zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Only Valoria

Stron : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11

Ufocznik
13-06-2006, 22:03
za Polska xD

a pozatym to za Holandia

Bjoern Shu
13-06-2006, 22:04
Brazil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Metal Master
13-06-2006, 22:23
Kto tu się pojawił ^.-

Polska !

Ale i tak wygra Brazylia -.- nawet gdyby wystawiła swój 3-ci skład to by wygrała :p

Arek Dozamet
13-06-2006, 22:27
Oczywiście że za Polską :P
Ale zgadzam się z tym że Brazylia wygra :D

Bjoern Shu
14-06-2006, 01:25
je-ac polske =D

Domis
14-06-2006, 07:51
Witaj Baksiu
Brazylia jak się nie poprawi to napewno nie wygra, bo wczoraj zbyt wiele nie pokazała. Chorwacja ładnie zagrała, ale niestety nie udało się zremisować.
Ja jestem za Polską, ale małe szanse żeby przynajmniej wyjść z grupy.
Duże szanse ma Wybrzeże Kości Słoniowej, jak będą grać tak jak z Argentyną lub nawet lepiej to kto wie....A tak naprawde to nikt nie wie kto będzie MISTRZEM.

PS: Dziś wracam, że szkoły exp, potem meczyk i potem lvl i potem ss na forum.

Ostry7
14-06-2006, 08:08
To jest temat Only Valoria, a nie MŚ 2006.

Domis
14-06-2006, 08:09
To jest temat Only Valoria, a nie MŚ 2006.

To wypier***** jak nie pasuje!

Demek
14-06-2006, 08:37
Ofc "Hail Polacks" ale wygra "Brazil" :>

BaksiuNowaSol
14-06-2006, 11:10
Ja od meczu Poland Vs Ekwador
Juz nigdy nie bede kibicowac polaka ale wiedzialem ze tak bedzie... tak samo 4 lata temu jak grali o "kase" to dali dupki.....tak bylo i tak bedzie na wieki wiekuw amen:)
Ja tam Kibicuje Brazyli,Angli,Swecji,Noi Wybrzeze Kosci Sloniowej

Mateomens
14-06-2006, 12:09
Juz nigdy nie bede kibicowac polaka ale wiedzialem ze tak bedzie... tak samo 4 lata temu jak grali o "kase" to dali dupki.....tak bylo i tak bedzie na wieki wiekuw amen:)

słownik sie klania ....

jestem kur.wa zalamany ja pierd.ole ...... 49 pkt z testow o jezu zaraz chyba sie zabije ;/;/; ...............................

PORAŻKA!!!!!!!

Mathias'Wielki
14-06-2006, 12:50
Ja tez jestem zalamany :) 63 pkt

Masa
14-06-2006, 13:45
:)

http://i57.photobucket.com/albums/g210/masa151/iviewcapture_date_13_06_2006_time_1.jpg

Domis
14-06-2006, 14:12
Gratz Masa!
Ja też jestem załamany :( 0 ptk :(
A teraz coś małego po dragonach:
http://i14.photobucket.com/albums/a336/Domism/Advance/Distance76-1.jpg
Wieczoram dam coś większego...

Ricky - Norek
14-06-2006, 14:37
Gratki. Który już to skill?

MŚ 2006 : Hail Czech Republic!

vaviec
14-06-2006, 15:08
jestem kur.wa zalamany ja pierd.ole ...... 49 pkt z testow o jezu zaraz chyba sie zabije ;/;/; ...............................

PORAŻKA!!!!!!!

A czego ty sie spodziewales?^.-Na twoje umiejetnosci to i tak duzo:>

Domis@
Ahhh...jak ja uwielbiam czytac twoje posty.
Zawsze kiedy jest mi smutno to zagladam do tego tematu.Tutaj nigdy mi sie nie znudzi: D

Monna
14-06-2006, 15:31
ku *wa a ja nie wiem ile mam z egzaminu !!?? nie było mnie w szkole :P musze sie dowiedziec od kogos...ale teraz to nie wazne...

HAIL SPAIN - tylko w pilce noznej...bo w tibii to ci..pki ;D i oczywiscie wierze w Polske...chociaz nie maja szans...ale moze bedzie cud...

BaksiuNowaSol
14-06-2006, 15:51
Ja mialem 65 Punkty z testów,ale i tak pewnie sie nie dostane do tej szkoly co chce isc:/
A tak pozatym to widze ze mateomens masz cos do mnie?
Jak mozesz to msg me in game przydalo by sie to wyjasnic...

Metal Master
14-06-2006, 15:55
No Michał też nie pocisnął z testu :P

Gz Masa , Simor !

Dzisiaj wpadnie lvl więc dam ss'ski :))

Bjoern Shu
14-06-2006, 16:32
jaki test? O.o na koniec gim.? xD

Metal Master
14-06-2006, 16:50
@Bjoern
Yeah :D

Wczoraj troche skoczyłem na tomby z moim bro , thx 4him :)

http://i27.photobucket.com/albums/c195/Simor/31542a88.jpg

http://i27.photobucket.com/albums/c195/Simor/09198cac.jpg

http://i27.photobucket.com/albums/c195/Simor/f50f7215.jpg

Comments :)

Mateomens
14-06-2006, 16:54
vav~

dziekuje ... a ja nadal czekam na to twoje cale zmobilizowane gg ktorym mnie strzaszyles jak zabilem vavca ... i sie doczekac niemoge ....

Baks~

tam mam.... a wiesz zaco? zato co miales napisane na comment.... sam wiesz co a rowniez zato ze hacknoles Rapa~ ..... nawet hika ci niepomoze aprobo gadalem juz z nim o tym ....

Yours
Mate~

Ufocznik
14-06-2006, 16:55

widac jakie masz pojecie o pilce i wiekszosc tego co wiesz wyczytales w jakis podrzednych gazetkach typu trubuna ludu albo uslyszales w telewizji, na mś zawsze gra sie o kase, zreszta nie ma w tym nic dziwnego, piłkarz zarabia za swoje granie przez 15 (ew. 20) lat, wiec musi cos odlozyc, nie? ponad to nie wiem czy rozumiesz pojecie "kibic" bo zachowujesz sie tak jak ci na stadionie slaskim w meczu z kolumbia, chociaz w pol-ekw doping robil wrazenie, zwlaszcza to "jestesmy z wami" gdy juz przegrywalismy, i to sa kibice... ogolnie te bzdury ktore tu wypisales + ta boska ortografia (i az dziw mnie bierze, bo podobno pisales egzamin na koniec gim.) = zenujacy poziom wypowiedzi

i zeby uprzedzic pytania sram na na wszystkie "huntedy" :D

Mateomens
14-06-2006, 16:56
aaa Gasv gz scrn'ow :) ladne :P szkoda ze niemialem czasu isc z toba a ty w tym sklepie to kupowales czy robiles te zakupy?::D:D:D

Yours
Mate~

Metal Master
14-06-2006, 17:10
Tak , ale po drodze szli kumple i zaproponowali gre w noge więc ustąpiłem :P

Thanks you :) :evul:

Demek
14-06-2006, 19:00
Gratz all! A teraz coś odemie XD:

NIe pokolei, za to się nie wku... znaczy się burwersować ;DDDDDDDDDD

http://i35.photobucket.com/albums/d176/Hajakisa/UO0357.jpg

http://i35.photobucket.com/albums/d176/Hajakisa/UO0358.jpg

http://i35.photobucket.com/albums/d176/Hajakisa/UO0360.jpg

http://i35.photobucket.com/albums/d176/Hajakisa/UO0362.jpg

http://i35.photobucket.com/albums/d176/Hajakisa/UO0363.jpg

http://i35.photobucket.com/albums/d176/Hajakisa/UO0365.jpg

http://i35.photobucket.com/albums/d176/Hajakisa/UO0366.jpg

Metal Master
14-06-2006, 19:10
Gz bro ! Najs skills :) Dojedz do 70 i exp exp exp :D

vaviec
14-06-2006, 19:13
Mate@
Nie mnie wtedy zabiles^.-.

Btw. 49 pkt...moglo byc gorzej! Mozesz mi pomoc w jednej sprawie? Oblicz mi szanowny wacpan ile juz osob zdradziles na valori?Bo powiem ,ze ja sie zgubilem w kwietniu tamtego roku:> Powiem ci jedno: oszukujesz samego siebie: D. Najgorsze jest to,ze nawet swojemu rl kumplowi zepsules postac.
Nazywal sie bodajze bazylii.

@do wszystkich tych ,ktorzy uwazaja ze mate~ jest dobry osobnikiem na "kolege"
Nie ufajcie mu. Powiem wam szczerze ,ze ejst to najwiekszy skur%$#@ jakiego spotkalem na tibii. (no moze tylko Iria Maclaud byla gorsza)
No ale coz...nie ja wam wybieram przyjaciol:<

Mateomens
14-06-2006, 19:35
Mate@
Nie mnie wtedy zabiles^.-.

Btw. 49 pkt...moglo byc gorzej! Mozesz mi pomoc w jednej sprawie? Oblicz mi szanowny wacpan ile juz osob zdradziles na valori?Bo powiem ,ze ja sie zgubilem w kwietniu tamtego roku:> Powiem ci jedno: oszukujesz samego siebie: D. Najgorsze jest to,ze nawet swojemu rl kumplowi zepsules postac.
Nazywal sie bodajze bazylii.

@do wszystkich tych ,ktorzy uwazaja ze mate~ jest dobry osobnikiem na "kolege"
Nie ufajcie mu. Powiem wam szczerze ,ze ejst to najwiekszy skur%$#@ jakiego spotkalem na tibii. (no moze tylko Iria Maclaud byla gorsza)
No ale coz...nie ja wam wybieram przyjaciol:<

po 1 bazylii to wtedy co nim gralem to juz byla moja postac wiec niegadaj glupot bo on juz enichcial grac....

po 2 dziekuje za te wszystkie wyzwiska nigdy takich od nikogo nieuslyszalem wielkie dzieki ...

po3 to powiedz kogo zdradzilem bo jak pamietam to nigoko ....

baksiu wie zaco ma pasc i zaco ma hunta...

po4 to po kiegu chu.ja mnie straszyles ze mobilizujesz cale gg loooooooool jestes zwyklym debilem i nic wiecej w tobie niewidze...

po4 mam duzo kumpli i ci kumple wiedzia jakim jestem "s*****elem" wiec jak mnie neiznasz to niemow...

po5 od poczatku mi sie inepodobales...

po6 tak moglo byc gorzej ale moglobyc lepiej jakby nie nauczycilki w mojej szkole ktore nic nas nienauczyly wiec miej pretesje do nich ....

po7 oj niema 7 :P

take care

Yours
Mate~

PS czekam na cale zmobilizowane twoje gg bo potrzebuje runek i wogole cya

Metal Master
14-06-2006, 19:43
@Vaviec
Big Lol !

@Topic
Ide trawe skosić jak wróce bedzie adv :D

Domis
14-06-2006, 21:42
Gz All!!!
Ja idę oglądać mecz!!!
POLSKA GOOLA!!!!

A potem NOC TIBIJCZYKA!!!!!!!

@89 MINUTA: Aż się zanipokoiłem

Kur** Mać!!!!!!!!

Ja pier***** Janas ty Chu** Jeb**** Debil Jeden!!!! Idź w pizdu.

Metal Master
14-06-2006, 23:37
Musiał wprowadzić jeba.nego armena do gry :/ Podanie armena i .... wszystko poszło sie jeb** .

I Szwaby się cieszą :/

Mathias'Wielki
15-06-2006, 00:12
;( a mialo byc tak pieknie

Ufocznik
15-06-2006, 00:16
J.e.b.a.c ciebie :confused: Niemcy chca wygrac mundial a ty sie plujesz ze polacy przegrali, zal.pl

jak ty przyjmujesz porazke w takim meczu w takich okolicznosciach z takim spokojem to chyba cos z toba nie tak, albo kibicowales niemcom... inna sprawa ze on troche przesadzil, ktos musi przegrac aby wygrac mogl ktos i trza to zrozumiec, ale mimo to zlosc jest...

Arek Dozamet
15-06-2006, 01:14
Ty j.e.b.a.n.y p.e.d.a.l.e!!
Taki z ciebie polak, ze za niemcami jestes??
Podaj swoj nick jak chcesz sobie pokozaczyc hitlerowcu j.e.b.a.n.y!!

Grrr... jak mnie takie nooby w.k.u.r.w.i.a.j.a -.-

Hail Poland!!!

Metal Master
15-06-2006, 01:31
Hail Poland !

A tu takie cuś :

http://i27.photobucket.com/albums/c195/Simor/20f95f2b.jpg

Comment plx

Ide spać , bo zmęczony jestem :D

Domis
15-06-2006, 01:45
Gratz Michał!
Ja tam do niemców nic nie mam...
Znów Boundy dają o sobie znać...

PS: Michał nie udawaj, że spisz bo oglądasz Only Calmara!

Domis
15-06-2006, 03:37
Coś większego:
http://i14.photobucket.com/albums/a336/Domism/Advance/Level48.jpg
Jak dobrze wyjdzie i mi się zechce to jutro (piątek) lub w najlepszym wypadku dzis (czwartek) będzie coś kolejnego...

Arek Dozamet
15-06-2006, 03:40
@Gasval
Gz bro :D Jedziesz z tym lvl :P

@Simor
Widze, ze ty tez sie ostro do pracy wziales :D Gz ;)

Demek
15-06-2006, 07:43
Ty j.e.b.a.n.y p.e.d.a.l.e!!
Taki z ciebie polak, ze za niemcami jestes??
Podaj swoj nick jak chcesz sobie pokozaczyc hitlerowcu j.e.b.a.n.y!!

Grrr... jak mnie takie nooby w.k.u.r.w.i.a.j.a -.-

Hail Poland!!!

Arku nie burwersuj się Xd Ale masz racje to pedał :P

@Gasval

Gz bracie!

@Simor

Gz nóóbku :PPPPPPPPPPPPP

Pozdro~!

Masa
15-06-2006, 10:34
Wielki GZ Simor i Gasval !!!!!!

Jedziecie dalej:)

vaviec
15-06-2006, 12:10
@mate...
1.To ze nie chcial grac ,to nie znaczy ,ze mozesz mu psuc postac. Chyba kazdy ma gorszy okres. Co nie?
2.Wszystkie wyzywiska? Bylo tylko jedno.
3.Cala Gildie Fighting-Dreamers?Kilku innych ludzi z Gdyni?(tak tak..np Baksiu)
Bazyliego?To dzialo sie rok temu. Wiec nie pamietam wszystkich nickow. Ale ejstem przekonany ,ze od kwietnia zdradziles jeszcze multum osob.
AAaa przypomnialem cos sobie.Po FD zmieniles gildie doslownie jak rekawiczki. Co tydzien byles w innej.(no moze,czasem co dwa)Najsmieszniejsze bylo to,ze chciales wrocic do FD.
4Stary ,to idz do okulisty^.-.
4.(lol...znowu. 49pkt z testu powiadasz?) Ciekawych masz kumpli. Jedni dupe liza tobie ,a innym to TY lizesz dupe.

5Ojjj,chyba sie pomyliles. To JA od samego poczatku nie bylem do ciebie przekonany. Co do lorda danioo i sorci dreedzi tez sie nie pomylilem.
6Taa! Nie ma to jak zwalac na nauczycielki. Podrecznikow w domu nie masz? Internet mamusia zabrala?
7."Naum sie liczyc"

@Metal
smiej sie smiej...

Y@hu^^
15-06-2006, 14:07
@Ufocznik
Ja wiem o co ci chodzi, no ale on przesadza z tym 'polaczki r00000x!'

@Arek Dozamet
To ze wyrazilem swoje zdanie nie upowarznia cie do obrazania mnie.
Wole byc za niemcami jak patrze na polską piłke..
A co do noob'a, jestes super 'kól' masz 70 poziom i walis z AKSA, brawo.

a tak btw, wojna skonczyla sie 61 lat temu

@Demek
Pedał-to cie tak na obiad wolaja.

-----

Domis gratulacje lvl'a ;_)

Metal Master
15-06-2006, 14:33
Spier***** stąd Y@hu jak wchodzisz tylko by komentować piłkę i wyzywać się z innymi ...

@Jakbyś nie zauważył Arek nie wali z "Aksa" ...
@Go wołają przynajmniej na obiad nie to co ty ...

~Metal .

Arek Dozamet
15-06-2006, 14:34
@Ufocznik
Ja wiem o co ci chodzi, no ale on przesadza z tym 'polaczki r00000x!'

@Arek Dozamet
To ze wyrazilem swoje zdanie nie upowarznia cie do obrazania mnie.
Wole byc za niemcami jak patrze na polską piłke..
A co do noob'a, jestes super 'kól' masz 70 poziom i walis z AKSA, brawo.

a tak btw, wojna skonczyla sie 61 lat temu

@Demek
Pedał-to cie tak na obiad wolaja.

-----

Moze jak jestes taki odwazny to podasz w koncu swoj nick :>

Bjoern Shu
15-06-2006, 14:50
mm i co z tego ze byl za Niemcami?
Ja tez od poczatku chcialem zeby Polska przegrala lecz kiedy ladnie grala pomyslalem sobie "oo moze jakas fajna niespodzianka.." ale jednak nie
po zakonczeniu meczu zasmialem sie =]
Janas poleci bedzie nowy trener i moze cos sie zmieni..
Aczkolwiek uwazam ze sam fakt kibicowania Niemcom nie upowaznia Cie Arku Dozamecie to obrazania go i wyzywanie go rasistowskimi haslami pokazales jak zalosna wypowiedz potrafisz zrobic, mialem do Ciebie respect ale jesli widze ze ktos jest Rasista to automatycznie zmieniam o nim swoja opinie..
Co do Valorii mmm wrocilbym chetnie xD

Y@hu^^
15-06-2006, 14:58
@Bjoern Shu
Widac chociaz jeden wie ocb ;)

@Arek Dozamet
Quzqu, nie gram w Tibie juz.

@Metal Master

Spier***** stąd Y@hu jak wchodzisz tylko by komentować piłkę i wyzywać się z innymi ...

Chyba czas zaczac sie nauczyc czytac ze zrozumieniem.

Wiesz jak dla mnie to on moze walic nawet z fista

Arek Dozamet
15-06-2006, 15:13
Toleruje murzynow, azjatow i nawet cyganow :D :D
Ale za niemcami to nie przepadam ;)
Tak szczerze to srry za te niecenzuralne wypowiedzi, ale n.a.j.e.b.a.l.e.m sie troszke wczoraj :D :D

Y@hu^^
15-06-2006, 15:18
No widzisz odrazu inaczej, lepiej zmien swoje nastawienie do niemcow ; p

Metal Master
15-06-2006, 15:19
Mine House :

http://i27.photobucket.com/albums/c195/Simor/cd08fe20.jpg

Comment .

Pozycja4
15-06-2006, 15:23
N.i.c.E chata,choc skromna..

Arek Dozamet
15-06-2006, 15:26
@Y@hu^^
Zdania o niemcach raczej nie zmienie. :P

@Gasval
Nice house :D :D

Demek
15-06-2006, 15:29
@Y@hu

Ciebie na obiady nie wołajom. Bo ty na nie do księdza przychodzisz -.- <<<sam zaczołeś>>>

@Gasval

Nice Hause! XD

@Topic

http://i35.photobucket.com/albums/d176/Hajakisa/UO0369.jpg

Coment plx :>

Metal Master
15-06-2006, 15:37
@Bezel , wiem że skromna bo po co mi lepsza ? starczy mi taka :) Btw . Pisałem już w twoim temacie ale powiem jeszce raz : Gratz 100 :)

@Topic
Thx guys :)

@Demek
Gz mlvla ! Nice skills :) Jedziesz

Masa
15-06-2006, 15:46
Gasval... Świetny Domek:) mi sie widzi:)) Czekasz na lokatora?/:P

Domis
15-06-2006, 15:48
Gz Damian noobku :*******
Michał ja nie powiem, że nice chata :D Powiem, żebyś mnie invitnął.

KOSTARYKA DO BOJU!!!!!!
MACIE JESZCZE CZAS !!! MUSICIE WYGRAĆ !!!

Mateomens
15-06-2006, 16:28
@mate...
1.To ze nie chcial grac ,to nie znaczy ,ze mozesz mu psuc postac. Chyba kazdy ma gorszy okres. Co nie?
Bazyliego?To dzialo sie rok temu. Wiec nie pamietam wszystkich nickow. Ale ejstem przekonany ,ze od kwietnia zdradziles jeszcze multum osob.
AAaa przypomnialem cos sobie.Po FD zmieniles gildie doslownie jak rekawiczki. Co tydzien byles w innej.(no moze,czasem co dwa)Najsmieszniejsze bylo to,ze chciales wrocic do FD.
4.(lol...znowu. 49pkt z testu powiadasz?) Ciekawych masz kumpli. Jedni dupe liza tobie ,a innym to TY lizesz dupe.

5Ojjj,chyba sie pomyliles. To JA od samego poczatku nie bylem do ciebie przekonany. Co do lorda danioo i sorci dreedzi tez sie nie pomylilem.
6Taa! Nie ma to jak zwalac na nauczycielki. Podrecznikow w domu nie masz? Internet mamusia zabrala?
7."Naum sie liczyc"

@Metal
smiej sie smiej...

N/C ahahahahahha powiedz mi w jaki sposob zdradzilem FD? ahahaha a dojsc do tej gildi chcialem z jednego powodu (o ktory mnie poprosil kumpel) ale ze znalazl,em lepsza gildie on FD ktora miala protekce u bound to wolalem wybrac gildie ktora mi oferowali niz ta gdzie niema nawet zadnego zgrania ....

wciaz pamietam wojne jak zescie z dp bali sie wyjsc .... mauhauhauahuahauhaau jestescie cioty ... btw mieliscie fajne aimboty ale nie aimbot czyni czlowieka lepszym ....

WCIAZ CZEKAM NA CALE ZMOBILIZOWANE GG! ...

Gasv~ nice domek ;)

Yours
Mate~

vaviec
15-06-2006, 16:48
"N/C ahahahahahha powiedz mi w jaki sposob zdradzilem FD? ahahaha a dojsc do tej gildi chcialem z jednego powodu (o ktory mnie poprosil kumpel) ale ze znalazl,em lepsza gildie on FD ktora miala protekce u bound to wolalem wybrac gildie ktora mi oferowali niz ta gdzie niema nawet zadnego zgrania "

Tu wlasnie pokazales jaki jestes zalosny. Opuszczac znajomych tylko dlatego
"ze gildia miala protekce u bound".

U nas nie ma zgrania? Obejrzyj sobie filmiki z neptery. (ojj... Beryli uwierzyles nam ze przenieslismy sie na berylie) Skoro nie ejstesmy zgrani...to dlaczego 95% z nas poszlo RAZEM na Neptere? Czemu podczas naszych akcji nikt nie zginal? No moze tylko ja i oldwin (Apitov wpadl),ale na nepterze NIKT nie zginal gdy atakowalismy razem. Wiec jesli wiesz za przeproszeniem GOWNO to sie nie odzywaj.

Edit@Jak zdradziles FD?
Odszedles od nas po to,zeby wypowiedziec nam wojne z powodu zabicie Spectora Eta(byles gownem w tamtej gildi,a chciales woje wypowiadac hihihihi)

Down@
Z toba nie da sie nawiazac normalnej konwersacji...Nie walczylismy bo juz skonczylismy z Valoria? Sprzedawalismy rzeczy,postacie? Dalej jestem gownem? No dobra ! wygrales! Poddaje sie...jestem gownem:<. I co z tego? Wole byc gownem niz zdrajcą,idiotą,dysmozgiem,dupolizem...
Ta gildia...co miala GH w bloodhall nie chciala walczyc,tylko ty chciales.
A sprawa z lady diablica itd. to zupelnie cos innego. Wetdy padl tylko Satununa i Samuel.Zabili ich.hmm.
Byly to fragi "rozpoczynajace wojne"s

Mateomens
15-06-2006, 16:56
"N/C ahahahahahha powiedz mi w jaki sposob zdradzilem FD? ahahaha a dojsc do tej gildi chcialem z jednego powodu (o ktory mnie poprosil kumpel) ale ze znalazl,em lepsza gildie on FD ktora miala protekce u bound to wolalem wybrac gildie ktora mi oferowali niz ta gdzie niema nawet zadnego zgrania "

Tu wlasnie pokazales jaki jestes zalosny. Opuszczac znajomych tylko dlatego
"ze gildia miala protekce u bound".

U nas nie ma zgrania? Obejrzyj sobie filmiki z neptery. (ojj... Beryli uwierzyles nam ze przenieslismy sie na berylie) Skoro nie ejstesmy zgrani...to dlaczego 95% z nas poszlo RAZEM na Neptere? Czemu podczas naszych akcji nikt nie zginal? No moze tylko ja i oldwin (Apitov wpadl),ale na nepterze NIKT nie zginal gdy atakowalismy razem. Wiec jesli wiesz za przeproszeniem GOWNO to sie nie odzywaj.

Edit@Jak zdradziles FD?
Odszedles od nas po to,zeby wypowiedziec nam wojne z powodu zabicie Spectora Eta(byles gownem w tamtej gildi,a chciales woje wypowiadac hihihihi)

ahahahahha gownem bylem? ahahahahahhahahahahaha to ty w FD byles gownem ... i dalej jestes gownem ... ahahhaahah

wojne mowisZ? a czemu jak chcelismy wypowiedziec wojne to zaczeliscie panikowaC? czemu enichceliscie walczyc? bo byscpie padali jak kaczki .... ahahaha mowisz ze oldwin tylko zginal? buahhauaha wiesz zginelo was wiecej tylko niepamietam nickow bo huja mnei to obchodzi .........

Jestes żałosny ......

Yours
Mate~

Ufocznik
15-06-2006, 21:39
41 knight owned
http://i16.photobucket.com/albums/b7/ufo44/Ufoczix/Others/UO0030.jpg

Loot
http://i16.photobucket.com/albums/b7/ufo44/Ufoczix/Others/UO0032.jpg
+bp uhow, bp hmmow, 5 axe ringow i jakies mfy,

Jun 15 2006, 19:55:27 CET Killed at Level 41 by Ufoczix and by Ralbas Tann

Metal Master
15-06-2006, 23:20
Ufo evull p'kay :D

^^

http://i27.photobucket.com/albums/c195/Simor/d1f39f5e.jpg

Comment :)

Domis
16-06-2006, 00:15
Ufo :D Nice Loot
Michał Gratz Bro !!! Ja też chce!!!
A teraz 2 małe gówna:
http://i14.photobucket.com/albums/a336/Domism/Other/ExploTest.jpg
http://i14.photobucket.com/albums/a336/Domism/Other/SDTest.jpg
Zawdzięczajcie im to, że nie będzie dziś SS'a z LvLu.

@EDIT: Michał, a czemu bez EQ??

Palladyn von hellgate
16-06-2006, 01:54
up : bez eq poniewarz bral wicej run ludzie 1 dzien sie tu nie wchodzi a tu 3 strony dodaj z tematami
simor gz lv i sd/explo
gasval gz lv (pg?:P)
ufo nice loot

Domis
16-06-2006, 02:14
@UP
Tylko, że on expił tylko z wanda :P Z tego co mówił.
A teraz coś odemnie, Nie nie Level to nie będzie.
Na początek pomyślałem, że pójdę sobie na PoH spróbować sił z tym oto panem:
http://i14.photobucket.com/albums/a336/Domism/Hunts/GS1.jpg
Zabiłem 1, potem do "czarnego" hp zjechałem 2 i tak się złożyło, że za bardzo poszedłem do góry i znikł :( ;( ;( ;( :(
To potem jeszcze jednego:
http://i14.photobucket.com/albums/a336/Domism/Hunts/GS2.jpg
http://i14.photobucket.com/albums/a336/Domism/Hunts/GS3.jpg
I jeszcze jednego, gdy już miał Yellow, wpadł Poney i się gs na niego przeżucił i Poney go zabił :( ;( ;(
A Loot to P Armor i pare gp.
Chciałym zauważyć, że to mój pierwszy GS Solo bez brokera na RL Tibi :D

Palladyn von hellgate
16-06-2006, 02:27
gz pierwszego gs solo
jka sie prezent podobal ?
gasval zlokja swoje dp na edron (miales drzwi zamkniete :/)

Domis
16-06-2006, 03:53
Taka Valoria:

Channel saved at Fri Jun 16 02:59:04 2006
02:50 Simor: come
02:50 Maxemilian: ya
02:50 Maxemilian: where?
02:50 Simor: carlinm
02:50 Maxemilian: atk him
02:50 Maxemilian: Its Zivizes here
02:50 Maxemilian: if some one tuch u
02:50 Maxemilian: i kill them later
02:51 Maxemilian: Atk him
02:51 Simor: i atak
02:51 Maxemilian: Bra
02:51 Simor: kill?
02:51 Maxemilian: ya
02:51 Simor: :/
02:51 Maxemilian: i come
02:51 Simor: he go to pz
02:51 Maxemilian: fuck
02:51 Maxemilian: Where are ?
02:51 Maxemilian: u*
02:52 Simor: temple
02:52 Maxemilian: k
02:52 Maxemilian: i come
02:52 Maxemilian: come
02:52 Maxemilian: and wait ur skull
02:52 Simor: w8
02:52 Simor: telepohone
02:52 Maxemilian: kk
02:53 Simor: why? i help u
02:54 Maxemilian: Yes
02:54 Maxemilian: But
02:54 Maxemilian: u didint
02:54 Maxemilian: come when i told u
02:54 Maxemilian: Come n
02:54 Maxemilian: ow
02:54 Maxemilian: and help me
02:54 Maxemilian: Whit a drap
02:54 Simor: i have telephone
02:54 Simor: u wanna kill me
02:54 Maxemilian: No.
02:54 Maxemilian: come
02:54 Maxemilian: here.
02:54 Simor: where u?
02:54 Maxemilian: there u was afk
02:55 Maxemilian: come
02:55 Simor: i goind
02:55 Maxemilian: k
02:55 Maxemilian: Can u taked my friends Bp?!
02:55 Maxemilian: he comes on hes other char
02:55 Simor: Ducke?
02:55 Maxemilian: no
02:55 Maxemilian: Sarimner
02:55 Maxemilian: >.<
02:56 Maxemilian: I need to go
02:56 Maxemilian: and he gona x-logg
02:56 Maxemilian: and come on main :P
02:56 Maxemilian: Come
02:57 Maxemilian: simor <-
02:57 Maxemilian: Take so dont Ducke see.
02:57 Maxemilian: Ffs
02:57 Maxemilian: i dont got any cap
02:57 Maxemilian: for it
02:57 Maxemilian: -.-
02:57 Simor: u wanna kil me
02:57 Maxemilian: Noo
02:57 Maxemilian: Come
02:57 Maxemilian: and take it
02:57 Simor: give here
02:57 Maxemilian: before Ducke take it
02:57 Simor: he frend
02:57 Maxemilian: come..
02:57 Maxemilian: Or
02:57 Simor: not take this
02:57 Maxemilian: need to hunt u
02:57 Maxemilian: Take it
02:57 Simor: NO U WANNA KILL ME!!!!
02:57 Maxemilian: NOw
02:58 Maxemilian: NO
02:58 Maxemilian: I can go up
02:58 Maxemilian: and wait
02:58 Maxemilian: u will die

02:52 Sarimner: move
02:52 Sarimner: Come
02:53 You lose 57 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
02:53 You lose 20 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
02:53 Simor: exura gran
02:53 You lose 16 hitpoints due to an attack by Sarimner.
02:53 You lose 80 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
02:53 Simor: Exura Vita
02:53 You lose 97 hitpoints due to an attack by Sarimner.
02:53 You lose 8 hitpoints due to an attack by Maxemilian.
02:53 You lose 14 hitpoints due to an attack by Sarimner.
02:53 You lose 72 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
02:53 You lose 12 hitpoints due to an attack by Sarimner.
02:53 You lose 19 hitpoints due to an attack by Maxemilian.
02:53 You lose 89 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
02:53 You lose 17 hitpoints due to an attack by Sarimner.
02:53 You lose 18 hitpoints due to an attack by Sarimner.
02:53 You lose 106 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
02:53 You lose 118 hitpoints due to an attack by Sarimner.
02:53 You lose 10 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
02:54 You lose 10 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
02:56 Maxemilian: take
02:56 Sarimner: it's
02:56 Maxemilian: hes bp
02:56 Sarimner: under träden
02:56 You see Sarimner (Level 30). He is a master sorcerer. He is Leader of the Legendary Peekays (Rango).
02:56 Sarimner: it's under tree
02:56 Sarimner: Come
02:57 Simor: Aaaah...
02:57 Simor: utamo vita
02:57 Ducke Nuqen: ?
02:57 You see a bag (Vol:8).
02:57 Simor: tkae here
02:57 Sarimner: Ducke
02:57 Ducke Nuqen: ...
02:57 Simor: ducke frend
02:57 Sarimner: come
02:57 Ducke Nuqen: give here...
02:57 Sarimner: <--
02:57 Ducke Nuqen: nah.
02:57 Ducke Nuqen: i dont want loot
02:57 Ducke Nuqen: ;]
02:57 Sarimner: ^.-
02:57 Sarimner: dude
02:57 Ducke Nuqen: u kill u loot
02:57 Sarimner: wnana get hunted?
02:57 Ducke Nuqen: nah
02:58 Sarimner: take the loot then

Mam zamiar tą rozmowe przekazać Cip Softowi. Ale nie wiem czy to coś da...A narazie najwyraźniej mam hunta. Jeżeli to naprawdę był

Mateomens
16-06-2006, 09:45
Taka Valoria:

Channel saved at Fri Jun 16 02:59:04 2006
02:50 Simor: come
02:50 Maxemilian: ya
02:50 Maxemilian: where?
02:50 Simor: carlinm
02:50 Maxemilian: atk him
02:50 Maxemilian: Its Zivizes here
02:50 Maxemilian: if some one tuch u
02:50 Maxemilian: i kill them later
02:51 Maxemilian: Atk him
02:51 Simor: i atak
02:51 Maxemilian: Bra
02:51 Simor: kill?
02:51 Maxemilian: ya
02:51 Simor: :/
02:51 Maxemilian: i come
02:51 Simor: he go to pz
02:51 Maxemilian: fuck
02:51 Maxemilian: Where are ?
02:51 Maxemilian: u*
02:52 Simor: temple
02:52 Maxemilian: k
02:52 Maxemilian: i come
02:52 Maxemilian: and wait ur skull
02:52 Simor: w8
02:52 Simor: telepohone
02:52 Maxemilian: kk
02:53 Simor: why? i help u
02:54 Maxemilian: Yes
02:54 Maxemilian: But
02:54 Maxemilian: u didint
02:54 Maxemilian: come when i told u
02:54 Maxemilian: Come n
02:54 Maxemilian: ow
02:54 Maxemilian: and help me
02:54 Maxemilian: Whit a drap
02:54 Simor: i have telephone
02:54 Simor: u wanna kill me
02:54 Maxemilian: No.
02:54 Maxemilian: come
02:54 Maxemilian: here.
02:54 Simor: where u?
02:54 Maxemilian: there u was afk
02:55 Simor: i goind
02:55 Maxemilian: k
02:55 Maxemilian: Can u taked my friends Bp?!
02:55 Maxemilian: he comes on hes other char
02:55 Simor: Ducke?
02:55 Maxemilian: no
02:55 Maxemilian: Sarimner
02:55 Maxemilian: >.<
02:56 Maxemilian: I need to go
02:56 Maxemilian: and he gona x-logg
02:56 Maxemilian: and come on main :P
02:56 Maxemilian: Come
02:57 Maxemilian: simor <-
02:57 Maxemilian: Take so dont Ducke see.
02:57 Maxemilian: Ffs
02:57 Maxemilian: i dont got any cap
02:57 Maxemilian: for it
02:57 Maxemilian: -.-
02:57 Simor: u wanna kil me
02:57 Maxemilian: Noo
02:57 Maxemilian: Come
02:57 Maxemilian: and take it
02:57 Simor: give here
02:57 Maxemilian: before Ducke take it
02:57 Simor: he frend
02:57 Maxemilian: come..
02:57 Maxemilian: Or
02:57 Simor: not take this
02:57 Maxemilian: need to hunt u
02:57 Maxemilian: Take it
02:57 Simor: NO U WANNA KILL ME!!!!
02:57 Maxemilian: NOw
02:58 Maxemilian: NO
02:58 Maxemilian: I can go up
02:58 Maxemilian: and wait
02:58 Maxemilian: u will die

02:52 Sarimner: move
02:52 Sarimner: Come
02:53 You lose 57 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
02:53 Simor: exura gran
02:53 You lose 16 hitpoints due to an attack by Sarimner.
02:53 You lose 80 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
02:53 You lose 97 hitpoints due to an attack by Sarimner.
02:53 You lose 8 hitpoints due to an attack by Maxemilian.
02:53 You lose 14 hitpoints due to an attack by Sarimner.
02:53 You lose 72 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
02:53 You lose 19 hitpoints due to an attack by Maxemilian.
02:53 You lose 89 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
02:53 You lose 18 hitpoints due to an attack by Sarimner.
02:53 You lose 106 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
02:53 You lose 118 hitpoints due to an attack by Sarimner.
02:56 Maxemilian: take
02:56 Sarimner: it's
02:56 Maxemilian: hes bp
02:56 Sarimner: under träden
02:56 You see Sarimner (Level 30). He is a master sorcerer. He is Leader of the Legendary Peekays (Rango).
02:56 Sarimner: it's under tree
02:56 Sarimner: Come
02:57 Simor: utamo vita
02:57 Ducke Nuqen: ?
02:57 You see a bag (Vol:8).
02:57 Simor: tkae here
02:57 Sarimner: Ducke
02:57 Ducke Nuqen: ...
02:57 Simor: ducke frend
02:57 Sarimner: come
02:57 Ducke Nuqen: give here...
02:57 Sarimner: <--
02:57 Ducke Nuqen: nah.
02:57 Ducke Nuqen: i dont want loot
02:57 Ducke Nuqen: ;]
02:57 Sarimner: ^.-
02:57 Sarimner: dude
02:57 Ducke Nuqen: u kill u loot
02:57 Sarimner: wnana get hunted?
02:57 Ducke Nuqen: nah
02:58 Sarimner: take the loot then

Mam zamiar tą rozmowe przekazać Cip Softowi. Ale nie wiem czy to coś da...A narazie najwyraźniej mam hunta. Jeżeli to naprawdę był

to ci nic nie da ze wyslesz to cipsoftowi ... a huta to ty niemasz bo nieiwme zaco ... a jak cos to pogadam z zivizes~ ... :) juz raz padl od bound to odeszedl z swat~
lol

Hail bound

Yours
Mate~

Demek
16-06-2006, 10:21
Noi git hunta nie ma i jest luuz :> Simor buraku graj dalej XD

A tu coś odemie:

1. Zdjęcie z RL <<<Coś mi sie zrypało z nim i dlatego takie małe>>>

http://i35.photobucket.com/albums/d176/Hajakisa/za322acznik_1.jpg

2. 58 shielding <<<SS z wczoraj>>>

http://i35.photobucket.com/albums/d176/Hajakisa/UO0370.jpg

3. 68 dyst <<<SS z wczoraj>>>

http://i35.photobucket.com/albums/d176/Hajakisa/UO0373.jpg

Żeby nie było to myśle że dizisaj po skillu jeszcze wbije i SS'a dam :D

Pozdro~ for all :D

Masa
16-06-2006, 10:35
Gasval wielkie GZ!! Bro tylko tak dalej:)
Haja gz Adv:) jeszcze tylko 2:))

Ricky - Norek
16-06-2006, 10:39
Gratki Lvl`ka i Pierwszego Gs`a. Ja miałem tak z dragiem zrobić ale mi sie... odechciało xD

Maj lvl : http://img86.imageshack.us/img86/3106/lvl298mo.jpg (http://imageshack.us).

Honusu
16-06-2006, 10:40
Pozdro dla starych kumpli z valori ;]:] Grajcie gracie moze kiedys zrobicie te 100lvl ;]
A ty Damian leci z tym lvl i skilami moze dogonisz Domonika ;pp
Jeszcze raz pozdrawiam was ;]] a i ciebie Damian ;]:p :p :p :p :) :) :) :) :)
Moze kiedys nadejdzie ten dzien jak wróce ;p

Masa
16-06-2006, 10:42
Gz!:) Ricky

Demek
16-06-2006, 10:43
Gz riciki!! A ty Grzesiek wracaj a nie się czaisz :>>>

Metal Master
16-06-2006, 10:51
Ulala ale się posypało ^^
Gz wam ! Valoria rox ! My rox !
@Palladyn Tak pg ^.-
@edit dzięki paladyn :)

Bjoern Shu
16-06-2006, 16:47
Pozdro dla starych kumpli z valori ;]:] Grajcie gracie moze kiedys zrobicie te 100lvl ;]
A ty Damian leci z tym lvl i skilami moze dogonisz Domonika ;pp
Jeszcze raz pozdrawiam was ;]] a i ciebie Damian ;]:p :p :p :p :) :) :) :) :)
Moze kiedys nadejdzie ten dzien jak wróce ;p
ktory owned Honusu?:>

Mateomens
16-06-2006, 18:24
heyoo ;)

wczorajszy hunt na hydrach przyniols owocne 2 advance z lvlem ;) Gasv~ juz dal swoj advance wiec teraz czas na moj :P

http://i15.photobucket.com/albums/a382/Mateomens/advanced%20lvl/Hydras0007.jpg

ehehhee ;) ten jest najfajniejszy inne to do bani ale jak chcecie zobaczyc to zapraszam na moj photo~

http://s15.photobucket.com/albums/a382/Mateomens/

Yours
Mate~

Metal Master
16-06-2006, 18:27
Yeah ! Gz !! Pojechaliśmy ! Jestem tam Xd , trzeba jeszce kiedyś pójść ;)

Mateomens
16-06-2006, 18:31
Yeah ! Gz !! Pojechaliśmy ! Jestem tam Xd , trzeba jeszce kiedyś pójść ;)

no pewnie ze pojdziemy jak znajde czas:P tylko next time nieboj sie ze cie zabijemy muahauahuahauhauah xD

Yours
Mate~

Domis
16-06-2006, 18:57
I ja i ja!!! 20 zł plx!!!

@EDIT: Gratz LvL :D

Swat Team vs. Bound! 26 - 26

Palladyn von hellgate
16-06-2006, 19:00
mate~ gz lv moglbys mi napisac gdzie expiles tak od 609 lv bo jak miales 60 lv to chyba w miecha do 75 podskoczyles ja jestem nowy na sorcu o niewim gdzie expic:P

Mateomens
16-06-2006, 19:04
mate~ gz lv moglbys mi napisac gdzie expiles tak od 609 lv bo jak miales 60 lv to chyba w miecha do 75 podskoczyles ja jestem nowy na sorcu o niewim gdzie expic:P

hydry :D xD

Apitov

Jun 16 2006, 18:12:51 CET Killed at Level 168 by Floody
and by Shabii Bobo

lol :D:D:D

ops
Ponkey

Jun 16 2006, 18:10:08 CET Killed at Level 94 by Soeder

hrhrh
Aaron Darkmere

Jun 16 2006, 18:13:43 CET Killed at Level 36 by Soeder and by Bonntish

Yours
Mate~

Monna
16-06-2006, 19:29
@UP@
Kurwa......:((((( Ale mam naddzieje ze boundy dalej beda napie*dalac ich...

HONUSU P.E.D.A.L.E NAWET SIE TUTAJ NIE POKAZUJ !!!!!!!!!!!

Demek
16-06-2006, 19:51
A tu SS'y odemie :P

http://i35.photobucket.com/albums/d176/Hajakisa/UO0004.jpg

http://i35.photobucket.com/albums/d176/Hajakisa/UO0002.jpg

Coment plx :>

Metal Master
16-06-2006, 20:24
@Gz Haja ! Jeszce jeden i exp exp exp ^^

Teraz coś ode mnie :

http://i27.photobucket.com/albums/c195/Simor/32dff682.jpg

Enjoy .

Paley
16-06-2006, 20:46
Gratz wszystkich adv i skilli...Oby tak dalej to cos z Valoria dacie rade zrobic...Mam prosbe moze ktos napisac mi jaka jest aktualna sytuacja na Valori...????

Domis
16-06-2006, 21:05
Sytuacja jest zaje*ista :D
Ten zerk to na mnie??? Czy na moich RL Kumpli???

Metal Master
16-06-2006, 22:09
@up
Lol , nudziło mi się :D

@topic
comments plax

Horzym
16-06-2006, 22:26
Hiho noobs;p
POmyslalem ze sie podjaracie jak zobaczycie kilku h lvli zabijajacych apitova
nie wiem czy ten filmik juz jest... jak tak to trudno.

http://rapidshare.de/files/23233510/shabii_sneak.rec.html

dam jeszcze jeden zeby pokazac jak bound oszukuja w wojnie (mam tu na mysli bota do strzelania sdkami)

http://rapidshare.de/files/22437291/nudordom.rec.html

Ok trzymajcie sie cfaniaki, and Plz do not msg me about this in the game!;p

Masa
16-06-2006, 22:30
Gasval wielkie Gz!!! masz zaj...sty mlvl:) teraz tylko 33lvl:)
Jutro cos powinno wpaść na guardach:)

Haja Gz skilli:) only one....

A to nowy zakup(shield) Thx......

http://i57.photobucket.com/albums/g210/masa151/iviewcapture_date_16_06_2006_time_2.jpg

Palladyn von hellgate
16-06-2006, 22:45
haja gz skili
gasval evul pk :]

mate~ hydry fajnie nie ma tylu hmm i uh dla blokera :D :P

Metal Master
16-06-2006, 22:56
Gz Masa nabie :D Ma sie wkońcu tych sponsorów ... :p
Horzym ... lol xD właśnie sciągam :D

Metal Master
16-06-2006, 23:47
Zajefajne filmiki ! Podobaja mi się :)

Bjoern Shu
17-06-2006, 00:05
Horzym to bylo zalosne
lepiej spojz na Karo ktory daje passy martinowi albo uzywa aimbota

Horzym
17-06-2006, 00:12
sam jestes zalosny... nawet sie boisz podac nick na forum
Lizesz dupe boundom pewnie
dobrze smakuje cipka apitova?

Karo aimbot :O?
nawet jesli, to jest jeden koles a nie cala gildia (oprocz ciroca)

Bjoern Shu
17-06-2006, 00:30
lol jakos kazd wie kim jestem?
nie lizalem nie lize i nie bede lizal im dupy bo nie musze?:>
wszyscy Aimboty maja =<<<<<<<<<<
Damn!

dsi
17-06-2006, 00:51
Witam all teraz coś odemnie :p

:0

http://i75.photobucket.com/albums/i292/allelee/tibia0057.jpg

:cup:

http://i75.photobucket.com/albums/i292/allelee/tibia0061.jpg

Domis
17-06-2006, 01:21
Gratz GS'a!
Horzym, filmiki mogą być....

Metal Master
17-06-2006, 01:38
Gz Allele Najs Gs block :)
Nie kłućcie się ...

Mateomens
17-06-2006, 09:12
mate~ hydry fajnie nie ma tylu hmm i uh dla blokera :D :P

ehehehe uhy nieida jak masz druida co ma mass healing :P robisz 4 ds bloker fulldeff i jazda!
na caly dizne huntu pojdzie ci okolo 5 uh? o0 ;0

Yours
Mate~

Demek
17-06-2006, 09:49
Hiho noobs;p
POmyslalem ze sie podjaracie jak zobaczycie kilku h lvli zabijajacych apitova
nie wiem czy ten filmik juz jest... jak tak to trudno.

http://rapidshare.de/files/23233510/shabii_sneak.rec.html

dam jeszcze jeden zeby pokazac jak bound oszukuja w wojnie (mam tu na mysli bota do strzelania sdkami)

http://rapidshare.de/files/22437291/nudordom.rec.html

Ok trzymajcie sie cfaniaki, and Plz do not msg me about this in the game!;p

Ok ... Zaczne od tego, że filmy mogą bydź ..., lecz my się od FILMIKÓW h-lvl nie podniecamy... przynajmniej my. Wole to jak Gasval zabije 6lvl XDDDDDDDDDD. A zresztą nie ważne.

Metal Master
17-06-2006, 10:21
@up
xDDDDDDDDD to co wkur*** mnie :P

Domis
17-06-2006, 10:32
O Kur** Jaki Ja Podjarany :D W pozytywnym tego słowa znaczeniu!

Demek
17-06-2006, 16:29
Time for exp?

70 dyst i 60 shield ^^

http://i35.photobucket.com/albums/d176/Hajakisa/UO0003.jpg

http://i35.photobucket.com/albums/d176/Hajakisa/UO0006.jpg

Wkońcu :PPPPP

Coment plx ;DDDDDDD

Domis
17-06-2006, 17:26
Gratz!
Ja już mam kasę na pacca, chyba...Musze policzyć!

Bjoern Shu
17-06-2006, 18:47
Haja zrob se 75,80 :P

Domis
17-06-2006, 19:02
Ha Ha Ha! Najazd na AB!!! Po prostu rzeź!

Demek
17-06-2006, 19:37
Haja zrob se 75,80 :P

Niechce mi się ... od skillowania już *****cy dostaje Xddddd

Horzym
18-06-2006, 08:52
Ktos mi powie czemu forum valori jest takie nudne?
jesli chodzi o screeny to glownie awansy sa, nic co by przyciagalo uwage.

no i ten fakt ze od poczatku 5 osob gada na zmiane ze soba;p
troche biednie. ale chyab tylko ja tak mysle... moze to efekt znudzenia ta gra ze nie chce mi sie ogladac jak ludzie awansuja z 23-24 lvl
kazdy z moich second characters ma wiekszy level xD

a najgorsze jest to ze nikt mnie nie powital na forum;((
nikt nie powiedzial <czesc horzymek!>
tylko pretensje ze filmiki sie nie podobaly

http://piotrex07.w.interia.pl/UO0028.jpg

plz comment plz plz plz!!!

i jeszcze jeden!!

http://piotrex07.w.interia.pl/UO0042.jpg

plz comment??:p
hehe
nie dygajcie swiruje sobie
jestescie ok:))
babab ide spac

Demek
18-06-2006, 10:00
No to Witaj Horzymek! Dopiero teraz bo wtedy ... Weszłeś na forum| Zakozaczyłeś | Opuściłeś forum|

A teraz to można witac!

Jeszcze raz:

Witaj w naszych skromnych progach XDDDDDDDD!

Bjoern Shu
18-06-2006, 11:55
"witaj" zastanawia mnie czy to ty jestes caly czas ten sam Horzym od poczatku :p
czego nie moge powiedziec o Harv i Kuro
jesli to ty to luz

Domis
18-06-2006, 12:10
Witaj Horzymek!!!!!
Najazd na ANKH to coś, a nie jakieś gówno tak jak wczoraj na AB :P
A Najlepsze to masz EQ ;]

@DOWN:
Żegnaj, ale pewnie wrócisz prędzej czy pózniej :) My będziemy walczyć o ten świat zawsze i wszędzie!! Kto jest ze mną?!

Mathias'Wielki
18-06-2006, 12:12
Witaj Horzymku :) . No i zegnaj oficjalnie juz opuszczam Valorie nic tutaj nie ma i nic mnie juz nie trzyma oprocz chęci zemsty na kilku osobach. Miło było walczyc o ten swiat i spedzac wolny czas expiac i skillujac (no dobra nie skillowalem). Tak wiec wszystkim tym ktorzy mnie znali i Ci ktorzy mnie nie znali mowie "Cya". Tylko czasami bede wchodzic na to forum. Dzieki all

Demek
18-06-2006, 14:20
"witaj" zastanawia mnie czy to ty jestes caly czas ten sam Horzym od poczatku :p
czego nie moge powiedziec o Harv i Kuro
jesli to ty to luz

To ten sam na 10000000000000% Xddddd

Horzym
18-06-2006, 18:05
same old same:>

Co do kuro, to o ile dobrze wiem ma tylko 1 ownera. harvi troche krecil ale teraz chyba tez na prosta wyszedl

a ja ciagle ten sam... ale juz niedlugo emeryturka;p

Demek
18-06-2006, 18:53
tak więc kto pujdzie za mną -.-

chodzi o to, że ...

Opowiem od początku:

Wbiłem na nóób chara a Ducke Nuqen podchodzi i mi zjechał hp do reda, So ja wbijam na Palla i jego 22 druidka bije, on na to luuz luuz już się nie bijemy dajmy se siana. Ja poszedłem na układ. Ide expić a tu mi wyskakuje Ducke Nuqen z Gandja Men (oni ze soba sharują konto jak by nie wiedział ktośkto to jest Gandja<<ten nóób char co go biłem>>) i podchodzi z wand SD i miałem z 10h? Ja uh Ducke trpanoł wyjscie ... Zapłaciłem kilka uhów, uciekłem do dp i pożegnałem go słowami zapłacisz za to -.-. Więc kto za mnom stanie? Bo raczej jestem hunted a bym se tu pograł chyba :P plx fast answer

Bjoern Shu
18-06-2006, 21:40
luz ^^ tylko nie ma nikogo online ze znajomych :p just w8

Horzym
19-06-2006, 06:58
o ile ty jestes hajakisa z bolca to pogadam z duckem
:) ;) :p :( B) :] :D :o 8o :baby: X( :confused: ;( :evul: :cup:

Mateomens
19-06-2006, 08:36
tak więc kto pujdzie za mną -.-

chodzi o to, że ...

Opowiem od początku:

Wbiłem na nóób chara a Ducke Nuqen podchodzi i mi zjechał hp do reda, So ja wbijam na Palla i jego 22 druidka bije, on na to luuz luuz już się nie bijemy dajmy se siana. Ja poszedłem na układ. Ide expić a tu mi wyskakuje Ducke Nuqen z Gandja Men (oni ze soba sharują konto jak by nie wiedział ktośkto to jest Gandja<<ten nóób char co go biłem>>) i podchodzi z wand SD i miałem z 10h? Ja uh Ducke trpanoł wyjscie ... Zapłaciłem kilka uhów, uciekłem do dp i pożegnałem go słowami zapłacisz za to -.-. Więc kto za mnom stanie? Bo raczej jestem hunted a bym se tu pograł chyba :P plx fast answer

to czemu niepowiedziales ze ma placic? .... znow musi pojsc w niego kilka sd?:Dehhehe pogadamy jak wejde

Yours
Mate~

Demek
19-06-2006, 09:41
o ile ty jestes hajakisa z bolca to pogadam z duckem
:) ;) :p :( B) :] :D :o 8o :baby: X( :confused: ;( :evul: :cup:

Jestem z Arabi Saudyjskiej. Ofc że z B-c Xd.

Gandalf of Gray
19-06-2006, 11:27
Ktos mi powie czemu forum valori jest takie nudne?
jesli chodzi o screeny to glownie awansy sa, nic co by przyciagalo uwage.

no i ten fakt ze od poczatku 5 osob gada na zmiane ze soba;p
troche biednie. ale chyab tylko ja tak mysle... moze to efekt znudzenia ta gra ze nie chce mi sie ogladac jak ludzie awansuja z 23-24 lvl
kazdy z moich second characters ma wiekszy level xD

a najgorsze jest to ze nikt mnie nie powital na forum;((
nikt nie powiedzial <czesc horzymek!>
tylko pretensje ze filmiki sie nie podobaly

<<Cut>>
plz comment plz plz plz!!!

i jeszcze jeden!!

<<cut>>

plz comment??:p
hehe
nie dygajcie swiruje sobie
jestescie ok:))
babab ide spac

Witaj na forum!!
nie musisz tak kozaczyc ;d

zatstanawiam sie czy jest sens gry na tym serverze

Domis
19-06-2006, 12:48
Oj Haja Haja :D widać, że nie znasz Ducka...Go się ignoruje, a nie mu płaci :D

A teraz moja historia:
Wracam do domu o 1 h wcześniej, patrze komp wyłączony. Właczam, wpisuje hasło i napis: ZŁE HASŁO! No to ja mysle WTF?? Wpisuje pare razy i złe, 20 min wpisuje różne inne hasła już się na maxa wkur***** aż nagle naciskam ENTER bez wpisywania hasła. A tu napis: TRWA LOGOWANIE DO SYSTEMU ;]
Albo stary skasował hasło, żeby już nie było albo myslal, że nie zgadne jak nie będzie hasła :P

Mateomens
19-06-2006, 13:01
Oj Haja Haja :D widać, że nie znasz Ducka...Go się ignoruje, a nie mu płaci :D

A teraz moja historia:
Wracam do domu o 1 h wcześniej, patrze komp wyłączony. Właczam, wpisuje hasło i napis: ZŁE HASŁO! No to ja mysle WTF?? Wpisuje pare razy i złe, 20 min wpisuje różne inne hasła już się na maxa wkur***** aż nagle naciskam ENTER bez wpisywania hasła. A tu napis: TRWA LOGOWANIE DO SYSTEMU ;]
Albo stary skasował hasło, żeby już nie było albo myslal, że nie zgadne jak nie będzie hasła :P

lol ehehehhe to co ty dalej niemozesz grac? ;/ przeciez to koniec roku juz po konferencji .. ble :P

Yours
Mate~

Domis
19-06-2006, 13:09
lol ehehehhe to co ty dalej niemozesz grac? ;/ przeciez to koniec roku juz po konferencji .. ble :P

Yours
Mate~

Ale jeszcze świadectwa stary nie widział :D Słyszałem, że lałeś Ducka :D Ok ja lece będę za max 30 min. To zrobie coś i będzie ss :D

Mateomens
19-06-2006, 15:40
Ale jeszcze świadectwa stary nie widział :D Słyszałem, że lałeś Ducka :D Ok ja lece będę za max 30 min. To zrobie coś i będzie ss :D

yhy bilem a co?

Świadectwo niejest wazne :D :)

Yours
Mate~

Domis
19-06-2006, 17:35
Dla mojego starego świadectwo jest ważne bo on uważa, że nie zdam napewno.

Coś bardzo długo oczekiwanego, zepsutego przez Ciorca, a wcześniej przez Floodego! A teraz zrobione !!!

A wiec, żeby nie było, że tylko ss'y lvli dajemy! Horzym specjalnie dla ciebie:
http://i14.photobucket.com/albums/a336/Domism/Advance/MagicLevel16.jpg

Only Valoria, Only We And Never Get Out !!!!!

PS: HAIL ME!!!

Horzym
19-06-2006, 17:40
WoW mielisz, ladny magic(10 lepszy niz moj) teraz tylko wbij 100lvl

troche mi szkoda Lady Myszicy pozdrow ja

Demek
19-06-2006, 17:52
Ja dzis dedłem i skille spadły na 69/58 ...

Ale już odrobiłem i jest git Xd

Wielkie Gz simor!!!!!!!!

Domis
19-06-2006, 18:03
Ja dzis dedłem i skille spadły na 70/58 ...

Ale już odrobiłem i jest git Xd

Haja wielkie dzięki za Gratz!

@EDIT:
Ostatnio edytowany przez Demek - Dzisiaj o 17:17.
Wielkie Gz simor!!!!!!!!
Noob plx!!!

Demek
20-06-2006, 16:34
Mateo~ Ducke ci już płacił bo coś wspominałeś, że będzie płacił :PPPPPPPPPPPPPPPP

Mateomens
20-06-2006, 16:46
Mateo~ Ducke ci już płacił bo coś wspominałeś, że będzie płacił :PPPPPPPPPPPPPPPP

eee nieplacil mi :P

Yours
Mate~

Domis
20-06-2006, 18:38
Witam All!
Teraz coś odemnie, poszedłem na hydry ale Ducke Nuqen lurnął 2 i bał się bloczyć to poszliśmy ;D I przyszedł nasz Mateomens i takie coś:
http://i14.photobucket.com/albums/a336/Domism/Other/UE.jpg
Potem został mi 1% do lvla, to poszedłem na draga i...:
http://i14.photobucket.com/albums/a336/Domism/Advance/Level49.jpg
No i tyle. Jutro może będzie coś jeszcze, a jak nie to pojutrze.

Palladyn von hellgate
20-06-2006, 18:40
simor gz 16 maga ja go troche wczesniej osiagnelem ale zato osiagalme go 5 razy :D

Horzym
20-06-2006, 19:27
mielisz B)

chcialbym miec pacc....

Metal Master
20-06-2006, 19:59
No No , Gz Haja ! Gz Simor !
Ja lekką pause w graniu miałem :p Ale jest już git ;]

Dubh
20-06-2006, 21:09
Gz Simor, Gz Haja, Gz Ue Mateo~, ale i tak exori rządzi ;) A co do emeryturki to ja tez juz powoli gasnę...nie mam tej energii co kiedys- nawet orc fortress mi sie po 20 minutach nudzi i zaczynam sie bawic, jakos na ten 100 lev kompletnie nie mam siły (do tego straciłem 900 k co mnie ostatecznie dobiło) Może niedługo mi słonko przygrzeje mocno, pół litra pójdzie w ruch, to mi ochota do gry przyjdzie :D A z tym Ducke~ to sprawa załatwiona?? Bo ja mam ostatnio nieustannie "Fun mood" i chętnie bym pomógł.

wNuk
20-06-2006, 22:40
Gz Simor, w końcu pacca zakupiłeś :D

Mathias'Wielki
20-06-2006, 22:45
Simor gz Pacca :) Mate~ gratz ue :) Zastanawiam sie czy grac jeszce w tibie i na jakim serverze. Zaczałem sobie na saphirze ale 59 ek podniecajacy sie tym ze prawie ubil 8 lvl jest zenujacy i nie chce tam juz grac.

Horzym
21-06-2006, 00:14
Dubh
ja z dukem wszystko zalatwilem:)

Demek
21-06-2006, 09:24
Jak już all załatwione to thanks for all! :* Specjal thx for Mateo~ and Horzym :P!

Nice SS Simorek Xd

Mateomens
21-06-2006, 09:38
hehehe thx all :P

ale i tak niezabilismy tego:P bo co wyszedlem hydra miala black hp ... zeszedlem wypilem 2 manasy i hydra full hp lol :D
no coz mowi sie trudno :)

Yours
Mate~

Ricky - Norek
21-06-2006, 15:08
Agrh... cała Valoria...

Character Deaths
Jun 21 2006, 07:04:40 CET Killed at Level 29 by Yoshuke Yoshida

Ale żyje sie dalej. Nie wiem kiedy wbije 30

Domis
21-06-2006, 15:11
Poszedłem najpierw z Duckiem na hydry, a tu przyszedł Archer~ i nas wygonił. To Mateomens zaproponował DLe to poszedłem. I oto loot z 1 DL'a:
http://i14.photobucket.com/albums/a336/Domism/Other/DSM.jpg
Pozniej juz nie było tak kolorowo, o mało co nie padłem. Mateomens przeprowadził zamach na moje życie:
You lose 477 hitpoints due to an attack by Mateomens.
SS'a nie mam bo było to nieplanowane. Na szczęscie żyje i jutro będzie zaj**isty, okrągły ss.

Mateomens
21-06-2006, 15:28
Poszedłem najpierw z Duckiem na hydry, a tu przyszedł Archer~ i nas wygonił. To Mateomens zaproponował DLe to poszedłem. I oto loot z 1 DL'a:
http://i14.photobucket.com/albums/a336/Domism/Other/DSM.jpg
Pozniej juz nie było tak kolorowo, o mało co nie padłem. Mateomens przeprowadził zamach na moje życie:
You lose 477 hitpoints due to an attack by Mateomens.
SS'a nie mam bo było to nieplanowane. Na szczęscie żyje i jutro będzie zaj**isty, okrągły ss.

ehhh tak to powiedziales jakbym chcial cie naserio zabic ... zepsules moja reputacje ... poprostu zamiast nacisnac Shift+F9 nacisnolem Shift+F8 i poszlo ue :S

zdaza sie :P no cos sorki ;/

Yours
Mate~

Mateomens
21-06-2006, 15:29
a ja mam cos takiego :D:D:

http://i15.photobucket.com/albums/a382/Mateomens/advanced%20mlvl/dls0003.jpg

ahahha xD

a ty dejwowi sie nudzilo wczoraj :P

http://i15.photobucket.com/albums/a382/Mateomens/friends/behemont.jpg

:D:D:D

Yours
Mate~

Metal Master
21-06-2006, 16:32
oO Fuksiarze jedni ! Gz xD

Demek
21-06-2006, 17:20
Gz for all :P

Ufocznik
21-06-2006, 17:22
http://i16.photobucket.com/albums/b7/ufo44/Ufoczix/Others/UO0040.jpg

Jun 21 2006, 14:24:04 CET Killed at Level 41 by Ufoczix and by Merphius Demort

sux

Domis
21-06-2006, 17:22
Gz Mate~
A teraz coś śmiesznego:
Name: Archer of the underground
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 92
Jun 21 2006, 15:15:11 CET Killed at Level 93 by Puckoh

Po tym jak nas wygonił to Ducke mówi, ale była by beka jakby padł.

@UP:
Gratz :D

Demek
21-06-2006, 17:24
A tu niesamowity frag Boundów w wykonaniu Apitova ... hmmmm ciekawe ile mu SD poszło XDDDDDDDDD

Giant Gaet
Jun 21 2006, 06:30:58 CET Killed at Level 23 by Apitov

Metal Master
21-06-2006, 17:51
Najs ufo xD
@lolol :D

Dobra ja spadam na bal xD Będzie się działo ! :evul:

Domis
21-06-2006, 18:38
Miałem troche wolnego czasu to poszedłem na dragi i oto rezultat:
http://i14.photobucket.com/albums/a336/Domism/Advance/Distance77.jpg

Mateomens
21-06-2006, 19:16
Gz Mate~
A teraz coś śmiesznego:
Name: Archer of the underground
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 92
Jun 21 2006, 15:15:11 CET Killed at Level 93 by Puckoh

Po tym jak nas wygonił to Ducke mówi, ale była by beka jakby padł.

@UP:
Gratz :D

to niejest smieszne przez to niewiem czy nasza gildia niepojdzie do bound ......

Yours
Mate~

Palladyn von hellgate
21-06-2006, 21:24
simor gz pacca i dista i dsm czemu nam nie wypadl :P jak bylismy
teraz cos odemnie z innego serva :P
http://img488.imageshack.us/img488/1018/uo00037ke.jpg

dzis zrobilem paradoxa i grifick shielda :D siedze na kompie od 13 :d

Mathias'Wielki
21-06-2006, 23:52
Nie wiem moze dlatego ze byles kiedys ze mna :P na dlkach Btw kupilem pacca mam 114 dni :P

Domis
22-06-2006, 14:20
No to po koleji, jedziemy.
Po pół-dziennym expie na dragach wyskoczył dziwny napis:
http://i14.photobucket.com/albums/a336/Domism/Advance/Level50.jpg
A wcześniej wypadło (1 raz w życiu coś dobrego):
http://i14.photobucket.com/albums/a336/Domism/Other/WandofInferno.jpg
100 plx 100 plx :D
A potem jak to "każdy" na 50 lvlu idzie na
(Małe SD):
http://i14.photobucket.com/albums/a336/Domism/Other/SD-1.jpg
A potem to exp:
http://i14.photobucket.com/albums/a336/Domism/Quest/EXP.jpg
I oczywiście najważniejsze:
http://i14.photobucket.com/albums/a336/Domism/Quest/BKQUEST.jpg

I tyle :D Hail Me, Hail Valoria, Hail Only Valoria !!!

Demek
22-06-2006, 16:21
Gz Simorek a teraz coś odemie Xd :

http://i35.photobucket.com/albums/d176/Hajakisa/UO0001.jpg

http://i35.photobucket.com/albums/d176/Hajakisa/UO0005.jpg

http://i35.photobucket.com/albums/d176/Hajakisa/UO0007.jpg

So... Coment plx XDDDDDDDDDDD

Dubh
22-06-2006, 17:03
http://i34.photobucket.com/albums/d127/Dabh/d6d397b0.jpg

A to mój niezwykle efektowny advance

Enjoy ;)

A teraz coś z innej bajki...nie wiem czy my, Fellowship, nie jestesmy zmuszeni do dołączenia do wojny. Volution (95 EK) zdobył amazon shielda, poczym Apitov od razu napisałem że ma go oddac. Volu~ odmówił, Api~ stwierdził więc że padnie, tak jak jego przyjaciele i guildmates. I jak tu być neutralnym, a przy okazji szanowanym i bezpiecznym...a z drugiej strony nie chce być na wojnie która trwa 3 miesiące i bedzie trwała jeszcze chyba drugie tyle. Ale chyba nie ma wyjscia. Tylko które zło wybrać, Bound czy ST, mniejsze zło?? Czyli które??:confused: Ech póki co czekamy na decyzje lidera.

Always loyal to Fellowship
/Dubh

Horzym
22-06-2006, 17:29
hmm..
Apitov cie huntuje, kaze ci placic...zaj**isty pomysl zeby mu pomagac po czyms takim. nie bede cie prosil zebys dolaczyl do Swat team, zrobisz jak uwazasz

BaksiuNowaSol
22-06-2006, 17:44
Dubh 1 pytanie.... z kad apitov sie dowiedzial ze on ma ta tarcze? czyzby on byl taki glupi i sie chwalil??:O

jak tak to chyba nie zna valori..

Palladyn von hellgate
22-06-2006, 19:29
dobh gz lv simor gz bk qestu kiedy deep :d ? heh 1 fajny rar na valori a ci juz sie o niego kluca co za debile jka bym mial kase i wiedzial gdzie ten apitov mieszka(dokladnie miasto etc.) to bym do niego pojechal i mu najebal na rl za to ze jest takim pa i by mu sie odechcialo grac w tibie albo huncic ludzi za itamy

Metal Master
22-06-2006, 19:42
HoHo ^^ ale się posypało ... Gz Simor lvl , quest , Haja gz for u , rośniesz w siłe :) Dubh gz , nie wiem co powiedzieć gdzie jakby co masz dojść ... ale ta sytuacja jest conajmniej dzika .

Bjoern Shu
22-06-2006, 21:13
no jak chcesz skonczyc z Valoria to idz do SWAT =D

Pumba Fighter
22-06-2006, 22:02
No no Gz Simor i haja :)

Ufocznik
22-06-2006, 22:14
21:30 Cienki Nowa Sol: 18:32 GM Xadam Valoria: I give house in all town !!www.tibia-com.cjb.net!! <---DARMOWE DOMKI!!

baksiu gz znajomosci -.- (i nie chodzi tu o znajomosc j. polskiego, bo z ta tez jest kiepsko)

Ricky - Norek
22-06-2006, 22:58
@up
Tego jest w huj i jeszcze troche. Nópki nie mają co robic to sie kompromitują. Czasem nawet wchodze na te strony i im spamuje skrzynke :D

Gratulacje kolejnego lvl`a i questa. Crown Shield for me plax!

Dubh
22-06-2006, 23:11
hmm..
Apitov cie huntuje, kaze ci placic...zaj**isty pomysl zeby mu pomagac po czyms takim. nie bede cie prosil zebys dolaczyl do Swat team, zrobisz jak uwazasz

Waszym liderem jest Kanejo, więcej nie bede mówił. (powiem tylko tyle że juz jakieś 2 bp sdków we mnie władował. Za co? phi...więc co do huntowania mnie, to niekwestionowanym liderem mojego prywatnego rankingu jest własnie on, a nie apitov) Choć w Swatach jest wielu ludzi którym naprawde lubie, np: Xogaze. Mimo wszystko jest to jednak na zasadzie mniejszego zła. Wybór pozostawie liderowi Fellowship, który pewnie bedzie uważał że dalej bycie neutralnym to jest rozwiązanie...

Gru- ja skoncze z Valoria jak mnie zrookują, nie wczesniej ;)

Jak sie dowiedział? Dokładnie nie wiem, chyba sie ktos wygadał. Dokładnie też nie wiem jak on to zdobył, prawdopodobnie było to podczas najazdu orków. Z tego co słyszałem to shielda zdobywa sie rzadko w wieży na Femur hills tylko podczas tego najazdu. Nie znam tego dobrze a słyszałem tylko plotki, więc moge gadać głupoty.

Arek Dozamet
22-06-2006, 23:21
Widze ze podczas mojej nieobecnosci duzo sie dzialo :D
Gz dla wszystkich ;)
Ale tez musze powiedziec ze przez jakis czas znowu mnie nie bedzie i nie wiem kiedy znowu zaczne grac.

Pozdro for all ;)

Demek
23-06-2006, 13:06
@Dubh

Zrobisz jak uważasz Xddd

@Topic

Coś odemie :P

Mój 1st GS hunt na tym charze Xd:

http://i35.photobucket.com/albums/d176/Hajakisa/UO0008.jpg

http://i35.photobucket.com/albums/d176/Hajakisa/UO0009.jpg

Coment plx Xd

Edit: Zauważył ktoś mój nowy zakup Xd?

Palladyn von hellgate
23-06-2006, 13:34
haja gz pierwszego huntu gs i b rope :D:P

Pumba Fighter
23-06-2006, 14:35
hehe Haja widzelm to wszstko bo potem przyszlem ale mialem isc na drugiegoz nimi ale sie nie zarespi gs X(

Demek
23-06-2006, 17:04
Gz for me plx XDdddddddd

Dedłem -.-

Mathias'Wielki
23-06-2006, 17:15
Ehh zdecydowalem ze wracam na valorie. Tylko mam pewien problem nie mam eq a na knightcie jest ciezko prosze pomozcie kazda rzecz sie przyda mile widziane uhy :baby:

Ufocznik
23-06-2006, 17:35
hehe Haja widzelm to wszstko bo potem przyszlem ale mialem isc na drugiegoz nimi ale sie nie zarespi gs X(

jestes niesamowity
o matko...

Palladyn von hellgate
23-06-2006, 17:47
mathias -.- ale ty lolek jestes -.- wiedzialem ze nie opuscisz valori niewiem poco tam wracasz w jkais dzien bym ci postawil ghula bys sobie potrenil ale to juz tylko i wyloncznie twoja sprawa ale cos mi sie zdjae ze zadlugo sobie nie ograsz bez eq bo nikt zabardzo juz tu nie gra z tych co zawsze z toba byli ale to juz nie moja sprawa :D

Domis
23-06-2006, 21:59
No Gratz All!! A ja własnie odlobkowałem, niektózy wiedzą o co chodzi. Hail Me! A He is noob!

Mathias'Wielki
24-06-2006, 12:48
Hellgate dzieki, ze przemowiles mi do rozsadku zreszta z eq nic bym tutaj juz nie zrobil a tak to moge poskillac sobie na Saphirze i grac tutaj moze uda mi sie osiagnac cos wiecej nic 46 ek z marnymi skillami :baby:

Miszczu
24-06-2006, 15:58
Malutki adwans....odrabiam po 2 dedach jednym na gsie(3 raz do tej samej dziury na phu ;)) i 2 przez baksiu nowa sól(ale sie z nim juz dogadalem).Echh...milo jest wrocic na Valorie :p nie zaluje tego mimo ze dedlem 2 razy. Na Celescie jest nuuuuuuuuuuuuudno :D
http://img140.imageshack.us/img140/8932/uo00050ng.jpg (http://imageshack.us)

Gandalf of Gray
24-06-2006, 23:00
@up Gratz lvl'a

wreszcie mam kompa zasilacz sie zjaral ;/
Koniec roku
JE*aĆ szKołE

jak tam wasze srednie:P

Demek
24-06-2006, 23:42
średnie? 3,5 Xd

Demek
24-06-2006, 23:44
A tu coś odemie :P

A tak wogle to Gz 45lvl! Xd

http://i35.photobucket.com/albums/d176/Hajakisa/UO0010.jpg

Metal Master
25-06-2006, 00:17
@Wobawu Gz lvlka :) Dobry wybór wrócić na starą valkę :D
@Haja Gz Brachu skili :D
@Gandalf Średnia 4,5 xD

Missclick :

http://i27.photobucket.com/albums/c195/Simor/c7b5919f.jpg

Comment

~Metal .

Ufocznik
25-06-2006, 00:32
jeszcze 1 i woi :P gz btw cos opustoszal ten temat, tzn nie chodzi o to ze malo screenow, bo zawsze bylo malo :P ale malo osob sie tu wypowiada;/

Masa
25-06-2006, 10:25
Gasval Bro... Wileki Gz!!!!!! Jeszcze jeden i bedzie good:))
Haja Gz skilla:):D

Miszczu
25-06-2006, 10:41
http://img83.imageshack.us/img83/6016/uo00078me.jpg (http://imageshack.us)
I wszystko jasne.....;)

Kora
25-06-2006, 10:58
Hiho. Grałem tu jakiś rok temu ;] Ale odszedłem tak jak niektórzy ;p Lecz powracam :> Nowy Char , Nowy Nick. To ja Pora Roxy. Pewnie mnie pamietasz wuju ? ;] Jak probowales mnie zabic a udało Ci się zabić tylko kuzyna noobka . Mało lvli wbiłes ;] Pozdro dla wszystkich kumpli. Nie wiem ile osob z vip jeszcze tu gra :/

Żeby nie było , że bez ssow :)

http://img136.imageshack.us/img136/6899/16lvl9gg.jpg
http://img136.imageshack.us/img136/3278/18lvl0cf.jpg
http://img88.imageshack.us/img88/2126/19lvl8je.jpg
http://img83.imageshack.us/img83/7291/28mlvl4xg.jpg
http://img136.imageshack.us/img136/8024/adwanced26mlvl2im.jpg
http://img136.imageshack.us/img136/7527/adwancedmlvl230uv.jpg
http://img136.imageshack.us/img136/6858/clipboard4gt.jpg
http://img83.imageshack.us/img83/4311/zdjecie17ef.jpg
http://img301.imageshack.us/img301/5586/zdjecie123cl.jpg

Niepotrebnie robiłem pking na koniec ;p Byłby 20 ms z eq . Ale już zapóźno. ;p

~o~o~ TeH MastaH ~o~o~
25-06-2006, 11:01
@Wobawu Gz lvlka :) Dobry wybór wrócić na starą valkę :D
@Haja Gz Brachu skili :D
@Gandalf Średnia 4,5 xD

Missclick :

Comment

~Metal .

Prawie jak Bysiu.

Spyro'Dragon
25-06-2006, 11:18
gz heja, pora roxy skilow i advencow... ;]

Ricky - Norek
25-06-2006, 12:03
Gratz ziom! Pamiętaj o monku :D

Co do średniej to 5.0 ale i tak mało jak na podstawówke ;f

Miszczu
25-06-2006, 12:14
http://img96.imageshack.us/img96/3830/uo00081tc.jpg (http://imageshack.us)
dopiero co wbity dystansik...o lol wracasz na Valorie Binek? ^.-
ups zapomnialem 76 distance

Ciastko
25-06-2006, 12:22
Tak myślę czy nie dołączyć do was, do Valorii... Zastanowie się nad tym :confused:

Demek
25-06-2006, 12:22
Gz all!

A tu mój 1st hunt na draggs :P

http://i35.photobucket.com/albums/d176/Hajakisa/UO0011.jpg

http://i35.photobucket.com/albums/d176/Hajakisa/UO0012.jpg

http://i35.photobucket.com/albums/d176/Hajakisa/UO0013.jpg

Coment plx Xd

Kora
25-06-2006, 12:25
dopiero co wbity dystansik...o lol wracasz na Valorie Binek? ^.-
ups zapomnialem 76 distance
Gram na 2 serwach ;p Gz dystansa :D Ehhh :/ Nikt mnie nie pamieta ;( Tzn z vipow ;p

I ss ;p

http://i61.photobucket.com/albums/h60/Kora_photos/3.jpg

Best to 409 na tym samym tombie ale nie uchwycilem ...

Metal Master
25-06-2006, 13:02
Gratz haja brachu :) i wam , Pora nie pamiętam Ciebie ;[

A mojego nikt nie zkomentuje ? ='(

Kora
25-06-2006, 13:05
Gratz haja brachu :) i wam , Pora nie pamiętam Ciebie ;[

A mojego nikt nie zkomentuje ? ='(
Nie zdziwiło mnie to ;p

Miszczu
25-06-2006, 13:18
Gratz wszystkim advancow itd itp
O wlasnie chce ktos mnie do swojej gildji ? :P
Widze ze temat znowu zaczal sie rozwijac ;)
I TAK MA BYC !!
a wlasnie prosze sie nie czepiac bota na swiatlo :p mam tylko to bo nie chce marnowac many na utevo gran lux...a jestem pallem wiec torchow raczej nie moge nosic :/

Gandalf of Gray
25-06-2006, 14:41
:) sam sredniej nie podalem a pytam (ale ze mnie n00b)
moja srednia :) 4,64 2 gimnazjum
Gz SS'ów

Masa
25-06-2006, 14:46
Dawno nie grałem ale to przez neta i rl...
A tu mały Adv

http://i57.photobucket.com/albums/g210/masa151/iviewcapture_date_25_06_2006_time_1.jpg

Metal Master
25-06-2006, 16:28
Gz Masa bracholu :) Ładne skille :) Gratz ;]

Mateomens
25-06-2006, 16:44
15:23 You lose 26 mana blocking an attack by Tobbes Druid.
15:23 You lose 36 mana blocking an attack by Tobbes Druid.
15:24 You lose 34 mana blocking an attack by Elrohir Grinakh.
15:24 You lose 35 mana blocking an attack by Elrohir Grinakh.
15:24 You lose 11 mana blocking an attack by Maybe Pirog.
15:25 You lose 35 mana blocking an attack by Elrohir Grinakh.
15:25 You lose 5 mana blocking an attack by Elrohir Grinakh.(sd przyokazji ssa poszedl...)
15:25 Mateomens: Utamo vita ""My next life;)
15:26 Tobbes Druid: utamo vita
15:26 You lose 23 mana blocking an attack by Questo'mania.
15:26 Venaxia: whats the prob?
15:26 Mateomens: they atk me
15:27 You lose 20 mana blocking an attack by Tobbes Druid.
15:27 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Questo'mania. She was killed by Mateomens.
15:27 Warning! The murder of Bladhmaster was not justified.(lol jakis noob walnolem z bursta poszedl w ogien padl)
15:27 You lose 19 mana blocking an attack by Tobbes Druid.
15:27 You lose 21 mana blocking an attack by Tobbes Druid.
15:29 You see Ahlin (Level 86). He is an elite knight. He is Destructor of the Swat Team.
15:29 Ahlin: hunted
15:30 Mateomens: Utamo vita ""My next life;)
15:30 You lose 10 mana blocking an attack by Maybe Pirog.
15:30 Mateomens: utani gran hur
15:31 Savehonk: xD
15:31 Savehonk: 15:30 You see a dead human (Vol:10). You recognize Questo'mania. She was killed by Mateomens.
15:35 Ahlin: you are now hunted by swat bye

ahahahha no cos chyba niemam wyjscia ?:D:D:D
jeszcze pogadam z bratem

Yours
Mate~

Metal Master
25-06-2006, 17:03
Noo sytuacja nie zapowiada się dobrze ... Dołącz do Bound Xd

Dziś coś wpadnie więc dam sski :) ^^

Mateomens
25-06-2006, 17:12
Noo sytuacja nie zapowiada się dobrze ... Dołącz do Bound Xd

Dziś coś wpadnie więc dam sski :) ^^

hehe najprawdopodobnie tak zrobie ale moje pvp niejest dobre :D:D:D a bota niechce uzywac wiec wiesz :D

Yours
Mate~

BaksiuNowaSol
25-06-2006, 18:38
Swat Team....moim zdaniem to sa idioci... sami sobie robia zle... bo prowokuje US to dolaczenia do boundów nie wiem jak wy ale ja mysle ze to juz po wojnie....
A ten Ahlin to jest dobry... Ujebalem neli'jubo cos takiego..z moim rl koelga bo go klepal na darashi z 2 fe.. (kolega 34 lvl knight)wiec... no to pomoglem... i potem 2 miesiace mnie lal.... nienormalny jakis... expilem na scarabach wbijal mi sie i z 3 poziomu to dp hitna mnie moze 1 albo 3 razy...tak samo kanejo pkuje swoim noob charem a....potem..

BaksiuNowaSol
25-06-2006, 18:42
@mate...

7."Naum sie liczyc"

@Metal
smiej sie smiej...

Vaviec powiem ci 1... jeszcze raz w mieszaj mnie w swoje sprawy z mateomensem a ciebie zajebie na rlu,mam nadzieje ze to dlaciebei zrozumiale,to co jest miedzy mna a mateo~ to nie twoja sprawa ...zobacze jeszcze 1 post napisany przez ciebie o mnie to nie recze za siebie

Ufocznik
25-06-2006, 19:03
Vaviec powiem ci 1... jeszcze raz w mieszaj mnie w swoje sprawy z mateomensem a ciebie zauwielbiam jeść bananyie na rlu,mam nadzieje ze to dlaciebei zrozumiale,to co jest miedzy mna a mateo~ to nie twoja sprawa ...zobacze jeszcze 1 post napisany przez ciebie o mnie to nie recze za siebie

te grozby ze mu naj.ebiesz na rlu niestety tylko potwierdzaja to co on mowi, ja na twoim miejscu bym go olal i tyle (oczywiscie jezeli gadal by bzdury......)

vaviec
25-06-2006, 19:04
Baksiu@
Byles tylko przykladem ^.-. Ja w nie swoje sprawy nosa nie wtykam.
Z reszta...co to za tajemnica panstwowa? Przypomne ci ,ze sam chwaliles sie o tym na forum Valorii. ke? Nie zachowuj sie jak dziecko.

PS. Nie jedz za duzo bananow. Wszystko z umiarem!

BaksiuNowaSol
25-06-2006, 19:15
haha...vaviec zostawie to bez komentarza...bo mialem swoje powody teraz wime ze to nie jego wina...(mam taka nadzieje)
a po 2...moze niechce zebys o tym gadal?wiec zaakceptuj to i nie wypowiadaj sie wiecej na temat Baksia OK

@Ufocznik
jak mozesz nie wypowiadaj sie na tematy o których nic nie wiesz...,nie wiem czy jestes nowy owner ale z starym sie znalem wiec nie rozumiem o co ci chodzi... dzieki z gury

Ufocznik
25-06-2006, 19:19
@Ufocznik
jak mozesz nie wypowiadaj sie na tematy o których nic nie wiesz...,nie wiem czy jestes nowy owner ale z starym sie znalem wiec nie rozumiem o co ci chodzi... dzieki z gury

owszem nie wiem o co chodzi, dlatego napisalem ze jesli twoim zdaniem gada bzdury to zamiast mu grozic (bo watpliwe jest zeby to cos dalo) poprostu go zignoruj to mu sie znudzi, rob jak chcesz. poand to jestem caly czas stary, jeden i ten sam owner (zreszta mozesz zobaczyc na date dolaczenia na forum), ale nie przypominam sobie zebym cie znal, tzn. z widzenia-owszem, pozatym ze 2 razy z toba gadalem jak pytales za ile guardy beda wolne, nic pozatym, moze mam slaba pamiec to mi odswiez...

vaviec
25-06-2006, 19:24
haha...vaviec zostawie to bez komentarza...bo mialem swoje powody teraz wime ze to nie jego wina...(mam taka nadzieje)

I wszystko jasne ^.-

Ufo@
Dzieki,ale mnie bronic nie musisz: D. A znudzic mi sie nie znudzi, nie mam narazie nic ciekawego do roboty.

BaksiuNowaSol
25-06-2006, 19:26
tak naprawde to sam nie pamietam ,ale cos mi twuj nick muwi :P,mnie poprostu denerwuje jak ktos mnie miesza do swoich spraw. . . mysle ze to jest zrozumiale.. i nie tlyko ja tak mam...:confused:

Ufocznik
25-06-2006, 19:29
a mi sie nie podoba, ze sie klocicie w temacie ze zdjeciami, pogadajcie sobie na priv, tibii, gg i wyjasnijcie to, bo nie ma sensu zeby 2 osoby gadaly ze soba w tym temacie a reszta miala sie "nie wtracac"

edit
jutro moze zrobie przeglada archwium screenow z valorii i powrzucam troche bo w tym temacie 1 screen przypada na 10 stron klotni

BaksiuNowaSol
25-06-2006, 19:31
Masz racje ... wiec juz zakonczmy ten temat...:)

Ufocznik
25-06-2006, 19:43
loguje sie na chwile, pod dp 30 sorc z rsem z dwoma fe, wychodze z dp i laduje mane a tu nagle:

18:50 You see Casablanc (Level 30). She is a sorcerer.
18:50 Muminka of Valoria: :S
18:51 Leox Jemix: outra coisa
18:51 Leox Jemix: no
18:51 Leox Jemix: trade
18:51 You lose 49 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
18:51 You lose 82 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
18:51 Ufoczix: ?
18:51 You lose 24 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
18:51 You lose 80 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
18:51 You lose 20 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
18:51 Ufoczix: Exura vita ""Houston, I have problem
18:51 You lose 42 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
18:51 You lose 73 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
18:51 You lose 126 hitpoints due to an attack by Casablanc.
18:51 You lose 37 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
18:51 You lose 71 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
18:51 You lose 10 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
18:51 Raptile of Valoria: exura gran
18:51 You lose 19 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
18:51 You lose 21 hitpoints due to an attack by Casablanc.
18:51 You lose 10 hitpoints.
18:51 You lose 23 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
18:51 You lose 111 hitpoints due to an attack by Casablanc.
18:51 You lose 136 hitpoints due to an attack by Casablanc.
18:52 You lose 10 hitpoints.
18:52 You see Casablanc (Level 30). She is a sorcerer.
18:52 You lose 20 hitpoints due to an attack by Casablanc.
18:52 You see grass.
18:52 Casablanc: utevo res "orc berserker
18:52 You see Lamiwdgc (Level 56). He is a knight.
18:52 You lose 56 hitpoints due to an attack by an orc berserker.
18:52 Ufoczix: Exura vita ""Houston, I have problem
18:52 Casablanc: Aaaah...
18:52 You see flowers.
18:52 You see a pool of blood.
18:53 You lose 19 hitpoints due to an attack by Casablanc.
18:53 You lose 21 hitpoints due to an attack by Casablanc.
18:53 Cubanito: utani hur
18:53 Casablanc: exura vita
18:53 Ufoczix: hi
18:53 Shiriel: Asha Thrazi.
18:54 Casablanc: Aaaah...
18:54 You lose 96 hitpoints due to an attack by Casablanc.
18:54 You lose 114 hitpoints due to an attack by Casablanc.
18:54 Lamiwdgc: exiva "Casablanc
18:55 Lamiwdgc: MUERE PERRA!!
18:55 Ufoczix: Utevo lux ""every1 loves magical trevor...
18:55 You lose 20 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
18:55 You lose 111 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
18:55 You lose 21 hitpoints due to an attack by Casablanc.
18:55 You lose 14 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
18:55 Casablanc: Aaaah...
18:55 You lose 27 hitpoints due to an attack by Casablanc.
18:55 You lose 10 hitpoints.
18:55 You lose 26 hitpoints due to an attack by Casablanc.
18:55 Ufoczix: Exura vita ""Houston, I have problem
18:55 You lose 25 hitpoints due to an attack by Casablanc.
18:55 You lose 19 hitpoints due to an attack by Casablanc.
18:56 You lose 23 hitpoints due to an attack by Casablanc.
18:56 You lose 102 hitpoints due to an attack by Casablanc.
18:56 You lose 10 hitpoints.
18:56 You lose 20 hitpoints due to an attack by Casablanc.
18:56 Casablanc: Aaaah...
18:56 You lose 22 hitpoints due to an attack by Casablanc.
18:56 You lose 24 hitpoints due to an attack by Casablanc.
18:56 Lamiwdgc: sd papa
18:56 Casablanc: exura vita
18:56 You lose 21 hitpoints due to an attack by Casablanc.
18:56 You lose 26 hitpoints due to an attack by Casablanc.

Jun 25 2006, 18:57:50 CET Killed at Level 30 by Ufoczix and by Lamiwdgc

z loota wzialem tylko wand of cosmic energy, byl bp z runkami ale nie mialem capa i ten drugi ziomek wzial ;/

Metal Master
25-06-2006, 21:12
Omg ... ciągle to samo ... dzieci :)
Ja narazie ide na grilla , później exp i dam sski :) :evul:

Metal Master
25-06-2006, 22:31
Wyniki dzisiejszego expa :

http://i27.photobucket.com/albums/c195/Simor/306cfba9.jpg

I nowa laseczka (Woi) :

http://i27.photobucket.com/albums/c195/Simor/iviewcapture_date_25_06_2006_time_2.jpg

Comment :))

~Metal .

Demek
25-06-2006, 22:34
Gz bro~! Ja też wbiłem dzisiaj lvl ale ss'a nie robiłem bo się nie opłaca na takim lvl SS'y Xd

Masa
25-06-2006, 22:56
Gasval Brachu:)) nareszczcie:) Wielki Gz!!!! (dzieki za commenta(jedynego....))

Demek
25-06-2006, 23:05
ajm sory werymach aj dont remember ... Zapomiałem napisać ci osobno bo dałem Gz all Xd Widze że ty Vip tak jak ja mu niidujemy osobno.

Ajm De Best and Bjutifuj!!!!!!!!!!!!!!!

Masa
25-06-2006, 23:10
Soras nie wiedzialem:P dzieki haja:)Jednak ktos pisze:))

Monna
26-06-2006, 03:30
Grats nooby ;D

Mateo dawaj do boundow ;D a co do teraz svenska ;D dzisiaj siedze u Dubha , Dubh na of ... poszedl do wc no to siadam...koles pisze ze sprzeda 10 bp uh za 28k ...tak nagle na priv...no to ide do veno , ogladalem kilka filmikow jak za pomoca leaderow i fe nooby zabijali nawet 100 knightow...no to obok bk zatrzymalem sie...bo cos czulem ;D wbijam po schodkach w dol do bk patrze a tu cala ekipa Teraz Svenska ;D utani hur narka ;D i tyle mnie widzieli :)

Mateomens
26-06-2006, 08:28
Grats nooby ;D

Mateo dawaj do boundow ;D a co do teraz svenska ;D dzisiaj siedze u Dubha , Dubh na of ... poszedl do wc no to siadam...koles pisze ze sprzeda 10 bp uh za 28k ...tak nagle na priv...no to ide do veno , ogladalem kilka filmikow jak za pomoca leaderow i fe nooby zabijali nawet 100 knightow...no to obok bk zatrzymalem sie...bo cos czulem ;D wbijam po schodkach w dol do bk patrze a tu cala ekipa Teraz Svenska ;D utani hur narka ;D i tyle mnie widzieli :)

looooooooooooooool dobrze ze nieposzedles ...

Monna
26-06-2006, 08:40
A to tylko dlatego ze jestem bardzo inteligentny ;D:D:D:D

Ufocznik
26-06-2006, 12:53
loguje sie na chwile, pod dp 30 sorc z rsem z dwoma fe, wychodze z dp i laduje mane a tu nagle:

18:50 You see Casablanc (Level 30). She is a sorcerer.
18:50 Muminka of Valoria: :S
18:51 Leox Jemix: outra coisa
18:51 Leox Jemix: no
18:51 Leox Jemix: trade
18:51 You lose 49 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
18:51 You lose 82 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
18:51 Ufoczix: ?
18:51 You lose 80 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
18:51 You lose 42 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
18:51 You lose 73 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
18:51 You lose 37 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
18:51 You lose 71 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
18:51 You lose 10 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
18:51 Raptile of Valoria: exura gran
18:51 You lose 19 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
18:51 You lose 21 hitpoints due to an attack by Casablanc.
18:51 You lose 23 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
18:51 You lose 111 hitpoints due to an attack by Casablanc.
18:51 You lose 136 hitpoints due to an attack by Casablanc.
18:52 You see Casablanc (Level 30). She is a sorcerer.
18:52 You lose 20 hitpoints due to an attack by Casablanc.
18:52 Casablanc: utevo res "orc berserker
18:52 You lose 56 hitpoints due to an attack by an orc berserker.
18:52 Ufoczix: Exura vita ""Houston, I have problem
18:52 You see flowers.
18:52 You see a pool of blood.
18:53 You lose 21 hitpoints due to an attack by Casablanc.
18:53 Cubanito: utani hur
18:53 Casablanc: exura vita
18:53 Ufoczix: hi
18:53 Shiriel: Asha Thrazi.
18:54 You lose 96 hitpoints due to an attack by Casablanc.
18:54 You lose 114 hitpoints due to an attack by Casablanc.
18:54 Lamiwdgc: exiva "Casablanc
18:55 Lamiwdgc: MUERE PERRA!!
18:55 Ufoczix: Utevo lux ""every1 loves magical trevor...
18:55 You lose 111 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
18:55 You lose 21 hitpoints due to an attack by Casablanc.
18:55 You lose 14 hitpoints due to an attack by a fire elemental.
18:55 You lose 27 hitpoints due to an attack by Casablanc.
18:55 Ufoczix: Exura vita ""Houston, I have problem
18:55 You lose 25 hitpoints due to an attack by Casablanc.
18:55 You lose 19 hitpoints due to an attack by Casablanc.
18:56 You lose 23 hitpoints due to an attack by Casablanc.
18:56 You lose 102 hitpoints due to an attack by Casablanc.
18:56 You lose 22 hitpoints due to an attack by Casablanc.
18:56 You lose 24 hitpoints due to an attack by Casablanc.
18:56 Lamiwdgc: sd papa
18:56 You lose 26 hitpoints due to an attack by Casablanc.

Jun 25 2006, 18:57:50 CET Killed at Level 30 by Ufoczix and by Lamiwdgc

z loota wzialem tylko wand of cosmic energy, byl bp z runkami ale nie mialem capa i ten drugi ziomek wzial ;/

swoja droga to dobrze ze on zalapal pz 15 min

Jun 25 2006, 19:11:58 CET Killed at Level 56 by Elrohir Grinakh

^^

Chociaz teraz pewnie beda na mnie polowac ts, a bo to kur... moja wina? zaczela mnie lac to zabilem i tyle -.- nice pa

Metal Master
26-06-2006, 17:35
Mały advansik w czasie robienia postmana :)

http://i27.photobucket.com/albums/c195/Simor/dffb3cf2.jpg

Comment .

~Metal .

Masa
26-06-2006, 17:39
Wiekie Gz Bro :))

Demek
26-06-2006, 19:32
So... Gz Bro~! A teraz coś odemie: Xd

http://i35.photobucket.com/albums/d176/Hajakisa/UO0014.jpg

http://i35.photobucket.com/albums/d176/Hajakisa/UO0015.jpg

http://i35.photobucket.com/albums/d176/Hajakisa/UO0016.jpg

http://i35.photobucket.com/albums/d176/Hajakisa/UO0017.jpg

http://i35.photobucket.com/albums/d176/Hajakisa/UO0018.jpg

http://i35.photobucket.com/albums/d176/Hajakisa/UO0019.jpg

http://i35.photobucket.com/albums/d176/Hajakisa/UO0020.jpg

Coment plx Xd!

Metal Master
26-06-2006, 20:04
Gz Haja Bro ! Drag hunt rox :)

Coś od nas xD :

http://i27.photobucket.com/albums/c195/Simor/iviewcapture_date_26_06_2006_time_1.jpg

~Metal .

Palladyn von hellgate
26-06-2006, 20:32
haja jaki loot :d
simor i gasval gz postmana :D ja z postmanem czekama na nubka deatha :d
i gz 42 maga :D

Pumba Fighter
26-06-2006, 21:09
yO powiem wam ze looty byly marne a loot "double axe, 3 dragon ham,149 gp":(

Miszczu
26-06-2006, 21:23
Panie i panowie i chlopcy i dziewczeta i ADMINISTRATORZY :)
Oto co mi sie dzisiaj przydarzylo...expie sobie na hg(hellgate) kiedy nagle nie wiem skad zaczely sie w dziwnych miejscach respic beholdery i Eldery....mysle sobie moze jakas plaga czy cos....ale to jest niemozliwe ..nagle wysakuje na mnie 4 beholdery i 2 eldery ..ucieklem....Wracajac tak dla jaj spojrzalem od ruchowo na jednego Eldera....O to co zobaczylem
http://img252.imageshack.us/img252/4915/uo00116ms.jpg (http://imageshack.us)
DLATEGO CHODZMY WSZYSCY DO HELLGATE I POWITAJMY GNOJA ;) JAK NA VALORIE PRZYSTALO

Dubh
26-06-2006, 22:36
Grats nooby ;D

To byłby mój najlepszy dead ;) Trapnięty przez 30 levele podczas wizyty w kiblu po zjedzeniu 3 bananów i półlitrowego jogurtu (ale sie działo...huhu) ;)
Miałbym też jak najbardziej "justified murder", tylko ze na Rl (Wuju rządzisz) :P
Ale przyznaje ze zachowales sie calkiem jak nie noob ;) i zasłużyłeś na to żebym spokojnie na kiblu siedział :D

Co do wojny...Nie chce dołączyc do walki, która sie nigdy na dobre nie skonczy...bo niby jak? Czekam na możliwe zakonczenia wojny, bo sam sobie tego wyobrazic nie moge.

Dubh
(who's chasing lev 100)

Bjoern Shu
26-06-2006, 22:55
Niechce na Ciebie najezdzac Dubh, ale kiedys ktos dobrze powiedzial
ze ludzie twego pokroju niechca mieszac sie w wojne, a kiedy sie ona skonczy i wygrany (Bound jak zawsze) zacznie huntowac/zabijac takie osoby jak ty... piszecie topici na forum czego zlego oni wam nie zrobili..
i tak zrobisz co zechcesz

Gl Hf

Ricky - Norek
26-06-2006, 23:12
Ta cała wojna to jedna wielka kupa smiechu... no bo i po co sie bić? To tylko gra... Nic zdobywasz a często tylko tracisz. I najgorsze jest to że najczęscie obrywa sie niewinnym, nic nie miejącymi wspólnego z wojną playerom...

@Gasval
Gratz! Jedziesz z magicznym jak mało kto :D

@Haja
Najs ss. Loocik dopisał?

@me - odrobiony lvl :P
http://img237.imageshack.us/img237/228/29lvl0cm.th.jpg (http://img237.imageshack.us/my.php?image=29lvl0cm.jpg)

Dubh
27-06-2006, 00:13
Niechce na Ciebie najezdzac Dubh, ale kiedys ktos dobrze powiedzial
ze ludzie twego pokroju niechca mieszac sie w wojne, a kiedy sie ona skonczy i wygrany (Bound jak zawsze) zacznie huntowac/zabijac takie osoby jak ty... piszecie topici na forum czego zlego oni wam nie zrobili..
i tak zrobisz co zechcesz

Gl Hf

Rzecz w tym że ta wojna sie nie skończy (czytanie ze zrozumieniem), dlatego nie chce do niej dołączać. (czytanie ze zrozumieniem) Doskonale zdaje sobie z tego sprawe że jakby Boundzi opanowali server to miałbym przerąbane, ale NIE opanują (przynajmniej w bliskiej przyszlosci). Bo nie oszukujmy sie, są po prostu słabsi kadrowo, teraz jeszcze hack chullo. Bedą sie wlogowywać co jakis czas i gnębić expiących Swatów, i tak to sie bedzie toczylo przez wiele tygodni i nikt sie nie podda. A że nie mam bezposredniego powodu sie w to mieszac, to jak na razie nie mam zamiaru.

Czyli krótko mówiąc to i tak mam przerąbane (jak wszyscy którzy nie liża dupy ważnym panom 24 godz na dobe i nie mają pleców z RL). Pytanie: prędzej czy później i jak bardzo? (kiedy mówie "przerąbane" mam na mysli to ze nie bede mogl expić spokojnie)

PS. Powodzenia na bitwach wszystkim z forum ;)

/Dubh
Neutral yet

Metal Master
27-06-2006, 00:49
@Dubh/Bjoern Shu

Ja się do waszego tematu nie mieszam , narazie nie mam nic wspólnego z wojną , fakt padłem od swatów za outfit ale to co innego :)

@Ricky

Gz ! Ładnie , widze bs'a już masz ^^

@Topic

Teraz czas na mnie :evul: :

http://i27.photobucket.com/albums/c195/Simor/71f06cba.jpg

~Metal .

Pozycja4
27-06-2006, 00:51
Gratz (: 1 more i crus helm (wow) xd

Demek
27-06-2006, 08:29
My Death -.- = Thanks for Cipsoft for mass kick -.-

Jebać system ,,|,, Może wy nie zauważyliście ale coś zadużo tych dedów ;>
... Semi-Retired w Wakacje trenić nie będę j*bać -.-

Pozdro~!

Miszczu
27-06-2006, 08:45
Dubh wedlug mnei ta wojna moze sie skonczyc i to nwaet w ciagu najblizszego miesiaca ...przedwczoraj Swat zjechal Chullo DO 145 LVL...
a wczorajsza walka byla duzym sukcesem swatu...ubili prawie wszystkich z boundu co byli online ..tylko Hikahuza zdolal uciec.Ja na twoim miejscu bym doalczyl swat i pomogl im pozbyc sie tego problem raz na zawsze ale to tylko
moje zdane .Ale Bound moze calyczas wygrac jesli Universal Soldiers (uklon Do Mateomensa ;) ) dolacza do nich.Najlepiej by bylo gdyby jeszcze dobrze wykorzystal Swat nieobecnosc Apitova ktory po raz nie wiem ktory dostal bana... wedlug mnie to juz powinien miec Delete ale ja nic nie bede mowil
Zeby nie bylo ze bez screena...Atak Evil eye na hg
http://img73.imageshack.us/img73/4834/uo00152kp.jpg (http://imageshack.us)

Monna
27-06-2006, 09:37
My Death -.- = Thanks for Cipsoft for mass kick -.-

uwielbiam jeść bananyać system ,,|,, Może wy nie zauważyliście ale coś zadużo tych dedów ;>
... Semi-Retired w Wakacje trenić nie będę j*bać -.-

Pozdro~!

Hahahaha....To sie popisales ;P:P Pierwsza zasada palka , nie rób dużych skilli na małym lvlu bo łatwo paść i je stracić...a jak ty się poddajesz bo dostałeś kicka na 23 lvlu i padłeś to grats...oby tak dalej

Demek
27-06-2006, 09:42
Hahahaha....To sie popisales ;P:P Pierwsza zasada palka , nie rób dużych skilli na małym lvlu bo łatwo paść i je stracić...a jak ty się poddajesz bo dostałeś kicka na 23 lvlu i padłeś to grats...oby tak dalej

Sssssssie moge poddawać albo i nie i skille robić na młym lvl i niee i co? Może ja tak lubie? ^.^

Metal Master
27-06-2006, 09:43
@Wobawu Musze go zsolować ^^
@Haja ....

@Topic

Widz nikt mojego nie zkomentuje :|

~Metal .

Mateomens
27-06-2006, 09:43
Dubh wedlug mnei ta wojna moze sie skonczyc i to nwaet w ciagu najblizszego miesiaca ...przedwczoraj Swat zjechal Chullo DO 145 LVL...
a wczorajsza walka byla duzym sukcesem swatu...ubili prawie wszystkich z boundu co byli online ..tylko Hikahuza zdolal uciec.Ja na twoim miejscu bym doalczyl swat i pomogl im pozbyc sie tego problem raz na zawsze ale to tylko
moje zdane .Ale Bound moze calyczas wygrac jesli Universal Soldiers (uklon Do Mateomensa ;) ) dolacza do nich.Najlepiej by bylo gdyby jeszcze dobrze wykorzystal Swat nieobecnosc Apitova ktory po raz nie wiem ktory dostal bana... wedlug mnie to juz powinien miec Delete ale ja nic nie bede mowil

hehehe Universal Soldier niedolonczy do wojny ... tzn jak narazie nasz leader niepozwala pomagac niekomu w wojnie "jezeli chcesz walczyc to wyjdz z gildi" jego zdanie ... (zreszta mam takie same). ale nasz leader musi pogadac jeszcze z leaderem swatu i wtedy zobaczymy... mi sie cos zdaje ze mam juz hunta u swat wiec ..... jak narazie to jestem neutrual ... teraz bound nibedzie sie logowalo (:P) bo api ma bana a bez neigo nic niezrobia :P

BTW nice scrn :D

Yours
Mate~

Mateomens
27-06-2006, 09:50
OTO POST NA FORUM Universal Soldier!!!

Rewolta was killed by Swat and some more members attackt.
It was time to talk with Swat and make things clear.
I have had a talk with Kamoli-Naruto.

19:54 Fixuku: hi ;)
19:54 Kamoli-Naruto: hi
19:55 Fixuku: does swat have any problem with US or with some members of US?
19:55 Kamoli-Naruto: I'll have a look at your list
19:55 Kamoli-Naruto: and see if the problems are still there
19:55 Fixuku: k thx
19:56 Kamoli-Naruto: korv tony
19:57 Kamoli-Naruto: is something that i would like to see kickt
19:57 Fixuku: if i kick him can we make a deal that swat is stop attacking our members
19:57 Fixuku: rewolta was killed yesterday ....
19:58 Fixuku: and some others attacked .....
19:58 Kamoli-Naruto: ok
19:58 Kamoli-Naruto: i'll hold my end of this deal and talk to my members
19:58 Kamoli-Naruto: about it
19:58 Fixuku: oke that would be great
19:59 Fixuku: we want to stay neutral ...
19:59 Kamoli-Naruto: i can understand that
19:59 Fixuku: so if there are problems pls talk with me
19:59 Kamoli-Naruto: will do
19:59 Fixuku: thx
20:00 Fixuku: Korv Tony has been excluded.
20:01 Kamoli-Naruto: thank you
20:01 Fixuku: that s my part of the deal
20:01 Fixuku: :D
20:02 Kamoli-Naruto: and i'll make sure my members wont do anything towards your guild

wiec jestesmy neutrual :D

Yours
Mate~

Metal Master
27-06-2006, 09:56
No to git ^^

Demek
27-06-2006, 10:15
Nice SS'y Gasval i W~~! Xd

Może pogram? Ale jeszcze nie dzisiaj Xd!

BaksiuNowaSol
27-06-2006, 11:29
hehehe Universal Soldier niedolonczy do wojny ... tzn jak narazie nasz leader niepozwala pomagac niekomu w wojnie "jezeli chcesz walczyc to wyjdz z gildi" jego zdanie ... (zreszta mam takie same). ale nasz leader musi pogadac jeszcze z leaderem swatu i wtedy zobaczymy... mi sie cos zdaje ze mam juz hunta u swat wiec wszystko mozliwe ze dojde do bound i wyzabijam wszystkich swatow :D:D:D:D:D ale jak narazie to jestem neutrual ... Hail Bound! teraz bound nibedzie sie logowalo (:P) bo api ma bana a bez neigo nic niezrobia :P

BTW nice scrn :D

Yours
Mate~

bez komentarza... to zostawmy;]

Masa
27-06-2006, 11:48
Gasval Brachu:)) Wielkie Gz!!!(sory ze tak pozno ale wiesz ze mnie nie bylo:P)

Mateomens
27-06-2006, 11:59
bez komentarza... to zostawmy;]

to poco komentujesz? o0

Ricky - Norek
27-06-2006, 14:16
Grats bro! Nie nadążam z gratulacjami :D

A tu coś od Simora:

Mi wojna nie odpowiada, ale lepsze to niż jak brak wojny. Bo wtedy się częściej nas by czepiali. A ja chce normalnie, spokojnie robiąć lvle zakończyć pacc. Myślałem nad dołączeniem do Tormenty czy jakoś tak, ale nie dołącze. Oni chcą walczyć razem z Boundami. A co im to da? Jak było z Plutonem? Na początku bardzo pięknie, a potem Boundy atakowali membersów Plutonu. Dziś wyjeźdzam wiec mnie nie będzie z tydzień. Wiec adv bedzie opiero w poniedziałek. Pozdro dla Was! Mam nadzieję, że odblokuje jakoś tego Beniamina
Gratz All.

/Simor,

Elerlor Spyk
27-06-2006, 14:28
GZ ssów rób dalej

Ufocznik
27-06-2006, 14:34
GZ ssów RÓB dalej

kto? ty wogole ogladales chociaz 2 strony z tego tematu? a w ten link to zareczam ze z tego tematu nikt nie kliknie ^^