PDA

Pokaż pełną wersje : Prosze pomóżcie (kwiatki i...)

gofomp
09-02-2004, 17:55
Proszę o pomoc (umieszczam ten temat tutaj ponieważ nie ma działu "pomoc matrymonialna") gdzie mogę znaleść (lub kupic) ładnie nie pospolite kwiatki dla narzeczonej prosze pomóżcie. ;(

zeus
09-02-2004, 17:57
Jeśli chodzi o ślub to po kwiatki poszedlem do thais, gdzie duzo tego lezy. Na cmentarzach tez leżą.

gofomp
09-02-2004, 22:09
ale mi chodzi o takie kwiatki nadzwyczajne (nie takie doniczkowe badziewie z cmentarza) <= bez obrazy.
Plz pomóżcie!!!!!!!!!!!

Gremlin
09-02-2004, 22:17
Czerwone roze i zolte tulipany mozna kupic na Edron.

Czerwona roza tez jest czasem na malym cmentarzu na polnoc od Carlin.

Roze zdaje sie hero zostawia jako loot.

Dziewczynie lepiej zaszpanuj diamentami/perlami niz kwiatkami (latwiej kupic).

gofomp
09-02-2004, 22:26
Perełki juz mam (własniręczine zdobyte), ale kwiatek terz by sie przydał...

P.S. Jak sie dostać na Edron (z venore płynąc??). Plz
wytłumaczcie jak dziecku z piaskownicy żebym trafił
bo mi zależy!!! :D :D :D

Ice
09-02-2004, 22:37
Połaź troche po main i znajdziezz jakies malo pospolite kwiaty tego dosyc duzo rośnie ale w takich miejscach których mało ludzi łazi.

gofomp
09-02-2004, 23:08
Połaziłem i znalazłem pare ale one rosły (tzn miały mocne korznie i nie dało się ich wyrwać) da się takiego zciąć jakoś (kosą, sierpem, maczetą, czy morze z hmm pociągnąc)?????????

Magus
09-02-2004, 23:50
P.S. Jak sie dostać na Edron ?
Edron jest tylko dla PACC, możesz poplynąć statkiem np z AB (z veno chyba tez) lub poleciec dywanem (z Hills).Połaziłem i znalazłem pare ale one rosły (tzn miały mocne korznie i nie dało się ich wyrwać) da się takiego zciąć jakoś (kosą, sierpem, maczetą, czy morze z hmm pociągnąc)?????????
nie

Ashlon
10-02-2004, 10:09
Ja bym radzil jednak jakies kamyczki lub przedmioty.Jak juz sie uparles na kwiatki - chyba (slyszalem tylko!) w ab jest niebieska roza...na gorce...musisz wejsc po parcelach :).

Dr. Omader
11-02-2004, 18:40
Re: Magus: Na Edron z veno też popłyniesz za 30gp a tak w ogóle to tu są ceny podrózy: Zakładka ceny prodróży (http://soran.block.punkt.pl/matkus/new/)

A co do kwiatków to idź pod jakiś domek gdzie na wystawce są róże rare i msg coolturalnie własciciela że dla dziewczyny potrzebujesz i czy by ci nie sprzedał.

Ładnie wygląda serce zrobione z pojedynczych burst arrow i róznych róż :rolleyes: Można spox ułożyć na dachu depotu w venore(po parcelach wejdź), i jeszcze sie podpal tak żeby nie widziała i powiedz że płoniesz z miłości do niej(Jezu co ja gadam[tylko nie dednij]). Dobrze będzie.

A może jakaś dziewczyna się wypowie??? Na ten temat one wiedzą najlepiej.

gofomp
12-02-2004, 17:48
Heheheheh niezly pomysl ale juz jestem po slubie :D :D :D