Pokaż pełną wersje : Noob - fajna rzecz:P
co lubicie w noobach?
ja osobiscie lubie to ze strasznie sie nabieraja jak mowisz im by poszli z toba np zrobic questa i mowicie im ze nia ma zadnych potworow i wystarczy zeby poszedl za toba do np carlin u krulowej.
mowicie mu przez msn zeby powiedzial ,,hi'' , ,,ass'' i spada mu na 1 hp a wy trzask z hmma i tak oto mzoecie znalesc co nei co:D
a jakie wy mieliscie przypadki? :evul:
To nie nooby tylko newbie sam jestes noobem jak cso takeigo robisz
Najbardziej NIE lubię w nOObach, w szczególności u Ciebie Premm, że zakładają takie durnowate, nic nie wnoszące na forum tematy. Jak się chcesz powyśmiewać z nOObów to poczytaj przyklejony temat i wyraź tam swoje jakże interesujące zdanie -.-
temat do zamkniecia ( cos mi niewyszło) srry
co lubicie w noobach?
ja osobiscie lubie to ze strasznie sie nabieraja jak mowisz im by poszli z toba np zrobic questa i mowicie im ze nia ma zadnych potworow i wystarczy zeby poszedl za toba do np carlin u krulowej.
mowicie mu przez msn zeby powiedzial ,,hi'' , ,,ass'' i spada mu na 1 hp a wy trzask z hmma i tak oto mzoecie znalesc co nei co:D
Wez człowieku się nie ośmieszaj ...
Pokazałeś wlaśnie wszystkim jakim jesteś noobem !!!
Zabicie bezbronnego gracza uważasz za powód do dumy ???
Nie tylko zresztą bezbronnego , ale i bardzo ciężko rannego.
W dodatku jesteś padlinożercą ...
Jasne , koleś , którego nabrałeś , miał pewnie 7-9 level ...
To jakie super przedmioty taki gracz nosi w plecaku ???
Wychodzi więc na to , że zabijasz ludzi dla paru gp ??? !!!
Jest taki kawał :
Toczy się proces człowieka oskarżonego o brutalne zabójstwo ...
Sędzia pyta się oskarżonego : A więc zabiliście człowieka dla 5zł ???
A koleś odpowiada: Wysoki Sądzie , tu 5 zł. tam 5 zł.
Może nie jestem super udzielającym się uczestnikiem forum, ale to co napisałeś jest żałosne. Odróżniasz wogóle n00bów od newbie? A jak chcesz zarabiać w taki sposób to pokuś się na 40+ lvl-e, oni mają już co do zgarnięcia, lecz nie wiem czy by Tobie to na dobre wyszło.
Jak dla mnie temat do zamknięcia
Taki temat już istnieje i nawet jest przyklejony więc nie wiem po co kopiować czyjeś pomysły i tworzyć kolejne tematy.
Link » Chesz się z noobow powysmiewac? Pisz tu! (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=14081)
@down:
.. a łyżka na to 'niemożliwe' ..
****A to niemowcie ze jestem noobek i tak chce ten temat skasowac bo zaprosilem kolege do domu i zrobilem mu herrbatke a bylem zalogowany na forum to ten se jazde zrobil s****iel . Prosze Temat Do Wykasowania!!!!!! i bez zbednych komentarzy!!!!!!!
tylko winny sie tlumaczy :)
Fryteczka
02-03-2005, 18:22
****A to niemowcie ze jestem noobek i tak chce ten temat skasowac bo zaprosilem kolege do domu i zrobilem mu herrbatke a bylem zalogowany na forum to ten se jazde zrobil s****iel . Prosze Temat Do Wykasowania!!!!!! i bez zbednych komentarzy!!!!!!! LOL omfg kłamać przynajmniej nie musisz klamac heh ale nice joke z tą herbatką
Klimus =]
02-03-2005, 19:20
A ja kawę proszę!!
Nie no ... :)
Ten numer z herbatką jest pierwsza klasa !!! ... :)
Następnym razem nie zapraszaj kolegi tylko koleżankę ... he, he
****A to niemowcie ze jestem noobek i tak chce ten temat skasowac bo zaprosilem kolege do domu i zrobilem mu herrbatke a bylem zalogowany na forum to ten se jazde zrobil s****iel . Prosze Temat Do Wykasowania!!!!!! i bez zbednych komentarzy!!!!!!!
Malo wiarygodne
Jakby juz twoj qmpel zrobil sobie jazde to (wg mnie) nie zrobil by takiego tematu, byc moze zaczal by klnac na wszystkich
Kolega prosił bez komentarzy a my co ? .. A my mwahahhahaha :p
Herrbatke proszę !
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.