Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 26-02-2005, 13:59   #1
Viano Vurio
Użytkownik forum

Viano Vurio's Avatar

Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: ...cIeMnoŚć...

Viano Vurio ma numer GG 3844990
Domyślny ..::BlogI o TibI::..

Witam! Założyłam ten temat żeby się dowiedzieć kto ma bloga lub strone o Tibi .Oczywiście ja założyłam wczoraj bloga o tibi i mam WIELKĄ prośbę do Was,prosze wchodzcie na bloga,komentujcie notki i wpisujcie sie do księgi .Oto adres: http://tibia-xx.eblog.pl Z góry Dziekujem
Viano Vurio jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-02-2005, 14:13   #2
Dr.Unknown
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N

Stan: Na Emeryturze
Świat: Secura
Dr.Unknown ma numer GG 3815114 Send a message via Skype™ to Dr.Unknown
Domyślny

A cio to jest tibi? ;<
Dr.Unknown jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-02-2005, 14:15   #3
TheNatoorat
Użytkownik Forum

TheNatoorat's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2004

Stan: Zbanowany
TheNatoorat ma numer GG 4895805
Domyślny

Moim zdaniem miast zakładać bloga powinieneś włożyć trochę pracy w robotę i stworzyć stronę WWW? Nie rozumiem idei blogów, nie wiem, po co w ogóle coś takiego istnieje... może po to, by jakieś osoby nieobeznane z informatyką mogły pochwalić się sztuczną znajomością skryptów?
stary 26-02-2005, 14:23   #4
Uncle Warrior
Użytkownik Forum

Uncle Warrior's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TheNatoorat
Moim zdaniem miast zakładać bloga powinieneś włożyć trochę pracy w robotę i stworzyć stronę WWW? Nie rozumiem idei blogów, nie wiem, po co w ogóle coś takiego istnieje... może po to, by jakieś osoby nieobeznane z informatyką mogły pochwalić się sztuczną znajomością skryptów?
Nah, to chyba sa jakies internetowe pamietniki, eee... w sumie nie wiem nigdy nie obslugiwalem tego i nei wiem po co to :S
stary 26-02-2005, 16:33   #5
Viano Vurio
Użytkownik forum

Viano Vurio's Avatar

Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: ...cIeMnoŚć...

Viano Vurio ma numer GG 3844990
Domyślny

To są pamiętniki internetowe .Wejdźćcie i sie przekonajcie P.S. Jestem dziewczyną
Viano Vurio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-02-2005, 16:34   #6
Ing
Użytkownik Forum

Ing's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2004
Lokacja: Thais

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TheNatoorat
Blog jako taki, to fajna zabawa Przelewanie uczuć na klawiaturę, umożliwianie lepszego poznania samego siebie, czy poznania siebie przez innych. Dawanie możliwości komentowania przeżyć, dawania porad, podnoszenia na duchu, nawiązywania czy umacniania przyjaźni.

Taka jest idea bloga, nie - korzystanie z gotowych skryptów przez mniej rozgarniętą część populacji. Sam posiadam z kumplem di-bloga na DHoście... inna sprawa, że silnik owego di-blog został złożony od zera w PHPie [tak samo zresztą jak layout...] i stanowi jedynie część większego projektu [punkt ściągania różnorakiego syfa, komiks sieciowy, notki dotyczące fenomenu anime, fandomu w Polsce itd.]... jak więc teraz wytłumaczysz swój argument? ;] Jeżeli idei bloga nigdy nie rozumiałeś - powód twki głównie w tym, że miałeś kontakt jedynie z wpisami typu "a dzisiaj to się na***ałem wódą i rzygłem".
Blog pozwala mi w ten sposób zaspokoić naturalną potrzebę objechania współczensego świata, czy wyrzucenia tego, co we mnie siedzi. Jednocześnie mogę w ten sposób, jak w żaden inny, utrwalić przyjaźń ze znajomymi mieszkającymi lekko ponad 300km od miejsa mojego zamieszkania, których zdarza mi się widywać kilka-kilkanaście razy na rok. Co więcej - mogę tą przyjaźń poczuć prawdziwie i zrozumieć.

Chociaż blog o Tibii... przegięcie

copyright: www.megatokyo.com

Ostatnio edytowany przez Ing - 26-02-2005 o 16:36.
Ing jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-02-2005, 16:36   #7
Acid
Użytkownik Forum

Acid's Avatar

Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Heh a co was to?

Acid ma numer GG w.t.f.?.?
Domyślny

heh? blog? tibia? dziewczyna? uuuuuuuuu Może być fajnie. Zobaczymy z czasem...
stary 26-02-2005, 19:03   #8
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

@Ing
Jednak ludzie tego używają głównie dlatego żeby pokazać, że oni są KuU|, $uPeR i wogóle . Bo niby skąd się wziął taki język?

@Topic
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Viano Vurio
To są pamiętniki internetowe .Wejdźćcie i sie przekonajcie P.S. Jestem dziewczyną
Nie, my nie chcemy kiczowatych blogów o Tibii... Ty idioto, może byś ćwoku nie kopiował newsów z innych stron o Tibii? Ty idioto, ty pokemonie ty! Wynocha! Awe! Sam nic idioto wym,yśleć nie umiesz? Ale mnie to wnerwić potrafi, a ja niestety nie znam brzydszych słó kretynie :~//... A ty pewnie nie jesteś nawet dziewczyną;P, znałem kiedyś pewną dziewczynę (Poznana w księdze gości 0.o), ma na imię Mateusz.. Na chatach typu onet wcale nie jest lepiej, napisała kiedyś do mnie chłopak i zaczą/ęł(a) mi pisać, że mnie kocha. Awe! Nie ma większego bagna niż "przemysł blogowy" ;/..
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-02-2005, 19:09   #9
Slajt
Użytkownik Forum

Slajt's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2004
Lokacja: Szczecin

Slajt ma numer GG 2129575 Slajt ma login Tlenu defcom Adres Jabbera do Slajt
Domyślny

Eeee
Mam w dupie treść.
Zmień tylko adres z tibia-xx.eblog.pl na tibia-xxx.blog.pl i jakoś to będzie ... :P

Ostatnio edytowany przez Slajt - 26-02-2005 o 19:13.
Slajt jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-02-2005, 20:28   #10
dap-galothij
Użytkownik Forum

dap-galothij's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2004

dap-galothij ma numer GG 1502311
Domyślny

i nie pisz grubymi literami.

napisz coś o Solerze
dap-galothij jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-02-2005, 20:48   #11
Gtyk
Użytkownik Forum

Gtyk's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...

Gtyk ma numer GG 2321949
Domyślny

Cytuj:
Nie, my nie chcemy kiczowatych blogów o Tibii... Ty idioto, może byś ćwoku nie kopiował newsów z innych stron o Tibii? Ty idioto, ty pokemonie ty! Wynocha! Awe! Sam nic idioto wym,yśleć nie umiesz? Ale mnie to wnerwić potrafi, a ja niestety nie znam brzydszych słó kretynie :~//... A ty pewnie nie jesteś nawet dziewczyną;P, znałem kiedyś pewną dziewczynę (Poznana w księdze gości 0.o), ma na imię Mateusz.. Na chatach typu onet wcale nie jest lepiej, napisała kiedyś do mnie chłopak i zaczą/ęł(a) mi pisać, że mnie kocha. Awe! Nie ma większego bagna niż "przemysł blogowy" ;/..
To ze ty nie chcesz nie oznacza ze ona nie moze prowadzic takiego bloga... Nikt nie ma prawa jej zabronic A jezeli twoj poziom intelektualny ogranicza sie wylacznie do obrazania, nazywania idiota i cwokiem, to to nie miejsce dla ciebie, wybacz.

Swoja droga, masz jakis uraz do dziewczyn w internecie? Jakas fobia, ze dziewczyn w necie nie ma, sa tylko faceci je udajacy?Nie ma kobiet, sa tylko 'inni' mezczyzni... niezla teoria, ale spozniona o ladne kilkadziesiat lat...

Hunt you down without mercy
Hunt you down all nightmare long

Gtyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-02-2005, 20:53   #12
Gtyk
Użytkownik Forum

Gtyk's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...

Gtyk ma numer GG 2321949
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thero
To ze ty nie chcesz, wcale nie oznacza ze ona go nie moze prowadzic... Twoj poziom intelektualny ogranicza sie wylacznie do obrazania przez nazywanie innych idiota, cwokiem itp to to nie miejsce dla ciebie, wybacz.

Swoja droga, masz jakis uraz do dziewczyn w internecie?:> Ciekawa teoria... 'nie ma kobiet, sa tylko 'inni' faceci...' ale spozniona o ladne kilkadziesiat lat...

Hunt you down without mercy
Hunt you down all nightmare long

Gtyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-02-2005, 23:39   #13
Triciol Pogromca
Użytkownik Forum

Triciol Pogromca's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Jeszcze nie znalazles?

Triciol Pogromca ma numer GG 1435265
Domyślny

to w koncu temat nie ziwazany z tibia ;p nie czytalem przedmowcow ale stwierdzam ze blogi to raczej dziewczyny robia...znaczy sie nie zarzucam Ci nic ze jestes idiota itp ;p poprostu masz czas robisz ale to wszystko )chyba) jest na tej obszerej skarbnicy wiedzy o tibi jaka jest tibia.pl <me ivul lizus plx>
stary 28-02-2005, 21:01   #14
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gtyk
To ze ty nie chcesz, wcale nie oznacza ze ona go nie moze prowadzic... Twoj poziom intelektualny ogranicza sie wylacznie do obrazania przez nazywanie innych idiota, cwokiem itp to to nie miejsce dla ciebie, wybacz.
Nie pisz tak bo nie wiesz wszystkiego, gdybyś sie uważnie wczytał w mój tekst to dowiedziałbyś się z niego, że on spisuje notki z innej strony o Tibi, a potem inni użytkownicy myślą, że to on wymyślił fajny tekst, to się nazywa plagiat, nawet nie napisał, że skopiował z tibia.org.pl tylko umieścił i się cieszy. A później dap(przykład) pisze:
"napisz coś o Solerze".
No sorry, ale ja takiego nazywam idiotą i ćwokiem*....

=====
* - oczywiście nie dap tylko autor bloga .
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-03-2005, 06:42   #15
Nerevareen
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 12 2004

Domyślny

hyh Onet i wpisać tibia blog... i obejrzeć wyniki wyszukiwania NO COMENT
Nerevareen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-03-2005, 10:49   #16
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl

Stan: Na Emeryturze
Imię: Scorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

Blog jak blog:
  • Nie da się nic doczytać - czerwone litery na czarnym tekście, masakra.
  • Nie jest porządnie rozłożony na środku, tylko przyciągnięty do lewej.

A dla Ing'a :

Dżizas!

Ostatnio edytowany przez $corcerer - 01-03-2005 o 12:13.
$corcerer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-03-2005, 11:08   #17
pabloxxl
Użytkownik Forum

pabloxxl's Avatar

Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Wieczna kraina Hefalumpów

pabloxxl ma numer GG 5207970
Domyślny

Oprócz tego że informacje są skopiowane żywcem z tibia.xx.pl to nawet dobrze
pabloxxl jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania