Pokaż pełną wersje : ..::BlogI o TibI::..
Viano Vurio
26-02-2005, 13:59
Witam! :D Założyłam ten temat żeby się dowiedzieć kto ma bloga lub strone o Tibi :D.Oczywiście ja założyłam wczoraj bloga o tibi i mam WIELKĄ prośbę do Was,prosze wchodzcie na bloga,komentujcie notki i wpisujcie sie do księgi ;).Oto adres: http://tibia-xx.eblog.pl Z góry Dziekujem :)
Dr.Unknown
26-02-2005, 14:13
A cio to jest tibi? ;<
TheNatoorat
26-02-2005, 14:15
Moim zdaniem miast zakładać bloga powinieneś włożyć trochę pracy w robotę i stworzyć stronę WWW? Nie rozumiem idei blogów, nie wiem, po co w ogóle coś takiego istnieje... może po to, by jakieś osoby nieobeznane z informatyką mogły pochwalić się sztuczną znajomością skryptów?
Uncle Warrior
26-02-2005, 14:23
Moim zdaniem miast zakładać bloga powinieneś włożyć trochę pracy w robotę i stworzyć stronę WWW? Nie rozumiem idei blogów, nie wiem, po co w ogóle coś takiego istnieje... może po to, by jakieś osoby nieobeznane z informatyką mogły pochwalić się sztuczną znajomością skryptów?
Nah, to chyba sa jakies internetowe pamietniki, eee... w sumie nie wiem nigdy nie obslugiwalem tego i nei wiem po co to :S
Viano Vurio
26-02-2005, 16:33
To są pamiętniki internetowe :).Wejdźćcie i sie przekonajcie :P P.S. Jestem dziewczyną :baby:
Blog jako taki, to fajna zabawa :P Przelewanie uczuć na klawiaturę, umożliwianie lepszego poznania samego siebie, czy poznania siebie przez innych. Dawanie możliwości komentowania przeżyć, dawania porad, podnoszenia na duchu, nawiązywania czy umacniania przyjaźni.
Taka jest idea bloga, nie - korzystanie z gotowych skryptów przez mniej rozgarniętą część populacji. Sam posiadam z kumplem di-bloga na DHoście... inna sprawa, że silnik owego di-blog został złożony od zera w PHPie [tak samo zresztą jak layout...] i stanowi jedynie część większego projektu [punkt ściągania różnorakiego syfa, komiks sieciowy, notki dotyczące fenomenu anime, fandomu w Polsce itd.]... jak więc teraz wytłumaczysz swój argument? ;] Jeżeli idei bloga nigdy nie rozumiałeś - powód twki głównie w tym, że miałeś kontakt jedynie z wpisami typu "a dzisiaj to się na***ałem wódą i rzygłem".
Blog pozwala mi w ten sposób zaspokoić naturalną potrzebę objechania współczensego świata, czy wyrzucenia tego, co we mnie siedzi. Jednocześnie mogę w ten sposób, jak w żaden inny, utrwalić przyjaźń ze znajomymi mieszkającymi lekko ponad 300km od miejsa mojego zamieszkania, których zdarza mi się widywać kilka-kilkanaście razy na rok. Co więcej - mogę tą przyjaźń poczuć prawdziwie i zrozumieć.
Chociaż blog o Tibii... przegięcie :P
heh? blog? tibia? dziewczyna? uuuuuuuuu Może być fajnie. Zobaczymy z czasem...
@Ing
Jednak ludzie tego używają głównie dlatego żeby pokazać, że oni są KuU|, $uPeR i wogóle ;). Bo niby skąd się wziął taki język?
@Topic
To są pamiętniki internetowe :).Wejdźćcie i sie przekonajcie :P P.S. Jestem dziewczyną :baby:
Nie, my nie chcemy kiczowatych blogów o Tibii... Ty idioto, może byś ćwoku nie kopiował newsów z innych stron o Tibii? Ty idioto, ty pokemonie ty! Wynocha! Awe! Sam nic idioto wym,yśleć nie umiesz? Ale mnie to wnerwić potrafi, a ja niestety nie znam brzydszych słó kretynie :~//... A ty pewnie nie jesteś nawet dziewczyną;P, znałem kiedyś pewną dziewczynę (Poznana w księdze gości 0.o), ma na imię Mateusz.. Na chatach typu onet wcale nie jest lepiej, napisała kiedyś do mnie chłopak i zaczą/ęł(a) mi pisać, że mnie kocha. Awe! Nie ma większego bagna niż "przemysł blogowy" ;/..
Eeee
Mam w dupie treść.
Zmień tylko adres z tibia-xx.eblog.pl na tibia-xxx.blog.pl i jakoś to będzie ... :P
dap-galothij
26-02-2005, 20:28
i nie pisz grubymi literami.
napisz coś o Solerze:P
Nie, my nie chcemy kiczowatych blogów o Tibii... Ty idioto, może byś ćwoku nie kopiował newsów z innych stron o Tibii? Ty idioto, ty pokemonie ty! Wynocha! Awe! Sam nic idioto wym,yśleć nie umiesz? Ale mnie to wnerwić potrafi, a ja niestety nie znam brzydszych słó kretynie :~//... A ty pewnie nie jesteś nawet dziewczyną;P, znałem kiedyś pewną dziewczynę (Poznana w księdze gości 0.o), ma na imię Mateusz.. Na chatach typu onet wcale nie jest lepiej, napisała kiedyś do mnie chłopak i zaczą/ęł(a) mi pisać, że mnie kocha. Awe! Nie ma większego bagna niż "przemysł blogowy" ;/..
To ze ty nie chcesz nie oznacza ze ona nie moze prowadzic takiego bloga... Nikt nie ma prawa jej zabronic ;) A jezeli twoj poziom intelektualny ogranicza sie wylacznie do obrazania, nazywania idiota i cwokiem, to to nie miejsce dla ciebie, wybacz.
Swoja droga, masz jakis uraz do dziewczyn w internecie?;) Jakas fobia, ze dziewczyn w necie nie ma, sa tylko faceci je udajacy?;)Nie ma kobiet, sa tylko 'inni' mezczyzni... niezla teoria, ale spozniona o ladne kilkadziesiat lat... ;)
To ze ty nie chcesz, wcale nie oznacza ze ona go nie moze prowadzic... ;) Twoj poziom intelektualny ogranicza sie wylacznie do obrazania przez nazywanie innych idiota, cwokiem itp to to nie miejsce dla ciebie, wybacz.
Swoja droga, masz jakis uraz do dziewczyn w internecie?:> Ciekawa teoria... 'nie ma kobiet, sa tylko 'inni' faceci...' ale spozniona o ladne kilkadziesiat lat... ;)
Triciol Pogromca
26-02-2005, 23:39
to w koncu temat nie ziwazany z tibia ;p nie czytalem przedmowcow ale stwierdzam ze blogi to raczej dziewczyny robia...znaczy sie nie zarzucam Ci nic ze jestes idiota itp ;p poprostu masz czas robisz ale to wszystko )chyba) jest na tej obszerej skarbnicy wiedzy o tibi jaka jest tibia.pl <me ivul lizus plx>
To ze ty nie chcesz, wcale nie oznacza ze ona go nie moze prowadzic... ;) Twoj poziom intelektualny ogranicza sie wylacznie do obrazania przez nazywanie innych idiota, cwokiem itp to to nie miejsce dla ciebie, wybacz.
Nie pisz tak bo nie wiesz wszystkiego, gdybyś sie uważnie wczytał w mój tekst to dowiedziałbyś się z niego, że on spisuje notki z innej strony o Tibi, a potem inni użytkownicy myślą, że to on wymyślił fajny tekst, to się nazywa plagiat, nawet nie napisał, że skopiował z tibia.org.pl tylko umieścił i się cieszy. A później dap(przykład) pisze:
"napisz coś o Solerze".
No sorry, ale ja takiego nazywam idiotą i ćwokiem*....
=====
* - oczywiście nie dap tylko autor bloga ;).
Nerevareen
01-03-2005, 06:42
hyh Onet i wpisać tibia blog... i obejrzeć wyniki wyszukiwania NO COMENT :confused:
$corcerer
01-03-2005, 10:49
Blog jak blog:
Nie da się nic doczytać - czerwone litery na czarnym tekście, masakra.
Nie jest porządnie rozłożony na środku, tylko przyciągnięty do lewej.
A dla Ing'a :
http://www.userfriendly.org/cartoons/archives/04jun/uf006832.gif
pabloxxl
01-03-2005, 11:08
Oprócz tego że informacje są skopiowane żywcem z tibia.xx.pl to nawet dobrze :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.