PDA

Pokaż pełną wersje : Kradziez konta [!!!]

rejn
09-02-2004, 14:44
Sytuacja wyglada nastepujaco, 2 dni temu gram sobie na mainie (Hiberna) i nagle mnie wywalilo, probuje sie zalogowac ponownie i dostaje komunikat ze jest prawdopodobnie zly login badz haslo ... Zdezorientowany probuje zalogowac sie na stronie i ten sam problem .... Jakis czas pozniej sprawdzam email i dostaje wiadomosc systemowa :

Dear Tibia player,

a request to change the email address of your Tibia account to
[email protected]
has been submitted. The actual change can only be performed
in one month.

ble ble ble ... jeszcze troche tego bylo ... ;]

Nie wiem jakim cudem ten koles zapier**** mi konto ! Czy takie cos zdarza sie czesciej? Z mojego kompa raczej nie mogl zwinac numeru gdyz mam antyvira i firewall. Posiadam konto darmowe.

Co moge zrobic aby odzyskac konto, nie mowiac juz o kasie i przedmiotach jakie posiadalem ... :( ??????

Z gory dzieki za wszelka pomoc.

eolithic`scourge
09-02-2004, 14:58
hmmm co do zmiany e-maila to trwa to 30 dni :|
a co do mozlowosci shakowania to key loger w tibi gg badz multikliencie.
sry ale nie wiem co moze ci pomoc :/

Bobercjusz
09-02-2004, 17:10
jak chcesz zrobic spowrotem to dajesz na lost acc i tam jest acc hacked
i daje ci maila na twojego maila i tam jest new pass
watpie zebys cos zostalo

Ashlon
10-02-2004, 09:43
Gosciu myslal ze jestes glupi i juz czeka na zmiane e-maila.A ty sie nie daj tylko - www.tibia.com / my account / lost account / i wybierasz albo "My account has been hacked" lub 'i lost my password' - w tym drugim podajesz acc number i mail (ten stary, TWOJ!).I powinno ci wyslac odpowiedz na maila.Potem robisz wedlug wskazowek.

Czkowron
10-02-2004, 12:47
Koleś pewnie używa TibiGG albo innego dziadostwa i teraz ma pretensje.Dawaj czym prendzej na MyAccount-losst Account - My account has benn hacked , to może uda Ci sie odzyskac postać , ale czy rzeczy to wątpie

n3m3s!s
10-02-2004, 14:29
Tu (http://www.tibia.pl/thread.php?threadid=5006&boardid=11&styleid=1&sid=338a15c8525671c5438d158796ff2a9d) cos wiecej na temat odzyskiwania konta.

Bobercjusz
11-02-2004, 22:28
Czy jak sie zrobi funkcie acc hackd to czy wyswietla się jakaś informacja ze konto było shakowane?
Słyszałem ze owszem lecz niejestem tego pewien i chyba zrobie to sobie :P

n3m3s!s
12-02-2004, 10:12
Oryginalnie dodany przez Bobercjusz
Czy jak sie zrobi funkcie acc hackd to czy wyswietla się jakaś informacja ze konto było shakowane?
Słyszałem ze owszem lecz niejestem tego pewien i chyba zrobie to sobie :P

Nie, nie wyswietla sie. Po prostu postepujesz zgodnie z podanymi instrukcjami i wysylaja ci nowe haslo na skrzynke.