 75+
sorc 40+ ml 45+ z pacciem..
drut to samo
eq nie wazne bo se zalatwie xD

Gandalf of Gray
26-05-2006, 22:04
Jasne
Palek 40+ dist 70+ ml 15 (ew 14 z % do 15) milo by bylo z pacc ale nie koniecznie ofc bez rk
knight 50+ skille 75+
drut to samo

-.- jakie wymagania :P

Bjoern Shu
26-05-2006, 22:21
-.- jakie wymagania :P
no chyba ze ktos ma chara na NEbuli to tez moze byc xDDD

Metal Master
26-05-2006, 22:23
lOl ja mam innego jakiegoś ale ma recka więc lipa ...

Ufocznik
26-05-2006, 23:01
Jasne
knight 50+ skille 75+
drut to samo

za free, czy zamierzasz cos zaplacic? xD?

Bjoern Shu
26-05-2006, 23:20
za free, czy zamierzasz cos zaplacic? xD?
ah ty nabie wiadome chyba ze zaplace xD

Dubh
26-05-2006, 23:33
R.I.P :(

http://i34.photobucket.com/albums/d127/Dabh/UO0009.jpg

Kolejne exori w moim wykonaniu

http://i34.photobucket.com/albums/d127/Dabh/26bb9f6a.jpg

Enjoy ;)

Domis
26-05-2006, 23:41
No piękne Exori. Mi się nie chce wstawiaj takie super ss'a :P Bo i tak nie skomentujecie.

Dubh ja chce na OF :) Kto mi pomoże???

Monna
26-05-2006, 23:47
Jak zwykle noobskie sski w wykonaniu dubha xD Dubh ojej a co z twom sovem ;D ?

Ufocznik
27-05-2006, 00:20
mozliwe ze koncze z valoria, tzn jeszcze zobacze ale... nie zalapalem zadnego hunta ani nic ale doszedlem do wniosku ze predzej czy pozniej sie to stanie wiec nie ma sensu wbijac tych lvli... poprostu nie chce mi sie grac z preczuciem ze zaraz moze ktos wpasc mnie zabic ;p jak mowilem jeszcze sie zastanowie, ale jakby ktos chcial pograc na xerenie to msg me na pw

Bjoern Shu
27-05-2006, 00:29
=(((((((((((((((((((((

Nayebek
27-05-2006, 00:30
Troche mi z tym trudno, i przykro ale niestety, wyprowadzam się.. od poniedziałku możemy się przez jakiś czas nie zobaczyć.. Mam nadzieje że nie potrwa to długo ale nic nie wiadomo.

Thank for all player's from valoria. I Never forget my freind's. :fool: :fool:

Domis
27-05-2006, 03:37
Gasval (Michał) daj ss'y bo ja nie mam :D

Monna
27-05-2006, 09:43
ej co jest chłopaki ?? gdzie wy spadacie ?? :(

Metal Master
27-05-2006, 10:02
On my Way :)

Wczoraj odbył się mały dl/drag hunt oto ss'y :

Droga :
http://i27.photobucket.com/albums/c195/Simor/9678d49b.jpg

1 Dl :
http://i27.photobucket.com/albums/c195/Simor/7794f943.jpg

I Gleba :
http://i27.photobucket.com/albums/c195/Simor/43728000.jpg

Jakieś dragi :
http://i27.photobucket.com/albums/c195/Simor/7fa50119.jpg

Second Dl :
http://i27.photobucket.com/albums/c195/Simor/db8087fb.jpg

SD Simora : (akurat słabe było wcześniej za 204)
http://i27.photobucket.com/albums/c195/Simor/eebe1ef9.jpg

Następny :
http://i27.photobucket.com/albums/c195/Simor/dfb06cb6.jpg

I Następny :
http://i27.photobucket.com/albums/c195/Simor/bb338b55.jpg

Drags :
http://i27.photobucket.com/albums/c195/Simor/f8a84236.jpg

Woi xD :
http://i27.photobucket.com/albums/c195/Simor/b879fe69.jpg

Mamy gościa Xd :
http://i27.photobucket.com/albums/c195/Simor/e69ac256.jpg

To tyle :) Loot słaby ale fajnie było :D

Comment :)

Monna
27-05-2006, 10:05
gzgzgz - osobiscie wole hydry xDD

Metal Master
27-05-2006, 10:10
Ty :) Jak patrzycie to macie zdjęcie takie zamazane jakby , kliknijcie na to wystarczy powiększyć i się zrobi lepsze (normalne) bo mam duży monitor i rozdzielczość dlatego jest takie :)

Domis
27-05-2006, 10:34
gzgzgz - osobiscie wole hydry xDD

Ja na hydrach nie byłem. Bo jak miałem pacc to grałem knightem. A wcześniej jak miałem to jeszcze hydr nie było :D
Ale na hydry się też wybierzemy.

Szkoda, że nic nie wypadło fajnego. Tylko WoI.

Arek Dozamet
27-05-2006, 11:46
Nice ss'y :D
Pozdro dla ekipy ;)

Metal Master
27-05-2006, 11:50
Xd Trzeba znowu kiedyś skoczyć :D

Domis
27-05-2006, 12:33
Trzeba, trzeba.
Ale najpierw na OF!!!
Kto idzie??? Msg me!

Palladyn von hellgate
27-05-2006, 13:52
ja pujde druidem jak wbije 40 lv :P bo musze do krola hi powiedziec:D ale dragi ven sux( w loot) bijcie 50 lv i deep fibula

koles z harmoni zacytuje jego ss zlokjacie jaki on miał loot na deep
http://i22.photobucket.com/albums/b328/Mitthenither/Deeper%20Fibula/02748eeb.jpg

Monna
27-05-2006, 14:45
@up@
lol2...ale loot :D hahah

Domis
27-05-2006, 14:50
Loot nice :D

Ja dziś ledwo z życiem uszedłem :D

Gandalf of Gray
27-05-2006, 14:59
Screen z Blood herba, bardzo stary

http://i79.photobucket.com/albums/j122/thor_tory/BloodHerb.jpg

i ten z rixoju tylko juz wiekszy

http://i79.photobucket.com/albums/j122/thor_tory/rixoju4.jpg

@edit: komentujcie ;]

Metal Master
27-05-2006, 16:16
No No Najs ! :D Ja dzisiaj wrzuce adv mlvla i może coś jeszce :evul:

Winged Vallor
27-05-2006, 16:29
mozliwe ze koncze z valoria, tzn jeszcze zobacze ale... nie zalapalem zadnego hunta ani nic ale doszedlem do wniosku ze predzej czy pozniej sie to stanie wiec nie ma sensu wbijac tych lvli... poprostu nie chce mi sie grac z preczuciem ze zaraz moze ktos wpasc mnie zabic ;p jak mowilem jeszcze sie zastanowie, ale jakby ktos chcial pograc na xerenie to msg me na pw

Baby... Ja będe mieć kompa w przyszłym tygodniu i nawet nie próbuj kończyć. Przejmujesz się huntem? Mało to razy huntowani byliśmy :> ? Na Valorie wraca się zawsze to jest jedna z najbardziej uzalerzniających rzeczy które znam < a znam ich wele :P >. APELUJE do Ciebie :D . Zostajesz i męski narząd płciowy.

Metal Master
27-05-2006, 16:41
@up Dokładnie , Ufo grasz i tyle ;]

Bjoern Shu
27-05-2006, 16:50
ten topic powinnismy zmienic na
Wydarzenia z Valorii + ssy >.>'

Gandalf of Gray
27-05-2006, 17:19
ten topic powinnismy zmienic na
Wydarzenia z Valorii + ssy >.>'

Racja coraz mniej SS'ów :D
nie poddawaj sie ufo~ gramy cisniemy do 100 im nas wiecej tym wieksze szanse:P (optymistyczne, ale malo mozliwe)
@edit:dodam znów troche screenów 2x 30 lvl:P
http://i79.photobucket.com/albums/j122/thor_tory/30lvl.jpg

http://i79.photobucket.com/albums/j122/thor_tory/30lvlthor.jpg

i jeszcez 1 z tegorocznego test servera(wiem ze nie ten dzial)

http://i79.photobucket.com/albums/j122/thor_tory/test8.jpg
HAVE FUN!

@2deit: jeszce cos 36 mlvl
http://i79.photobucket.com/albums/j122/thor_tory/36mlvl.jpg

Ufocznik
27-05-2006, 19:45
dzieki all, jak sie czyta wasze teksty to az sie odzyskuje motywacje zeby grac na tym je*anym servie :)

btw. kto idzie na deep fibula?

no wlasnie, po napisaniu tego posta wchodze i sie dowiaduje ze Luntrusek (62 ek) padl za nic.... to jest valoria ;/ carmen plx....

Gandalf of Gray
27-05-2006, 19:51
moze kiedys jak na razie za niski lvl

Bjoern Shu
27-05-2006, 19:58
lol
Ufo noob jak nie ty to kto tam bedzie gral?:|

Monna
27-05-2006, 20:00
Lol... Tak właśnie jest...pekuje sobie taki 55 master...a jak ktoś go ruszy to jest hunted i pada...np. zobacz Frankisha - za*ebał Puckoha i 4 minuty później padł od Ahlina...-.- lipa chłopaki , ja się mogę przejść na deep fibula jeżeli Blah , Karo , Nah będą off-line...bo nie dam im tej satysfakcji żeby mnie u*ebali...( ku*wa nawet nie można napisać u*ebali...)

Metal Master
27-05-2006, 20:16
Mlvl :

http://i27.photobucket.com/albums/c195/Simor/39mlvl.jpg

Comment plx ;]

Monna
27-05-2006, 20:43
no no ... grats :) Ale na guardy z woce...

Domis
27-05-2006, 20:52
To jest Valoria. Jak padacie to grajcie dalej, złapiecie hunta też grajcie dalej!!! Kiedyś im się znudzi zabijanie tych samych i huntowanie. A za pare lat kto wie kto przejmie kontrole nad servem??

Michał, Gratz mLvLu.

A teraz coś odemnie:
http://i14.photobucket.com/albums/a336/Domism/Advance/09854b95.jpg
I loot:
http://i14.photobucket.com/albums/a336/Domism/Other/e65ee7d4.jpg

PS: Kto chce iść na OF, niech się skontaktuje ze mną lub Dubhem i wtedy podamy godzine.
Nie pisze tutaj ponieważ są ludzie i frajerzy.
PS2: Zapomniałem, Comment plx!!!!

Metal Master
27-05-2006, 21:02
Gratz bro ! :D Ładny loot to się zwróci :))

Monna
27-05-2006, 21:10
No no ;) grats , widze ze legów dalej nie kupiłeś :):D oferta K legów dalej aktualna :D

Domis
27-05-2006, 21:24
No no ;) grats , widze ze legów dalej nie kupiłeś :):D oferta K legów dalej aktualna :D

No jeszcze zobacze :D

Monna
27-05-2006, 21:37
ku*wa sry , coś mi się z*ebało :/

Bjoern Shu
27-05-2006, 21:44
@@@@@@Up spamer!!!
wanna report?!?!?!?!?!

Monna
27-05-2006, 22:19
Ty no kur*a...coś mi się forum zawiesiło ... i kilka postów zrobił sam :P:P
Tu się nie da bić postów bo i tak nie wyskakuje ile kto ma :P

Dubh
27-05-2006, 22:23
Dla wszystkich zainteresowanych, jutrzejsza wyprawa na of jest przeniesiona z 12.00 na 13.30, a djiin tower cleaning z 11.00 na 12.30. Powód?? Otwarte caffe w niedziele dopiero po 12 :p Przekażcie komu mozecie. Jak chcecie sie wybrac beze mnie to luzz- zrobie potem solo.

Monna
27-05-2006, 22:40
"zrobie potem solo" - lol2 ale przykozaczyl :D

Metal Master
27-05-2006, 23:01
lol Xd :D SS's plx :)

Nayebek
27-05-2006, 23:05
No siemka wszystkim, właśnie z roboty wróciłem (tzn. dom do ktorego w poniedzialek sie wprowadzam :P) ehh ale mnie wszystko napi*rdala, fajne sski ludzie, po tym jak sobie tak patrze to mam zamiar wrocic na valorie. juz mnie naGrix tu prosil zebym wrocil. ehh szkoda tylko ze przez przyszle 2 tyg sie raczej nie zobaczymy..:( :( :( :(

Palladyn von hellgate
27-05-2006, 23:13
gas~ gz mlw ale czemu huncisz an guardach z pacem nie lepij tomby za tp 2 ds i lecisz :D 30 k/h

dubh jake djiny green? jesli tak to czy da sie je zrobic z stra lampa bo ja palm mam blue ale drutem mam 28 lv a jak sie da zrobic z star to moge dis wbic 30 lv i bym wtedy poszedl jak stara by sie nadawala prosze szybko odpowiesz tak gdzies to 23 :D idze z psem :P

Metal Master
27-05-2006, 23:38
Mmm ... nigdy tam nie byłem :) Mógłbyś mi coś o nich powiedzieć co i jak itp. ? Na Priv w tibi :)

Monna
27-05-2006, 23:59
kurde miałem gdzieś filmik z tych tombów , Hosko kręcił ... zaraz znajde to wkleje linka
Znalazlem...nie ma keya , sprawdzałem.

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/6760

Enjoy.

Palladyn von hellgate
28-05-2006, 01:14
sie gra sie ma :D

http://img75.imageshack.us/img75/2306/uo0055a2ay.jpg

pawel glombie(czyt.palladyn von death) jka jutor do ciebie przyjde ciulu to masz wejsc an tbie jak gadasz ze wejdziesz a nie od 3 dni gadasz ze wejdziesz i nie wlazisz co za ciul -.-

Bjoern Shu
28-05-2006, 02:04
lol jaki fart xDGz

Monna
28-05-2006, 10:06
A tutaj akcja z rana :D Vandik died.

http://i19.photobucket.com/albums/b194/Sir-Monniak/Peking/Tibia0008.jpg

http://i19.photobucket.com/albums/b194/Sir-Monniak/Peking/Tibia0009.jpg

http://i19.photobucket.com/albums/b194/Sir-Monniak/Peking/Tibia0011.jpg

Hail Bound - znudziły mi się te cioty swaty-.-

Metal Master
28-05-2006, 10:49
No No Najs :D Gz Palladyn ale miałeś farta :D

Domis
28-05-2006, 11:33
Gratz! :D
Ja dziś daje ss'y z questa.

Serhean
28-05-2006, 11:48
@Pall~
hehe gz ;].Ile ci uhow,boltow itp zeszlo (+time).
@all bardzo ladnie sski robcie wiencej

Metal Master
28-05-2006, 12:01
@up Wiemy :p Ja też dziś coś zapodam :D

Palladyn von hellgate
28-05-2006, 12:04
poszlo mi 0 uh 0 hmm tylko ok 1200 bolcy ale to tam na wszystkie shity razem czas 1 h :d

Demek
28-05-2006, 12:21
Character Information
Name: Sir'Simaolek
Profession: Paladin
Level: 48
World: Valoria
Residence: Carlin
Last login: May 28 2006, 11:24:44 CET
Account Status: Free Account

Character Deaths
May 28 2006, 11:24:33 CET Killed at Level 49 by Xenas Xarbi
and by Lord Kubios Wielki (+ Wyznawca Jah)

Za hakowanie się pada!

PS. Sir'Simaolek jakieś 2 tyg temu był moim charem ale jakośtak wyszło ...!