PDA

Pokaż pełną wersje : LoL

Alcor Sake
02-03-2005, 20:10
Nie wiem czy fota wejdzie ale wkardzym razie dostałem vampire shield za dragon shielda od nOOb
http://photobucket.com/albums/y9/Marezo/?action=view&current=d56b4815.bmp
:]
Sprubuje jeszce raz
http://i2.photobucket.com/albums/y9/Marezo/FOTKI0004.jpg

MaveriC
02-03-2005, 20:11
I znowu wychodzi na to ze jestes noobem nie on ale własnie ty zbolu. Weź sie typie nie ośmieszaj i zniknij z forum. Pozatym jak nie umiesz wklejać fot...to idz do tematu "inne" ...jesteś żałosny...nara

RaMzEs13
02-03-2005, 20:18
Dosłownie.. bardzo fajne dosłownie nigdy niewidziałem piekniejszego ,,X"
Co to ku**a z archiwum ,,X" czy jaki ku**a h*j?? Chłopie niedość, że to ty jesteś n00b to jeszcze sie ośmieszasz, że wykorzystałeś takiego n00ba...
Nara i wogóle zamknijcie to KU**A!!! X(

Jowisz
02-03-2005, 20:36
Dosłownie.. bardzo fajne dosłownie nigdy niewidziałem piekniejszego ,,X"
Co to ku**a z archiwum ,,X" czy jaki ku**a h*j?? Chłopie niedość, że to ty jesteś n00b to jeszcze sie ośmieszasz, że wykorzystałeś takiego n00ba...
Nara i wogóle zamknijcie to KU**A!!! X(
Dziecko ty masz dwanaście lat a co drugie twoje słowo to przekleństwo ciekawe czy cie tak w domu na uczono czy gdzie... ehh i co myślisz że jak użyjesz takiego słowa to co jesteś lepszy ? śilniejszy ? starszy ? a może ktoś będzie cie za to podziwiał ?? I sie nie wykrecaj ze dałes canzure bo co z tego że ją dałes jak i tak wogle znasz i używasz takich słów idź ty lepiej sie poucz jak można zastapić takie słowa innymi...
@Topic widać x :P

Alcor Sake
02-03-2005, 20:38
Teraz udaje mi sie wkleić ale niestety zamałe i połowa zdjecia sie urywa to było moje pierwsza fota i mogłem si pomylić i mysle ze ten nóób pod moim 1 postem nawet nie umie załozyć konto i zazdrości B)

Ale druga fota weszla nie patrzeć na nia ;(

Irma z Fortery :D
02-03-2005, 21:00
Powiedz mi tylko o co w tym chodzi

morwi
02-03-2005, 21:04
noi co z tego ze dales zdkecie z OTservera(czy jak sie to pisze)?

Alcor Sake
02-03-2005, 21:06
Dałem zdjecie z ots bo chciałem sprawdzić czy to wejdzie
a w pirwszym jest fota jak dostaje vampire shielda za dragon i nie zadziałał :(

morwi
02-03-2005, 21:07
ja widze tylko jedno zdjecie, a tak pozatym jest temat testowy....

Saviol007
02-03-2005, 21:10
Tylko sie wyzywac potrafiom ehh... po prostu Ots --.-- i za takie przeklenstwa jak zobaczy to modek dostaniecie pukty karne jak nieczytaliscie regulminu to tak jest ja nieczytalem ale juz przeczytalem bo bylem blisko bana wiec wyrazajcie sie normalnie :/
P.s
kazdy poplnia blendy wiec dajcie sobie na wstrzymanie z wyzwiskami :/

Alcor Sake
02-03-2005, 21:14
Tylko sie wyzywac potrafiom ehh... po prostu Ots --.-- i za takie przeklenstwa jak zobaczy to modek dostaniecie pukty karne jak nieczytaliscie regulminu to tak jest ja nieczytalem ale juz przeczytalem bo bylem blisko bana wiec wyrazajcie sie normalnie :/
P.s
kazdy poplnia blendy wiec dajcie sobie na wstrzymanie z wyzwiskami :/

thx za poparcie to były moje pierwsze foty i mogły sie nie udac i jeszcze raz thx :flaga_pl:

morwi
02-03-2005, 21:15
thx za poparcie to były moje pierwsze foty i mogły sie nie udac i jeszcze raz thx :flaga_pl:

mogly sie nie udac ale w temacie testowym:P ale spoko

Pani samo zlo
02-03-2005, 21:19
Na OTS to można sobie za 2 gp qpic MPA (zdjęcie do niczego nie nawiązuje?!?!?! Ale za to przynajmniej jew widze :P)
@to RaMzEs13
Naucz tak przeklinać o wielki masterze (respekt dla mnie a ty skończ z Tibią i tym forum)

dexsrem
03-03-2005, 14:09
ale jestes dobry fotka z OTS ... dobrze chodziasz ze umiesz rac w ots'a
:|