Pokaż pełną wersje : Sławni użytkownicy 2004 - komantarze
Padł pomysł założenia takeigo tematu, żebvy nie zaśmiecać głosowania.
Dlatego temat ten zakładam, bo na pewno masę komantarzy się zrobi zaraz :]
WIęc :P
Ja zacznę:
Sam pomysł uważam za dość miły, choć pragnąłbym coś zauważyć - ten plebiscyt jest na najbardziej przebojowego (no jak nazwać- teog któego njabardziej lubią zazwyczaj :] ) użytkownika forum.
Lecz uważam że mimo wsyzstko nie można zapominać o wielu którzy oddali wiele przysług tibia.pl pomagając usuwać spam (reportowanie), noobów (reportowanie) i odpowiadali na pytania pomagając wielu ludziom.
Nie wiem jakiś mi mały apel wyszedł- a lać na to - tudno nie skasuje :P
Poza tym do supermana:
Teraz nie pamiętam czy on to "ok" pokazywał ale tak mi się troche wydaje. Na pewno go miałeś (tak z rok- półtora temu :] bodajże)
Komentarze do tego - tutaj uważam że każdy wyznaczajac ocenę powinien także brać uwagę na całokształt usera. Bo uważając że ten user zasługuje na bycie najlepszym userkiem 2004 r. nie mozna patrzeć, np. tlyko na grafiki, czy na artykuł tylko trzeba brac całokształ usera- jego zachowanie na forum, stosunek do innych userów, itd.
Taka jest moja prywatna decyzja
PS - a moze urządzimy plebiscyt też na najgorszego usera 2004? :]
Wszystko byloby ladne ale... No wlasnie ale, Nekro przytoczyl sprawe glosowania na 3 osoby poniewaz jest latwiej. Lepiej gdyby rzeczywscie moznaby bylo wybierac 3 userow, glosowanie byloby latwiejsze. Naprawde trudno z tylu userow wybrac tego 1 najlepszego. ;)
Tylko 3? Najlepiej żeby powstała lista kilku (chyba max 10 można) userów i wtedy możliwość wyboru. Ale jest problem eliminacji, tzn żeby nikogo "cennego" odrzucić z powodu braku miejsc.
Raczej chodzilo mi, ze kazdy z userow podawalby swoja "top 3" i pozniej byloby podsumowanie wsrod userow. Dzieki temu ktos nie mialby problemow, kogo gdzie dac i wybrac...
No widzicie, dla mnie problemem było wybranie kogokolwiek, bo osoby które lubię najbardziej nie udzielają się tak jak przystało na zwycięzcę owego plebiscytu, więc odpadają. Ale zagłosowałem na Wieszoka, sam nie wiem czemu, tak mi się zapamiętał z tego 2004 roku.
Co do samej idei konkursu, jest to dla mnie ciekawy sposób na powspominanie - tylko, że większość osób głosuje jednak z powodu na najnowsze wydarzenia. Jednak eerion mnie zadziwił - jeśli to było rok, półtorej temu to totalnie nie pamiętam tego avatarka;/
EDIT:
Eerion rozpisał się tak:
Lecz uważam że mimo wsyzstko nie można zapominać o wielu którzy oddali wiele przysług tibia.pl pomagając usuwać spam (reportowanie), noobów (reportowanie) i odpowiadali na pytania pomagając wielu ludziom.
Mam to rozumieć jako aluzję?
Shanhaevel
07-03-2005, 08:41
A o mnie nikt nie pamięta. <bluhoo> Muszę się wziąć za siebie i pisać więcej postów. :P
na najgorszego usera to jest murowany faworyt. Myślę, że ten pomysłjest dobry, ale 1 osoba to za mało. Trzeba spośród tylu wartościowych userów wybrać 1, czasem krzywdząc drugiego
A moze niech kazdy powie 5 swoich faworytow? Takie top5 wedlug niego i wtedy
za kazde miejsce przyznawane bylyby punkty. Tzn za 1 miejsce 5 punktow za 2-4, za 3-3 i tak do piatego miejsca.
I w ten sposob wyszlo by nam takie top5 2004 roku. Co o tym myslicie?
she_devil
07-03-2005, 14:46
A o mnie nikt nie pamięta. <bluhoo> Muszę się wziąć za siebie i pisać więcej postów. :P :P O mnie tez nie i sie nie chwale ;]
ja na najgorszego usera bym wybral Maniaka Hip hopu ;)
A o mnie nikt nie pamięta. <bluhoo> Muszę się wziąć za siebie i pisać więcej postów. :P
Nie pisz tak. Zaraz wejdzie tu jakiś dziesięciolatek i pomyśli tak samo.
RE DOWN:
Nie pisałem o tej części posta Shana, więc sarkazm ci się nie udał.
Nightwalker
07-03-2005, 18:30
Nie jestem sławny!!!!11111111oneoneoneone ;( ;( ;( ;( ;(
Jak tak można <płacz małego dziecka>
@up nie chciałem sarkazmu, nawet nie przeczytałem twego postu(jak to pisałem)
BTW: wiem o co ci chodzi
:P O mnie tez nie i sie nie chwale ;]
jakto nikt nie pamieta? a ja i CzOpKeRs to nikt? :p
PS - a moze urządzimy plebiscyt też na najgorszego usera 2004? :] Naprawde tak bardzo zalezy Ci zeby dostac jakakolwiek "nagrode" za swoje dzialalnosc na forum ^^?
Jak sam eerion twierdzi, pomysł jest dość miły, więc nie warto robić żadnego niemiłego przeciwieństwa.
PS: 'Jak sam eerion twierdzi', to brzmi dumnie.
RE DOWN:
A w jakimś temacie to slonik normalnie powiedział, że 'dobrze mówię'!
she_devil
07-03-2005, 20:46
Naprawde tak bardzo zalezy Ci zeby dostac jakakolwiek "nagrode" za swoje dzialalnosc na forum ^^?
dla mnie kandydaci an jagorszych usderow to Dryb i Slonik :P no i moze Fixigha za plaagiaty.
dla mnie kandydaci an jagorszych usderow to Dryb i Slonik :P no i moze Fixigha za plaagiaty.
EEe tam...gdzie tu najgorszy user? :/ Fixiha najlepiej sie wozil, slonik mial super opowiadania a drybrych super opowiadal o swojej masturbacji :/ ZOBACZYSZ! ONI W CZOLOWCE NAJSLAWNIEJSZYCH BEDA! ;)
Shanhaevel
07-03-2005, 21:14
@up
TAK! A zobaczysz jak urosną to będą w telewizji i wszędzie! Słonik będzie miał film "Jak-żyć-z-własną-głupotą!", a Dryb program para-dokumentalny "Nauka dziś, jutro i pojutrze- sprawdzanie reakcji otoczenia poprzez idiotyczne teksty". Fixiha za to będzie miał książkę pt. "Fixiha- Twórca komputera, druku, pierwszy człowiek na Księżycu itd.". :D :D :D
No widzicie, dla mnie problemem było wybranie kogokolwiek, bo osoby które lubię najbardziej nie udzielają się tak jak przystało na zwycięzcę owego plebiscytu, więc odpadają. Ale zagłosowałem na Wieszoka, sam nie wiem czemu, tak mi się zapamiętał z tego 2004 roku.
Co do samej idei konkursu, jest to dla mnie ciekawy sposób na powspominanie - tylko, że większość osób głosuje jednak z powodu na najnowsze wydarzenia. Jednak eerion mnie zadziwił - jeśli to było rok, półtorej temu to totalnie nie pamiętam tego avatarka;/
EDIT:
Mam to rozumieć jako aluzję?
Jaką aluzję?
PS- Zadziwiłem cie może- ale bardziej lubie przypominać sobie stare forum niż obecne :]
PS- ale mnie cytujecie
PPS - gdzie napisałem ze to brzmi dumnie? nieważne
@ Gimli:
Wybacz, ale mnie to nie interesuje -.-'
Już dawno dałem sobie siana z wieloma rzeczami.
Ale jak widzę ty nadal się bawisz w katalogowanie.
Oj muszę przyznać ze zmieniłeś się od czasu nominowania na moda...
Stałeś się...
Jaki? No właśnie moze sam odpowiesz mi na to pytanie?
Ja już znam odpowiedź a ty?
@up
TAK! A zobaczysz jak urosną to będą w telewizji i wszędzie! Słonik będzie miał film "Jak-żyć-z-własną-głupotą!", a Dryb program para-dokumentalny "Nauka dziś, jutro i pojutrze- sprawdzanie reakcji otoczenia poprzez idiotyczne teksty". Fixiha za to będzie miał książkę pt. "Fixiha- Twórca komputera, druku, pierwszy człowiek na Księżycu itd.". :D :D :D
ew.
pan Slonik - "Reforma polskiego szkolnictwa, nowa ortografia" i zostanie ministrem oswiaty.
dr. Drybrych - "Porownania czasu erekcji wsrod spoleczenstw Europejskich" i dostanie za ta prace Nobla.
gen. Fixiha - "Czyli jak stworzyc swoj autorski prototypowy samolot, na podstawie zdobytych szczatkow samolotu rosyjskiego" i bedzie ministrem obrony narodowej.
Jaką aluzję?
PS- Zadziwiłem cie może- ale bardziej lubie przypominać sobie stare forum niż obecne :]
PS- ale mnie cytujecie
PPS - gdzie napisałem ze to brzmi dumnie? nieważne
Aluzję, że głosują na mnie, ale ty przypominasz, że liczy się także to że ktoś jest uczynny i w ogóle, mogło to zabrzmieć 'zacznijcie głosować na kogoś, kto na to zasługuje', co już było bo aluzją dużo bardziej widoczną.
To ja powiedziałem, że to brzmi dumnie, nie ty.
Nie.
Mówiłem że o takich nie mozna zapominać.
Ale się nie rozsądzi kto wiecej zreportował, kto więcej czegoś zrobił.
Ja uważam że ty zasługujesz żeby wygrać - ajkby nie patrzeć znamy się dość dużą kupę czasu- oboje siedzimy w tym g... na tym forum od dawna :]
Chodziło mi o to że najlepszy powinno zostać zmienione na najbardziej przebojowy - modki wiedzą który z userów się najbardziej zasłużył w tej kategorii.
PS - chciałbym tylko zaznaczyć że do żadnej z nich nie należę- czasmai coś reportnę, ale na pewno duuużo ludzie reportuje wiele więcej ode mnie - za przebojowego się nie uwazam, nie uważałem i nie bede uważał - dużo sie zmieniło od starego noobka eeriona i częściej teraz jestem obserwatorem niż uczestnikiem wielu sytuacji
A właśnie - ty tu już na stałe czy jak?
A teraz sobie zaspamuję jak za starych dobrych czasów zamiast edytować posta:
Ja już od dawna na stałe.
Gram w tibie więc siedzę na tym forum.
Owszem- były okresy że mnie coś trafiało na tibia.pl żal mi było tej strony, ale zrozumiałem że wsyzstko się zmienia, a płynięcię pod prąd nie jest najmądrzejszym pomysłem.
Więc powinieneś lepiej dbać o podpis.
Wybacz, ale nie rozumiem twojego toku rozumowania (znowu spam plx :P - ale on musi wiedzieć że odpowiedziałem)
Na forum jest pełno nowych userów, a ty masz w podpisie prośbę, aby wybaczyć ci błędy przeszłości. Pomyśl co ci wszyscy nowi mogą sobie o tobie pomyśleć...
Przeszłość jaką mam - tego nie zmienię.
Nie będę ukrywał swojej przeszłości chociaż nie była ona chwalebna.
Chociaż wiem już jak obrobię podpis.
Co nowi sobie mogą pomyśleć- mogą pomyśleć różne rzeczy- nawet że jestem transwescytą lub gejem- lecz ja uważam że ludzi się powinno oceniać po obecnym postępowaniu i teog się będe trzymał
PS - jak jakiś modek ujrzy tą rozmowę to ammy po upomnieniu chyba :P
Znacyz ja mam 2 bo oni mnie lubią :]
no to tak najlepsi userzy top3:
- Wieszok - zawsze pomaga gdy się go o to poprosi, nie uważa każdego newbie za nooba (ja też :P ale większość ludzi na tym forze jest na tyle tępa że dla nich to jedno i to samo) :>
- She devil (Bo dużo wie, nie wymądrza sie etc... (czyli nie robi tego co większość użytkowników hehe..)
- Superman (Eee, sam niewiem umm jak by się zastanowić to eh, bo tak. :D
:>
Shanhaevel
08-03-2005, 13:48
Dobra...
Top 3:
Khan
Superman
she_devil :>
Matheous
08-03-2005, 15:33
1.Baron Kaldrick
2.Adolphus Elbragol
3.Hegemmon
Taka jest moja ocena. Ale to nie jest kryterium 'najbardziej przebojowi'(zreszta ja nie lubie przebojowych gupqw:P), tylko tacy ktorych sam uwazam za DOBRYCH userow. Tlumaczcie se to jak chcecie.
1. Adolph
2. Kaldrick (Nie wiedzialem kogo wybrac jednak po glebszych przemysleniach padlo na to, ze jednak Adolphus na 1)
3.Vall
to chyba do komentarzy jest topic, prawda...?
@UP: można się było spodziewadź że ktoś prędzej czy później coś takiego powie...
hehe.. ale co tu komentować ? :D
Matheous
08-03-2005, 22:17
Wg mnie dziwne jest to ze Superman na pierwszym;) Joke.
Serio nie ma co komentowac. W sumie glosy rozlozone calkiem sprawiedliwie i przewidywalnie. BK, w czolowce. Z przodu posiadajacy najwiecej postow Wieszok i Superman. Drunk dziwnym trafem przemknal sie gdzies w tle, ale jego posty to w 70% commenty w Grafikach wiec...;)
Jedyne co mnie zaskakuje to az 3, czy tam 4 glosy na mnie 0_o
Dla mnie to, że SuPeRMAN jest na pierwszym naprawdę jest zaskoczeniem.
RE DOWN:
Skąd mam wiedzieć? To właśnie użytkownicy głosują, a nie jedna osoba, i trudno przewidzieć wynik ostateczny.
a o mnie wszyscy zapomnieli ;( :(
eee tam leje na to :]
i tka to ci nic nie da :P
Dla mnie zdziwieniem jest obecność Wieszoka, ale to dobry znak ze się chłopak zmienił :]
@Superman: a kogo byś dał na 1 miejsce?
Ja uwazam ze nie da sie okreslic jednoznacznie. Gdybym mial wybierac to podzielilbym swoj wybor na kategorie:
-Matheos za najlepsze opko.
-Cors Ent za przydatnosc dla newbie
-Raul za jego tlumaczenia
-SuPeRMAN i She za klimat jaki tworza na forum.
Nagroda specjalna powinni dostac wszyscy ci anonimowi usery, ktorzy czas spedzaja na czytaniu glupich postow i pisaniu reportow(sam robie to bardzo czesto i wiem jakie to bywa meczace)
Matheous
12-03-2005, 15:03
Uoj. Ja nie kategoryzuje, ja glosuje na tych, bez ktorych tego forum sobie prawie nie wyobrazam, ktorzy pisza madre posty i wogole. A Super i she to sie jakos przewijaja w tle, ale w sumie nic szczegolnego nie robia, no nie? Bez obrazy, of korz^^
Szczerze mówiąc teraz już śmieję się na takie komentarze na mój temat.
Tylko nie rozumiem jednej jedynej rzeczy. Ja na ten temat napisałem jednego posta dla joke, a pozniej i tak editnalem, bo widziałem, że jednak wszyscy bluzgają naprawdę. Idźcie do gesa z takimi tekstami -.-
Ma$ter MatiK
12-03-2005, 18:52
Tylko nie rozumiem jednej jedynej rzeczy. Ja na ten temat napisałem jednego posta dla joke, a pozniej i tak editnalem, bo widziałem, że jednak wszyscy bluzgają naprawdę. Idźcie do gesa z takimi tekstami -.-
Masz taka opinie poniewaz przez ladne pare miesiency robiles z siebie idote...
Wiec teraz sie nie dziw dlaczego na ciebie tak najezdzaja...
Uoj. Ja nie kategoryzuje, ja glosuje na tych, bez ktorych tego forum sobie prawie nie wyobrazam, ktorzy pisza madre posty i wogole. A Super i she to sie jakos przewijaja w tle, ale w sumie nic szczegolnego nie robia, no nie? Bez obrazy, of korz^^ Jako ktos, kto wiekszosc czasu spedza w dziale opowiadan, grafik itp. , automatycznie kategoryzujesz swoj wybor. Dla mnie np. sporo uzytkownikow tutaj wymienionych jest calkowicie anonimowych, albo byloby, gdyby nie IRC, bo do tych dzialow rzadko zagladam. Dlatego wg. mnie wybory w poszczegolnych kategoriach bylyby duzo lepsze.
@ Gimli:
Wybacz, ale mnie to nie interesuje -.-'
Już dawno dałem sobie siana z wieloma rzeczami.
Ale jak widzę ty nadal się bawisz w katalogowanie.
Oj muszę przyznać ze zmieniłeś się od czasu nominowania na moda...
Stałeś się... ~80% czasu ktory spedzilem na forum, spedzilem jako moderator, wiec nie za bardzo pasuje mi tutaj okreslenie "od czasu nominowania na moda" . A z antypatia do ciebie tez nigdy sie nie krylem : d
Jaki? No właśnie moze sam odpowiesz mi na to pytanie?
Ja już znam odpowiedź a ty? ROTFL'N"LOL!!!! Za duzo telenoweli sie chyba naogladales, bo to mi brzmi jak jakis tekst ktory mowi bohater ktorejs z nich do starego przyjaciela/kochanki. Tyle ze, jako ze nigdy nie mielismy z soba zbyt cieplych stosunkow, to brzmi to smiesznie ^^
she_devil
12-03-2005, 21:07
Jednego posta dla joke? I dla joke miales rozmowe u psychologa i niepoprawne zachowanie? (zrydlo www.dryb.blog.onet.pl (http://www.dryb.blog.onet.pl)) Dobra zalozmy ze masz 65 godizn nie usprawiedliwioonych. Ale czy taki normalny czlowiek wstawial by ryj przejechany po walcu na avatar i pisal przez ~3 miechy idiotyzmy?
Ma$ter MatiK
13-03-2005, 00:00
Jednego posta dla joke? I dla joke miales rozmowe u psychologa i niepoprawne zachowanie? (zrydlo www.dryb.blog.onet.pl (http://www.dryb.blog.onet.pl)) Dobra zalozmy ze masz 65 godizn nie usprawiedliwioonych. Ale czy taki normalny czlowiek wstawial by ryj przejechany po walcu na avatar i pisal przez ~3 miechy idiotyzmy?
Zgadzam sie z tym...
@Dryb
Ja piernicze jakie w twoim blogu sa bzdety...
Najlepsze w twoim blogu sa komentarze gosci...
Ps.
<<<<<<Z tą deprechą to jk było. Tak na serio, to osiągnąłem co chciałem moim udawaniem. <<<<<<<
A co chciales osiagnac swoim udawaniem????
@Gimli
Nah.
W Życiu nie obejrzałem ani jednej (cansored) telenoweli.
Może i wtedy nie kryłeś, ale potem się z deczka spotęgowała -.-'
Heh.
Odpowiedź sobie na to pytanie.
Nie pisz nic jak nie chcesz, ale usiądź na d**** (nie przed kompem, tylko np. przed oknem) na godzinkę (to wcale nie tak dużo) i pomyśl trochę o paru rzeczach. Bo każdy się zmienia, choć z naszego punktu widzenia te zmiany są minimalne, nie ma ich, lecz one są i będą następować. A jak umiesz patrzeć to nie potrzebujesz innych żeby je zauważyć?
No i odrobina samokrytyki oczywiście.
@She Devil
Ja pisałem dłużej, ale albo nie miałem, albo był (chyba_ mądrzejszy mój avek :P
A wszystko to... pierdoły...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.