zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Naj i naj...

Dejvo
11-02-2004, 19:42
Trzeba przyznać, że na tym forum jest dużo ludków :) każdy ma inny charackter a raczej sposób pisania :) - po tym można poznać ... mniej więcej jego, lecz wszytko da się ukryc... a więc są osoby które denerwują, są też takie ktorych wypowiedzi czytamy z wielką przyjemnością, są osoby które zakładają bezsensowne tematy, niektóre zakładają świetne dające dużo do myślenia :) napewno lubicie niektorych mniej niektórcy mocniej... więc napiszmy kogo lubimy najbardziej kogo najmniej :)

Najbardziej lubie: Dobo
Najbardziej nielubie: Tibia Cool

marred
11-02-2004, 20:21
A ja najbardziej lubie Gremlina. Bo zawsze cos wymysli. A to kogo najbardziej nie lubie, to zachowam dla siebie...

Gimlos
11-02-2004, 20:23
eh . znakomity temat, zeby narobic sobie wrogow . ja oba zachowam dla siebie:P

eerion
11-02-2004, 20:54
Ja pzowole sobie powiedzieć:
-najbardziej lubie: Dejvo, Gimli syn glóina, Theo :) , i wieeele innych osób :D
najbardziej nie lubie- Forusa - ajkoś tak :( , tibia cool (wkurza mnie) i innych, ale tych nie tak wielu jak lubionych.
No i oczywiście do wielu jestem nastawiony neutralnie

Re down:
No i to jest podejście do sprawy.
AMm podać innych których nie lubie?? :P
Raynold też jest spoko.
Po prostu nie pamięta sie wszystkich bo troche useró jest.
Tak czy siek wieeelu was lubie :D

Magus
11-02-2004, 21:25
Spoko eerion, Forus ma bana, juz nie bedzie Cie niepokoił.

Co do tematu - lubię (czytać) wypowiedzi Raynolda .
Co do tematu - nie lubie userow, którym sie nie chce skorzystac z dobrodziejstw jakie niesie wykorzystanie przycisku "szukaj" oraz tych, którzy nagminnie kaleczą polski język (literówek sie nie czepiam).

Gewof
11-02-2004, 21:31
Mnie sobiscie wqrwia Tibia coll, jego wypowiedzi sa na poziomie 10 letniego dziecka i czasami az trudno mi uwierzyc ze moga byc tacy ludzie :P Lubie: Nawigatora, Zaglade, Gimliego i Gonzo von Krenzel :))

Ice
12-02-2004, 02:39
No wiec spoxik sa modki do zadnego nic nie mam chociarz dobił mnie Gimili syn Gloina pytaniem gdzie mozna kupic mana fluidy :P:P w jednym z postow (nie pamietam który to)(albo mi sie zdawalo ze to ty jesli tak to sorx ale postaram sie znalezc tego posta:P) Dejvo jest spoko kolesiem i innych też lubię a wrogów nie mam bo nie zwracam uwagi na posty ludzików którzy zachowują sie jak idioci.

Bobercjusz
12-02-2004, 08:25
Ja tam lubie samego siebie bo i tak wiem ze jestem najlepszy 8)
oczywiscie tylko dla siebie :(

Gimlos
12-02-2004, 09:20
Oryginalnie dodany przez Ice
No wiec spoxik sa modki do zadnego nic nie mam chociarz dobił mnie Gimili syn Gloina pytaniem gdzie mozna kupic mana fluidy :P:P w jednym z postow (nie pamietam który to)(albo mi sie zdawalo ze to ty jesli tak to sorx ale postaram sie znalezc tego posta:P) Dejvo jest spoko kolesiem i innych też lubię a wrogów nie mam bo nie zwracam uwagi na posty ludzików którzy zachowują sie jak idioci.
raczej nie ja, bo nawet przeszukiwalem swoje posty ( katorznica praca ;) ) . chociaz wszystko mozliwe:))

ogolnie lubie reszte modkow, Raynolda, Dr Omadera, Polina ( to tak z glowy, wiec moglem o kims zapomniec ^^ )
Nie lubie wszystkich, ktorzy ostatnio pisza posty w stylu : "temat do zamkniecia" "user do upomnienia" itp. ( of corz jesli w poscie nie ma nic poza tym )
Edit : dodaje starych znajomych z gg;) : superman, nawigator, no i duriel of corz

Gonzo von Krenzel
12-02-2004, 11:10
No to tak:
Ja lubię: Gonzo von Krenzel (fajny ziom - wie co powiedzieć 8) ), Gewof (all respect, wiadomo za co), Dobo, Mchl, Dejvo, Jedi, Yogi.
Nie lubię: Tibia cool (jak wszyscy), I WSZYSTKICH piszących bzdurne posty, SPAMujących, nabijających posty, nie używających opcji szukaj, i jeszcze nie lubie takiego zioma co kiedyś fajną jazde na forum zrobił (kilkoma kontami zakładał tematy z obelgami itp. ...).
P.S. Nie mam wszystkich w pamięci więc sory jak o kimś zapomnaiłem. :D

Bambuko
12-02-2004, 12:10
Oryginalnie dodany przez gimli syn gloina
Oryginalnie dodany przez Ice
No wiec spoxik sa modki do zadnego nic nie mam chociarz dobił mnie Gimili syn Gloina pytaniem gdzie mozna kupic mana fluidy :P:P w jednym z postow (nie pamietam który to)(albo mi sie zdawalo ze to ty jesli tak to sorx ale postaram sie znalezc tego posta:P)(...)raczej nie ja, bo nawet przeszukiwalem swoje posty ( katorznica praca ;) ) . chociaz wszystko mozliwe:))
(...)

Raczej jednak ty :D, ale już w tamtym temacie napisałem, że to był post z PADZIERNIKA więc nie ma się co temu dziwić.

@Topic

No ja nie lubię was wszystkich, bo jeszcze nikt mnie nie wymienił :)) A tak na serio, to ciężko mi teraz powiedzieć, lubię modków, chociaż nie wszystkich:D, lubię Polina, Dejvo i parę innych osób których nie mogę sobie teraz przypomnieć, ale chyba były już wspomniane.

Nie lubię osób które piszą posty jedynie po to, aby było "zamknąć ten temat", "ooo, chyba dostaniesz upomnienie" i takie tam. Nie lubię spamerów i takich podobnych. Nie lubię też osób, które mi podpadły, ale nie powiem kto dokładnie...

Bofedojo
14-02-2004, 22:07
Ja lubie wszystkich swoich kumplii z RLa czyli: Umbrellachiusza (0 postow :D wszystkie mu skasowaliscie :D ), Lorda Nikususa, Renihaliego. Od momentu kiedy dostalem upomnienie wnerwiaja mnie ludzie ktorzy powinni miec upomnienie ale nie maja... Denerwuje mnie U$3r "wrocil" i odrazu przyniusl tyle balaganu.

Spiegol
14-02-2004, 23:20
Ja poprostu lubie najbardziej tych co piszą sensowne rzeczy, a nie lubie nOObów którzy nie mają nic do powiedzenia i tylko posty nabijają! A tak pozatym to nie mam do nikogo uprzedzeń, a najbardziej lubie Asterixa bo to mój kumpel z rl :D

WYPIERDASEK -> Knight -> lvl 23 -> Lunara

Majen
15-02-2004, 06:29
Hmm...
Kogo lubie:
Gremlina bo zawsze miło jest, z kimś podyskutować, obrzucić kogoś błotem(zmusić do wycofania swojej wypowiedzi :] )

Kogo nielubie:
(niepamiętam jak się pisze) buil10 za spamerstwo i produkowanie tematów.

Raynold
15-02-2004, 16:27
Mam obojętny stosunek do większości z 2843 userów :P (stan na 16:15, 15.02.2004), ponieważ ich nie znam, mało piszą i nie pamięta się ich. Kilka osób mnie do siebie zraziło z powodu pisania naprawdę głupich postów i to w dużych ilościach, m.in. buli10, bossmanek (awart też mnie nieziemsko wkurza)... dużo by wymieniać.
Lubię: Jedi, Dobo, Magus, Marcin?, Dejvo, Gremlin, Gimli, kotomaniak, marred, Polin.
Możliwe, że o kimś zapomniałem, nie gniewac się ;)
Nie czepiać się kolejności. Po prostu te osoby piszą posty, które czytam z większą przyjemnościa ;)

Hinol
15-02-2004, 21:22
Wszyscy forumczycy jesteśmy jak rodzina :P :] . Czasami pospamujemy, nabijemy posty lub dostaniemy upomnienia, ale także dowiemy się nowych wiadomosći na temat Tibii i nie tylko, zaprzyjaźnimy się lub sprzedamy/kupimy poprzez temat handel. Tak jak w serialu :D ;) I dlatego jest tak....... zaj***ście
Osobiście lubie Raynolda, Gremlina, Bofedojo (mój brat :D), a kogo nie lubie.... nie powiem to by było niemiłe.

miuriel
21-02-2004, 01:33
ja lubie kazdego ,obojentnie czy jest natretny czy jest n00bem .poprostu wszyscy jestescie cool.

targud
27-02-2004, 19:27
Lubie czytac forum i lubie tych userów ktorzy wytłumacza wszystko tak jak powinno byc wytłumaczone :]
Najbardziej lubie:
1.Dejvo (zawsze pomoze)
2.Polin (cenie sobie jego wypowiedzi)
3.Moderatorzy sa też SPOX :D
Najbardziej nie lubie:
1.Ibi (za to ze mimo nie zna dokładnej odpowiedzi na pytanie zadane w temacie zawsze wepchnie tam swojego posta)
2.NightFog (czy on umie wogle język polski? chyba nie)